Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 08:43
*Ghost Master написа: Кире_Гръчата написа: днес цел ден пием со Цейо Менгемето ... он колкото е й гьоджав, толко и пиене мое побере  Що тогава картинката се казва Марин Розата? Не можеш да прикриеш тайните афери току така, под чужди имена!
Mарин анорексията.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 09:08
Vermic написа: *Ghost Master написа: Кире_Гръчата написа: днес цел ден пием со Цейо Менгемето ... он колкото е й гьоджав, толко и пиене мое побере  Що тогава картинката се казва Марин Розата? Не можеш да прикриеш тайните афери току така, под чужди имена! Mарин анорексията.
Това не е анорексия.
Ето това:
... е анорексия.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 09:10
Ако й туриш 60 кила отгоре, бих я опнал. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 09:52
Върнах се от морето!
Ко да кажа, нямаше мацки, ама останалото си беше идеално, така че не се оиплаквам ама хич! Обаче като се завърнах тук ми стана супер яко, от дома по-яко нема! Да сме живи и здрави!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 10:32
The Chameleon написа: Ако й туриш 60 кила отгоре, бих я опнал. 
ОМФГ
Не се и съмнявам за теб
Тоя пик ще го пратя на Тишо
Днес мислех върху тази рисунка.Твърде е голяма истината за бъдещето в нея.В Австралия вече се строят подземни градове 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 19:10
always will be
30.07.2007
Хъх, днеска беше странно-гаден ден. И в гаднотията, нарисувах това... то си беше една стара моя драсканица, но музата ми ме погали и за има няма час и половина го нахвърлих това. Мда, знам че го има на още 2 места във форума, ама дреме ми! Искам да бъде видяно, и ще бъде видяно! 
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 19:31
Странно.. за мен гадни дни има само когато има даскало 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 22:36
23:40
Тегля Ultima Online : Samurai Empire и докато чакам да се изтегли слушам Disturbed - Down With The Sickness(нека всеки се чуства поздравен).
Да се надявам да намеря свестен сървър.Писах на един от форума ( http://www.ermacsemporium.data.bg), който играе Ultima Online като го помолих да ми помогне в началото тъй като това ще ми е първата игра на Ultima.
Сигурно ще я изтегля и пусна да ъпдейтва до утре и тогава вече ще играя.
29 % до половин час ще съм я изтегил. 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
jones
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 22:58
АrchAngel написа: 23:40 Тегля Ultima Online : Samurai Empire и докато чакам да се изтегли слушам Disturbed - Down With The Sickness(нека всеки се чуства поздравен). Да се надявам да намеря свестен сървър.Писах на един от форума ( http://www.ermacsemporium.data.bg), който играе Ultima Online като го помолих да ми помогне в началото тъй като това ще ми е първата игра на Ultima. Сигурно ще я изтегля и пусна да ъпдейтва до утре и тогава вече ще играя. 29 % до половин час ще съм я изтегил. 
Ако намериш свестен сървър, метни едно ЛС, ще бъда много благодарен  .
Иначе днес беше е***и гадният ден. Стига само да спомена, че открих че страдам от морска болест... По трудния начин  .
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:08
Имах интересен ден , карах колелото през големите жеги и бутнах една какичка , опитах се да и се извиня , но тая побесня и аз изчезнах . После ходих да си купя убер дюнер , тя беше в павилиона с гаджето и ( поне така мисля )
избягах на 60метра . Като цяло ебати жегата..
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 01:53
Пффф, разгеле, върна се агентката от Китай. Цял месец го чакам този ден. Сега енергията почва да прелива - - -
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 13:44
Готвя си пица и съм се овъртел до ушите с квото се сетиш! Нема такъв кеф !!! 
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 14:04
АrchAngel написа: 23:40 Тегля Ultima Online : Samurai Empire и докато чакам да се изтегли слушам Disturbed - Down With The Sickness(нека всеки се чуства поздравен). Да се надявам да намеря свестен сървър.Писах на един от форума ( http://www.ermacsemporium.data.bg), който играе Ultima Online като го помолих да ми помогне в началото тъй като това ще ми е първата игра на Ultima. Сигурно ще я изтегля и пусна да ъпдейтва до утре и тогава вече ще играя. 29 % до половин час ще съм я изтегил. 
БГ СЪРВЪР НЯМА! Иначе Demise и един италиянски... забравих го, ама ще стигнеш до него. Като цяло съм убеден че на 15мин ще си се отказал, след като някое прасе те е убило.. и защо теглиш SE? Ся ще си теглиш и Monday`s Legacy:) gg
Edit: Италиянски сървър е Dinastia UO. За последно имаше страшно много българи и от това, което съм чувал за 2 месеца са наложили пълна хегемония. Но не знам кво е станало после.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Damage san
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 14:19
Божеее бих дал всичко за 12-те сезона на ER със български дублаж 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 16:02
Днеска до обяд обикалях магазините за да си намеря костюм. Е, намерих си доста класен екземпляр, приличам на Тони Стораро с него  .
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 16:19
А леле мале колко съм горд.... топло и ядрена енергетика сма приели! Ваньо Топлото.... са с тая адрена физика ше гръмнен страната...
Adrian Copilul Minune i Stana - Cik, Cik Pogodi.mp3 
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 16:21
Цяла сутрин обикаляне по магазаните (fuck the shopping-therapy >.<), после билярд... Половин час се мъчихме да вкараме черната топка в средния джоб. >.> Трима фьешън левенти се скъсаха да ни се смеят... Е забавно беше де. :Р Сега... някаква меланхолия, знам ли... о.О
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 16:59
Преждевременното погребение + Lustmord. Който знае - знае.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:41
Най-накрая да малко почивка след една седмица тичане по какви ли не задачи. Тея няколко дена съм на релакс и после на море. 
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 09:58
o.o
тая нощ си ба макята.. будих се 15 пъти от тия гръмотевици и на всичкото отгоре ставам в 10 като си мисля, че е 5 и чувам баща ми и си викам, а, прибрал се е.. а той излиза бате..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|