Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Сеп 2016 09:00
:lol: написа: ... Лайно, като те ебат irl, що трябва ние да ти четем комплексарските излияния тук?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Сеп 2016 22:23
По повод Сидеров, ето го и моето видео: https://youtu.be/cjX1FfD_U1I
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 00:08
Често си пускам тази телевизия само за да се смея на простотията и ограничеността на хората там. Нещата са на принципа толкова тъпо, че чак смешно. Иначе рубриката за загиващата цивилизация съм я гледал няколко пъти, това е особено забавна работа. Веднъж ги уцелих като говориха за западния идеал за красота, в други предавания и за гейовете и лесбийките, майтайп беше и като възхваляваха Китай Във всичките случай предаванията бяха толкова тъпи и абсурдни че чак смешни, точно колкото и това за аниметата. Нацепеният батка си е откровенно забавен и има вид на пичага, според мен просто се е хванал да работи в глупава телевизия. Супер необективно представяне на факти и неубедително лансиране на разни лъжи. Идеята е всичко присъщо за свободния свят за бъде представено за нещо лошо и затова мислят какви ли не манипулативни простотии. Таргет аудиторията им са най-малоумните и изостанали диви селяни на 60+ години, така че Андрю, няма какво да се притесняваш че ще ти налазят канала. То за тях чинията на булсатком е най-високотехнологичната гъзария, а телевизията и в частност Алфа е най-големият и често единственият прозорец към света
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 00:50
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 09:59
Така става обикновено, най-отраканите куклички се хващат с най-печените "играчи" и си го получават. На някои им идва акъла, след втория третия път зависи.
Сега едно нещо не мога да разбера, момчетата от твоя клас какво точно са се възмущавали? Смисъл не сте ли били 13 годишни хормони и вие, какъв точно ви е бил проблема?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 10:02
Волтаж, надали след тези вербални изпълнения на някого му пука за чувствата ти - както е видно, ти сам си ги поставставяш доста ниско, някъде на нивото на кура на всеки, общо взето.
Обидата е последното нещо, което можеш да афишираш след такъв пост.
Тъп си, съжалявам. Емоционалната ти интелигентност наистина не съществува. И да си имал някакъв разум, животът го е погребал надълбоко под много пластове комплексарщина, неосъзната злоба и цялостно състояние на житейски аотизъм, а такива като Андрей и Майстера само ти подклаждат лунатизма, вкарвайки те в някакви разговори и спорове, когато единственото, което заслужаваш, е звучен шамар и някой да те прати в ъгъла, щото тъпотията ти е тотално извън контрол.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 11:21
нелегален написа: ^ Може би е бил с блутут слушалка? Не, добре го е огледал, наистина си е говорил сам
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 11:31
@Морко: malko kote, sex ima li ? Kazvai
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 11:52
Може да се напише много дълъг пост на тема "къде точно фейлваш", но ще бъда кратък
първо - Няма такова нещо като "ние мъжете" и "те жените". Това делене може да го има само като става дума за някакви физически/физиологични особеностти за дадения пол.
второ - това дълбаене в миналата какво е било като си бил на 13 е доста безмислено и глупаво. А и реално никой не може да те разбере и едва ли му пука - това е интернет форум
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 16:49
Стига де, последното откровение на Волтажа не беше чак толкова лошо, дори аз успях малко да релейтна. Пък и нали за това е тая тема да споделяме лични, понякога емберъсинг неща.
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 19:54
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Сеп 2016 23:03
нелегален написа: Досещам се какво става тук... Невестата на Морко също следи форума и той трябва да се изкара като голям защитник на женския пол и да потъпква правата на мъжете, иначе няма секс. Реално това няма нищо общо с жените, а точно обратното - с мъжеството. Липсата на което у теб доста загрозява пейзажа на и без това лайняния форум. Абсолютно всякакви педалщини са писани в този форум, немалка част от тях - от мен самия, но писания, които да разкриват по толкова недвусмислен начин автора им като слаб характер, пропит с комплекси, егоцентризъм, мизантропия и липса на екзистенциален усет за мъжество, просто не е имало досега. Съжалявам, че развалям кефа на останалите шматки, които се забавляват да четат скандалните ти простотии, но все някой трябва да ти съобщи по достатъчно забележим начин, че мисленето ти НЕ е окей и че тоя извод няма нищо общо с жените, мъжете и т. н. Не знам за гаджето ми, обаче от време на време, за някои малко по-сериозни неща, си представям родителите ми как биха се чувствали - горди, че са ме отгледали такъв или погнусени. Може би изглежда сякаш го пиша с някакво много силно лошо чувство към теб, но не това е целта. Целта е да пробия дебелата ти кожа и дървените ти философии, с които се оправдаваш, за да погледнеш малко по-лардж на нещата и да си помислиш наистина ли искаш да бъдеш такъв тъжен човек или не.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 00:32
Маце Борко написа: а такива като Андрей и Майстера само ти подклаждат лунатизма, вкарвайки те в някакви разговори и спорове, когато единственото, което заслужаваш, е звучен шамар и някой да те прати в ъгъла, щото тъпотията ти е тотално извън контрол. Глупости говориш. Една аргументирана дискусия винаги има повече смисъл отколкото някакъв рандъм хранеж. Щото дефакто кво каза ся? Когато кажеш на някой, че е просто тъп без аргументация зад думите си, не си много по-умен. Ако те мързи, не влизай просто в дискусията. Дразня се на всезнайковци, които се мислят за голямата и са "над нещата" и не си заслужава да си хабят клавиатурите. Много силно се съмнявам, че думите ти ще имат по-голямо влияние върху Волтажа, отколкото тези на някой със сериозно мнение.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 00:49
vanmx написа: Може да се напише много дълъг пост на тема "къде точно фейлваш", но ще бъда кратък
първо - Няма такова нещо като "ние мъжете" и "те жените". Това делене може да го има само като става дума за някакви физически/физиологични особеностти за дадения пол.
второ - това дълбаене в миналата какво е било като си бил на 13 е доста безмислено и глупаво. А и реално никой не може да те разбере и едва ли му пука - това е интернет форум За първото не съм съгласен. Колкото и да имам либерални възгледи и да лансирам равенство между половете относно права, задължения, отношение, предразсъдъци и т.н., смятам, че има фундаментални различния между мъжете и жените, които не са само физически/физиологични. Въпросът е тези виждания да си ги запазиш за себе си, иначе веднага можеш да бъдеш обвинен в предразсъдъци, сексисъм и т.н. За второто съм съгласен. И според мен нито той, нито имаме нужда от дълбаене в подобни истории. Не мога да те разбера, Волтаже, що са извратено злорадство е това и какъв точно кеф ти доставя. Това са някакви детски истории отпреди 15 години, как може да не си ги преживял?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 00:59
Евала Цецо
Иначе аз се опитвам да се сетя за някакви подобни персонажи или случки от началното и средното си образование, но просто не мога. Може би съм извадил късмет с готини хора...
Курвички и педали винаги е имало, но нашето мини общество винаги ги е отлъчвало като такива и като цяло винаги са били малцинство.
За висшето не мога да говоря, защото нямах нормално висше. Сега пък по време на магистратурата сме повечето улегнали откъм акъл и са станали хора (а тия дето не са станали хора просто не са стигнали до магистратури)
Иначе, наистина, недейте да мразите и да бъдете мизантропи и особено мизогинисти. Волтаж, ако изпитваш някаква неприязън към целия женски пол, как ще се възпроизведеш?
Дори когато животът е лош, той е хубав. Не сме в африка, не тежим 20 килограма и не се борим за живота си ежедневно. Примерно...
На работа, моята началничка е много много готин човек - широко скроена, пътува, водят се много готини разговори с нея като цяло. Обаче е на 35-36, и въпреки че има яко тяло и по черти е готина, яко си личи, че е стара и недоебана мома. Гледката е тъжна - сякаш е в цикъл нон-стоп, на ден преминава през десет различни твърде лоши или твърде добри настроения и буквално ми вдига кръвното за едното нищо. Човекът е социално същество и е създадено с ясна цел в живота и ако тя не се изпълни, нещата почват да изглеждат жалки. Може би е и въпрос на избор... важното е да направиш правилния
-------------------------------------------------
И понеже темата е за неловки ситуации, а аз май не съм споделял досега, ето няколко от мен
- оня ден ходих по работа до банката и на служителят му казах "дочуване" вместо "довиждане" като прикллючихме работата - преди няколко дни една колежка ме вози в колата си и мега без да искам се изпуснах и се изпърдях - една сутрин наскоро се бях обръснал накриво и имах едно малко петно брада и цял ден се разхождах с него и някви хора ми се забавляваха :Д - това лято за пръв път в живота си спах в спален чувал и не можех да се оправя с него и някви хора трябваше да ми помогнат - беше неловко, но сладкууУууу - ето една забавна история от детската градина - една приятелка, с която се познаваме от там още и все още поддържаме връзка, ми разказва как съм си бил изгубил чорапа веднъж и съм оревал целият свят, а то на края се оказало, че съм бил мега заплес и съм си обул двата чорапа на единия крак (това аз не си го спомням, но не бих се учудил да е истина) - друг тип неловкост - докато бачках в киното, многократно сме имали технически проблеми и е трябвало да се червя и срамя пред хората като им спра филма и тръгна да им обяснявам, че трябва да си ходят и да си получат парите на касата... - от време на време карам колата на нашите и за осемте години, в които имам книжка, наскоро за пръв път ми се случи да ужуля, после брах яко срам пред тях - през годините и аз съм имал множество на брой неловки ситуации с жени, ама това се случва на всеки тийнейджър, така че се извинява :Д сега поне е доста бинарно - или става, или не става - напивал съм се (и то сега, на дърти години) от две бири и съм ставал за смях - канил съм разни хора на гости вкъщи, докато е пълна кочина в стаята ми или в кухнята
Сигурно имам и някакви по-мащабни неловки моменти, но, сега, честно, не мога да се сетя. Ако ми изникне нещо, ще ъпдейтвам :Д
----
пс. И аз не съм съгласен, че психолигически жените и мъжете са еднавки. Няма такова нещо
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 07:52
Der Meister написа: Когато кажеш на някой, че е просто тъп без аргументация зад думите си, не си много по-умен. Доста от постовете на волтажа са нагледна аргументация за написаното от Морко. Изцяло съм на неговото мнение, с тази разлика, че вече пропускам постовете на волтажа, скролвам надолу (това е и причината, поради която не съм му сипвал скоро). От поста на Морко видях, че волтажа пак е вкарал параноята си в действие и е решил да включи и "невеста" във филма си... просто нямам думи
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 12:18
Това с "невестата" ми, с която сме заедно от пет години и сме преминали през какво ли не, но аз имам нужда да я впечатлявам по форумите, а тя има нуждатата да ми чете простотиите в PC Mania, е съвършен пример за социопатията ти, параноята, фундаменталното ти неразбиране за това как функционират човешките отношения, как фунцкионира мозъка на нормалния човек и изобщо как се изграждат нормални човешки връзки, каквито очевидно не си имал.
Майстер, аргумент искаш - ето ти го. Човекът си измисля алтернативна реалност, с която да се оправдае, вместо да посрещне истината, че има нещо сбъркано в него, което може да се опита да промени. Всичко е илюстрирано перфектно.
Очевидно не си разбрал нищо, Волтаж, очевидно и няма надежда, че ще разбереш, но ще потретя - в основата си това няма нищо общо с половете, а с факта, че не разбираш нищо за хората и тяхното поведение - житейски си едно голямо дете, застинало социално в осми клас. Солидна логическа основа - my ass.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 12:33
Волтажа е като тези хора по филмите, които са гениални в дадена насока, но във всяко друго отношение са на практика инвалиди. Най-вече по отношение на разбиране на хората, емоциите им, тълкуване на ситуации... С тая разлика обаче, че не виждам в какво е гениален и най-вероятно не просто е изтеглил късата клечка, а може би не е имало въобще клечка за него.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 13:47
нелегален написа: едит: P.P.S. хаха, сега гледах миналия пост на Волфа, как нахранва Герасим. Това със сценария за филма всъщност беше доста добро! иначе, Вълк, като каза че "послъгвам", наистина ме обиди. Сериозно ти го казвам - трудно може нещо да ме засегне, но това да ме обвинят в лъжа е наистина най-бруталното нещо, което мога да получа. Всичко изказано от мен за неща, които съм изпитвал, изживявал, виждал е абсолютна истина, като единствения източник на невярност може да е в някоя подробност, която е или неправилно запомнена, или грешно възприета. Но в крайна сметка такива детайли са твърде незначителни за цялата картинка. Хайде този път без бъзици ще се опитам да ти обясня какво мисля и защо поведението ти според мен е неправилно. Първо обидил си се, че съм казал, че послъгваш. Уви, не мога да отрека твърдението си. Ти може да предоставяш лъжливи факти без дори да осъзнаваш и да ни ги представяш за истина. На практика около 50% от историите ти съдържат преразкази на това какво някакви рандъми са ти казали за някого, а другата половина се базира на някакви твои абсурдни предположения кой какво е мислел, имал предвид или чувствал в дадена ситуация. Самия факт, че в собствените си истории ти играеш буквално незабележима роля, ако въобще присъстваш, говори много. Ще ти дам един пример: Мой добър приятел от ученическите години, с който не се виждам често, но все пак поддържаме връзка, честитим си празници, един-два пъти в годината си гостуваме уж е решил да записва Археология в СУ. Трима бивши съученици, които срещах(по отделно) ми казаха за неговото желание. А на мен не ми е обелвал дума по този въпрос, но считайки, че тези бегли познати няма за какво да ме лъжат, аз го възприех за чиста истина и при редките си случайни срещи с хора от класа поддържах тезата им. Обаче дойде Великден и той ми се обади да ми честити, заговорихме се и го попитах: "Абе, ти наистина ли си решил да учиш Археология в СУ, досега въобще не се интересуваше от подобни неща?" А той ми отговори, че няма такова нещо и му е под нивото да учи в бг. университет. И след като го познавах от дълго време, даже аз се зачудих как съм увиснал на въдицата да се хвана на подобно твърдение, след като той още в средното говореше пренебрежително за състоянието на висшите училища у нас. Така и с твоите познати от училище вероятно се е получило. Да не говорим, че въобще не им е работа да разправят подобни неща, за който и да е. И единствените, които бих напсувал в случая са те самите. Боклуци, разпространяващи слухове зад гърба на хората И съм съгласен с Морко, макар че стана банално почти винаги да се съгласявам с него И на мен ми е чудно защо някои форумци те подкукуросват да си изливаш душата и да разсъждаваш над някакви привидно важни за теб теми точно тук, а те продължават да пускат мухи за да ти гледат сеира, братленце. Приеми, че не всички са ти приятели тук, някои просто искат да те видят как се излагаш и да се подиграват. Дори и да кажем, че не е било така и всички дружно се хвърляхме да псуваме някакви жени, които не познаваме и не ни интересуват изобщо, какво? Нищо няма да спечелиш от цялата тая работа, само ще се отчуждиш още повече и ще се питаш защо и хората в реалния живот не те подкрепят като тези във форума... което е дори по опасно и тягостно за теб внушение от това и ние да сме неразбиращи гадове като тях. Завиеш ли в крайности няма как да не се пошегувам. Правил съм го и с Андрей в темата му, с Алшу сме се бъзикали за супергеройските глупости(впрочем най-свястната дискусия ), с хипера за малоумните гифчета с Шая и с още кой ли не в този форум. А на моторолата се отказах да му сипвам повече, понеже от толкова много желаещи не мога да се вредя да си запиша час. Поне спря да се излага за момент, но познавайки природата на такива като него скоро ще се върне за нова порция ебавки ПП: По добре да не коментирам изобщо последната ти история, защото няма да си доволен от чутото...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Сеп 2016 16:10
Der Meister написа: Маце Борко написа: а такива като Андрей и Майстера само ти подклаждат лунатизма, вкарвайки те в някакви разговори и спорове, когато единственото, което заслужаваш, е звучен шамар и някой да те прати в ъгъла, щото тъпотията ти е тотално извън контрол. Глупости говориш. Една аргументирана дискусия винаги има повече смисъл отколкото някакъв рандъм хранеж. Щото дефакто кво каза ся? Когато кажеш на някой, че е просто тъп без аргументация зад думите си, не си много по-умен. Ако те мързи, не влизай просто в дискусията. Дразня се на всезнайковци, които се мислят за голямата и са "над нещата" и не си заслужава да си хабят клавиатурите. Много силно се съмнявам, че думите ти ще имат по-голямо влияние върху Волтажа, отколкото тези на някой със сериозно мнение. Съгласен съм с Мейстера.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|