Автор |
Съобщение |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2017 20:04
Цитат: 2) Винаги ми е бил много противен, просто ей така на ниво инстинкт, и не харесвам нито един от филмите, в които играе по-главна роля, с изключение на Se7en. Защо ли? Ами защото там се появява само за съвсем малко.  "Американски прелести" беше много як филм 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2017 07:05
Демек, Хайчо, тва, че момчето е фен на актьор - хомосексуалист е причината и момчето да е гей, така ли излиза? Това почти като педерастията, дето беше изцепил - как си се запознал с някакъв севернокореец, дето единия очевидно имал достъп до по-качествена храна, щот бил малко по-висок. Кви са тия твои приятели, дето вадиш по един за всяка отделна тема, която развием, ебати? Аз имам на кръст трима души, които да нарека приятели и то реално - един от началното училище, един от уни и един от детството. Уж си бах антисоциалния, уж тълпи от познати из цяла София. Това е добра тема за разговор между другото-какво стана с приятелите ни от детството ве, мочмета? Как ви завъртя живота, че вече да не знаете кой какво прави? Саше, ся сериозно - не си глупаво момче, нали си кореняк софиянец, трябва да знаеш отблизо къде и какво се търси, вкарай тая енергия в някакъв бизнес, така нито проблеми с ЦРУ ще имаш, нито ще те ебават във форума. В тоя ред на мисли, момчета - сънувах ебати съня. В София съм, с нагласата обаче че не знам какво правя там и при кого да ида, сядам в някаква жалкарска кръчма и пия спрайт, изведнъж се пренасям на някакво доста по-ок място, дори имаше някакви мацки покрай мене, тъкмо да почна да се чувствам по-удобно, ама пък си пия спрайта и ръчкам телефона да пиша на някой от форума да се видим, щото все още не знам защо съм в София и кво прая там. Ровя, написал съм 1000 реда изнинение на баце люх, че още нямам време да си оправя скайпа, и го навивам да се видим(баце, намери ме у фейсо, нема оправия с тоя скайп ебати). Изведнъж ве викат на съседната маса, готино, хапване, мацки и, тъкмо да ме запознаят и някаква мутра, дето се води човека, заради който са се събрали тия хора(нещо като рд правехме, или нещо такова), и се събуждам. И в тоя момент се замислям как понякога, дори да си на топ място с топ хора, нещо вътре не ти е кеф, и от друга страна - на консерви с риба тон да си, с правилния човек, не ти трябва друго. Още една тема за размисъл. Това от мен, мочмета, хубав ден ви желая ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2017 09:08
Аз имам два основни-близки кръга от приятели. Едните ги познавам от около 12-13години, запознах се с тях посредством Lineage2. Другите са още от детството и до ден днешен сме много близки приятели. Иначе, за вчерашния ден - днес в метрото се чуваха неща от типа: "...възмутена съм от държавата, че допуска да се празнува тоя тъп АМЕРИКАНСКИ празник", "за какво го празнуваме това, ние не сме КАТОЛИЦИ?!?!?"  ... и после същите тези хора се прибират вкъщи и залепват на дивана, гледайки "българо-християнски" реалитита  . Като го чух това за Католиците не се сдържах и се изсмях на глас. Хората, които го коментираха ме погледнаха странно. Много прост народ.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2017 11:52
Не може да събереш цялата еволюция в 20 години.
Да кажем, някои нации, примерно северните, ядат повече риба с омега киселини, затва след 1000 години са средно 10см по-високи от тия дет я карат само на ориз, е по-ок.
Ако щеш стреса в семейството сложи повече като фактор за ръста, отколкото тва че единия е живял по-охолно и е имал веднъж седмично повече месо от другите. Всичко е гена. А той обикновено не се променя за 20 години.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2017 11:56
Е защо така му разби теорията на волтажа?! Ти нищо не разбираш!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2017 15:03
Gipo написа: Иначе, за вчерашния ден - днес в метрото се чуваха неща от типа: "...възмутена съм от държавата, че допуска да се празнува тоя тъп АМЕРИКАНСКИ празник", "за какво го празнуваме това, ние не сме КАТОЛИЦИ?!?!?"  ... и после същите тези хора се прибират вкъщи и залепват на дивана, гледайки "българо-християнски" реалитита  . Като го чух това за Католиците не се сдържах и се изсмях на глас. Хората, които го коментираха ме погледнаха странно. Много прост народ. Остави реалититата, по лошото е, че същите сядат вечерно време пред телевизора, пускат си БТВ-то и почват да се възхищават на разни султани и техните наложници, които си пробиват път към властта единствено с помощта на пичките си и във всяко второ изречение се споменава Алаха, докато христяните са наричани с ужасни имена. Така че Хелоуин, Свети Валентин, Деня на благодарността и прочие не ме дразнят чак толкова, даже бих разпуснал на тях без да влагам кой знае колко чувства.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2017 16:46
Това с празниците е такъв базик, че Вие някога чувствали ли сте се 'пробуден', 'освободени', 'азбучни' или там квото? Не, абсолютно серизоно, да седнете на датата Х и да отделите умствено време и капаците да почетете нещо си. Ала "ейййййй начи, ако не бях сега Йоасаф Бдински, Григорий Цамблак, Владислав Граматик, Паисий Хилендарски, Иван Рилски, Неофит Бозвели, Васил Априлов, братята Миладинови, Георги Раковски, Васил Левски, Христо Ботев, Неофит Рилски, Иван Вазов, Любен Каравелов и други достойни българи, кво ли щях да правя бе да му еба майката? Ей начи, тоя Вазов бе, ей, ако не беше той аз нямаше да съм българин, да му се слави името!!!11" Аре плс. Празника е елегантен начин да разпуснеш населението под измислен предлог да надуят малко икономиката. Или ако си в по-тоталитарна държавичка некое парадче, шествие. В капиталиситческите страни си е продук и нищо друго. И всичките тия "критикари" от горните постове като "възмутена съм от държавата, че допуска да се празнува тоя тъп АМЕРИКАНСКИ празник" просто не разбират, че псуват по някаква марка. Все да почне целокупният български народ да почне "Бууу, не щем БЕКО, ВЪН ТУРЦИТЕ, ДА НА БЪЛГАРСКОТО. БЕКО НАВЪН!" @The Wolf, пич много ми се иска да те познавам малко по-дълбоко. Всички може да псуват нелегалния, че е най-големия трол, дразнител и не знам си кво, но ти си скрития димант на тоя форум.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2017 17:00
аз пък нямам против хелуин, но не го празнувам, а вчера вечерта гледах и биг брадър от-до  ама щото ми е развален лаптопа де иначе ги гледам понеделник когато са гласуванията и вечер докато хапваме на фона на твто. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2017 20:16
Според мен това за хелоуин е manufactured controversy, щото го въртят това всяка година по новините, с един и същи сценарии. Родители/учители от еди-кой си район на неголям град/село искали да спрат децата да празнуват.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2017 10:28
Прочетох един коментар във ФБ, че адаптираме западните празници, защото нашите не били забавни. Замислих се. Имахме си един много добър обичай, обичаното от всички и страшно забавно "тричане на кучета", ама решиха че не било европейско и го забраниха
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2017 15:46
Тъй е саше
шушлека>all
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2017 23:02
нелегален написа: преди време на шега засегнах как в някои отношения страната ни отново е в 90-те. Сега, чисто от гледна точка на статистиките които дефинираха бруталността на 90те, страната ни може и да е в 90те, може и да не е, не знам какви са параметрите. Но все пак в отношение на други неща определено е там. Просто две наблюдения: 1) Три чалгарки клонинги сякаш току що излезли от дълбокопровинциална дискотека... но не ми била тя дълбокопровинциална дискотека, най ми било квартален магазин в заможен квартал 2) Връща се извращението наречено ШЛИФЕР, и то точно от тия най-гадните, бяло-сивите. Баси, мислех си че това престъпление на "модата" е умряло завинаги, но ето че се връща! Що за човек трябва да си??? Ексхибиционист? Човек живеещ във фантазии породени от гледане на твърде много детективски/noir филми и сериали? Един от тези, които само ходят наляво-надясно с чанта в ръка симулирайки някаква активност? Отделно, че едва ли не всеки втори е ченге/информатор/сътрудник/etc. Тегави времена, дано да оцелеем!  Ментално немощните хора, за да се справят с непосилността на битието, обичат да си вадят изводи и да правят генерализации за цели процеси и глобални събития на базата на личния си ограничен и субективен опит. Примерно - "преди един месец двама души се сбиха пред мен, онзи ден също; агресията в страната се покачва, държавата си е ебала майката с такъв народ лунатици". Или "видях трима души с шлифер; модата се връща". Тоя механизъм на мислене, дори да не си изначално тъп, те превръща в абсолютен лоботомит.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2017 23:25
Аве преди време един пичага искаше да се бие за монстари. дееба скапаната държавата дееба само претръпнали за захар и кофеин обикалят улиците
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2017 09:59
Живея си в София и всеки ден пътувам до работа, прекосявайки я наполовина с градския транспорт. Хич не почвай с реалния живот, щото с него си се развел още в детските си години - там е най-лесно да те почна, но би било като да риташ паднал човек.  Цитат: Сега, чисто от гледна точка на статистиките които дефинираха бруталността на 90те, страната ни може и да е в 90те, може и да не е, не знам какви са параметрите. Но все пак в отношение на други неща определено е там. Просто две наблюдения Като ти казвам, че освен изперкал, напоследък започваш да ставаш и тъп...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Ное 2017 14:04
Начи, най-накрая се преместих и не ми се налага да работя/уча/изнасям покъщнина по 60 часа седмично. И ходя пеш до офиса. И до фитнеса. Да, хваля се 
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Ное 2017 17:55
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Ное 2017 22:44
The Arrow написа: Забравих да се похваля, че се разминах с ръсенето на пари за нов лаптоп, само 120лв или нещо такова разходи към един познат дето го оправи Каква беше щетата от водата?
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Ное 2017 22:48
Маце Борко написа: The Arrow написа: Забравих да се похваля, че се разминах с ръсенето на пари за нов лаптоп, само 120лв или нещо такова разходи към един познат дето го оправи Каква беше щетата от водата? Значи, след като изсъхна на пръв поглед, изобщо не палеше, викам си край тва му беше, ама се оказа, че просто VGAто не било изсъхнало както трябва. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Ное 2017 00:25
Браво, братле, много голям късмет си извадил.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Ное 2017 12:34
Странно ми е с оглед на зачестилите напоследък взривове на банкомати - нали самите пари имаха известни защити за такива ситуации? Някаква боя, която се разливаше по банкнотите и те не ставаха за нищо? Какво остава от парите още повече при толкова инвазивен метод?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|