Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 01 Окт 2017 12:20

нелегален написа:
Till.Lindemann написа:
наистина не бях чувал напоследък да викат ан някой ПАТКАН, явно съм изпуснал доста

браво, хайчо, поредния зашеметяващ успех в живота, само така! :D

Мерси много, Тилчо! :D

И всъщност в тази връзка смятам че е редно да се похваля с още един:

От преди да кажем 3-4 месеца, допреди 2-3 седмици имах отворени наведнъж 80+ таба в chrome, за които все не намирах време да ги разчистя.
Все пак съм доста зает, и ми беше твърде голямо усилие, покрай всички други ангажименти, които имам, да се запозная с / изпитам / изгледам / прочета цялата тази информация.
Но ето че в течение на изминалите месеци успях поетапно да поразчистя табовете, (разбира се след обстойното запознаване с тях) така че в момента са останали само 2 (извън този, в който пиша поста в момента).

ееееех, лесно нЕма, момчета.... тежка е царската корона....

ти не си ли изключваш компютъра от време на време ?

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 01 Окт 2017 18:10

И при пускане Хромът ще зареди отново всички табове, които са били отворени при затварянето му.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2017 18:41

Не е така при мен

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2017 19:16

Винаги съм се удивлявал как хората ползват Хром :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2017 19:21

Пробвал съм какво ли не, но хром ми харесва най-много.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2017 19:30

The Arrow написа:
Не е така при мен

Въпрос на базова настройка е.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 01 Окт 2017 19:50

Omega-x написа:
Винаги съм се удивлявал как хората ползват Хром :D

ти си стар и назадничав

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2017 08:51

Всеки път, когато пипна мозила на компа на колега или на баща ми, се чудя как тия хора боравят с толкова скапана програма :D
Поне мозилата направиха ли я така, че да можеш да ползваш един профил на всички компове и на телефона (тоест да имаш едни и същи bookmarks и външен вид)?

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2017 09:55

Аз на баща ми винаги съм се чудил как отваря нов браузър като иска да отвори нов сайт вместо да отвори нов таб просто, винаги ми става супер смешно :lol: иначе смяната на акаунтите на хром е единственото от тоя браузър, което ме дразни, тъй като понякога ми се налага и става бъркотия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2017 10:13

Преди известно време на новобоядисана латексова стена в коридора се пробвахме да сложим тапети. Long story short - голям кур се получи, отговорността за което е изцяло моя, щото казах "бе аз знам как стават нещата, всичко ще стане перфектно". Е не стана и от около година всеки път като влязат гости, се червя, щото тая лайнария изцяло под мое ръководство се получи. Та ся издебнах жената да я няма и ги свалям. И друг път съм свалял тапети и е голяма мъка, особено ако са дебели като нашите.

Та тоя пост го пиша, щото намерих препарат за сваляне на тапети, който върши чудеса и може да ви облекчи доста живота:

Image

Ако не стане с едно нанасяне, сваляте горния слой и нанасяте пак, при което всичко се отлепя перфектно.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2017 11:22

Сладури :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2017 08:47

То и в момента един от най-евтините начини да се отопляваш е на ток.

Простотиите за базите няма да ги коментирам :lol:

Иначе, преди хората с дървата, трябва да се мине през повечето компании производители (понеже рекламират и продават смърт)... през "диетолозите" които избиха куп народ с нискомаслените си високо-въглехидратни диети... през убийците на животни с цел удоволствие/кожи и тн... Отделно от това, като имаш предвид какъв % от тока идва от ТЕЦ, то тия с камините са си направо ЕКО :lol:

Това ме подсети друго. Покрай гафовете на концерна Фолксваген започна много да се шуми за дизеловите двигатели и как трябвало да ги спрем до не знам си коя година. С това съм напълно съгласен, обаче има и друго - бензиновите двигатели са по-чисти спрямо дизеловите ако ги погледнеш литър гориво за литър гориво. С тая разлика, че дизеловите двигатели харчат по-малко и нещата наистина се изравняват, а и оловото в бензина... В общи линии голям ташак и лицемерие. На този етап хибридите не са абсолютно никакво решение, защото те все още не са по-икономични от най-добрите бензинови и дизелови двигатели (като среден разход). Хибридите действат единствено в града.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2017 11:23

Ела в Хасково да видиш кво е мръсен въздух през зимата. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2017 16:33

Това за табовете, примерно допреди 3-4 години сигурно щях жестоко да ти се изсмея какъв безживотник си, но към днешна дата напълно разбирам :D

Започваш нещо, отваряш табче, искаш да чуеш песен, но изнасяш упражнение в момента и малко не върви, отваряш я на ново място, видиш добра статия, водят пациент с гигантизъм и на нов таб поверяваш колко е най-високия човек на света, защото си сигурен че този е по-висок, ауто бг и немското мобиле на нови табове, тема във форуми, който следиш и тн....и сега в момента форума е 18-тия ми отворен таб :D така, че ти завиждам в случая

абе, гипи, все още отоплението на дърва не излиза ли по-евтино, слагаме плюс за това, че става чувствително по-топло в цялото жилище и може да вържеш бойлер, слагаме минус за труда, като цяло не е ли по-доброто решение за къща/по-голямо жилище? ддз, тока е задължително над 100 кинта(а може би дори повече), тва за година прави 1200+, ако го обърнем в дърва май излиза по-добре ддз

хибридите са ташак. реално средния разход на новите приуси е от порядъка 7/8 на 100, малка градска количка на бензин е някъде там. отделно, изтече ли гаранцията, ако се счупи нещо по приуса, заминаваш, ремонтите са ужасно скъпи. в норвегия такситата са тесла и шофьорите си признават, че са с такива единствено заради бонусите, разхода, природата ала-бала. бензина си е бензин

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2017 08:46

Till.Lindemann написа:
абе, гипи, все още отоплението на дърва не излиза ли по-евтино, слагаме плюс за това, че става чувствително по-топло в цялото жилище и може да вържеш бойлер, слагаме минус за труда, като цяло не е ли по-доброто решение за къща/по-голямо жилище? ддз, тока е задължително над 100 кинта(а може би дори повече), тва за година прави 1200+, ако го обърнем в дърва май излиза по-добре ддз

Тилка, как така токът е над 100лв цяла година? Тя зимата е 4 месеца, а и на ток можеш много по-добре да регулираш температурата. Вкъщи като не е зима плащаме около 35-40лв месечно ток. В тая сума влиза 100л бойлер, проточен бойлер за кухнята, редовно готвене и почти постоянно работещ комп. Зимата плащаме по около 150лв (веднъж 200, така и не разбрахме защо), но имай предвид, че ние не се топлим по най-икономичния начин, а с конвектори, защото ми харесват повече от климатика.
А иначе нямам идея колко излиза да се отопляваш на дърва, понеже цените не са регламентирани, можеш сам да избракониерстваш и тн. Вероятно това е основна причина хората да се топлят така. Отделно, че за да се топлиш на ток първоначалната инвестиция е много голяма. Ама като се замисля, за да направиш добра водна риза и цялостна система за циркулация на водата, също струва много...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2017 10:16

Можеше да напишеш "водна риза" в гугъл и моментално щеше да получиш отговор, вместо да чакаш отговор тук :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2017 12:21

Тая зима, януари месец, сметката ми за ток в софийския апартамент беше към 150 лева, отопляваме се на климатици, не ги спирахме цял месец. Викам си да не е много, приятелката вика че било супер защото у тях примерно плащали към 230 лева, а отоплявали две стаи, примерно, от двуетажна къща.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2017 14:32

не знам кво да ти кажа гипи

като говоря с познати, винаги се намира някой, дето едва ли не не харчи ток(малко като с разхода на бензин), и накрая винаги оставам супер очуден. остави настрана, че половината време не съм си вкъщи, освен климатик, бойлер, тв и микровълнов овен, друго почти не се ползва. лятото на 23-24, зимата на 26 примерно. верно, че цената на тока е различна в трите края на страната, ама все пак...

брато, къща е друго. и в най-северния апартамент да си, факта, че стените ти не ги духа/вали директно, вдига градуса и пази от изстиване. затва и тая разлика в тока според мене. или освен ако са на духалка ддз :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2017 17:58

Имай предвид, че под нас и над нас апартаментите са необитаеми, щото още не са продадени(само те останаха, мамка им) и сме си почти като в къща хахаха. Миналата зима се наложи да се качвам в апартамента над нас, защото от балкона им мокреше в спалнята ни. Та горе в тоя гол апартамент беше топло почти колкото вкъщи, щото ние го нагряваме отдолу. Затова и си мисля, че като някой дойде под нас ще е по-евтино да се топлим.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2017 20:04

Е то е ясно, че да живееш в апартамент е в пъти по-евтино. Минусът са кофти съседите/шумът. Много хора мечтаят за къща, аз не. За мен това са излишни разходи, които бих изразходил за пътуване и качествена храна.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost