Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 17:48
човeк написа: Докторе, защо? Ако пишейки това знаеше, че последния пост ти го написах по време на лекция, в която учим за интелигентността... ^^
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 17:51
ДОБРЕ ДЕ, ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ?
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 18:18
Никъде с думите си не провокирам чувство за нужда да знаеш. Въпросът ми беше реторичен. Познанията ти по реторика също са "оспамени". Следователно...? 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 18:43
What?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 18:53
Еи накъде отива света. Геиовете са повече от вегетарианците. Гадост.
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 19:05
I_Hate_Noise написа: е че челюстта на човека си е като на тревопасно (пригодена за дъвкане, не за разкъсване). храносмилателната система и обмяната също нямат нищо общо с тези на хищниците. приспособленията ни за ядене на месо са вторични, каквито са и на свинята например. никога през своята еволюция човекът не е бил хищник ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Човека винаги е бил всеяден А човешката челюст спокойно може да разкъсва месо
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 19:06
Гаспод написа: А човешката челюст спокойно може да разкъсва месо Това какво може е съвсем различно от това за какво е предназначена, нали се сещаш?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 19:10
Гаспод написа: А човешката челюст спокойно може да разкъсва месо Ako имаш предвид агнешко печено и пиле на грил съм съгласен, ама със сурово месо си мисля че ше имаш доста ядове. 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 19:18
пробвал съм сурово месо, голямо дъвкане, голямо нещо, и после пак е трудно да се преглътне.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 19:22
Аз веднъж пробвах гранулите на котката, да видя аджеба с кво я храня и установих че съм я подлагал на мъчение през целия и живот.  ЕДИТ: Но стават за мезе на бирата, ако не си претенциозен. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 20:11
А откъде знаеш, че вкусовите рецептори на котката ти са същите като твоите?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 20:14
Zarathustra написа: А откъде знаеш, че вкусовите рецептори на котката ти са същите като твоите? Те гранулите са си добре на вкус, ама все едно хрускаш чакъл. 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 20:24
и аз като малак станах ама издържах полвин година и щях да пукна наложи се да ям месо за да съм добре
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 20:43
@2D', моята котка месо, например, яде само ако е съвсем прясно и е твърде гладна. Но виж гранулите ги яде, та чак ушитед й плющят. И мляко практически не пие, нито сирене и риба яде. Weird!?
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 21:31
Сега моята котка ми ближе ръката. 
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 21:43
добре, че нети ближе нещо друго
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 21:45
Не съм вегетарианец. btw моя котарак яде праскови,пържени картофки,пуканки,мляко,сирене,хляб.. аве всичко...
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 21:48
Не. Това е противоестествено ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 21:51
Progressor написа: Не съм вегетарианец. btw моя котарак яде праскови,пържени картофки,пуканки,мляко,сирене,хляб.. аве всичко... Защото не си го разглезил достатъчно. Моята котка не яде суха храна. Никакви гранули! Само консерви. Напоследък и консерви не ще, само от ония в пликовете, че са най-хубави. Но пък, усети ли варени яйца побеснява. И месо си яде. Рядко сурово. Ама наш'те като заминат някъде, и остана сам, да видиш как всичко яде. Преди време ми се беше случвало толкова да остане гладна, че през нощта да ходи да ръфа хляб, който все още е в найлоново пликче! Иначе и всичко нормално яде, но не и по своя воля. Просто трябва да прегладнее достатъчно.
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вегетарианец ли сте? Публикувано на: 02 Дек 2008 21:52
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Не. Това е противоестествено ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) е то и да си християнин е противоестествено ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|