Автор |
Съобщение |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:13
@Sinistra: Тъкмо се канех да предложа на моите хора да отидем по-късно на срещата като тежкари, но сега се замислям дали си струва да реорганизираме часа заради теб. Е, той така или иначе не е уточнен, така че съм навит да е преди 13:30 - и без това не ми се чака на жега. НЯКАКВИ ИДЕИ ЗА ОКОЛО 12:00 ЧАСА?А тези, дето може да изпуснат срещата поради някакви причини (или поводи  ) - споко, очакванията са твърде оптимистични за подобно мероприятие. Може да не мине добре - да не се харесаме, да ни арестуват, да си извадим око по невнимание... в известен смисъл нищо няма да изпуснете. Но все пак да ви е гадно 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:16
creator написа: @Sinistra: Тъкмо се канех да предложа на моите хора да отидем по-късно на срещата като тежкари, но сега се замислям дали си струва да реорганизираме часа заради теб. Е, той така или иначе не е уточнен, така че съм навит да е преди 13:30 - и без това не ми се чака на жега. НЯКАКВИ ИДЕИ ЗА ОКОЛО 12:00 ЧАСА?А тези, дето може да изпуснат срещата поради някакви причини (или поводи  ) - споко, очакванията са твърде оптимистични за подобно мероприятие. Може да не мине добре - да не се харесаме, да ни арестуват, да си извадим око по невнимание... в известен смисъл нищо няма да изпуснете. Но все пак да ви е гадно  Funny... Все пак ми се идваше  Па то какво да не харесвам, една стабилна част от хората вероятно ще познавам  Ще ви пращам снимки ако се уредя с убав сноуборд 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:19
Ама, чакайте малко, не бързайте с реорганизирането, понеже още не съм говорила с родителското тяло (той говори за нещо от сорта на петък следобяд, което НЯМА да стане.. -.-), но самият факт, че си готов да промениш часа заради мен, creator, е много трогващ! (:
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:22
Само да спомена, че ние лично с Хамелеона преди 13:30 ще сме заети (тоест 12:30, когато ще вземем Шейди от гарата - ако искате може всички да се изсипем там по-рано) :Р
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:26
Аз нема да дойда. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:32
Nocturno написа: Аз нема да дойда.  Бомбенце  П.П. Както писах вече, ще гледам да хвана най-ранния рейс и да съм в София около 12, следователно на НДК ще пристигна към 1 ( от гарата до центъра си е ебало майката с тоя градски ) , тъй че нека не поставяме конкретен час, ми да се въртим там, докато не се съберем всички горе-долу и тогава да ходим, където ще се ходи.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:33
Аз съм този с могъщия ботуш, не с разбитата муцуна ! Като порасна голям, искам да стана такъв (като този с могъщия ботуш от аватара ми).
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:43
Ъъъх, да. Баща ми щял да пече ракия в събота сутринта, затова пътувал в петък следобяд. Ако успея да убедя другия родител, ще остана на "рождения ден на Ралица" и ще отида с рейс в събота (в Сандански). Което значи, че ще мога да се весна за мъничко да ви видя (дано мога да ви видя впрочем, като ще съм за толкова малко). Не че някой ще се обеси, ако не дойда, ама аз искам да ви видя.. :Д
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:51
Ооо, задължително идвам, значи.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 21:58
Krieg написа: Ооо, задължително идвам, значи. My dearest friend.. ;d Ей, да, дано успея да дойда, че много се надъхах. ^^
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:00
Krieg написа: Ооо, задължително идвам, значи. АХАХХАХА
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:02
Krieg написа: Ооо, задължително идвам, значи. Plaguewielder написа: АХАХХАХА с малък пищов в чорапа и нож в пояса
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:03
Обратното ^^
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:05
Plaguewielder написа: АХАХХАХА Ти на какво се смееш? Леле, Влад, сега ако не те видя, много ще се натъжа... Пренебрегвам факта, че не искаш да ме виждаш повече до края на живота си, вероятно, но аз много ще ти се зарадвам.. :Д
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:06
Смея се, защото си представям ситуацията.
Иначе ще ми е приятно да разведриш обстановката с присъствието си , кекеке, хихихихи ...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:07
Тъй като не мога да пиша от акаунта си ( аз, дъ къмилиън ) , щото е СБЪГЯСАН АДМИНЕЕ , ще пиша от на вермик. Язък за постовете дето ще му натрупам, ама.. Морф, мерси , че си направи труда да прочетеш скапаната ми тема <3 Та : Лудница ще е , ей! :Д Пс. Влад, АХАХААХ.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:11
Ахахахаха, и на мен ми става смешно, щото се сещам как отиваш да поздравяваш Влад и ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:13
Nocturno написа: Ахахахаха, и на мен ми става смешно, щото се сещам как отиваш да поздравяваш Влад и ... И какво ?
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:15
Бе направих се, че мога да измисля нещо оригинално, ама не се получи. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 12 Мар 2008 22:16
Nocturno написа: Бе направих се, че мога да измисля нещо оригинално, ама не се получи.  Не се скътвай бе, сценичната треска ли те удари ? Не ме карай да давам логове 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|