Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН
Публикувано на: 27 Фев 2008 23:41

ЕДИТ: Май бед, май наистина трябваше да прочета темата... ха-ха-ха! Изчервих се до немай-къде. :oops: Пък уж минавам за сериозен човек, уа-ха-ха... лолз :lol:

Профил

Публикувано на: 27 Фев 2008 23:44

Аз пък се обличам с дрехи, които ми харесват независимо марка/цена ако нещо ми хареса го взимам ако не - не го купувам. и в тва няма никво значение щото решението как да се обличам е мое и никой не може да направи нещо по въпроса!

aka Arcatraz

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 23:46

Драксис, прочети темата...

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 23:56

Семеен съм. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 00:01

Пейсти ПМа, бе, кво се свениш... :mrgreen:

Е, не всеки може да е като Вампирозо... то не е секс, то не е синя пъпка...

А отностно металите - аз ако ще и емо да съм ще си намеря емо приятелка и ще се кефя... Е трудно е да си намериш гийк приятелка.. жив пример съм аз.... кхъм... не, че съм си счупил краката от търсене де... :|

Поздрави с gym_class_heroes-clothes_off_(solitaire_radio_edit).mp3 изтеглете си я, ако я нямате, точно този микс обаче.

Профил

Публикувано на: 28 Фев 2008 00:09

Сега, понеже прочетох въпроса на slim_k и контра въпроса на amora, бих искал да си отговоря честно. Да, слушам метъл. Имам връзка от година и два месеца (налага се да помня датата, иначе се сърди - жени, ко да ги прайш). И, само дето не разбрах, защо, като слушаш метъл, това автоматично да те изключва от списъка на социално активните хора? Познавам метъли, които са адски добри и готини хора, много точни, имат сериозни връзки и изобщо са ми големи приятели. Пак мислите за утвърдените стеротипи, ей...

А, да, да попитам още нещо - слушам метъл, но не се обличам като такъв и излизам с приятели - това прави ли ме метъл или не? Както споменах по-горе (изтрих си поста, де) обличам се с широки рапърски дрехи, не защото съм ултра-фен на рапа (въпреки че и него си го слушам, де), а защото са удобни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 00:19

Той искаше да каже, това че за масата тези хора (който при 20 градуса са с кубинка, черни дънки и бомбер, пиещи 2ра бира в голямото) са заклеймени като - "глей метали" и се сочат с пръст. Тъпата патица която знае всички песни, които се въртят в момента по Планета не я е еня за това дали тоя пич/пичка има сиво в черепната кухина, тя е фешън, пилешка КЛОАКА (пилетата нямат анус.. :mrgreen: ) и се вози на А4ка, щот татето на "мъжа" (който е по-обезкосмен от пичето й) ще му земе БМВ догодина примерно. А за жалост готини мацки ~ 20те не останаха, или се шият за пари, или са грозни (като казвам грозни значи такива, който не ме кефят, а аз не съм 1ва стока :mrgreen: ) или са некви дразнещи... Много са редко хората, с който може да ти е кеф...
Ясно е, че "мен не ме интересува тоя и оня кво мисли", но все пак да си признаем всеки гледа да се представи в очите на другите в по-добра светлина.

Трябва е сега като стане време за 15 септември да идва по-често да се разкарвам покрай даскалото, ма да мия кочината да прилича на нещо... може некоя бъдеща 8класничка да се огледа... :evil: :lol:

Профил

Публикувано на: 28 Фев 2008 00:27

The.Rampage.Rado написа:
Той искаше да каже, това че за масата тези хора (който при 20 градуса са с кубинка, черни дънки и бомбер, пиещи 2ра бира в голямото) са заклеймени като - "глей метали" и се сочат с пръст.

Аха, значи не съм метъл, жалко :( Ще трябва да наваксвам... :lol:

Е, стига с тези плоски шеги от моя страна. Просто исках да изразя мнение, че не всички, които слушат Cannibal Corpse примерно, са лоши хора.

Поздрав с Hayashibara Megumi - Izayoi

Гласът на тази жена е просто удивителен. Изумително е колко гъвкав и мелодичен може да бъде. Чуйте я - та дори и просто колкото да е, за спорта. За мен Мегуми просто е номер едно в ранглистата ми с изпълнители.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 00:58

След чистката, която ще направим с другарите (вижте подписа ми), всички чавдарчета и пионерчета ще бъдат вкарани в образцов ред, а останалите - справедливо наказани, а родителите им - изключени от партията! :twisted:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 01:09

Това което исках да кажа е, че има адски много хора които се интересуват най-вече от самите себе си - една част от тия чалгарчета се млатят по дискотеките за да се правят на мъже, други изпитват постоянна нужда да говорят за коли, а трети правят абсолютно всичко за да се харесват на мацките ... Имам 2ма-3ма такива добри познати, които иначе са пичове, но го докарват горе долу като тия по снимките, и ми казват че гледат да изглеждат модерни точно заради мацките ... Не знам са дали е така наистина, но ми звучи правдоподобно ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 09:59

Аз пък не говорих толкова за метълите, колкото като цяло за хората във форума. :roll: Всъщност не мисля, че метълите имат по-малко интимни отношения, просто те си търсят мацки...метълки :) И може би това го прави по-трудно. Абе не знам за метълите, по-интересно ми е хората в тоя форум как са. Някой не иска ли да ни изненада с някоя интересна лична история :roll: Било то метълска, чалгаджийска, гийкска, емовска, от смесен тип :lol:

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 10:56

@amora
Защо постоянно металите такова, металите онакова, те еди какво си!? Говориш все едно са някакъв поти неизвестен вид, за който си чувала. Не е хубаво да слагаш такива общи знаменатели. Аз слушам доста метал, но грам не се и доближавам на вид до тия определения, а имам и още доста позати, които са така.

@Squiz
Спомена някъде, че метълите, също като фешъните, изглеждат еднакво. Черни дрехи, тениска на бандата и прочие. Много хора, които слушат хип-хоп също следат определен наин на обличане, в електронната сцена (пропускаме хаусът в случая, защото това би намесило неизмерим брой фешъни) също го има. Но тук е разликата, че това са култури и то от много години, докато фешъна ще мине след 1 години. Дори по-малко.

Вчера на работа дори бях на FashionTV парти. Highroller и още 1-2 човека от тук сигурно ще си издъвчат тестисите, за да идат на подобно, събитие, но реално погледнато беше пълно с агродемони... "Айдйе до бара чи ми са пий"... Гледах цяла вечер и така и не можех да си го обясня, тези момичета, които сега са около 20те (с няколко изключения около 30те) са посветили всичко на външния вид. Знанието им ще счупи границите на абсолютната нула. И какво ще правят е, когато станат жени на 35-40 и цялата им "красота" е като на избърсан гъз?

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 11:06

"Знанието им ще счупи границите на абсолютната нула."

АХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 11:13

Морт, айде като ще четеш не чети избирателно. Само амора говори за метълите, нали? Нямам нищо против всеки да слуша каквото си иска. Да, видът на тези върлите метъли не ми харесва. Онзи ден докато си се разхождах видях двойка метъли. Момчето не изглеждаше никак зле, но дългата коса, вързана на опашка, изцяло черните дрехи, кубинките и другите типични...еми те тотално разваляха външния му вид. А приятелката му? Изглеждаше адски зле, не защото съм жена, а защото просто си изглеждаше зле момичето. Дрехите, които беше облякла никак не и седяха на кльощавото тяло, кубинките й пък тотално не и се връзваха на очеизвадно тънкия глезен, за косата не искате да си говорим, нали? За това изобщо стана въпрос за метъли, защото при тях не музиката, а цялостния стил е доста отблъскващ. Защото ако се замислиш малко, почти всички момчета харесват фешън-пички, обаче метълките....тях ги харесва доста малък процент освен металягите. И това не е, защото всички метълки са грозни, а защото сами се докарват такива.

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 11:22

Аз не съм метълка, че да ме интересува колко хора ги харесват :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 11:32

АХАХ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 13:05

Криви са ти наблюденията, моме. Аз мога да кажа, че по-голямата част от най-стилните момичета, които познавам биха определени по един или друг начин като "метълки". Повярвай ми, с малко повече вкус чудеса може да се направят с кубинки и черни дрехи.
Иначе да, пълно е с metal wanna be пикли, напъхали се в кубинки, омацани с черен грим, който се имат за много лоши. В общи линии тяхната инвазия беше и една от причините да спра да ходя на събиранията в Борисова (:

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 13:57

Защо си мислите,че,примерно, един метъл може да харесва само метълки?
Тоест,нима е задължително всичките ви вкусове да са еднакви?
Мен,ако питате най-страхотните момичета,са тези,които не седят в светлината на прожектора,а малко по-отстрани.Обличат се стилно и както им харесва,а не както би се харесало на някой друг.Ако завържеш разговор с тях,ще откриеш,че са много по-умни от това ,което показват първоначално.(: Имам щастието да познавам 1-2 такива момичета и това,че слушат рап и чалга,от време на време,изобщо(ама изобщо) не ми пречи да си прекарвам добре.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Публикувано на: 28 Фев 2008 14:57

amora написа:
Някой не иска ли да ни изненада с някоя интересна лична история :roll: Било то метълска, чалгаджийска, гийкска, емовска, от смесен тип :lol:

В нашето даскало има едно весело емо. :shock:

Честно, наклепана с адския грим, прическа, парцалки, ще си кажеш, че от това повече емо няма накъде, тая се хили като пъпеш само като й покажеш пръст. Еба тоя народ, само wanna-be се извъдиха отвсякъде...

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 16:05

Излизал съм с две големи метълски компании - старозагорска и пловдивска и мога да кажа, че нещо не мога да се вредя - прекалено нормален съм и със прекалено добро социално положение. Общо взето - повечето са смахнати и дръпнати, други с оригня произнася разни блекарски заклинания, а трети общо взето само плетат интриги. Повечето от момичетата в тези компании са откачени със странно облекло и навици, наричат се със странни имена, както са и със изкривени сексуални наклонности. Има и wannabe-та, но обикновено те не просъществуват дълго. Обаче... има и изключителни хора, с които съм много добър приятел и държа много на честите контакти с тях, просто морално-пичовски си пасваме и това е предпоставка за добро прекарване,разлафване и общи интереси.
Общо взето, както навсякъде важи правилото, че във всяко стадо си има мърша. В две неща обаче съм убеден - хората знаят как да се забавляват и индивидуалността и мнението на някой винаги е зачитано, т.е. няма го конфурмизма или аз поне не съм го срещал.
А музиката е за удоволствие, разпускане и размишление. Малцина са призвани тя да им е начин на живот. Останалото е осъзнато и неосъзнато wannabe, което с времето ще отмине.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost