Автор |
Съобщение |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 24 Фев 2008 13:12
bOtLik3 написа: Те много отдавна си правят телефони с ОС... Пак е симбиан, но програмите за Hокия не вървят на него. А от тази година пускат и Xperia, който е с WM  Еми става дума, че бройките на Нокиа със симбиан са къде къде повече от бройките на Сони Ериксон, които са със симбиан  . Но иначе Xperiа-та ми се струва доста интересна джа-джа за притежание 
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 06:29
 Евтина раота... Шо няма Верту в класациата е?
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 13:26
Highroller написа:  Евтина раота... Шо няма Верту в класациата е? Човек,ти страдаш от неква адска мания за показност,честно. Верту телефоните са толкова скапана работа,че думи нямам.Вярно,еди ква си кожа по тях,еди кво си злато,но всъщност телефоните са адски грозни и фукнционалността им се равнява на джаджите от 2001-2002.. Ще кажеш,че ако имам средства за такъв телефон,мисленето ще ми е друго,но няма да е така. Тези телефони са просто за безвкусни хора с много пари.Ако имам такава пара бих си взел някоя красив Сони Ериксон и ще го отнеса да ми направят къстъм панел.Има такова магазинче някъде из София.Отиваш и ти правят панела на телефона с всякакви камъни и гъзарийки,етц... Ама тва ако си пич,ако не..е ти Верту. Лично мое мнение. С моя W660 съм къде-къде по-пич от теб 
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 22:25
@Rudecraft/Orange Т'ва верту най-тъпия телефон, съжалявам ги сичките дет имат такъв
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 22:26
@Rudecraft/Orange Т'ва верту най-тъпия телефон, съжалявам ги сичките дет имат такъв
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 22:27
Highroller написа: Евтина раота... Шо няма Верту в класациата е? Highroller написа: @Rudecraft/Orange Т'ва верту най-тъпия телефон, съжалявам ги сичките дет имат такъв Хубаво е да си противоречиш в два поредни поста, да... не замазваш изобщо.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 22:29
не хранете трола, ся пак ще почнат едни безсмислени спорове :Р Nhaz Ul брато аватара ти... :X i'll fuck you 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 22:38
Много забавно, някой ми едитва постовете.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 22:41
Хахахаххаха, пак ли?! Нали в phpbb3 нямаше експлойти 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 22:44
Highroller написа: @Rudecraft/Orange Т'ва верту най-тъпия телефон, съжалявам ги сичките дет имат такъв Еми да ти кажа,наистина те съжелявам че за тия пари не си купил един чисто запазен Голф четворка,а си взел тоя утрепан телефон.. Наистина.. Или поне 5 различни Нокии(н95 примерно) и да вадиш различна на цвят от всеки джоб на якенцето.Така ще си по-дупе,повярвай ми 
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 23:02
Първият ми жусием беше Siemens S25. После се сдобих със Siemens SL45. (И двата бяха втора ръка, родителски и тва беше преди мнооого време) Сега съм със Siemens S65 (Подарък за Коледа от миналата година)
Не че го включвам въобще. Почти не съм, откакто го имам.
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 23:15
Куц Пръч написа: Първият ми жусием беше Siemens S25. После се сдобих със Siemens SL45. (И двата бяха втора ръка, родителски и тва беше преди мнооого време) Сега съм със Siemens S65 (Подарък за Коледа от миналата година)
Не че го включвам въобще. Почти не съм, откакто го имам. И ти ли бе?! И при мен историята е същата. АХАХ. Прееба му се батерията на моя, трябва да му купувам нова. Държи 8 минути без зарядно ХД
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 23:28
знаете ли, вече започвам да се чудя дали тоя Highroller не е някакъв специален бот, разработен с цел да се провери чрез изкуствен интелект колко дълго може да се същестува без централен мозък и гръбнак.
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 23:32
Куц Пръч написа: Първият ми жусием беше Siemens S25. После се сдобих със Siemens SL45. (И двата бяха втора ръка, родителски и тва беше преди мнооого време) Сега съм със Siemens S65 (Подарък за Коледа от миналата година)
Не че го включвам въобще. Почти не съм, откакто го имам. И моя първи ГСМ беше Siemens S25. По-скапан ГСМ не съм виждал. Не му работеха бутоните, вибрацията също, накрая почна да се разпада та трябваше с тиксо да го лепя.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 23:33
Ми всъщност не, ако имаш пари за Vertu се предполага, че имаш пари за отделен фотоапарат, камера, Ipod и не ти е нужно натъпкването на всичките тея глупости в едно телефонче. И не, да извадиш 5 телефона, всеки от който го има всеки 10ти не е гъзария.Гъзарията е да извадиш нещо, което е много по-рядко, с много по-различно предназначение.Vertu съчетават само две неща - телефон и бижу.Не са универсалната "мога всичко ама не съвсем" машинка.
Оранжев - това, което казваш за Къстъм панела не е лоша идея, но е малко като да си вземеш Lancer EVO IX и да го тунинговаш до 500кс.Може и да си бърз, колкото едно Порше, но трябва да тго доказваш всеки път.Докато като спреш с Поршето, всички знаят, че това е Порше...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 23:39
Squiz написа: Ми всъщност не, ако имаш пари за Vertu се предполага, че имаш пари за отделен фотоапарат, камера, Ipod и не ти е нужно натъпкването на всичките тея глупости в едно телефонче. И не, да извадиш 5 телефона, всеки от който го има всеки 10ти не е гъзария.Гъзарията е да извадиш нещо, което е много по-рядко, с много по-различно предназначение.Vertu съчетават само две неща - телефон и бижу.Не са универсалната "мога всичко ама не съвсем" машинка.
Оранжев - това, което казваш за Къстъм панела не е лоша идея, но е малко като да си вземеш Lancer EVO IX и да го тунинговаш до 500кс.Може и да си бърз, колкото едно Порше, но трябва да тго доказваш всеки път.Докато като спреш с Поршето, всички знаят, че това е Порше... Ти го каза 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 25 Фев 2008 23:47
Мухахаха написа: И НОУ У ИВЪЛ ПЛАН!!!АНД И УИЛ КИЛ У!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 26 Фев 2008 08:30
Squiz написа: Ми всъщност не, ако имаш пари за Vertu се предполага, че имаш пари за отделен фотоапарат, камера, Ipod и не ти е нужно натъпкването на всичките тея глупости в едно телефонче. И не, да извадиш 5 телефона, всеки от който го има всеки 10ти не е гъзария.Гъзарията е да извадиш нещо, което е много по-рядко, с много по-различно предназначение.Vertu съчетават само две неща - телефон и бижу.Не са универсалната "мога всичко ама не съвсем" машинка.
Оранжев - това, което казваш за Къстъм панела не е лоша идея, но е малко като да си вземеш Lancer EVO IX и да го тунинговаш до 500кс.Може и да си бърз, колкото едно Порше, но трябва да тго доказваш всеки път.Докато като спреш с Поршето, всички знаят, че това е Порше... Ама според мен не разбираш концепцията на "мога всичко, ама не съвсем". Имаше даже реклама на Нокия (ако не ме лъже паметта? Ама май беше българска реклама, за някой от моделите на Нокия) такава - беше нещо от рода на - пича слуша музика, решава да снима нещо, междувременно му звъни телефона и той се оплита в кабелаците и техниката, пък нямаме 6 ръце да държим всичко. Тъй че много екстри на едно място означават компактност и удобство, а не "гъзария". Ами да - струват повече, ама дали ще си купиш отделно фотоапарат, отделно GSM и отделно iPod (или елементарна mp3ка) ще ти излязат повече пари, а изобщо няма да е удобно. Пък къде е лошото един универсален продукт да изглежда добре? Колкото по-красив и стилен е, толкова повече хора ще го купуват. От онези, дето не искат да се спъват в жички 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 26 Фев 2008 09:22
А сега ти ми отговори на въпроса, какви кабели има от фотоапарата и GSM-а, щото само Ipod-а ползва кабел за слушалките ( даже един приятел има мр3ка Samsung с Bluetooth слушалки ) и колко често реално ти се налага да снимаш, говориш и слушаш музика едновременно?Не че нещо, ама рекламата, която описваш ми се струва наивна.Още повече, че от личен опит мога да ти кажа, че няма нищо толкова неудобно да носиш фотоапарат във вътрешния джоб на якето/чантичката, където седи и телефона и само мр3-та да кисне в джоба. А и вие точно май не разбирате - за да си позволиш Vertu ( позволиш, не мама и тате да си позволят ) ще си успял, заможен човек.Сега ми кажи колко успяли и заможни хора си виждал с мр3ката в ушите, и да ходят по улицата говорейки по телефона и виждайки нещо, което искат да снимат?Аз повече виждам такива хора да се возят в служебната кола или собствената лимузина, работейки на ноутбука/PDA-то пътувайки към бизнес среща  Това, което е Vertu - това е престиж.Точно както е престижно да си купиш Brabus SV12S - тея 730 коня едва ли някога ще ги настъпиш, но караш най-бързата и мощна S-Class...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 26 Фев 2008 10:21
Squiz написа: А сега ти ми отговори на въпроса, какви кабели има от фотоапарата и GSM-а, щото само Ipod-а ползва кабел за слушалките ( даже един приятел има мр3ка Samsung с Bluetooth слушалки ) и колко често реално ти се налага да снимаш, говориш и слушаш музика едновременно?Не че нещо, ама рекламата, която описваш ми се струва наивна.Още повече, че от личен опит мога да ти кажа, че няма нищо толкова неудобно да носиш фотоапарат във вътрешния джоб на якето/чантичката, където седи и телефона и само мр3-та да кисне в джоба. А и вие точно май не разбирате - за да си позволиш Vertu ( позволиш, не мама и тате да си позволят ) ще си успял, заможен човек.Сега ми кажи колко успяли и заможни хора си виждал с мр3ката в ушите, и да ходят по улицата говорейки по телефона и виждайки нещо, което искат да снимат?Аз повече виждам такива хора да се возят в служебната кола или собствената лимузина, работейки на ноутбука/PDA-то пътувайки към бизнес среща  Това, което е Vertu - това е престиж.Точно както е престижно да си купиш Brabus SV12S - тея 730 коня едва ли някога ще ги настъпиш, но караш най-бързата и мощна S-Class... Ние специално за Vertu ли си говорим тук, или попринцип? Ест, че който може да си го позволи не му трябват други екстри. Тоест... да, ти го каза. Аз говорех за екстрите в телефоните in general. Въпросът беше, че слушаш музика и снимаш с апарата, но ти звъни телефона - трябва да прибереш апарата, да махнеш слушалка и да вдигнеш преди да са ти затворили. Не е от най-удобното  Няма да ти се случи вероятно никога, но защо да чакаме земетресението да погълне цяла София преди да построим противоземетръсни блокчета. Например  Аз го смятам за по-удобно. И определено за по-евтино!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|