Автор |
Съобщение |
h3artstone
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 28 Яну 2008 19:24
Невероятно е това, как след едно съботно посещение на кръчмата, днес, ми сервират че си имам гадже. И то без да знам. И то без да съм пил. Въпреки всичко - ... ИМАМ СИ ГАДЖЕ, НА-НА-НА!  Така де, изумен съм. 2 месеца без плейбойски прояви и хоп. 
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 28 Яну 2008 20:06
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 28 Яну 2008 20:16
Hindsight написа: Невероятно е това, как след едно съботно посещение на кръчмата, днес, ми сервират че си имам гадже. И то без да знам. И то без да съм пил. Въпреки всичко - ... ИМАМ СИ ГАДЖЕ, НА-НА-НА!  Така де, изумен съм. 2 месеца без плейбойски прояви и хоп.  Колко пиян си бил, че чак днес разбираш бе:Д и, мамка му, що те няма в скайп?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 28 Яну 2008 20:20
Мамка му, Деник, и да се насереш, пак няма да ме стигнеш! ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 28 Яну 2008 20:23
Sinistra написа: Как съм я пропуснала тая тема, да се таковам... Пички не забивам, ахаха. :Д По много разбираеми причини. Напоследък почнах все повече да се разбирам с момичета (което ми е сложно попринцип), та се забиваме чат-пат... ^^ Но съм си твърдо 'за' пичовете. Бройката е все тая, не мога да се похваля с много гаджета, но пък много съм ги обичала всичките. :> Напоследък... напоследък ми върви на кретении, дето могат да минат за "забивки", но не ги имам за важни. Meh iz романтично говедо. ;Д И си на 13... 0.о you slut!!! 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 28 Яну 2008 22:37
Varggoth написа: Мамка му, Деник, и да се насереш, пак няма да ме стигнеш! ;р Поне има интрига, а и цялото това съравнвование ще доведе до по-бързо стигане на доста по-големи числа :Д Пък и аз като цяло засега само гледам да поддържам една разлика от определен брой постове ^_^
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 11:41
Pzy написа: Поне има интрига, а и цялото това съравнвование ще доведе до по-бързо стигане на доста по-големи числа :Д Пък и аз като цяло засега само гледам да поддържам една разлика от определен брой постове ^_^ Чак сега схванах защо Вальо щеше да те скършува всеки път като спамиш 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 12:32
Аз лично не забивам пички. Седя си, а те се бият за мен. На края аз просто си избирам някоя(няколко) от победителките за през нощта. Всичко е толкова просто, защо да се занимавам да забивам. EDIT: а колко точно съм забил - еми не знам, още преди 7 години(като бях на 16) спрях да ги броя, тъй като числото стана толкова голямо, че имах главоболие заради опитите ми да го запомня. 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 14:37
Fenrir написа: You евнух...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 14:54
2-броя за героя.(едната дългогодишно гадже, другата случайна ебавка) Като се има в предвид, че съм над 30-така това е ТРАГИЧЕН резултат...не се хвлаля с него изплаквам си мъката 
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 14:59
Ти си над 30?
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 15:05
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 15:06
AlShu - за трагичния резултат не съм съвсем съвсем съгласен. Да задоволиш момичето, с което си заедно от години много често е по-трудно от задоволяването на някоя кифла, която си забърсал снощи. Факт е, че ще знаеш какво и харесва и тн, но също така е и факт, че ако тръпката се е поизпарила не е никак лесно да и причиниш нещо наистина хубаво. Много пъти съм стигал до извода, че да задържиш приятелката си заинтригувана е много по-трудно, отколкото да свалиш ново гадже. За това и истинските герои не са тези, които всяка вечер си лягат с различна, а тези, които всяка вечер си лягат със същата  .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 15:08
Досега и аз само две съм "забил". И да, и аз съм над 30 години. Какво странно има в това. Това тук да не е детска градина? 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 15:09
За съжаление на такова мяза
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 15:10
Tsim написа: Досега и аз само две съм "забил". И да, и аз съм над 30 години. Какво странно има в това. Това тук да не е детска градина?  Просто не очаквах Ал Шу да е над 30  Над 20 със сигурност, но не и над 30 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 16:12
Gipo написа: За това и истинските герои не са тези, които всяка вечер си лягат с различна, а тези, които всяка вечер си лягат със същата :). Като в моя случай. С една и съща си лягам от 2 години и се надявам да си лягам още доста, доста дълги години с нея. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 18:11
Аз лично имам силно развит "риъл лайф", който не ми вярва да погледне творческия форум, последните няколко теми направени от мен. Има и видеоматериали Иначе може да се каже че използвам интернет предимно за да се свързвам с познатите си. В реалния живот се срещаме, а когато не сме заедно си чатим. Не чатя с непознати. Разбира се има и изключения. Форумът на PC Mania е може би единственото интернет общество в което членувам и не познавам никого лично. До някъде това е важно защото разширява спектъра ми на усещания. Освен това и джиткам на игри. В умерени дози. Не съм от най-зарибените, но ме кефят. Игрите като цяло за мен са новото искуство и многократно правъзхождат киното като изживяване. Иначе за мацките, сменям ги. Преди човек да избере жената на живота си (понеже имаше изказвания че една жена е достатъчна и че не въпрос на бройка) трябва през ръцете ти да са минали стотици жени. Иначе няма да си щастлив, не си правете илюзии.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Darker Than Black
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 18:12
Цитат: и се надявам да си лягам още доста, доста дълги години с нея Мазохист ;)
___________________________________ To be the power - not to be a slave...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 18:17
Sinistra написа: You евнух... Sandly,no! Вече не. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|