Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 18:20

Arcatraz написа:
Sascha of clan Tzimisce написа:
Ето. Вече всичко е ясно. Той човекът слушал отбрани хитове на Преслава и Аналия. За какво да си говорим.

Ако има някои свестни, сред феновете на хауса, 'дето да не са фолк-фурии като тебе, ти си срам за тях. ;р

Еми ок тогава, стой си вкъщи и си слушай дарктрон, депресирай са, режи си вените квото искаш прави.
Аз ще си слушам хауса и всички ще сме доволни

You fail at everything... Failing included.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 19:06

ОХ, майка му да еба, писна ми наистина да гледам как някакви шибаняци, които нямат елементарни познания по музика и история на музиката, сядат да ми обясняват колко пропаднал бил метълът. Еми, дееба майка му, наистина си личи, че се изказват просто, за да покажат колко са "против", колко са "анти" и колко са надрастнали тези "смешни, детски крещения, блъскания, трещения" и въобще епитети, които употребяват, за да обиждат. Ами, нека да ударя първо по тая точка - метъла винаги е съществувал заради трещенето, викането, бързите барабани, режещите китари, проумейте го това нещо. Това е музика, която се изпълнява на три инструмента - китара, бас китара и барабани. Като сте такива аудиопутки и не можете да смелите нещо малко по-тежко, малко по-различно, ходете да си слушате отбраните лайна на анелия ванилия ебал съм им майката на тия. Не ми минавай, момченце, сега с номера, че "всеки има право да слуша каквото иска, защото харесването на музика е строго индивидуално нещо". Ами то е строго индивидуално също така и решението ти в чий устенца да се изсереш, дееба майка му. Аз решавам да сера по тебе - това и правя. Не ме интересува какво ще ми кажеш, защото това си е моето решение, не можеш да вземаш решения вместо мен.
Нека да ти обясня, посерко кирлив, къде (и откога) се корени метъла в историята на музика. Има една музика, която се нарича блус - чувал ли си въобще такава музика ? Все ми е тая. Блусът съществува от края на 20-те години на миналия век, след това се появява тъй нареченият rock'n'roll, след това hard rock-ът, след него heavy metal-ът, thrash metal-ът, black/death metal-ът идва накрая. Основното изразително средство на блуса е човешката душа, мислите на човека, неговите разбирания за околността. И винаги си личи, защото този, който е искрен, не може да не бъде забелязан, не може да не бъде почувстван от слушащия. Електричеството измества (но не напълно) акустичното звучене, това е чисто технологически напредък, който няма нищо общо с изразяването на човека чрез музика (защото, келешче сополиво, точно това е смисъла на музиката, знаеш ли го това ?). Това ли ти е проблемът ? Жицата ? Ебаси лигльото си тогава, честно. Ти въобще правиш ли си труда да разбираш НЕЩО, ТЪПАНАР СМОТАН, ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА !?!?!?!?!? Пикльо с пикльо, недей да знаеш много и да се фукаш с малоумието и некомпетентността си, защото тази музика, за която ти дори нямаш минимална представа, съществува много преди да се появиш ти, много преди да се появят твоите смешни чалгарки, хаусърчета, диджейчета и т.н. извратении, които хората наричат "бизнес", което е най-голямата подигравка с музиката, която може да се направи. След като (слушането на) музиката не е едно от основните занимания в живота ти, нямаш право на мнение. Нито имаш аргументирано такова, нито имаш право да се изказваш, колкото да обидиш някой. Такива като теб са най-смешни, защото се подиграват на това, което не разбират. Стреляш със затворени очи и целиш баща си в сърцето, ето това правиш.

Тъп и недоразвит пещерняк. Аман от разбирачи. ДУХАЙ, PEDERAZ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 19:34

^ Все едно обясняваш на овца... (даже тя ще те разбере по-добре).
Мислиш ли че тоя изобщо ще си направи труда да прочете, и най-вече да разбере написаното по-горе от теб? Това просто няма как да стане. Той е свикнал с шитните които слуша и е невъзможно да промени вкуса си към музиката, ако това което слуша изобщо може да се нарече музика. Няма смисъл да се занимаваш с такива.

И все пак...
Цитат:
"ТЪПАНАР СМОТАН, ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА"
"Пикльо с пикльо, недей да знаеш много и да се фукаш с малоумието и некомпетентността си, защото тази музика, за която ти дори нямаш минимална представа, съществува много преди да се появиш ти, много преди да се появят твоите смешни чалгарки, хаусърчета, диджейчета и т.н. извратении, които хората наричат "бизнес", което е най-голямата подигравка с музиката, която може да се направи."
"Стреляш със затворени очи и целиш баща си в сърцето, ето това правиш."
"ДУХАЙ"
... с това съм абсолютно съгласен.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 19:44

Arcatraz ist gepwnt!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 19:52

Ъх...не съм разбирач.Не се и представям за такъв,имам познания по въпроса за метъла като музикална култура, но тук има хора които са много по-запознати.
Слушам метъл (колкото и да мразя всичките видове да се обединяват под тази дума) ,харесва ми.С нея се отпускам,и ми е приятно.
Ноктурно,няма смисъл да му обясняваш.Той е идиот.И затова са виновни обкръжението и родителите му.Нито може да го разубедиш,нито да го накараш да разбере нещо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 19:55

Nocturno написа:
...много преди да се появиш ти, много преди да се появят твоите смешни чалгарки, хаусърчета, диджейчета и т.н. извратении, които хората наричат "бизнес", което е най-голямата подигравка с музиката, която може да се направи.

Всъщност, 10 години не са чак толкова много, но както и да е. Въпросът е, че когато чуеш "хаус" се сещаш за фешъни, прически и позьори. Забравяте, че има истински ценители. Колкото линкин парк метълите са метъли, толкова са и тези, които отиват на парти само за да се покажат новата прическа, колко друсат и след това всичкото народ да ги гледа в партистарс. Ми смешни са, ако се разровиш из някой бг хаус форум, ще видиш че всички се дразнят от такива типове. И не знам бтв защо слагаш хауса до чалгата. Специално качих едно парче, чуй го и ми кажи какво общо има с чалгата (Sasha - Coma). А такива простаци като Аркатраз нямат нужда от коментар...

П.С. С теб се знаем, мисля че можем да поспорим без убиди и т.н. ;) Просто чуй трака...

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 20:34

Nocturno, само не мога да разбера защо намесваш метъла като се има предвид, че темата е за електронна музика? И аз слушам метъл, но все пак имай уважение към хората слушащи нещо различно. За теб хауса/транса не е музика, а за други метъла не е. Различни хора различни идеали. И моля ти се без обиди, по този начин само се принизяваш до неговото ниво ;)

~Paul van Dyk - For An Angel.mp3 8)

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 20:47

Stormy Sky написа:
Nocturno, само не мога да разбера защо намесваш метъла като се има предвид, че темата е за електронна музика? И аз слушам метъл, но все пак имай уважение към хората слушащи нещо различно. За теб хауса/транса не е музика, а за други метъла не е. Различни хора различни идеали. И моля ти се без обиди, по този начин само се принизяваш до неговото ниво ;)

~Paul van Dyk - For An Angel.mp3 8)

Заради идиотщините на Аркатраз.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 20:47

Метълът не го намеси Nocturno, a Alkatraz. Защо иначе ще тръгне да говори за него...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 21:00

Той глупакът сам постави чалгата до хауса. Не стига, че е малоумен, ами с тази изцепка ме вбеси още повече. Пределно ясно ми е, че не всички истински фенове на електронната музика са такива мекотели. Аз, както се вижда очеизбождащо в последното изречение от горния ми поуст, се обърнах към него.
Спийд, да, точно в това е въпроса. Че като чуя понятието "хаус" и се сещам за ей такива отрепки като Аркатраз (който може би е искал да напише Алкатраз, ба ли го), защото множеството от фенове се състои от такива. Бутат "всичко слушам" редом до чалгата. Еми съжалявам, не мога да понасям такива глупости. В момента слушам песента.

Stormy Sky написа:
Nocturno, само не мога да разбера защо намесваш метъла като се има предвид, че темата е за електронна музика? И аз слушам метъл, но все пак имай уважение към хората слушащи нещо различно. За теб хауса/транса не е музика, а за други метъла не е. Различни хора различни идеали.

Бате, аз ли намесвам метъла...

Arcatraz написа:
Един пример за типично метъл парти:
Едно стадо олигофрени се разделя на две стада олигофрени и поглъщайки литри бира и наркотици(евентуално) почва зверската мелачка (пого) под звуците на трето стадо олигофрени ( групата), които повръщат на микрофона. И ако това го намирате за весело и забавно не знам.

Виждам, че темата е за електронна музика и нямаше да се намеся, ако тоя олигофрен не беше се направил на разбирач. В никоя от темите за ви не съм срал, само за да ви развалям кефа. И не мога да уважавам нищо в този човек, защото той е пълен РЪБ. Нито разбира какво му се казва, нито се опитва да го разбере. Няма и да се занимавам повече да го псувам (освен ако не ме издразни пак). Въобще никъде не съм казвал, че трансът и хаусът не са музикални стилове. Има музика, правена на компютър (или синтезатор), която наистина си струва да се слуша. Аз далеч не съм пиещ непрекъснато бира, мирищеш на пот, некъпан от седмици, с несресана дълга четина, гледащ злобно и държащ се неадекватно пред хора човек, който попада в стереотипа "метъл". Слушам всичко, което ми хареса, а това, което е хубаво, но не ми харесва, въобще не го заклеймявам като "баси тъпнята, как може да ви е кеф" и т.н. Това е проблемът на повечето хора - не правят разлика между "харесва ми" и "много е яко" и "не ми харесва" и "много е тъпо".

Изслушах песента. Не ми хареса; липсва ми бързина/динамика.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 21:05

Nocturno написа:
Той глупакът сам постави чалгата до хауса. Не стига, че е малоумен, ами с тази изцепка ме вбеси още повече. Пределно ясно ми е, че не всички истински фенове на електронната музика са такива мекотели. Аз, както се вижда очеизбождащо в последното изречение от горния ми поуст, се обърнах към него.
Спийд, да, точно в това е въпроса. Че като чуя понятието "хаус" и се сещам за ей такива отрепки като Аркатраз (който може би е искал да напише Алкатраз, ба ли го), защото множеството от фенове се състои от такива. Бутат "всичко слушам" редом до чалгата. Еми съжалявам, не мога да понасям такива глупости. В момента слушам песента.

Stormy Sky написа:
Nocturno, само не мога да разбера защо намесваш метъла като се има предвид, че темата е за електронна музика? И аз слушам метъл, но все пак имай уважение към хората слушащи нещо различно. За теб хауса/транса не е музика, а за други метъла не е. Различни хора различни идеали.

Бате, аз ли намесвам метъла...

Arcatraz написа:
Един пример за типично метъл парти:
Едно стадо олигофрени се разделя на две стада олигофрени и поглъщайки литри бира и наркотици(евентуално) почва зверската мелачка (пого) под звуците на трето стадо олигофрени ( групата), които повръщат на микрофона. И ако това го намирате за весело и забавно не знам.

Виждам, че темата е за електронна музика и нямаше да се намеся, ако тоя олигофрен не беше се направил на разбирач. В никоя от темите за ви не съм срал, само за да ви развалям кефа. И не мога да уважавам нищо в този човек, защото той е пълен РЪБ. Нито разбира какво му се казва, нито се опитва да го разбере. Няма и да се занимавам повече да го псувам (освен ако не ме издразни пак). Въобще никъде не съм казвал, че трансът и хаусът не са музикални стилове. Има музика, правена на компютър (или синтезатор), която наистина си струва да се слуша. Аз далеч не съм пиещ непрекъснато бира, мирищеш на пот, некъпан от седмици, с несресана дълга четина, гледащ злобно и държащ се неадекватно пред хора човек, който попада в стереотипа "метъл". Слушам всичко, което ми хареса, а това, което е хубаво, но не ми харесва, въобще не го заклеймявам като "баси тъпнята, как може да ви е кеф" и т.н. Това е проблемът на повечето хора - не правят разлика между "харесва ми" и "много е яко" и "не ми харесва" и "много е тъпо".

Изслушах песента. Не ми хареса; липсва ми бързина/динамика.

Не съм и мислел, че ще ти хареса. Просто дадох пример, че е много далеч от чалгата, с доста по-тъмно звучене и т.н. ;) Поздрави!

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 21:09

Именно.
Колкото и да не ми хареса като цяло, все пак мотивът в началото (1:43 - 2:35) беше доста интересен и ми хвана ухото.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 23:06

В транс съм батенце, сам пляскам с ръце,
батенце...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 09:17

батенце...

...В ритъм клатя се, батенце... ;P

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 14:41

Vermic написа:
транс, хаус и техно...

За мене тези стилове влизат в бул шита...Горко им на хората който ги слушат :disbelief:

омг.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 04:08

Абе кви познания по музика бе мче аз си пускам музика зада ми е кеф а не зада се бльскам с още петима потни побьрканяци хяхях
П.С. пускаи анелия и сипи по ракия

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 04:46

Ace Of Spades написа:
батенце...

батенце

!

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 09:28

Sophos написа:
Ace Of Spades написа:
батенце...

батенце

!

И пиене - ХА, и пушене - ХА сега заемай поза удобна за слушане :!: :!: :!:

Явно и тая тема пропадна в метъл срещу останалия свят.Еби му майката...Не моете ли разберете, че феновете на електронната музика няма как да възприемат агресията, която лъха от метъла щот' просто не са такива хора!Както и метълите няма да разберат електронната музика, просто щото за тях е "за путки"
АМАН!

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 12:02

@Squiz
Епък не от всички метъл песни лъха агресия, и не от всички електронни лъха спокойствие :) Аз лично имам една, която е за масови кланета Virtual Embrace - Dark Room (намери я, няма да сгрешиш). Отделно, че за мен от електронната музика, която ми харесва (само мощни трансове... Scooter и тях, ама само защото след определена дозировка алкохол са идеални за купон :) ) си лъха стабилно количество агресия и енергия :)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2007 15:10

Disturbеd, знаеш, че говоря за общия случай, изключения винаги има :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost