Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:31

Till Lindemann написа:
не е ли това-да живеем както трябва, тоест на максимум, точно защото знаем после какво ще стане

Никой няма да ти даде отговор на този въпрос, защото той е различен за всички. За едни това е живота, за други - друго. Всеки има различни ценности. :)

ПС: Темата си джаса мамата, ама нека си почешем езиците. Сега ни е паднало.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:35

The Chameleon написа:
Till Lindemann написа:
Куц Пръч написа:
Живей ден за ден, бий се за деня, защото нъл знайш че редко утре е по-убаво от днеска.

Ще цитирам един български комик: "Днеска ти носиш, утре тебе та носат".

И по-скоро бих нарекъл някой умрял човек "щастливец" отлолкото "горкия", защото се е отървал от земните мъки :О

не е ли кой както си го направи

Ми, не точно.. :)

а как е, всеки си прави това което светне за редно, като сгреши, си поема отговорността, после може да не спреш да грешиш, но поне да се опитваш да не повтаряш грешката.живееш като изцуждаш всичко от живота, по правилата на вярата разбира се, защото знаеш, че евентуално след като умреш всичко свършва завинаги и нма да може да правиш тези неща, които можеш сега.обаче през целия този живот трябва да се оповаваш на вярата, защото това е начина за максималното изживяване на живота

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:37

" не е ли кой както си го направи " Това изглежда сякаш ти сам си си виновен за каквото и да стане. Демек те блъсва кола и ти си виновен за това ? Пребиват те до смърт и ти си виновен за това ?

Ако вярваш в кармата - да , така е. Ако вярваш в съдбата пък веднага си измиваш ръцете от всякаква отговорност.( то не че с кармата е много по-различно..) :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:38

Till Lindemann написа:
The Chameleon написа:
Till Lindemann написа:
Куц Пръч написа:
Живей ден за ден, бий се за деня, защото нъл знайш че редко утре е по-убаво от днеска.

Ще цитирам един български комик: "Днеска ти носиш, утре тебе та носат".

И по-скоро бих нарекъл някой умрял човек "щастливец" отлолкото "горкия", защото се е отървал от земните мъки :О

не е ли кой както си го направи

Ми, не точно.. :)

а как е, всеки си прави това което светне за редно, като сгреши, си поема отговорността, после може да не спреш да грешиш, но поне да се опитваш да не повтаряш грешката.живееш като изцуждаш всичко от живота, по правилата на вярата разбира се, защото знаеш, че евентуално след като умреш всичко свършва завинаги и нма да може да правиш тези неща, които можеш сега.обаче през целия този живот трябва да се оповаваш на вярата, защото това е начина за максималното изживяване на живота

Тил, прав си, брат. Човек сам си сере върху едно и също говно дълго време и сам си пикае срещу вятъра.

Извод: Селските тоалетни сък!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:42

И Стария и Новия завет са така манипулирани и така изкривени от столетията и хората...
че не виждам за какво спорите...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:42

The Chameleon написа:
" не е ли кой както си го направи " Това изглежда сякаш ти сам си си виновен за каквото и да стане. Демек те блъсва кола и ти си виновен за това ? Пребиват те до смърт и ти си виновен за това ?

Ако вярваш в кармата - да , така е. Ако вярваш в съдбата пък веднага си измиваш ръцете от всякаква отговорност.( то не че с кармата е много по-различно..) :roll:

добре, не може ли като ти се случи нещо, например те блъсне кола, да си го обясниш с това, че си сторил нещо и получаваш наказание, акот ти се случи нещо хубаво-награда за доброто, което си сторил

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:43

Това е кармата. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:44

Мога да ви кажа (като Християнин), че Корана ми се струва по-истински от Библията (Не съм го чел целия).

Едит: До Линдеманн: В България е обратното - като направиш лошо, ти се връща добро х3. Като направиш добро, ти го слагат отзад 3х негърски :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:45

100% християнин, би ли се обосновил ? :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:45

The Chameleon написа:

е...добре, примерно убиеш човек(айде куче) :arrow: направиш нещо лошо, извършваш грях :arrow: получачаш наказание :arrow: удря те кола

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:46

The Chameleon написа:
100% християнин, би ли се обосновил ? :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:46

Куц Пръч написа:
Мога да ви кажа (като 100%-ов Християнин), че Корана ми се струва по-истински от Библията (Не съм го чел целия).

Едит: До Линдеманн: В България е обратното - като направиш лошо, ти се връща добро х3. Като направиш добро, ти го слагат отзад 3х негърски :D
Какво значи истински? Библията не е историческа книга и никой не е казал, че напълно отразява действителността.
ЕДИТ: Куц пръч, човек не се ражда християнин, а става такъв.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:47

Till Lindemann написа:
The Chameleon написа:

е...добре, примерно убиеш човек(айде куче) :arrow: направиш нещо лошо, извършваш грях :arrow: получачаш наказание :arrow: удря те кола

Баси логиката вадиш >:О
Иба, досега съм убил лястовичка и котка :arrow: трябва да се пазя от бронирана бригада :shock:

Според мен Господ е Spectator, а съдбата си я чертаем ние с нашите постъпки и НАЙ-ВЕЧЕ мисли.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:48

Till Lindemann написа:
The Chameleon написа:

Т'ва е карма, принципно. Въпреки че се зачитат и прераждания , преди животи, абе не е толкова проста работата.. :)

Да твърдиш, че си 100% християнин е като да твърдиш , че си 100% българин.. :lol: Още повече по " кръв " дори всички да са християни - това не изключва ти да не си.. лол (;

" Според мен Господ е Spectator, а съдбата си я чертаем ние с нашите постъпки и НАЙ-ВЕЧЕ мисли. " Това са думи , които вече подкрепям поне с една ръка. :)

Относно : Иба, досега ... трябва да се пазя от ... <- тук отново се намесват личната вяра и разбирания. Така , че не е задължително.. ;)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:48

Куц Пръч написа:
Till Lindemann написа:
The Chameleon написа:

Иба, досега съм убил лястовичка и котка :arrow: трябва да се пазя от бронирана бригада :shock:

както и аз, както и всеки(почти), твърдиш, че си христаянин, тоест би трябвало да си обясниш защо ти се е случило нещо(дадох го за пример)
Цитат:
Иба, досега съм убил лястовичка и котка трябва да се пазя от бронирана бригада

ПП: 100% християнин по кръвна линия Не че вярвам в тия глупости :О

Според мен Господ е Spectator, а съдбата си я чертаем ние с нашите постъпки и НАЙ-ВЕЧЕ мисли.

човек, има неща, които колкото и да искаш, не може да си направиш сам или да си обясниш как си го нпаравил сам.единственото, което може да направиш, е да си живееш живота максимално, придържайки се към правилата, защото ако си истински християнин както твърдиш би трябвало да си чувал за едно място, наречено рай, което премахва варианта за края, където всичко свършва
не знам дали ме разбрахте

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:51

Till Lindemann написа:

Не искам да ставам наивен, но много често ми се е случвало, когато направя нещо лошо и осъзная, че съм направил нещо лошо, забелязвам, че ми се връща по някакъв начин. Не искам да звучи creepy, но е така. Не знам защо така се получава (май знам де, ама карай).

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:52

Аз написа:
Till Lindemann написа:

Не искам да ставам наивен, но много често ми се е случвало, когато направя нещо лошо и осъзная, че съм направил нещо лошо, забелязвам, че ми се връща по някакъв начин. Не искам да звучи creepy, но е така. Не знам защо така се получава (май знам де, ама карай).

Това става и Е така , защото ти вярваш , че Е така. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:55

Куц Пръч написа:
Според мен Господ е Spectator
Донякъде си прав, докато живеем е наблюдател, а накрая отсъжда дали си живял праведно и заслужаваш място във Божието царство, което е вечно (край/безкрай?) или пък не. Поне според християнските идеи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:56

The Chameleon написа:
Аз написа:
Till Lindemann написа:

Това става и Е така , защото ти вярваш , че Е така. :)

защото според едни закони, които като християнин си длъжен да спазваш, ти си направил нещо неправилно и това не го вярва само той или само ти, а много други хора преди нас, след като са спазвали законите и са живели праведно, са получили блага, свобода

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2007 00:58

Не съм убивал котки, ама стареца пак ме заточи тука, нали?! :shock:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: