Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Напаст ли са ромите?

ДА!    93%  93%  [ 93 ]
 За бога не...!    7%  7%  [ 7 ]
Общо гласове : 100
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 17:36

Всевиждащото Око написа:
Куц Пръч написа:
M1LK4 написа:
НАПАСТ...! :mgun: :15: :flack: Само българи да останат :bg: :lol:

Абе чудя се аз, ако всички мангали бъдат избити, дали населението на България ще има 1 милион?

Трудно май :?

Не е важно количеството,а качеството...

И жените да бяха на това мнение....ама не. Искат по много мъже едновремено, един не им стига :o

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 17:58

Dj Heat написа:
И жените да бяха на това мнение....ама не. Искат по много мъже едновремено, един не им стига :o

Баце,ти и вземи на една жена огина,пък да видим откъде ше' събере силици дори да си помисли за друг,пък да не говорим за "други"(;

Пс:Между другото,ще се учудиш,колко много жени препочитат качеството пред количеството...

По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 19:13

След последните събития аз реших че те са НАПАСТ! Тея не са хора бре ... Ебавали се на някакви момчета и после момчетата ги понатупали ( НЕ СА СКИНАРИ казаха го по БТВ )... После тез смрадове сбраха брадви ,джобни ножове,мачете,кухненски ножове,дървета квото хванат тез ..... ,а полицията - Седи и гледа .... (Трябваче поне да арестуват част от тях , поне според мен ) Та минава си някво момче ( тва че е късо постригано не значи че е скинар ) И ромите трагнаха да го гонат да го бият и да го бият та дори и да го убият ! Когато видях репортажа по БТВ ( в Тази Сутин ) И ги видях как един вика : " ШЕ ГИ ИЗТРЕПЕМ" др. - "ШЕ ПРЕБИЕМЕ СИЧКИ БЪЛГАРИ" 3-ти "ШЕ ГИ ИЗБИЕМЕ" и 4-ти "МАМИЦАТА ИМ ШЕ Е**МЕ " , нещо в мен кипна и ми се щеше да ида и да избия сички 1 по 1 ....

Може би някой ще ме помислят за садист . расист ,скинат , но не сам такъв ... Напротив! Толерирам това да се дават помощи на някои от тези роми , но на тези който са доказали че могат да спазват закона и да се бъхтят рамо до рамо с българи , арменци , турци и каквито и да са честни граждани на тая държава ....

and 90 % Winner's Spirit
Whoever have this qualities is winner !

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 20:45

:blink: Еба ми се мамата само от първото изречение...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 21:30

Ромите са "Напаст", само и само защото България не им осигурява хубав живот.Затова те крадат, бият и се правят на генгстъ.Предполагам и поради тази причина днес те щурмуваха онези заведения.Верно - това, което правят не е хубаво, но няма ли да спрат, ако живееха наравно с нас?Имам в предвид ако всички те имаха хубава работа, жилища и добро образование.

Но не.Те живеят в нещо като гета.Поне ако рапираха...

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 21:30

coopcho написа:
След последните събития аз реших че те са НАПАСТ! Тея не са хора бре ... Ебавали се на някакви момчета и после момчетата ги понатупали ( НЕ СА СКИНАРИ казаха го по БТВ )... После тез смрадове сбраха брадви ,джобни ножове,мачете,кухненски ножове,дървета квото хванат тез ..... ,а полицията - Седи и гледа .... (Трябваче поне да арестуват част от тях , поне според мен ) Та минава си някво момче ( тва че е късо постригано не значи че е скинар ) И ромите трагнаха да го гонат да го бият и да го бият та дори и да го убият ! Когато видях репортажа по БТВ ( в Тази Сутин ) И ги видях как един вика : " ШЕ ГИ ИЗТРЕПЕМ" др. - "ШЕ ПРЕБИЕМЕ СИЧКИ БЪЛГАРИ" 3-ти "ШЕ ГИ ИЗБИЕМЕ" и 4-ти "МАМИЦАТА ИМ ШЕ Е**МЕ " , нещо в мен кипна и ми се щеше да ида и да избия сички 1 по 1 ....

Може би някой ще ме помислят за садист . расист ,скинат , но не сам такъв ... Напротив! Толерирам това да се дават помощи на някои от тези роми , но на тези който са доказали че могат да спазват закона и да се бъхтят рамо до рамо с българи , арменци , турци и каквито и да са честни граждани на тая държава ....

Един съвет:Не променяи цвета на буквите.

И за да не си вадите очите драги съфорумци,ето го и решението.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 21:36

Sashakiss® написа:
Ромите са "Напаст", само и само защото България не им осигурява хубав живот.Затова те крадат, бият и се правят на генгстъ.Предполагам и поради тази причина днес те щурмуваха онези заведения.Верно - това, което правят не е хубаво, но няма ли да спрат, ако живееха наравно с нас?Имам в предвид ако всички те имаха хубава работа, жилища и добро образование.

Но не.Те живеят в нещо като гета.Поне ако рапираха...

Защо си мислиш,че никой не им осигурява добър живот?Как мислиш че купуват тия сателитни чинии?Те да не са безплатни,случайно?

@Вермик
Адски тъп си.

"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 21:43

Алминаторa написа:
Защо си мислиш,че никой не им осигурява добър живот?Как мислиш че купуват тия сателитни чинии?Те да не са безплатни,случайно?

А защо трябва ДА ИМ ОСИГУРЯВАМЕ каквото и да е? На българите държавата не осигурява нищо. Кой каквото си изработи.
Защо на мангалите трябва да се дават неща? Защо им дадоха целите виетнамски общежития?

За сателитните чинии и климатиците, които имат на всеки прозорец - най-вероятно са крадени. Тока, с който ги захранват също е краден. Гетата им дължат милиони за ток, но общината я е страх и не позволява на енергото да им го спре.

За образованието - ми то е задължително в България. Защо тогава мангалчетата не ходят на училище, а?

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 21:45

BadgerBadgerBadger написа:
Алминаторa написа:

А защо трябва ДА ИМ ОСИГУРЯВАМЕ каквото и да е? На българите държавата не осигурява нищо. Кой каквото си изработи.
Защо на мангалите трябва да се дават неща? Защо им дадоха целите виетнамски общежития?

За сателитните чинии и климатиците, които имат на всеки прозорец - най-вероятно са крадени. Тока, с който ги захранват също е краден. Гетата им дължат милиони за ток, но общината я е страх и не позволява на енергото да им го спре.

Защото Алми е мангал ;0 И той иска за себе си.

По темата циганите скоро могат да обявят война на България.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 21:46

Vermic написа:
BadgerBadgerBadger написа:
Алминаторa написа:

Защото Алми е мангал ;0 И той иска за себе си.

По темата циганите скоро могат да обявят война на България.

:OMGOMG: :OMGOMG:
OMG OMG

"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 21:49

Vermic написа:
циганите скоро могат да обявят война на България.

Наистина ли? На това се надявам. За момента им се разминава, защото се правят на жертви на "лошите българи", които ги биели. Да започнат официално да убиват, и полицията и жандармерията ще ги размажат.
За съжаление няма да стане, те си знаят че са боклуци и няма да съберат смелост за нещо сериозно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 22:38

Vermic написа:
циганите скоро могат да обявят война на България.
Циганите да обявят война срещу България? Това е златно, наистина по-безсмислен коментар не бях виждал. Циганите са племе без мозък, те се контролират от престъпника Ангел Кънчев, който е отговорен за случващото се, а след това защитава разбойниците и уверява, че тези цигани няма да навредят на никого. Мангалите са простовати, колкото по-ниско образована и глупава е масата, толкова по-лесно тя може да се контролира, Ахмед Доган знае това отлично, и не случайно ги облъчва преди изборите с евтини оферти и ги кара да вярват, че има светлина в тунела. Докато ни оправляват Турци, положението ще се влошава...незнам дали тази държава има някакъв изглед в бъдеще.

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2007 00:36

Мислех , че Карамански ги върти ?

Иначе и аз мисля , че са евтини политически трикове .

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Ромите-напаст...или?
Публикувано на: 28 Сеп 2010 19:55

От нас зависи дали ще са напаст. На запад се оправят с тях, нали.

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 28 Сеп 2010 21:44

На тебе, кой ти даде лопата, интернет и клавиатура? - Се пита в задачата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 21:51

IceQueen написа:

Това не го разбрах, не виждам връзката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 22:01

maieutiquer написа:
IceQueen написа:

Това не го разбрах, не виждам връзката.

С лопатата се копае.Ти "изкопа" тази замряла от години тема.Надявам се, че виждаш връзката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 22:31

ха
м-у другото събота бяхме с нашите покраи един от по-кройните квартали на града и случайно мернах една супер луксозна зелена сграда със І Y І отпред

откъде имат пари теа хора за такова развитие?
а и какво стана с назианалната гвардия?
нали уж ги приветстваха, други ги забраняваха заради униформите... бешее готина идея

Профил

Аватар
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
Публикувано на: 29 Сеп 2010 10:35

Джипситата са хора.Това е неоспорим факт.Има си нормални,начуени цигани,които ходят на училище,на работо,изкарват си парички и се връщат всяка вечер при семеиството си,състоящо се от 3-4 човека и бабата.
Но има и цигани,които живеят в малки грозни къщи,имат по 20 деца,които не могат да изхранят.Затова ги учат да крадат и да мамят.И в един прекрасен момент,циганите започват да влиаят на българите.И се стига до момента,в които един прост българин,лежал 10 годинив затвора си казва:"Аз си немам с кои да се закачам.Я ги гледаи тия негри,ко праат в моята държава".Събира групичка,пребиват свеки циганин,които виждат.През това време,циганите владеят училището.Иде цигането,ритне детето в топките,детто му налита,а на него наита целото семеиство на цигането.
Да ромите са напаст,напаст,която трябваше да изчезне преди много много време.Ама слабата и тъпа държава просто не и дреме,защото политиците толкова следват примера на Котик,че нема накъде.А лошото е,че няма какво да ги правиш циганите.Ето че европа не ги ще.
-истрепи ги живеем в 21 век.wtf?
-изсели ги къде?толкова много къде ще отидат?
-цивилизоваи ги да бе?ти на кви анфети си? и аз искам малко.
Циганите са напаст,която просто трябва да търпим,защото държавата не иска да направи нищо по въпроса.
"Горд съм,че съм българин"
Ама горд ли съм,че живея в България?

Профил

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 29 Сеп 2010 18:12

Баси Vermic къв е бил прост преди 3 години... :? :?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost