Автор |
Съобщение |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2017 22:54
Каних се да напиша нещо изключително тъпо, но за щастие форумът корабокрушира точно навреме.
Dog bless pvc mania.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2017 14:06
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2017 14:55
Има една народна мисъл, която ми идва наум: беден човек - жив дявол ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2017 18:48
:lol:  написа: И още път пъти да го повториш това няма да го направи по-малка простотия. +1 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2017 19:37
Аз написа: Има една народна мисъл, която ми идва наум: беден човек - жив дявол ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Също и: парите не променят човека, а просто подсилват качествата му. Ако преди да имаш пари си бил пич, значи сега си още по-голям пич. Ако си бил гъз, сега си още по-голям гъз. Няма какво да се каже повече по темата.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Юни 2017 19:47
Кое чак толкова товари тоя сайт, че пада за няколко дена през няколко дена?
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Юни 2017 19:57
Тоя сайт да не го държите на някоя прегряваща 286ка?  Минавате всякаква граница с тия падания.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Юни 2017 20:17
Сам трябва да ми даде достъп да му направя една оптимизация, не е търпимо това вече. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Юни 2017 22:23
Сам, какъв е проблемът със сайта наистина?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 07:51
В случай, че е от хостинг компанията - толкова ли няма алтернатива, че сте качили сайта при тия педали?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 08:15
btw пцмания още ли се хоства на headoff 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 11:31
Не е нормално да имаме достъп до сайта и форума през ден... И без това повечето останали потребители сме ветерани, сега вероятността да се появят нови хора и да се задържат намалява сериозно.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 13:33
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 13:38
Оставка на Сам и свикване на Велико Форумно Събрание  denik написа: btw пцмания още ли се хоства на headoff  Потресен съм 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 15:53
Доста тъпо е през ден да няма достъп човек към сайта ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Това е несериозно даже бих казал ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) 21 век сме все пак ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 16:43
Оф, много се дразня когато някой от обкръжението ми си хване приятелка и после не можеш го видиш поне половин година. А преди най-редовно ти отговаряше за кафенце, билярд, пиене и т.н. Аз като си фанах приятелка да не би съм спирал да излизам с компанията. ебати путкенските номера... 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 16:54
В такъв момент се разбира кой какъв приятел е, а и като цяло какъв чехъл е в живота 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 17:26
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Юни 2017 17:54
The Arrow написа: Оф, много се дразня когато някой от обкръжението ми си хване приятелка и после не можеш го видиш поне половин година. А преди най-редовно ти отговаряше за кафенце, билярд, пиене и т.н. Аз като си фанах приятелка да не би съм спирал да излизам с компанията. ебати путкенските номера...  добре дошъл в клуба 
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Юни 2017 14:00
The Arrow написа: Оф, много се дразня когато някой от обкръжението ми си хване приятелка и после не можеш го видиш поне половин година. А преди най-редовно ти отговаряше за кафенце, билярд, пиене и т.н. Аз като си фанах приятелка да не би съм спирал да излизам с компанията. ебати путкенските номера...  Донякъде е нормално да му остава по-малко време за излизане, щом вече има нов човек в живота си. Ама по половин година да не го видиш и тн...разбирате се в петък излизате и да немя в последния момент "нещо излезе, сори". Иначе е нормално. Чехльовци много де. Имам един авер, хвана си една, след седмица се премести при него, само я вози с колата наляво надясно, викаме му-тя те ползва ве манаф, той вика -не ве брат, техните знайш колко пари имат, за кво да ме ползва. И до там  Гледам му оня ден на телефона си сложил техна снимка за тапет, тва не е направено на сила, нале?  И като му звъни телефона - нейна снимка и я кръстил БЕБИ. е ок.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|