22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 04 Дек 2016 02:06
Omega-x написа:
ето това е моята София, рядкост е да изляза от тази зона
За Кобрата, жалко че хайпват хората, че Кобрата всъщност е някакъв топ 2 боксьор или нещо. Написах в гугъл boxing и отворих първите четири сайта, в които нищо не пише за нашия. Трябва малко реална самооценка.
аз не разбирам много от бокс, не съм твърдял че е за топ 2 или нещо такова, но пак направи уникално шоу, малко се изхвърли с малка част от изказванията, но е факт че единствените два боксови мача, които съм гледал са именно негови: срещу Кличко преди 2 години и този. събитието беше супер яко, чак ме е яд че не успях да намеря с кой приятел/познат да отида. На българите много ни липсва някакво такова национално самочувствие и хубаво, че има такива хора като Кубрат дето наистина им се работи за България под някаква форма. Може и шоу да е, ама е ефективно. аз в гугъл написах boxing news и първия сайт, най-новата новина е за Кобрата.
___________________________________ тежки нокаути
-Stormrаge-
Публикувано на: 04 Дек 2016 02:22
Пулев не е в топ 2 ... но със сигурност е в топ 6 в момента в тежка категория. Топ 2 е само в битката за IBF титлата която се държи от Джошуа. Което го превръща автоматично в основен претендент. Казвам ви го като човек който следи бокс дълги години и гледам достатъчно обективно на нещата. Мачът не беше нагласен, но противникът му беше правилно избран... Това са характерни игри в бокса за да се стигне до мач за световна титла. Питър беше стабилен преди 10-тина години когато свали 3-4 пъти в Knock Down Владимир Кличко дори беше носител на един от поясите. Днес обаче формата му беше плачевна супер тромав ...Пулев спазваше перфектната дистанция а всеки ляв прав отиваше право в целта. Беше въпрос на време Питър да целуне пода... Джошуа и Уайлдър също се биха с доста боксьори мнооого под нивото им и ето вече са световни шампиони на две от федерациите без реално да са имали супер сериозни опоненти.
Пулев вече е основен претендент за IBF титлата и ако Джошуа я задържи след мача в събота и евентуалния мач с Кличко ще е задължен да се изправи срещу Кубрат до края на годината.
Хората в залата си направихме страхотно шоу... уникална атмосфера Може само да съжалявате, че не сте присъствали Героя на вечерта "РОКИ" а.к.а "КИРО"
Истината е че Пулев трябваше следващата събота да се изправи срещу Джошуа. Но отказаха мача защото са наясно, че им е нужно доста повече време за подготовка за мач от такъв ранг. Другата година обаче това трябва да се случи.
___________________________________ --Gort!Klaatu barada nikto!--
Публикувано на: 04 Дек 2016 02:42
Прекрасно мнение! Учете се!
Греша ли, но по спомен извода за Пулев беше, че е добър боксьор, но няма нищо уникално в арсенала си, като другите? За класация не знам, но не мисля че ще видим Кобрата голям световен шампион, освен ако не стане някаква страхотна въртележка и му се паднат удобни противници в удобно време, ма прекалено много ако-та
Иначе. онлайн стрийма на гонг, за който платих 2,50 беше плъна отврат, зареждаше маче на някви част от по 30-40 секунди, който забиваха поне 2 пъти в тях за по 10 сек и беше пълна мъка за гледане и като цяло се радвам, че свърши бързо, защото не знам дали щях да издържа.
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 04 Дек 2016 10:10
Е к'во като някой се труди това преживяване да му върви гладко бе, Волтаж?
Някой му е сготвил фастфууда и му е направил щорите, ебем ти робската мъка.
Ми и аз се трудя, примерно, за да минават някакви неща на някакви хора доста по-гладко, докато те си бъркат в носа - ама си бъркат в носа в сферата, в която аз ги обслужвам, иначе и те работят нещо и произвеждат някакъв продукт, за да могат да ми платят за услугите, сещаш ли се.
За да ги имаш в днешно време тия екстри - безопасност на четирите стени, кресло и тв и т.н., трябва и ти да се трудиш в облага на някого. Всички го правим.
К'во пък нечестно измисли от това...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
-Stormrаge-
Публикувано на: 04 Дек 2016 10:11
нелегален написа:
Ми.. не. Не знам Стормрейджа какви ги говори. Самюъл Питър досега винаги е падал от братята Кличко.
Припомни ми къде съм казвал, че не е губил от братята Кличко!? Въобще изброй ми боксьорите които не са губили от братята щото реално се броят на пръстите на едната ми ръка. И кво общо има това с поста ми?
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10977 Местоположение: София
Публикувано на: 04 Дек 2016 11:10
нелегален написа:
беее, не ми схванахте въпроса. Нямах предвид кои квартали са яки и кои не са, а до кои бихте се вдигнали да отидете с пълна готовност, ако ви поканят на гости/купон/кафе/забавление/разходка или каквото там е, взимайки предвид инфраструктурата на града.
Амиии така поставен въпроса... като виден люлинчанин, нямам притеснения, че даден квартал е опасен и съответно да не искам да отида там по някакъв повод . Не виждам как ако ме поканят някъде, да си кажа - "ау не, в тая овча купел(примерно) не стъпвам!" Кварталите могат да ми харесват или не като инфраструктура, но не и нещо да ми пречи да отида там, за да се видя с приятел.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
vanmx
Публикувано на: 04 Дек 2016 11:35
За мен цялята София е друга "друга държава" и нямам желание да посещавам това място, но за съжаление обстоятелствата го налагат. Повечето градове в които съм бил, макар и доста по-малки и пусти, са доста по-приятни и удобни за обикаляне с кола, градски транспорт и пеша.
И така не разбрах, защо целия бизнес в България се е изнесъл в столицата. Особено ми е странно при IT фирмите. Какъв е смисъла да си от Бургас, но да отидеш в София, за да работиш за американци, които се намират във Франция Реално цялата работа и комуникация минава през мрежата и е все тая къде ще си. Аз бих предпочел офиса ми да е в някакво забутано китно селце сред природата
Gipo
Публикувано на: 04 Дек 2016 16:00
Повярвай ми, на нас софиянците ни е най-неприятно това, че всичко се пренесе тук.
The Arrow
Публикувано на: 05 Дек 2016 00:24
нелегален написа:
беее, не ми схванахте въпроса. Нямах предвид кои квартали са яки и кои не са, а до кои бихте се вдигнали да отидете с пълна готовност, ако ви поканят на гости/купон/кафе/забавление/разходка или каквото там е, взимайки предвид инфраструктурата на града.
В такъв случай, не стъпвам в манастирски ливади/красна поляна, няколко пъти са ме канили да ходя там баш за гости,кръчма или нещо такова и винаги отказвам. Не за друго, ами защото нямам автомобил все още и не ми се дават около 15 лева за такси само в едната посока и не ми се пътува един час с транспорта вечер, за да ида и да се върна после. Което е тъпо, защото мисля че повечето от приятелите ми и познатите ми работят сравнително добре платени работи, имат автомобили и като цяло рядко са навити да излизаме из центъра освен двама-трима, които живеят по наблизо.
нелегален написа:
Поводи за българска гордост има бол, но ги търсиш на грешните места.
Определям се като патриот, който се гордее с нашата история, до колкото може да се гордееш за нещо, което не зависи от теб, но и съм съгласен с изказването на Кобрата, че можем да сме много повече. Естествено, че има и други поводи, но не са толкова масови и си остават неизвестни за повечето хора.
нелегален написа:
Замислял ли си се, че докато се кефиш на шоуто от удобното си кресло пред телевизора, ядейки вкусно-приготвена доставена бърза храна, като междувременно си говориш с познат по мобилния си телефон и си си пуснал някоя музичка от ютуб като фон, укрепен безопасно от четирите стени на дома си и прикрит от външни лица благодарение на майсторски направените ти щори, някой някъде се труди много усърднo, за да може това твое цялостно върховно изживяване да върви гладко?
Еми, замисли се.
Затова съм и комунист, бтв.
Ебати малоумното изказване. По тази логика, няколко стотин човека са се трудили доста дълго, за да може шоуто да стане факт на българска земя. По същата логика да се замислям и докато съм на ресторант, примерно, че персонала работи, за да може клиентите да са доволни.
vanmx написа:
И така не разбрах, защо целия бизнес в България се е изнесъл в столицата. Особено ми е странно при IT фирмите. Какъв е смисъла да си от Бургас, но да отидеш в София, за да работиш за американци, които се намират във Франция Реално цялата работа и комуникация минава през мрежата и е все тая къде ще си. Аз бих предпочел офиса ми да е в някакво забутано китно селце сред природата
Аз си го обяснявам с това, че има добри транспортни връзки и е добро място за международен бизнес. На чуждестранен клиент едва ли ще му се пътува до някое село за бизнес среща, но ти може почти по всяко време да отидеш там да релаксваш. Въпреки, че наистина по-голямата част от работата може да се прави онлайн, срещите с клиенти са доста важен фактор. Другата причина, по което си обяснявам масовата миграция към София и другите по-големи градове е че младите и добре платени хора искат да имат разнообразие от дейности за свободното време и за съжаление по малките градове избора от такъв тип дейности е доста ограничен.
Аз
Публикувано на: 05 Дек 2016 05:32
Какво мислите за новата песен на Фики Стораро - Издислав
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа:
къв ханс бе...
Gipo
Публикувано на: 05 Дек 2016 07:14
2 пъти се опитвах да я чуя, ама ме хващаше скомина и я спирах веднага.
Gipo
Публикувано на: 05 Дек 2016 09:12
синът на тони стораро. Известен още като "Фики, къде са ти краката?"
The Arrow
Публикувано на: 05 Дек 2016 11:16
Фики, Стоичков и Бареков се събрали и почнали да си говорят на английски. Никой нищо не разбрал.
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 05 Дек 2016 19:14
Вицът е следния: Фики, Стоичков и Бареков отишли в английски ресторант. Останали гладни
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 05 Дек 2016 21:38
И като влезеш в песента на Whitesnake - всичко живо за Издислав говори...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
The Arrow
Публикувано на: 06 Дек 2016 10:14
На участията на Андреа има повече бой , отколкото на мача на Кубрат
Till.Lindemann
Публикувано на: 07 Дек 2016 13:31
Върху какво да се замисля бе, хайчо? Човека си плаща за услуга и очаква да я получи веднага в най-добър вид. Кво го ебе какви са причините за проблема, той си е платил, клиентът е закон. Един колега ме пита - много ръчкаш телефона, ще му се скапе батерията - е нали за това съм дал толкова пари, за да използвам максимално устройството си. Ако ми трябваше само за обаждания, щях да си взема нокиа с фенерче.
Това за усещането за лично пространство, дето си го загубил, като провинциалистите са почнали да идват в софия - пак глупост. Стой си вкъщи, цялото ти е лично пространство, на обществените места нормално да е лудница. А и софия далеч не е толкова голям град - ню йорк, токио, кво прайм?
Иначе кубрат свърши хубава работа, сам питър беше име преди десетина години, мача с джошуа е въпросителна. Смятам, че ако заложи на опита и печеленето на точки, единствено от антъни може да вземе нещо на тоя етап. Горе не помня точно кой дето беше сложил номер 1 джошуа - смях. Дърво, без игра с крака, защита, издържливост или кардио. На този етап номер 1 си е батко ви владимир, дори без пояси в момента, има техниката и силата да попилее, който си иска. Втори от актуалните за мен е уайлдър, и той като джошуа има пропуски, но потенциала и атлетизма е повече. Нататък е относително, но дори хей е фюри ако щеш са над джошуа за мене. Единия победи изрода владимир, другия изрода валуев. Джошуа се бие с молина.
-Stormrаge-
Публикувано на: 07 Дек 2016 21:47
Уайлдърчето замалко да се насере на спаринг срещу Хей... Хей е от най-интелигентните и технични боксьори реално може да бие всеки стига да е във форма... Но няма как да си го представя да царува примерно 5 години със световна титла Джошуа като физика и перспектива > all. Да липсва му още опит има неща върху които трябва да поработи, но на тези години и Владимир не вървеше с неговите темпове. Той и Уайлдър ще си делят титлите в следващите години... надявам се да ги видим скоро и в пряк двубой. Клинчко си му тежат годинките вече спомни си последните му мачове дните му са преброени...все по пасивен няма я тази експлозивност която виждаме в Уайлдър и Джошуа. И предполагам след Уембли ако изгуби ще се откаже. Нашето момче го виждам единствено срещу Паркър с реални шансове.
Фюри е психясал смешко с ръст и нищо повече едва ли някога ще чуем отново нещо за него.... Владимир си е виновен сам за този мач.
Тази събота се очертава доста интересна:
Джошуа - Молина Уайт - Чисора Ортиз - Алън
и
Паркър - Руиз Дж.
Till.Lindemann
Публикувано на: 08 Дек 2016 11:38
Мислех, че се обърна към омегата относно проблема с гонг. Не знаех, че трябва да си от софия, за да имаш мнение по въпроса
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 08 Дек 2016 20:03
"Защо съветското слънце е толкова радостно сутрин? - Защото знае, че вечерта ще бъде на Запад."
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения