Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 26 Ное 2016 11:24
всички дет си видял в тоя ден са правили на предния клек с щанга със широк хват
___________________________________ джумерки
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 26 Ное 2016 14:25
Или са скейтъри, или ебането по пода е придобило популярност в последно време.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 27 Ное 2016 20:38
На много неща може да се дължи неправилната походка: Плоскостъпие, инфекция на кръвта, разширени вени, даже при тежки стомашни проблеми или кожни такива може да се получи неудобство при ходене. Също може да бъде им нов вид гъзареене, знам ли?
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10977 Местоположение: София
Публикувано на: 28 Ное 2016 09:06
Много често виждам някакви тийнове без елементарна култура на ходене. Личи си, че им няма нищо, ама стъпват накриво или си влачат краката. Направо ми идва да го сваля с шут някакъв такъв прошляк . Не, ебавам се, не съм никак агресивен човек, но реално това заслужават .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-Stormrаge-
___________________________________ --Gort!Klaatu barada nikto!--
Till.Lindemann
Публикувано на: 29 Ное 2016 07:40
shub niggurat написа:
всички дет си видял в тоя ден са правили на предния клек с щанга със широк хват
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 02 Дек 2016 23:40
Винаги съм се чудил кой капацитет от Столична Община е решил метро станциите Европейски съюз, Национален дворец на културата, Стадион Васил Левски да бъдат преведени съответно European Union, National Palace Of Culture, Vasil Levski Stadium, а лъвов мост да бъде преведена Lavov most. И още повече се чудя кой е този дето го е одобрил това и какви заплати/хонорари взимат.
___________________________________ тежки нокаути
Gipo
Публикувано на: 03 Дек 2016 14:09
И аз виждам логика в това Лъвов мост да не е променен, а другите да са преведени. Ндк е повече като показване каква е тая сграда, отколкото да е просто име. Стадионът е 100% задължително да е преведен, защото е място за международни срещи и какво ли не, а и е стадион... Европейски съюз като цяло е малоумно име на станция, както и да го преведат е все тая. Лъвов мост е повече име, отколкото истински мост, поне за мен, затова и е ок да бъде изписан на латиница.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 03 Дек 2016 14:46
Като малък, като чуех "Орлов мост" или "Лъвов мост" и си представях нещо като Golden Gate bridge. После като ги видях, че покриват някаква канавка с големина на кърска вада останах доста разочарован
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 03 Дек 2016 23:15
Много силен Кубрат, тая вечер, уникален. Изобщо не ми дреме дали е нагласен мача. Повече такива българи трябва да имаме.
Цитат:
“Станa нещо повече от очаквано! Моята публика, моят народ - това са българите. За тях правя всичко! За всеки един от вас! Българите сме един велик народ с голяма история и имаме голямо бъдеще! България ще стане нещо уникално!”
Иначе, за София, живея в центъра, любимите ми квартали освен центъра са Лозенец, Южен парк,целия район около Парадайз, новото строителство там изглежда мега яко, ама и мега скъпо сигурно от време на време ходя и до Студентски да избухваме в чалготеките
___________________________________ тежки нокаути
Gipo
Публикувано на: 04 Дек 2016 01:41
Не знам как, обаче мнението ми за софия е точно обратното на твоето За пример ще дам лозенец, който е отвратителен, презастроен, пълен с новобогаташи-мутри скапан квартал. А старата му част е... не е лоша, ама е някакво мъртвило.
Публикувано на: 04 Дек 2016 01:50
ето това е моята София, рядкост е да изляза от тази зона
За Кобрата, жалко че хайпват хората, че Кобрата всъщност е някакъв топ 2 боксьор или нещо. Написах в гугъл boxing и отворих първите четири сайта, в които нищо не пише за нашия. Трябва малко реална самооценка.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения