Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 01 Ное 2016 23:24

Добре е направил въпросният ръководител, понякога е по-добре да задържиш клиент, отколкото да спестиш на фирмата едни 100 лв. Ако можеха и 2K да го разберат това, ама е късно.

И аз съм с такива впечатления от айфонските слушалки бтв.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2016 15:00

Няма достатъчно филми тип Вал Хесинг за 19-и век чудовища и тяхното клане :S

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2016 16:58

Аве мария.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 13:37

Till.Lindemann написа:
Според мен е правилно решение, тъй като, нали са екип, и, ако има проблем, взаимно трябва да работят за разрешаването му. Дали проблема е бил при самото приемане на техниката, дали документално, дали предаването към сервиза, дали с намирането на част, дали самия ремонт, дали после връзката с клиента е направена трудно, няма значение, колективът е виновен, те трябва да си следят нещата. А това за грешното обаждане, причиненото неудобство и загубеното време на клиента, не е за коментар.

Мастерчо, личи си че още не си бил на шефско място в тоя живот. Пожелавам ти го някой ден. Разбира се, че по такъв начин хем ще наложиш своеобразна глоба на провинилите си, хем ще повишиш бдителността за напред.

Ти пък щото си бил :D

Според мен истинския добрия шеф трябва подробно да проучи въпроса и да разбере кои точно са виновни. Така хем, ще може да накаже само тях, хем може да ги уволни ако реши, хем за в бъдеще ще има едно наум какви потенциални грешки може да станат и ще се стреми да не ги допуска. Това, да накаже всички без да му пука кой точно е виновен е лесното и не ефективно решение на проблема.

И пак недоумявам как така клиента си оставя миялната? :shock: Нали е готова, защо не си я вземе заедно с парите, които са му върнали?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2016 14:09

Доколкото помня, можеш съвсем легално да си вземеш парите, ако са ти забавили ремонта/замяната над определено време.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2016 07:06

Till.Lindemann написа:

Мастерчо, личи си че още не си бил на шефско място в тоя живот. Пожелавам ти го някой ден.

Цитат:

Хехей, малко българско човече.
Аз с добро го казах, дори на шега, като накрая ти пожелах да станеш някой ден. А ти - типичния българин - злоба на килограм, само в няколко думи.

Времето навън е ужасно, последните вечери - дъжд, вятър и виелица от листа, които бомбандират отгоре. Че и студено. Мизерия голяма.

Профил

Аватар
В момента играе: не казвам
Публикувано на: 10 Ное 2016 11:22

Aбре, мочмета, я да ви питам нещо. Изпадна ми далавера един Kindle 4 и понеже от доста време си мислех да си взимам нещо такова за малко пари ми е интересно дали мога да чета на него безплатни книги в txt формат, свалени от читанка-та примерно или трябва задължително да са купени от Амазон?

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2016 11:30

Ако имаш възможност взимай, за другото -> https://calibre-ebook.com/

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2016 11:55

Довечера ще се видя с този агент да видя в какво състояние е и дали си заслужава. Преди си бях свалил на телефона доста книги, обаче от тея LCD дисплеи направо очи не ми остават, същото е и като почна да чета на монитор. :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2016 12:20

Till.Lindemann написа:
Till.Lindemann написа:

Мастерчо, личи си че още не си бил на шефско място в тоя живот. Пожелавам ти го някой ден.

Цитат:

Хехей, малко българско човече.
Аз с добро го казах, дори на шега, като накрая ти пожелах да станеш някой ден. А ти - типичния българин - злоба на килограм, само в няколко думи.

А ти малко небългарско човече като един типичен българин, стереотипизираш нацията ни с отрицателни качества. Никаква злоба не е имало в изказването ми, даже можеш да забележиш усмихната емотиконка накрая (усмихната, а не хилеща се, т.е. не ти се присмивам). Просто щом казваш, че ми личи, че не съм шеф, се очаква да го казваш от шефска позиция. Но тъй като ти не си на такава, изказването ти е неуместно. Мерси за пожеланието, да ти се връща :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2016 13:58

Buttersa написа:
Aбре, мочмета, я да ви питам нещо. Изпадна ми далавера един Kindle 4 и понеже от доста време си мислех да си взимам нещо такова за малко пари ми е интересно дали мога да чета на него безплатни книги в txt формат, свалени от читанка-та примерно или трябва задължително да са купени от Амазон?

Моята приятелка е с киндъл 4. Има безплатни програмки, с които се трансформира всякакъв във всякакъв формат, включително и киндълския. Взимай го, супер доволни сме ние.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2016 10:00

Image

Взех я оня ден машинката, за мое голямо учудване нямаше почти никакви забележки (освен някакви червени петна на задния капак, предполагам заради някакъв скапан китайски калъф ) и на всичкото отгоре ми го продаде интелигентно и културно циганче, което е бачкало в Англия. :shock:
Та почнах най-накрая да чета цикъла за Фондацията на Азимов както си требе, да видим докъде ще стигна...

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2016 12:17

Айде честито :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2016 22:28

нелегален написа:
Това е може би нещо, което Стрелата или Андрю ще знаят.

Преди време (да кажем година) едно българско списание специализирано за финанси, бизнес, икономика и т.н. беше излязло със главна тема на корицата "Българин милиардер на 29 години!" (или нещо подобно.. схващаш идеята - млад милиардер) и на корицата беше негова снимка (типична ухилена акула, тип Американски психар). Това виждал ли си го и можеш ли да го посочиш?

Нищо не ми говори това.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 14 Ное 2016 22:33

Buttersa написа:
Image

Взех я оня ден машинката, за мое голямо учудване нямаше почти никакви забележки (освен някакви червени петна на задния капак, предполагам заради някакъв скапан китайски калъф ) и на всичкото отгоре ми го продаде интелигентно и културно циганче, което е бачкало в Англия. :shock:
Та почнах най-накрая да чета цикъла за Фондацията на Азимов както си требе, да видим докъде ще стигна...

Аз съм с един Киндъл от вече колко 2 години и е много добре! Чете се перфектно лесно и няма никакви грижи. А Фондациите ги имах двата големи тома от преди това, но единия някъде съм го дал безследно и безвъзвратно :(
Това ми е абсолютно най-любимата и най-великата поредица

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 14 Ное 2016 23:05

Е-четците са една от малкото джаджи в днешно време, които не остаряват морално. Стига да е с e-ink дисплей и да работи, нищо повече не ти трябва, за да четеш. Сменяш, чак когато се счупи. Ще ми се това да важеше за повече продукти от сферата на техниката.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2016 00:55

Имаш телевизор Юность.
Image
гледаш телевизия.

Комшичето обаче има OLED 3D UHD 60" телeвизор.
Той също гледа телевизия.

Image
Твоя телевизор е морално остарял.
Фраза по-скоро от типа идиоми като в английския.

Докато в един четец няма реално какво толкова да се промени поради простата причина, че начина по който възприемаме писмена информация си е един същ последните 2000 години примерно т.н. Просто носителя е друг... Дори най простия е-четец в момента може да побере толкова писмена информация колкото не може да прочетеш през целия си съзнателен живот.

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2016 09:00

-Stormrаge- даде доста добър отговор.
Както сестра ми обясняваше, че имала някакъв мини лаптоп, дето бил чисто нов, защото почти не го била ползвала и ми даде спецификациите му... ще ви кажа само, че имаше лепенка "Windows XP" :lol:. Това също е пример за морално остаряло нещо, Волтаж.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2016 13:22

Има обаче една доооста тънка разлика - Киндъла, както и примерно ръчния часовник,вибратора или багера са тясно специализирани техники, от които се очаква да вършат стабилно общо взето по 2-3 неща макс през целия им жизнен цикъл без особен смисъл от надграждане и с две думи по се принцип се ползват, докато се строшат. При тях честата смяна е по-скоро гевезелък, от колкото необходимост.
От друга страна при мултимедийната техника от рода на лаптопи,смартфони и таблети се очаква да вършат добре все по-голямо многообразие от задачи и съвсем логично изискванията към тях са много по-завишени и следователно развитието им търпи бурен прогрес, за да може да смогне покриването на все по-повишаващите се изисквания на потенциалните купувачи. За това и при тях честата смяна е оправдана.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2016 20:20

Бил е бетон, сега е желе :lol:
Идеята беше, че щом са го продали с XP, значи е ясно от колко време си го е кътала тоя лаптоп :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost