Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 09 Окт 2016 19:51

Безнадеждно е и мисля че е крайно време да си дадем сметка колко остарял носител е това форумът и колко нишово е всъщност това, с което се занимаваме тук. :arrow:

Което е и най-голямото му обаяние разбира се. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 09 Окт 2016 19:56

Аз наскоро направих 14 години. Това ако не е нишово хоби, не знам кое е ... :D :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2016 20:06

Завиждам ви на тези с регистрации 2001/2002, аз другия месец правя първото десетилетие тука :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2016 09:48

Луд ли си бе.
Форума ще е жив.
И имаш пари, значи нещо съвсем не се връзва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2016 14:53

Цялата улица, на която живея в София е в ремонт и преди малко така се разтресе сградата, че го взех за земетресение, а те цял ден минават с някаква голяма машина напред-назад. :roll: октомври и при мен е финансово добър 8) взех си първия истински, самостоятелен уеб дивелъпмънт проект, ако са доволни и още един ще ми възложат май.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2016 16:03

До офиса строят кауфланд и заради тоя малоумен валяк по цял ден вибрира офиса и имам чувството, че колежките свършват по 140 пъти на ден. А тия малоумници, валират, след това разкопават за някоя тръба, пак валират, пак разкопават... не знаех, че така вибрират тия валяци...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2016 17:08

нелегален написа:
The Arrow написа:
Цялата улица, на която живея в София е в ремонт и преди малко така се разтресе сградата, че го взех за земетресение, а те цял ден минават с някаква голяма машина напред-назад.

Точно това се случи и на строежа до нас - пуснаха някаква машина и се тресяхме като луди. Няма ХЕИ, няма МЕИ - има див, груб капитализъм, който смачква животите и вътрешния мир на хората.

А какво е решението според тебе, не мисля че грубия капитализъм има нещо общо, просто улицата е тясна и реално няма друго решение. Те започнаха още към края на юли месец да я разкопават, изкъртиха всичко, смениха тръбите, тротоарите вече са направени изцяло наново, което е добре защото предишните бяха криви, изпотрошени и гадни. Гледам, че и около 70% от улицата е асфалтирана вече, остана една не много голяма отсечка дето минава и през моя блок, надявам се да го довършат до месец, месец и нещо.

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 18 Окт 2016 18:23

В Лозенец ли си, бе, градски :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2016 18:25

Мастър Люх написа:
В Лозенец ли си, бе, градски :D

Не, по централно 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2016 20:15

нелегален написа:
The Arrow написа:
А какво е решението според тебе, не мисля че грубия капитализъм има нещо общо.

Решението е елементарно - вместо възложителят и изпълнителят да се циганят с финансовите ресурси като се опитат да спестят и откраднат максимално, да се наеме качествена работна ръка и по-модерна техника. (т.е. не работници които ще псуват със 150 децибела и валяци, които ще ти разтрисват ченето :D)

Икономията винаги избива някъде - в случая е в здравето на хората.

като цяло е странно, че изобщо трябва да ги обяснявам тия неща.

Тук съм изцяло съгласен, винаги съм се чудил каква е квалификацията на бачкаторите по пътищата ни. :D пък и тези специално са трейс дето май с доган бяха свързани :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2016 21:33

ДСК най-педарастката и олигофренска банка ... за нищо не света не ползвайте услугите на тва жалко подобие на финансова институция...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2016 23:05

Не съм имал опит с ДСК, но преди известно време четох, че са дали необезпечен кредит на някакъв дето в миналото са му давали кредит от 50 милиона, за да прави банка и тя фалирала :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2016 20:21

нелегален написа:

то там не са ли само пенсионери?

Абсолютно, но преди 3 години имах неблагоразумието да си изкарам кредитна карта към тях... въпреки че използвам услугите на друга банка.... просто условията ми се сториха най-добри. Огромна грешка... но колкото и странно да ви се стори проблема не е свързан пряко с кредита.

Всъщност едвали някой ще има нервите да изчете тоя ферман... затова ще го сложа в спойлер

Spoiler for :
В началото на месеца получавам SMS че давността на пластиката към кредита ми изтича и трябва да я подменя в централния клон на ДСК. Нормална процедура която не съм и подозирал в какъв "психотрилър" ще ме забърка...

Та един слънчев петък успях да си издействам да ме пуснат по-рано от работа за да се вместя в работното време на въпросната банка и да си подменя кредитната карта. Изтеглих си талонче изчаках редовните 20-тина минути сред стадо пенсионери...и ето дойде и моя ред запътих се към гишето където ме чакаше една доста прилична мацка. Всичко супер усмивки приветлив разговор, на бързо обясних каква е причината да ги посетя.

Момичето донесе новата пластика и докато ровеше в системата забеляза че съм имал и дебитна карта към тях. Потвърдих, наистина заедно с кредитната карта бях изкарал и дебитна карта която реално сигурно съм ползвал два пъти. Мацката се засили да ми подновява и дебитната карта но на бързо осуетих плановете и...

Аз: - Ще ви помоля да закрием въпросната дебитна карта тъй като съм клиент на друга банка и реално не я ползвам от години.

Тя: - Няма проблем но трябва да покриете дължимите суми.

Нормално месечни такси за времето в което не е имало наличност в картата... попитах за сумата ... 15.50 бъркам в джоба 14,20 давам и парите като я помолих да прехвърли от едната сметка в другата остатъка 1,30 лв които не ми достигат защото нямам повече пари в брой. Мацката ми отвърна че не можело ... WTF? Прехвърляне сума от една сметка в друга на една и съща банка!?
Както и да е помолих я учтиво да ме изчака за да изтегля пари от банкомата намиращ се във фоайето на банката. Връщам се давам парите и ново двайсе:

Мацката ми обяснява, че всъщност неможе да ми закрие дебитната карта сега защото няма наличност по нея... а парите които е вкарала сега ще се осчетоводят по-късно... и тук ме уби със:

Тя : " Затова сега трябва да ви издам дебитната карта и вие в понеделник да ми я донесете да ви я закрия"

Тук трябва да спомена, че съм доста търпелив човек... телето в мен отново стисна зъби подписах всички документи и така се прибрах с бонус дебитна карта която няма да ползвам и трябва да закрия след три дена + допълнително ходене до пенсионерския рай в работно време.

Едва следващия петък успях да намеря свободно време ... отново талонче отново 20 минути чакане... обяснявам цялата история на новата служителка, подписах новите документи и алелуя.... Отървах се от въпросната дебитна карта... дори ми върнаха ресто от внесените пари хахаха :D

end of story

...шегувам се...или по-скоро ми се щеше да се шегувам.

Няколко седмици по-късно ми се наложи да ползвам кредитната карта в един супермаркет...ново двайсе POS терминала ми отхвърли картата. Платих в брой прибрах се вкъщи звъня на съпорта отново разказвам цялата история... От там ми отвърнаха че картата ми не е активирана (стига бе верно ли) но ще проучат случая.

На следващия ден телефонът ми звъни... този път се обаждат от офиса който съм посетил.. отново разказвам ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ от начало до край. При което ме забиват с върпоса:

Тя: "Помните ли на кое гише бяхте?" the fuuuuuck мога ли да помня на кое от 30-те им гишета съм бил преди 3 седмици... както и да е.... с обяснения тип у лево у десно стигнахме до консенсус че съм бил на на 5 гише.

Тя: "Всъщност аз съм ви обслужвала при мен явно сте дошли да си закриете дебитната карта , а на по късен етап сте ни посетили да получите и кредитната карта?"

fuuuuu не по дяволитеееее пак почвам от началоооо
Image
-"Дойдох да си получа преиздадената кредитна карта. В последствие разбирах явно от вас че имам и дебитна карта на мое име която пожелах да я закрия същия ден.... обяснихте ми, че е нужно да ми преиздадете и дебитната карта и след три дена да ви я донеса за да я закриете защото парите които съм внесъл по-нея нямало да се осчетоводят същия (шибан) ден"
тук вече сигурно ми излизаше пяна от устата.

Явно усетила вече тонът ми почва да загрубява започва да ми се извинява за причиненото неудобство и че щяла да ми активира (шибаната карта).... благодарих и ...казвайки и, че единственото което искам е да не ме разкарват и трети път. Жената ме увери че няма да се стигне до там.

След около час тествах картата всичко точно работи :)

end of story :lol:

Да бе да два часа по-късно ми звъни телефона вдигам:

(ДСК този път трета служителка )-" Добър ден, Добър Ден от банка ДСК се обаждаме (не думай)... разбрахме че е имало някакъв проблем с неактивирана ваша кредитна карта?"

Аз -"Да преди няколко часа разговарях с ваша колежка която в крайна сметка активира картата и вече всичко е наред благодаря за което"

ДСК -" Да, да всичко е наред обаче има една подробост....

аз - :shock: :shock: :shock: :shock:
ДСК - " че ще трябва да отделите една минутка и да посетите банката за да подпишете една декларация че ще си получили кредитната карта"

ще спестя по-голямата част от разговора в крайна сметка ме увериха че този път няма да чакам трябва просто да отида на 7 гише където някво момче щяло да бъде предупредено за случая и да оправи документите.

След няколко часа отново телефона звъни отново ДСК не вдигнах... за тяхно добро!

След два дена отивам за 3-ти път.... влизам, на въпросното 7 гише няма никой.... Отново си тегля билетче отново чакам 30 минути... Този път се падам при няква дунда. Обяснявам за незнам кой път цялата история. Дундата спече и почна:
" ми то момчето е в болничен а документите са в трезора и ще трябва..."
тук директно я прекъсвам

-"Не, не ....мисля че не се изразих правилно ЧЕТВЪРТИ ПЪТ НЯМА ДА ДОЙДА!"

Дунда-"Ама то разберете аз не съм запозната трябва да отидете при човека който ви е обслужил...."

АЗ-

Тъкмо си отварям устата за да излея всичко което бях насъбрал дундатата вдига ръка и казва:

- "А, чакайте дават ми знак че са ви разпознали"

:lol: :lol: :lol:

След 15-сетина секунди изкача няква явно управителката с едни документи и почва да нервно да ми обяснява как поради проблем със системата ще трябва да се подпиша на въпросната бланка... Попитах я какво е общото между моя подпис който вече съм им дал за да си получа въпросната карта с проблема в тяхната електронна система?

Тая също спече:

-"Ми тоо... всъщност колежката е забравила да ви даде да разпишете втория екземпляр от декларацията за получаване"""

Аааа, ето какво било в крайна сметка.... подписах благодарих отново се извиних и си тръгнах...

end of............ffffffffffffuUUUUUUUUUUUUUU

Вчера влизам в електроннотo банкиране на въпросната олигофренска банка за да проверя сумата за револвиране и текущата наличност.... НЯМАМ ДОСТЪП копеле. Не не съм си забравил паролата... парола която дори ми е запаметена в браузъра и ползвам три години. Забавното е че няма ресет на паролата.... трябва да се обадя на съпорта.

НО ме е СТРАХ копеле. Страх ме е че ако се обадя и ми кажат че трябва да посетя техен офис отново, АЗ ще го направя.... но с поне 700-800 грама тротилов еквивалент :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 22 Окт 2016 10:24

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 22 Окт 2016 10:51

В интерес на истината УниКредит освен че е най-стабилната банка в България и една от водещите в Европа е и първата, с която толкова лесно и удобно мога да си потвърдя картата в PayPal без разходки до филиали само посредством мобилното приложение. За останлото всички са еднакво зле в общи линии. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Окт 2016 12:34

:lol: :lol: :lol: написа:
Дайте позитивен feedback за която и да е българска банка :arrow:
Spoiler for :
protip: you can't

Аз съм доволен от Fibank там също потвърждаването към PayPal ставаше през електронното банкиране.

Профил ICQ

Публикувано на: 22 Окт 2016 17:17

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2016 18:20

нелегален написа:
днес имах честта да общувам с двама севернокорейци, които се нуждаеха от упътване :)

Пък аз вчера упътих един англичанин или американец, по-скоро американец беше, към близкия хранителен магазин. Интересно ми е колко пъти преди да стигне до мен е пробвал да получи информация за посоките и какви отговори е получил :D

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2016 04:48

Ko ko?

И къде ги намери тия севернокорейци? Не знаех, че могат да излизат от квартала ми :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2016 07:48

нелегален написа:
Цитат:
Публикувано на: 24 Окт 2016 18:29

без отговор досега... е-е-ех... завист... :)
яко ли ви е да сте жалки? :D

Проблемът ти придобива чудовищни размери, честно :(

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost