Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 09 Авг 2016 12:26

Till.Lindemann написа:
Типичния българин, можеби?
Никой не може да те принуди да правиш нещо, демокрация, знаеш си правата. Ама задълженията не си знаеш, не си знаеш, че има и такива. Ама, ако някой ти потъпче правата, ореваваш всичко наоколо, ако те принудят да изпълниш задълженията си, пак ореваваш всичко. Свободата е опасно нещо, така че трябва да я разпределяме внимателно.

Ей такива изтъпанчени мнения най мразя. "Задълженията" ми се изчерпват с това да спазвам закона (в случай, че преценя, че закона е малоумен разбира се си позволявам и да не го). Как така прецени, че не си знам "задълженията" и, че оревавам всичко наоколо ако ми потъпчат правата или ме принудят да си изпълня "задълженията"? Познаваш ли ме? Темата е за казармата, за какви шибани глупости говориш, които нямат връзка с темата?

Това е все едно когато отивам на протест за права на велосипедистите и някой ми вика "ама то и вие нарушавате правата". Чакай малко бе, кой ги нарушава, аз ли. Дай тогава всеки да ги нарушава щом те могат да ги нарушават, щом и аз ги нарушавам. Това като нямаш аргумент, да прибягваш до това, че и аз не съм изряден е супер малоумно мислене.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2016 18:22

Осъзнавате ли, че 2-те най-горещи теми във форума, съответно в общия и специализирания, носят името покемон :D

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 09 Авг 2016 23:19

Е тая политическата Pokemon беше некво рандъм, щото не помня вече кой кво каза и го сменихме за бъзика...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2016 00:01

Една от мечтите ми е до десет години да мога да си позволя частен самолет, че ми писна от полети рано сутринта и да не спя преди заминаването за летището в 4 сутринта, щото като не съм спал съм по адекватен от колкото ако спя 4 часа примерно . :x

Профил

Публикувано на: 11 Авг 2016 12:41

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2016 13:10

нелегален написа:
IC1101 написа:
Една от мечтите ми е до десет години да мога да си позволя частен самолет, че ми писна от полети рано сутринта и да не спя преди заминаването за летището в 4 сутринта, щото като не съм спал съм по адекватен от колкото ако спя 4 часа примерно . :x

Тотално ти влизам в положението.

Когато правех курсовете София - Единбург (и обратно), докато все още учех там, схемата беше следната:
Полет от София до Лондон вечерта.
Преспиване на летището в Лондон.
Полет Лондон-Единбург сутринта.

На обратно пак с преспиване. По едно време ти писва много яко. Оферта е да се оглеждаш за българи, с които да завържеш контакт. Аз така се запознах с едни момчета, с които и досега контактувам.

А ти само почакай да те свари сняг на летището, как ще си откараш 3-4-5 дни на него. Случвало ми се е, и то в позиция, в която се оказах най-старшият от една огромна група хора. Would not recommend. :D

Аз се надявам това да ми е последния курс Манчестър-София, че пак бях там два дена. Бих правил курсове София-Манчестър, който си е в много добър час и после Манчестър-Лондон, престой в Лондон 2-3 дена и от там се мятам на някой от следобедните полети и съм си обратно в София късния следобед, ранната вечер.

Не ми се е налагало да нощувам на летище, надали е много приятно :D Иначе си спомням за Коледата първата ми учебна година като се прибирах бях dodge-нал големите снегове, които били около 2-3 дена след като си бях тръгнал и много нашенци били блокирани тогава, даже един познат го бяха давали по телевизията след като се прибраха в София и коментираше метеорологичната обстановка в Англия. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2016 15:01

Момчета, чудя ви се на мерака да се връщате в България, след като сте прекарали известно време на едно по-хубаво място :D

За какъв чеп човек завършил в университет н Единбург ще се връща тук да си търси работа и т.н. ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2016 15:51

vanmx написа:
Момчета, чудя ви се на мерака да се връщате в България, след като сте прекарали известно време на едно по-хубаво място :D

За какъв чеп човек завършил в университет н Единбург ще се връща тук да си търси работа и т.н. ?

Ми Англия въобще не от най-хубавите места за живеене. За мен, за да може да се възползващ напълно от екстрите, които се предлагат там вече трябва да си натрупал солидна пачка. А мнозинството от нашите сънародници там работят такива работи, че след като сметнеш цената на наема и ежемесечните разходи излиза, че не водиш по-качествен начин на живот, дори напротив поради причината, че познати от Манчестър плащат около 1000 паунда месечно за малка стая, а с тия пари в София ще живееш почти като цар в хубав апартамент в сграда ново строителство.

Ако човек е достатъчно находчив няма много значение къде живее. Имам и много познати, които се върнаха от чужбина и работят дали в HP, дали в някоя друга международна фирма в София. Даже е масова тенденция според мен това. Лично в моя случай, тепърва завършвам и се надявам да работя като соло маркетинг консултант за различни чуждестранни фирми. Въпреки, че може и да се заблуждавам на този етап бих могъл да си докарвам стабилни месечни доходи каквито иначе ще трябва да ги работя минимум 3 месеца, ако го сравнявам с кратката ми предишна работа в една фирма. Та общо взето ме радва това, че много хора учили навън се връщат тука и ще прилагат ученото тук в България, а не някъде другаде.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2016 16:41

Ако става дума за професионална реализация и изкарване на пари, нещата може да са малко спорни. Ама заеби парите, след като си бил в красив и уреден европейски град, не те ли хваща депресията като кацнеш в мрачната и мръсна София, с грозните панелки, сред тъжни хора със селски мутри и изостанало и консервативно хейтърско мислене, няма ли го културния шок :?: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2016 17:37

Честно казано, Манчестър сам по себе си не е лош град, но пък и не е от най-хубавите. Там хората също си хвърлят боклуците по улиците, даже огромни опаковки, голяма част от централните улици стават страшна кочина, ама поне ги чистят редовно. Относно строителството, там масово сградите също са построени по нещо като шаблон защото имам чувството, че в няколкото английски града, в които съм бил жилищата изглеждат по абсолютно един и същ гаден начин. А както споменах, в София можеш да намериш апартамент ново строителство за парите, които ги даваш, за да живееш в една единствена стая в Англия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2016 19:48

http://thetechnews.com/2016/08/11/rise- ... ry-denuvo/

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2016 07:41

vanmx написа:

Ами виж, почти няма страна в Европа, в която да не съм ходил(на някои места съм оставал за по месеци) и никога не ми се е случвало да си кажа - "ето тук всичко е по-хубаво, отколкото в Бг!". Абсолютно винаги, наред с многото плюсове, има и сериозни минуси, които са ме карали да се откажа от идеята да се преселя. Някакви елементарни благинки, които тук приемаме за даденост, на повечето други места са изключени. Единственото лошо е, че в Бг минусите стават все повече, а плюсовете изчезват и... нищо чудно след 10на години да съм преместил семейството си някъде в чужбина. Не съм оптимист, че нещата тук ще се оправят, по-скоро се надявам, че лошото ще спре да се задълбочава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2016 16:33

https://www.youtube.com/watch?v=7aI_k97LMRo

Гледам разни неща свързани с актьора от Стрелата и попадам на това, ебаси якото. :lol: :D Майстера да каже за какво като цяло е ставало дума и има ли други неща с него в кеча :lol: и тоя стардъст що прилича на блек метъл гей от атака :?: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2016 18:10

Der Meister написа:
Till.Lindemann написа:
Типичния българин, можеби?
Никой не може да те принуди да правиш нещо, демокрация, знаеш си правата. Ама задълженията не си знаеш, не си знаеш, че има и такива. Ама, ако някой ти потъпче правата, ореваваш всичко наоколо, ако те принудят да изпълниш задълженията си, пак ореваваш всичко. Свободата е опасно нещо, така че трябва да я разпределяме внимателно.

Ей такива изтъпанчени мнения най мразя. "Задълженията" ми се изчерпват с това да спазвам закона (в случай, че преценя, че закона е малоумен разбира се си позволявам и да не го). Как така прецени, че не си знам "задълженията" и, че оревавам всичко наоколо ако ми потъпчат правата или ме принудят да си изпълня "задълженията"? Познаваш ли ме? Темата е за казармата, за какви шибани глупости говориш, които нямат връзка с темата?

Това е все едно когато отивам на протест за права на велосипедистите и някой ми вика "ама то и вие нарушавате правата". Чакай малко бе, кой ги нарушава, аз ли. Дай тогава всеки да ги нарушава щом те могат да ги нарушават, щом и аз ги нарушавам. Това като нямаш аргумент, да прибягваш до това, че и аз не съм изряден е супер малоумно мислене.

:lol:

Цитат:
но си остава проблема, че е задължително, което няма как да приема

:arrow:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 14 Авг 2016 22:43

Дали не е само за лятото? Нека проследим септември-октомври дали ще го възобновят.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2016 23:03

нелегален написа:
Доставките на KFC вече са само до 23:00 (преди бяха до полунощ).
Народът обеднява, няма време и пари за купони вече.

Настават тъмни времена.

Или може би хората осъзнават, че това е гадна храна? Сега не го казвам като човек, който се храни 100% здравословно защото все още имам някакъв навик да си взимам един път в седмицата събуей, когато съм в софия, както и сладолед от макдоналдс(останалата им храна съм я спрял, а даже последно време и няколко пъти съм си правил вкъщи бургери, подобни на техните, с продукти които аз съм си пазарувал), както и хапвам от хепи ~един път седмично, както и пица по някога.

Но определено мисля, че се храня по-здравословно от преди и мисля и горните неща окончателно да ги спра защото мина почти година от оперирането ми и пак мисля да влизам във фитнеса и да изкарам до край един 12 седмичен режим(за полагането на добри основи за бъдещото ми развитие на мускулатурата), за който ще си пренеса подробното питане у фитнес темата.

Относно обедняването на народа, аз пък нямам такива наблюдения защото чалготеките се пръскат по шевовете,а уличните барчета и кафенца и те. И то дори в работните часове, въпреки, че е ясно че има работи които нямат нужда от офис или постоянен достъп до компютър. :o edit: вярно е, че по улиците има бездомни, но не мисля, че има какво да направим по въпроса, за съжаление.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2016 07:42

Мисля, че заради разните там по-здравословни вълни в храненето им е яко вътрешно на фастфуудовете. Така и трябва :D. В никакъв случай няма да загинат, но просто едва ли ги чакат най-добрите им времена.
Аз лично съм свел нещата до фастфууд ~ веднъж годишно и то конкретно Roadhouse, защото е велико в сравнение с кфц, макдоналдс...

Профил

Публикувано на: 15 Авг 2016 08:35

Аз във фастфуц верига не съм стъпвал вече от 4 години, ако не броим един път, когато придружавах няколко познати :arrow: Явно все повече хора узряват към по-здравословни източници на засищане.

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2016 20:31

Мен KFC не ме блазни откакто знам как сам да си правя такива крила, тъй като от 2 години не ям повече от 40 гр. въглехидрати на ден и само по този начин мога реално да знам колко точно брашно и калории има във всяко крилце. ~70 калории, 2,5 гр въглехидрати - чиста сметка, чиста игра. :lol:

Да не говорим, че един килограм крила (24 бройки) са 3-4 евро. В KFC са 15 евро, са миниатюрни и не смея да си мисля колко по-въглехидратни са, предвид склонността на фастфууд веригите като цяло да блъскат всичко със захар, нишесте и консерванти. :D

Та в тоя ред на мисли - момчета, писна ми да се повтарям, но стига с тоя фастфууд, ако не искате да умрете. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 15 Авг 2016 21:26

Всички ще умрем

Ма, да, аз не съм го ограничил напълно, но съм свел фаст фудовете до веднъж месечно г/д. Подобно и с домашно пържените неща. Действам и за още
Все още имам лек проблем с ограничаване на тестото, ама съм на прав път ;)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost