Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Юли 2016 18:36
Всичко е фейк, скам и малуеър, доколкото прочетох. Разбрах за някакъв extratorrent.cc, където мигрирали КАТ ъплоудърите и който не изглежда мн лош и може да свърши работа, докато вдигнат КАТ
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Юли 2016 22:41
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 22 Юли 2016 23:44
И следващия момент, когато сутринта си като гъз и се питаш за какъв чеп ти трябваше да пиеш толкова 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Юли 2016 09:21
една биричка сутринта те изтрезнява, но две-три те вкарват в чудесното състояние "тамън"
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Юли 2016 14:11
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юли 2016 11:41
Значи около 50% искали да върнат казармата ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Ако се пратят тези 50%, значи решаваме кадровия проблем в армията ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юли 2016 12:02
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юли 2016 12:28
олигофрени
не ми се живее в тая кочина вече
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юли 2016 18:00
Чак казарма казарма - не.
Но съм твърдо за задължително едно/две/тримесечно военно обучение.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юли 2016 18:23
Аз пък не искам да има нито казарма, нито армия, нито воини и други такива. Политиците като си имат проблеми да ги решават по между си, а не да забъркват населението и съдбите на цели държави, да ги еба. Ще ходя аз в казарма да слугувам на някакви съмнителни типове и да търпя унижения и подигравателни отношения от висшестоящи, за да съм се дисцплинирал и да съм станал "истински мъж", не мерси. Който е гласувал в тия анкети ЗА казармата, той да си ходи.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2016 17:20
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2016 19:02
Маце Борко написа: олигофрени
не ми се живее в тая кочина вече Съгласен съм, че са олигофрени, но не мисля, че проблемът е "български", тъй като в доста други държави, вкл. и на запад, задължителна казарма има. Нито казарма, нито военно обучение, нито каквото и да е било задължително не искам. Нито е демократично, нито е полезно за когото и да било.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юли 2016 22:58
Der Meister написа: нито е полезно за когото и да било. не съм съгласен
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Юли 2016 07:52
Какъв е тоя петканов и каква е тая глупост.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Юли 2016 10:39
Волтаж, Гипчо, не бъдете толкова out of loop. В смисъл и аз не гледах ТВ преди, ама поне в youtube му вижте клиповете, много е луд. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Юли 2016 12:30
Само един петканов ли има в ютюб  . Тва на снимката ми прилича на някоя от причините, поради които не гледам тв от доста години 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Юли 2016 14:09
Der Meister написа: Маце Борко написа: олигофрени
не ми се живее в тая кочина вече Съгласен съм, че са олигофрени, но не мисля, че проблемът е "български", тъй като в доста други държави, вкл. и на запад, задължителна казарма има. Нито казарма, нито военно обучение, нито каквото и да е било задължително не искам. Нито е демократично, нито е полезно за когото и да било. проблемът не е български, но реализацията на идеята ще е типично българска, което е основната причина да бъдеш скептичен към внасянето на някои иначе добре звучащи идеи в Бг, само с аргумента, че на Запад работели Дания, Швейцария, Австрия, Норвегия, Финландия и Гърция, това са страните за Австрия специално "казармата" е шест месеца военно обучение, а алтернативата е девет месеца цивилна служба - сигурен съм, че не точно това им е представата на хората в БГ за казарма, така че тоя довод с "има го на запад" не е адекватен ако го реализират както е в Австрия - с две ръце съм за въпреки че тоя им избор най-вероятно е продиктуван от това, че не са страна членка на НАТО в крайна сметка с или без задължителна казарма, в днешно време, ако някой реши да ни изнася - ще ни изнесе и единствено факта, че сме в НАТО и ЕС ни дава сигурност това не е началото на 20-ти век, когато бройката на армията е имала значение - сега или имаш милиарди за техника, или се дупиш в Бг и пет години задължителна казарма за всичко живо да има, пак ще ни ебе тоя, който тръгне да ни ебе
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Юли 2016 18:52
Маце Борко написа:
проблемът не е български, но реализацията на идеята ще е типично българска, което е основната причина да бъдеш скептичен към внасянето на някои иначе добре звучащи идеи в Бг, само с аргумента, че на Запад работели
Дания, Швейцария, Австрия, Норвегия, Финландия и Гърция, това са страните
за Австрия специално "казармата" е шест месеца военно обучение, а алтернативата е девет месеца цивилна служба - сигурен съм, че не точно това им е представата на хората в БГ за казарма, така че тоя довод с "има го на запад" не е адекватен
ако го реализират както е в Австрия - с две ръце съм за
въпреки че тоя им избор най-вероятно е продиктуван от това, че не са страна членка на НАТО
в крайна сметка с или без задължителна казарма, в днешно време, ако някой реши да ни изнася - ще ни изнесе и единствено факта, че сме в НАТО и ЕС ни дава сигурност
това не е началото на 20-ти век, когато бройката на армията е имала значение - сега или имаш милиарди за техника, или се дупиш
в Бг и пет години задължителна казарма за всичко живо да има, пак ще ни ебе тоя, който тръгне да ни ебе
Добре казано  Сторм, https://www.torrentleech.orglegit e май ползват CMS като на Замунда (с всичките му тъпотии), но поне е поддържан и има къмюнити за рег ключ ползвай KICKTHATASS
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Юли 2016 22:08
denik написа: Der Meister написа: нито е полезно за когото и да било. не съм съгласен И каква ползва би имал един млад човек от казармата/военното обучение? Дори да е само 6 месеца, примерно, това пак е ужасно много време за млад човек. Вместо да си гледа образованието и кариерата да се занимава с глупости. Държавата каква ползва има? Ще инвестира пари в безсмислена казарма, вместо в здравеопазване, образование и пътища. Айде не. А и както каза Морко и 5 години да има казарма, ефекта ще е нулев. В 21. век войната е прекалено технологична, за да има кой знае какво значение бройката хора, които участват в сраженията. Ако цивилни, които са ходили в казарма тръгнат да се бият в една евентуална война, най-много да пречат на професионалната армия. Съгласен съм ако има, примерно, някакво бейсик сървайвъл обучение, например, да знаеш как да помогнеш на ранен (както курса от БЧК, но нека да е една идея по-сериозно), да знаеш как да се ориентираш в полева среда, как да оцелееш и т.н. Това би било по-полезно, отколкото да учат да стреляш с пушка, което определено не е за всеки. Но нека и това да е по желание. В днешния забързан свят, в който всеки гони кариера и пари ми се абсурдно да те задължават на подобни неща. Маце Борко написа: Der Meister написа: Маце Борко написа: олигофрени
не ми се живее в тая кочина вече Съгласен съм, че са олигофрени, но не мисля, че проблемът е "български", тъй като в доста други държави, вкл. и на запад, задължителна казарма има. Нито казарма, нито военно обучение, нито каквото и да е било задължително не искам. Нито е демократично, нито е полезно за когото и да било. проблемът не е български, но реализацията на идеята ще е типично българска, което е основната причина да бъдеш скептичен към внасянето на някои иначе добре звучащи идеи в Бг, само с аргумента, че на Запад работели Дания, Швейцария, Австрия, Норвегия, Финландия и Гърция, това са страните за Австрия специално "казармата" е шест месеца военно обучение, а алтернативата е девет месеца цивилна служба - сигурен съм, че не точно това им е представата на хората в БГ за казарма, така че тоя довод с "има го на запад" не е адекватен ако го реализират както е в Австрия - с две ръце съм за въпреки че тоя им избор най-вероятно е продиктуван от това, че не са страна членка на НАТО в крайна сметка с или без задължителна казарма, в днешно време, ако някой реши да ни изнася - ще ни изнесе и единствено факта, че сме в НАТО и ЕС ни дава сигурност това не е началото на 20-ти век, когато бройката на армията е имала значение - сега или имаш милиарди за техника, или се дупиш в Бг и пет години задължителна казарма за всичко живо да има, пак ще ни ебе тоя, който тръгне да ни ебе Поправи ме ако греша, но в Швейцария и скандинавските страни, казармата не си ли е баш казарма? А е възможно и в някоя от другите страни, които изброи да е така. Така, че определено не мисля, че проблемът със задължителната казарма е български. Още повече, че на запад и особено САЩ, военната пропаганда е значително по-силна. Българският проблем с казармата е, че това, което съм чувал, те карат да вършиш безсмислени работи там, за симулиране на дейност и да лижеш задници на някакви малоумници. И също това, че доста кифли са "за" казармата, защото мъжете не билки мъже Но основният проблем за мен си е самата идея за задължителна казарма, което нито има полза за самите хора, нито за държавата, нито е пътя към мира по света (напротив даже обратното). А този проблем далеч не е български.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Юли 2016 23:07
В Швейцария конкретно казармата е на следния принцип - качваш се на колелото и отиваш в най-близкото поделение (в града ти), където оставаш уикенда, служиш и после си тръгваш. И така не ти отнемат възможността да учиш/работиш/просперираш. Всичките им граждани до определена възраст(примерно 35, нещо такова) са част от "армията" на държавата, по-възрастните са от запаса. Покрай втората световна са построени толкова бункери, че цялото население на страната да може да се скрие в тях. Те се поддържат до ден днешен. Сега сравнете горепосоченото с нашата казарма, в която разни отрепки си изкарват насажданите комплекси през първите им 18-20 години върху други хора. Пари за куршуми няма, обучението по стрелба е на ниво сричане(и то в случай, че поделението има пари за боеприпаси). Ядеш лайна, по цял ден правиш и ти правят простотии. Подготовка по самоотбрана... на ниво ясла. И при положение, че знаете, че при възобновяването на казармата в БГ нещата ще са абсолютно същите като преди - с кой акъл изобщо го коментирате това. Говорите принципно, ама айде замисляйте се малко. По времето на родителите ни е било по-добре, ама тогава пък е била твърде продължителна.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|