Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2016 20:34
The Wolf написа: desudesudesu написа: ей сега вече счупих тъпометъра for real. купих някакъв ром, и то го купих само щото беше на добра цена (д'еба и тъпия ми български манталитет). и сега, вече като изпих 1/3 от шишето, се усъмних - защо няма бандерол, защо няма дозатор? някой знае ли как може да се провери дали не е метилов алкохол? Този е най-големия имбецил пръквал се тук в последните 5-6 месеца. Зорлем ще ме накара да се вясвам по често и да му се подигравам  Като го гледам отчаяно има нужда от това. Днес беше устният изпит по журналистика не къде да е, а в СУ  Не си и представях, че младите журналисти трябва задължително да знаят кой е Митьо Очите, с какво се занимава, кои са партньорите и враговете му, както и в какво здравословно състояние се намира в последно време за да могат да изпълняват пълноценно длъжността си  Я сподели каква беше задачата на изпита 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2016 21:09
Темите бяха две, едната от които фасулска, но вероятно много от кандидатите не ги знаеха, защото комисията се опитваше да задава допълнителни въпроси с цел по висока оценка на изпитваните. Първата тема беше Референдуми в Европейския съюз, втората, забележи - Борбата за слънчака и плажа.Това беше и единственият въпрос, за който нямах идея какво олицетворява. Казват ти като жокер името Димитър Желязков и очакват да се сетиш. Както и да е, допълнителните въпроси ги развих добре, пък и носех собствени материали(статии,комикси), естествено без прочутата ми творба Форумен град, която съм пускал тук преди  Не знам дали имаше значение кой колко е изкарал на писмения за да се определи изпитващата го комисия, но аз и още двама човека с високи оценки бяхме изпитвани от най-авторитетната и строга комисия начело с Гого Лозанов, който също бе леко озадачен от втория въпрос в изпита 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2016 22:03
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2016 22:21
desudesudesu написа: ... Васко, ти ли си бе, тъпо парче такова? 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2016 22:38
Мочмета, не съм сигурен дали сме имали по голям олигофрен у форума 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2016 22:48
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юни 2016 00:06
Васко беше най-тъпия на всички времена. Възможно е тоя да е леко модифициран васко.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юни 2016 00:20
Достига нивото на алмито в ранните му години
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юни 2016 00:31
троловете в тоя форум никога не съм ги помнил
сега нямам представа какво се случва
кой е тоя васко изобщо
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юни 2016 11:23
Маце Борко написа: троловете в тоя форум никога не съм ги помнил
сега нямам представа какво се случва
кой е тоя васко изобщо айде не се прави, няма как да не помниш васето 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юни 2016 11:28
Морко може би не помни самото име, но дружно сме му сипвали толкова много на въпросния васко, че чак ми е било жал 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Юни 2016 20:16
Ти си в позиция на власт. Не я купувай 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Юни 2016 21:37
abe toq forum w edno 50% ot sluchaite, kogato iskam da go otvorq, ima nqkakyw problem kwo se sluchwa ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Юни 2016 20:13
Ми, да, не знаем. Явно има някакъв проблем, но нямат ресурси да го оправят. Доста досадно....
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Юни 2016 01:11
тва някой като напише "nyakoy" ми е мегастранният опит за англизиране на латинизирана българска дума dano nqkoi me razbere
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Юни 2016 06:54
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Юни 2016 07:49
Мен лично доста ме натоварва като цъкна на псм и за пореден път няма сайт. WTF да не е някаква неизлечима болест, че да не е оправен проблема след толкова време...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Юни 2016 09:25
мочмета, честичко сънувам как се барикадирам от нещо, което иска да ми навреди - зомбита, хора, мечки, тигри, някакви брутални свръхестествени единици тия сънища от малък ги имам обикновено действието се развива през нощта преди към края на съня сякаш се разсъмваше и опасността избледняваше, което водеше до това да изляза от убежището си и да разритам и разхвърлям каквито зверове са ме дебнели в последно време започнаха да пробиват обаче врати, които преди са били непоклатими, почват да се отварят прегради, които съм вдигал, почват да се разпадат заставайки зад барикадата с тежестта си, преди тя не можеше да бъде поместена - проблемът в съня по-скоро беше, че не мога да застана зад всички барикади едновременно сега ме отхвърлят назади се налага да бягам предпоследния път ми ебаха майката на скривалището и трябваше да бягам посред нощ като Фродо Бегинс от Назгулите последния път дори не можах да избягам, а трябваше да се боря с тях вътре насред писъци, нокти, кръв и всичките ужаси, които съзнанието ми може да роди дори не се ебавам най-вероятно се дължи на факта, че с годините виждам колко труден може да бъде животът, колко безпомощен можеш да бъдеш понякога и как не всичко, което ти се случва, зависи от теб сънищата понякога са доста рандъм, но обикновено по доста стрейт форуърд, даже малко стряскащ начин са израз на психическия багаж на човек, така че няма какво толкова да му мислите
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Юни 2016 13:16
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Юни 2016 13:21
Маце Борко написа: мочмета, честичко сънувам как се барикадирам от нещо, което иска да ми навреди - зомбита, хора, мечки, тигри, някакви брутални свръхестествени единици тия сънища от малък ги имам обикновено действието се развива през нощта преди към края на съня сякаш се разсъмваше и опасността избледняваше, което водеше до това да изляза от убежището си и да разритам и разхвърлям каквито зверове са ме дебнели в последно време започнаха да пробиват обаче врати, които преди са били непоклатими, почват да се отварят прегради, които съм вдигал, почват да се разпадат заставайки зад барикадата с тежестта си, преди тя не можеше да бъде поместена - проблемът в съня по-скоро беше, че не мога да застана зад всички барикади едновременно сега ме отхвърлят назади се налага да бягам предпоследния път ми ебаха майката на скривалището и трябваше да бягам посред нощ като Фродо Бегинс от Назгулите последния път дори не можах да избягам, а трябваше да се боря с тях вътре насред писъци, нокти, кръв и всичките ужаси, които съзнанието ми може да роди дори не се ебавам най-вероятно се дължи на факта, че с годините виждам колко труден може да бъде животът, колко безпомощен можеш да бъдеш понякога и как не всичко, което ти се случва, зависи от теб сънищата понякога са доста рандъм, но обикновено по доста стрейт форуърд, даже малко стряскащ начин са израз на психическия багаж на човек, така че няма какво толкова да му мислите Мега случайна мисъл, но като ти прочетох коментара, описанието ми напомни за Дахака от Warrior Within: изрод, за който няма прегради (това с водата беше егати простотията) и те гони до дупка. По едно време те оставя за малко, колкото да си поемеш дъх. Като малък баща ми беше донесъл подарък: дисковете на Prince of Persia: Sands of Time (като играта беше чисто нова) и понеже съм човек, кефещ се на история, си мислех, че ще пресъздава някакъв действителен исторически конфликт между Персия и Индия. И беше яко. Но като се появиха зомбитата се насрах от страх. Това бяха най-плашещите същества, които бях виждал някога. Моментът, в който видях преобразения баща на принца изтрих играта на мига. До днес не съм я инсталирал пак. Не е нужно да обяснявам, че зомбитата, начело с бащицата, ме преследваха в сънищата ми, поне седмица. Странното е, че като излезе Warrior Within, която трябваше да е много по-мрачна игра (Sands of Time беше с много светли цветове, ако не друго), с кървища и свят, в който всичко иска да те убие, не бях уплашен от нищо. Само Дахака можеше да ме накара да потреперя. И до днес така.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|