Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2007 16:40

Pedophile написа:
Кире_Гръчата написа:
Още един изпит ... :?

И ти ли на немски бе Кире :) Изпита поне беше лесен, не се оплаквай!

не, я по английски ...

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2007 16:41

Кире_Гръчата написа:
Pedophile написа:
Кире_Гръчата написа:
Още един изпит ... :?

И ти ли на немски бе Кире :) Изпита поне беше лесен, не се оплаквай!

не, я по английски ...

ей би си..английски,Кире.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2007 23:52

мини руло написа:
Elfen Lied ftw!11

Една приятелка ми го препоръча, ебати якото аниме :D
Изгледах 6 епизода на един дъх..

http://store2.data.bg/vinny/Elfen%20Lied/ - ето линк, ако има заинтересовани :p

Още толкова,наистина е най-великото.Сега цикля на Наруто :).

~SteamOfBlood

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2007 05:58

Аз пък да се оплача. След 1 месец прекаран на морето се върнах в София за 2 седмици :( Сега ще ми се влачат като 2 месеца докато замина пак.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2007 17:29

апф.. тъпня, днеска мислех да не излизам, ама ще си променя решението..

mrsy - fall into trance 17-07-2007

поздрав all :>

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2007 17:38

скапан съм уе

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2007 17:55

Ем... болен съм, вали дъжд, студено ми е... кефя се на живота с пълна сила, общо взето :Д След малко мисля някъв филм да гледам и ако не се окаже интересен ше дремна :)

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2007 18:25

Жега е.Изядох повече от 20 сладоледа и ми се повръща.Писна ми да слушам за тоя Хари Потър аааааааааааааааааааааа!

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 00:30

Фоооорууум, форумче!

Аз имам въпрос точен - как ви минава лятото, как си прекарвате?

Понеже аз изпитвам големи затруднения - писнало ми е от този град, не искам в Русе, не ми се ходи много-много и в София, писна ми от гадното еднообразие и просто ТРЯБВА да отида някъде на майната си и да правя всякакви глупости, понеже сериала ми ще свърши съвсем скоро и тогава няма да имам избор освен да обърна внимание на real life-а, а тогава ще стане лошо...

А на работа пък е ебати скуката, да си в магазин не е работа... хем срещу еднообразието се боря, а се набутвам в него, ъъм...

АААААААААААААААААААААААА!!!

Да, както и да е, дори нет не ползвам толкова често, а когато ми трябва някой за разговор, няма никой онлайн... Ха, ирония ;)

Та приятно лято и дано нямате същия проблем като мен, а бай дъ уей я да променя заглавието...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 00:44

Дам, тука в Хасковото е супер горещо ми скучно и през деня не ми се излиза и кисна на компа. Чак вечерта с компанията излизаме за по 4-5 часа и понякога за повече ако отиваме на бар. Утре(т.е днес) един приятел има рожден ден ма няма да празнуваме или по късно ще се празнува. Добре, че отивам на море в Китен с пичове и пички за една седмица. (Само да не се повтарят някой изгъзици от миналата година)

Енд ъф рипорт фром Хасково. Си я суун! :)

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 08:55

Existence написа:
...

Ти си жив :o
Очевидно работата не убива - трябва да пробвам и аз ;)

От своя страна аз изпитвам солидна доза авто-затруднения, след като преди седмица ми протече радиатора на колата; а вчера му изгърмя гарнитурата и охладителните тръби.. тия дни ще има мъка по майстори, че работата е пипкава.
Лятото до тук за мен SUX много стабилно. Предпочитам с мацката 2 поста по-горе, в Софето, да се разкарваме като мухи без глави (и от време на време лекции).
Мда. :?

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 14:26

Жега. Скука. След един час ше се изтегли Condemned: Criminal Origins. Аз се подготвям психически. :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 15:47

Купих си оригинал албума Straight Outta Compton на NWA.Причината да го взимам за 2ри път ъриджинал беше
ексклузивните ремиксове с други гетари и разни коментари на дре и изи и.Останах без евра вече. :cry:
Дето се вика ако не си богат не купувай евтино, за всички останали си има еврофутбол.

Coming Soon!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 17:12

Кфо стаа, форум ;)

Аз седя, не се кефя на слънцето, мързи ме да излизам, а днес определено има къде да се пие, но ми е жега и не мога да мърдам.. а и трябва да си гладя дрехи.
Затова седя, разцъквам си travian-a, слушам си някфо Psy-че, чатя си по skype-а.. чудя се дали баща ми ще ми остави стария опел на мене да го карам.. май не, а :D
Мисля да поиграя малко cs/gtasa, да ям и днеска рано да си лягам днес..

Айде поздрави от слънчево село Владая, пазете се :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 18:32

Изгорял съм зверски... :/ И не съм бил на плаж. Sux maaaaan... Ама мега зверски... Всяко завъртане на главата ми е адска болка. Най-тъпото е, че съм изгорял на тениска, все едно цял ден съм бачкал на полето...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 18:38

От началото на ваканцията 1 ден не съм скучал... свърши царският мързел веКе...

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 19:00

Каква скука бе, ангажиран съм почти целодневно - редя стаята, блъскам железа, изкопах си учебници по латински и обща теория на правото и ако е рекъл Бог, следващата седмица, когато вече ще е сигурно, че шсъм юристче, сядам и ги издъвквам. Латинския си е ебал майката, куп падежи и лайна.Имам някакви общи познания - родителите ми много държах ана това още преди години. Обща теория на правото и обща икономическа теория ми се виждат интересни някакви... Абе ясно е, ще ако вляза в това СУ, ще съм гордостта на курса :smas:
Иначе, днес ходихме с простаците в най-доброто заведение в Красна поляна - кафето на местния търговски център о.0 Там какви са курветини подбрани всичките, очите ми събраха. А и отличното е, че са на видима възраст от 14 до 18, което си е ЕБАТИ прИмоцията :Д Или както вика един познат - че ви фанем и че ви го напнем на заден шпорц ^^
После се разкарах към магазинчето на Хр.Белчев със "средно марковите" *яхяххяхя* дрехи и си взех БРУТАЛНАТА тениска - почти черна с няколко детайла и адски стилно разположени червени йероглифи, разположени хоризонтално по средата. Страааааашна е, а и на адски прилична цена - 43 лв.

п.с. Тия дни ми излизат резултатите по литератураа бееее :( Ебаси искам четворка ._. И ми е топло деба, а въпреки изричната забрана за алкохол, днес го карам на кафета и водка. Да ми се чуди човек...

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 19:34

Най сетне си изтеглих "Гепи". Тамън го пускам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 19:52

Ей сега излизам с един приятел и една приятелка. После Xayzer се нави да ми обяснява за Скеч-Ъпа по Скайпа така че сигорно тва се очаква да правя

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 21:45

Днес беше яко жега.Цел ден се морим по слънцето,но няма какво да се праи,братлета.Тая жега ще ни умори...
Преди около 1 час се запознах с една много яка мома по скайпа,дето уж много ме харесвала от доста време.Момата е страшна.Писахме си.Говориме щяла да ме нацелува ако ме види,некфи глупости,обаче аз истърсих некфа простотия и сега пак съм на сухо(поне за сега),ще видиме утре какво ще стане :lol:
Сега пак ми е тъпо,увехнал съм,незнам как ще спя,даже УоУ не ми се играе,няма никой в скайпа...край

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost