Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2007 16:40
Pedophile написа: Кире_Гръчата написа: Още един изпит ...  И ти ли на немски бе Кире  Изпита поне беше лесен, не се оплаквай!
не, я по английски ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2007 16:41
Кире_Гръчата написа: Pedophile написа: Кире_Гръчата написа: Още един изпит ...  И ти ли на немски бе Кире  Изпита поне беше лесен, не се оплаквай! не, я по английски ...
ей би си..английски,Кире.
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юли 2007 23:52
мини руло написа: Elfen Lied ftw!11Една приятелка ми го препоръча, ебати якото аниме  Изгледах 6 епизода на един дъх.. http://store2.data.bg/vinny/Elfen%20Lied/ - ето линк, ако има заинтересовани :p
Още толкова,наистина е най-великото.Сега цикля на Наруто  .
~SteamOfBlood
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2007 05:58
Аз пък да се оплача. След 1 месец прекаран на морето се върнах в София за 2 седмици  Сега ще ми се влачат като 2 месеца докато замина пак.
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2007 17:29
апф.. тъпня, днеска мислех да не излизам, ама ще си променя решението..
mrsy - fall into trance 17-07-2007
поздрав all :>
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2007 17:38
скапан съм уе
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2007 17:55
Ем... болен съм, вали дъжд, студено ми е... кефя се на живота с пълна сила, общо взето :Д След малко мисля някъв филм да гледам и ако не се окаже интересен ше дремна 
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2007 18:25
Жега е.Изядох повече от 20 сладоледа и ми се повръща.Писна ми да слушам за тоя Хари Потър аааааааааааааааааааааа!
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 00:30
Фоооорууум, форумче!
Аз имам въпрос точен - как ви минава лятото, как си прекарвате?
Понеже аз изпитвам големи затруднения - писнало ми е от този град, не искам в Русе, не ми се ходи много-много и в София, писна ми от гадното еднообразие и просто ТРЯБВА да отида някъде на майната си и да правя всякакви глупости, понеже сериала ми ще свърши съвсем скоро и тогава няма да имам избор освен да обърна внимание на real life-а, а тогава ще стане лошо...
А на работа пък е ебати скуката, да си в магазин не е работа... хем срещу еднообразието се боря, а се набутвам в него, ъъм...
АААААААААААААААААААААААА!!!
Да, както и да е, дори нет не ползвам толкова често, а когато ми трябва някой за разговор, няма никой онлайн... Ха, ирония
Та приятно лято и дано нямате същия проблем като мен, а бай дъ уей я да променя заглавието...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 00:44
Дам, тука в Хасковото е супер горещо ми скучно и през деня не ми се излиза и кисна на компа. Чак вечерта с компанията излизаме за по 4-5 часа и понякога за повече ако отиваме на бар. Утре(т.е днес) един приятел има рожден ден ма няма да празнуваме или по късно ще се празнува. Добре, че отивам на море в Китен с пичове и пички за една седмица. (Само да не се повтарят някой изгъзици от миналата година)
Енд ъф рипорт фром Хасково. Си я суун! 
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 08:55
Existence написа: ...
Ти си жив
Очевидно работата не убива - трябва да пробвам и аз
От своя страна аз изпитвам солидна доза авто-затруднения, след като преди седмица ми протече радиатора на колата; а вчера му изгърмя гарнитурата и охладителните тръби.. тия дни ще има мъка по майстори, че работата е пипкава.
Лятото до тук за мен SUX много стабилно. Предпочитам с мацката 2 поста по-горе, в Софето, да се разкарваме като мухи без глави (и от време на време лекции).
Мда. 
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 14:26
Жега. Скука. След един час ше се изтегли Condemned: Criminal Origins. Аз се подготвям психически. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 15:47
Купих си оригинал албума Straight Outta Compton на NWA.Причината да го взимам за 2ри път ъриджинал беше
ексклузивните ремиксове с други гетари и разни коментари на дре и изи и.Останах без евра вече.
Дето се вика ако не си богат не купувай евтино, за всички останали си има еврофутбол.

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 17:12
Кфо стаа, форум
Аз седя, не се кефя на слънцето, мързи ме да излизам, а днес определено има къде да се пие, но ми е жега и не мога да мърдам.. а и трябва да си гладя дрехи.
Затова седя, разцъквам си travian-a, слушам си някфо Psy-че, чатя си по skype-а.. чудя се дали баща ми ще ми остави стария опел на мене да го карам.. май не, а
Мисля да поиграя малко cs/gtasa, да ям и днеска рано да си лягам днес..
Айде поздрави от слънчево село Владая, пазете се 
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 18:32
Изгорял съм зверски... :/ И не съм бил на плаж. Sux maaaaan... Ама мега зверски... Всяко завъртане на главата ми е адска болка. Най-тъпото е, че съм изгорял на тениска, все едно цял ден съм бачкал на полето...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 18:38
От началото на ваканцията 1 ден не съм скучал... свърши царският мързел веКе...
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 19:00
Каква скука бе, ангажиран съм почти целодневно - редя стаята, блъскам железа, изкопах си учебници по латински и обща теория на правото и ако е рекъл Бог, следващата седмица, когато вече ще е сигурно, че шсъм юристче, сядам и ги издъвквам. Латинския си е ебал майката, куп падежи и лайна.Имам някакви общи познания - родителите ми много държах ана това още преди години. Обща теория на правото и обща икономическа теория ми се виждат интересни някакви... Абе ясно е, ще ако вляза в това СУ, ще съм гордостта на курса
Иначе, днес ходихме с простаците в най-доброто заведение в Красна поляна - кафето на местния търговски център о.0 Там какви са курветини подбрани всичките, очите ми събраха. А и отличното е, че са на видима възраст от 14 до 18, което си е ЕБАТИ прИмоцията :Д Или както вика един познат - че ви фанем и че ви го напнем на заден шпорц ^^
После се разкарах към магазинчето на Хр.Белчев със "средно марковите" *яхяххяхя* дрехи и си взех БРУТАЛНАТА тениска - почти черна с няколко детайла и адски стилно разположени червени йероглифи, разположени хоризонтално по средата. Страааааашна е, а и на адски прилична цена - 43 лв.
п.с. Тия дни ми излизат резултатите по литератураа бееее  Ебаси искам четворка ._. И ми е топло деба, а въпреки изричната забрана за алкохол, днес го карам на кафета и водка. Да ми се чуди човек...
|
 |
Dr Zombayo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 19:34
Най сетне си изтеглих "Гепи". Тамън го пускам.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 19:52
Ей сега излизам с един приятел и една приятелка. После Xayzer се нави да ми обяснява за Скеч-Ъпа по Скайпа така че сигорно тва се очаква да правя
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2007 21:45
Днес беше яко жега.Цел ден се морим по слънцето,но няма какво да се праи,братлета.Тая жега ще ни умори...
Преди около 1 час се запознах с една много яка мома по скайпа,дето уж много ме харесвала от доста време.Момата е страшна.Писахме си.Говориме щяла да ме нацелува ако ме види,некфи глупости,обаче аз истърсих некфа простотия и сега пак съм на сухо(поне за сега),ще видиме утре какво ще стане
Сега пак ми е тъпо,увехнал съм,незнам как ще спя,даже УоУ не ми се играе,няма никой в скайпа...край
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|