Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 08 Юни 2016 22:31

Аз се прибирах с влака в 7:30 и четях вестник "АТАКА". :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2016 07:48

Der Meister написа:
Ама не ми пука и за момичето, което е ходило с метро на бала..

Има случаи, в които е по-добре човек да замълчи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2016 09:15

Личното ми мнение е, че колкото повече пари, толкова по-добре стига да са заработени по нормален начин, било то с работа като служител или предприемач. В този случай смятам, че майката е по-виновна от дъщерята, все пак тя е инициирала тази показност с тези писма. Междувременно, сякаш отново сме в 1995 година: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/06/ ... sa_bili_s/

А вчера в моето китно село Хасково са обрали пощата където явно са държали в брой два милиона лева пенсии.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2016 19:00

нелегален написа:
Der Meister написа:
Такъв е света. А това, че хора са давали помагали (предполагам финансово) на това момиче е върхът на простотията. Не че нещо ама ако ще заделяш пари за "благотворителност", по-добре ги дай за дом за сираци или за нещо по-значимо от това да помогнеш на някой, който няма пари за бала си.

man... :|

към Дидо:
Разбирам те, но нидей са афектира толкова - господарите си я поставиха на мястото. С нейните собствени думи и държание - по нейната си глава. ;)

Какво имаш предвид?
Gipo написа:
Der Meister написа:
Ама не ми пука и за момичето, което е ходило с метро на бала..

Има случаи, в които е по-добре човек да замълчи.

Да, например, когато някой няма какво да каже и само гледа да се заяде.

Съвсем деградирахте значи. Човек изказва някакво адекватно мнение, с което си мислех, че почти всички тук ще се съгласят и изведнъж гледам някакви неаргументирани едноредови шитпостове. Ако ви мързи да пишете, не пишете. Щото не става така. Не изглеждаш по-умен, Гипо, така като си мислиш, че си затапил някого, ами обратното. Щото специално за тебе съм забелязвал доста пъти съм те забелязвал да отговаряш така и срещу Андрей, и срещу Волтажа и срещу други.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2016 19:22

Нищо адекватно няма в мнението ти. Написал си, че е момиче, не си наясно и със ситуацията. Да се беше информирал, преди да пишеш глупости. А след като видя, че сме изразили почуда от поста ти, пак не си направи труда да се информираш, нали така? Има ли някакъв минимум за брой символи в пост, с който да един вид да кажеш "wtf написа току що, брато?!?" :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2016 19:50

Е хубаво момче било, не момиче, не съм прочел внимателно поста на Дидко. И какво значение има това за останалата част от поста ми? И защо не го написа още в първия пост, а ми се правиш на интересен? Ще се информирам аз за глупости ахахахахаха. Някои хора си имат по-важни дела за вършене. Аз отговарям на поста на Дидко въз основа на информацията, която той съдържа. Нямам време да се занимавам с глупости.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2016 20:22

От мен да мине прочетох историята. Действително доста тъпо, че никой не го е качил в колата си. Но тук по-скоро проблема не е, че е беден (бедни и по-бедни хора бол), а за отношението към аутсайдърите в обществото (явно е бил такъв в класа си щом всички го отбягват). Вече дали е такъв заради липсата на пари или нещо друго няма как да знаем.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 09 Юни 2016 23:38

Аз като му гледах интервюто си личеше, че не беше с целия психически.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2016 00:44

Der Meister написа:
И защо не го написа още в първия пост, а ми се правиш на интересен? Ще се информирам аз за глупости ахахахахаха.

Основно, защото не ми се занимава с някой, който би написал подобна глупост :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 10 Юни 2016 08:36

аре стига бе, я се стягайте, от две страници говорите само тъпотии

тоя сълзлив пост още като почнаха да го споделят шматките във фейсбука ми стана ясно, че съдържа точно нула процента истина, ма като го напишеш и всички се сърдят, щото не си на емоционалната въртележка с тях

просто не си заслужава времето

накрая се оказа, че момчето е питало само един свой приятел дали има свободно място в колата, а патката, която направи цялата история е проектирала собственото си житейско негодувание в някакъв жалък фейбук пост - другите просто не са знаели кво се случва

ма се изписаха едни романи за тая история....

включително и тука - само че за да е по-аутистично, тука коментираме историята без да сме я прочели даже

няма нищо тегаво в цялата схема, освен че момчето го изкараха като пробит просяк, социален аутсайдер и жертва на обществото - нещо, което дори да беше, най-вероятно нямаше да му е много приятно да сподели с цяла дълбоко социално ангажирана България

мерси за честитката на Волтажа, бтв

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2016 15:16

Жалка история наистина, вместо набързо всички да забравят за случая вече, още се говори за момчето със светлосиния костюм, на който тъпата патка "помогна" като го изложи пред всички. Ако ще помагаш, направи го тайно, няма нужда от показност, тя и тъпата се съгласи после, че не можа да смогне да изтрие поста и да пише извинения. Сега цялото момче бе на показ, както и майка му, разголени и оглозгани до кокал. Хекимян сутринта като го интервюира, не стига че идеята беше да обясни един вид толкова ли си беден, че нямаш приятели, ами и му правеше забележки да не се върти на стола и тн. После на др интервю го караха да разказва как маратонките и якенцето му са подарени от разни хора. Жалък народ, хляб и зрелища.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2016 17:57

Напълно съм съгласен с Тилката. Вероятно много от нас са правили подобни неща за други хора, ама сме си го оставяли за себе си.
А новините са една от трите причини да не притежавам ТВ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2016 11:43

Gipo написа:
Der Meister написа:
И защо не го написа още в първия пост, а ми се правиш на интересен? Ще се информирам аз за глупости ахахахахаха.

Основно, защото не ми се занимава с някой, който би написал подобна глупост :lol:

Маце Борко написа:
включително и тука - само че за да е по-аутистично, тука коментираме историята без да сме я прочели даже

На мен цялата ми идея в първия пост беше, че не ми пука за тези истории и, че смятам, че е абсурдно медиите да ни ги навират в носа, той ми вика да съм прочел историята :lol: Това, което съм коментирал са единствено думите на Дидко. Не съм коментирал нищо друго, което не съм прочел. Единственото, което не знаех беше това, че не са го качили в колата и затова в следващия си пост си написах мнението и за това.

Но иначе съм съгласен с Морко, горе-долу и аз това имах предвид в първия си пост. Съгласен съм и с Тилката, че като правиш нещо добро не се търси показност. Също и с Волтажа се съгласявам, че момчето дори да не е помолило да го качат, съучениците му е трябвало сами да му предложат. Но допускам и вариант, просто никой да не е знаел, че няма кола. Ако наистина е аутсайдър и никой не си говори с него е възможно и това. Като цяло кофти случка, но определено не заслужава цялото това медийно внимание и определено момчето не е мъченик какъвто медиите се целят да изкарат. Такива неща се случват ежедневно.

А Гипо написа 5 поста по темата и нищо не каза - спамър :D

Профил Skype

Публикувано на: 12 Юни 2016 13:15

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2016 13:25

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2016 16:22

Повече от страхотно лято е до тук. Дано и за миг не надвишава 25 градуса :D
Едит: Фаааак! Точно в момента, в който постнах чух по радиото, че от утре почвала жегата :x

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 14 Юни 2016 17:04

+1 за гипо. 20-25 градуса е върховната температура. 8)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2016 17:07

То реално не е започнало още, след 21 юни започва астрономически. Иначе си спомням, че лятото 2014 беше бая прохладно. А любимите ми температури са между 30-35 градуса, обожавам ги просто.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2016 17:12

нелегален написа:
за температурата - ок, съгласен съм. Но гадните дъждове? ;(

Ами то няма ли такива дъждове всяка година по това време, поне от моя регион(Хасково) съм останал с такова впечатление. За София пак мисля, че беше така по спомени от последните няколко години. Напълно нормално си е времето.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2016 18:27

Да, напълно нормално си е. Помня как като бях малък дъжда постоянно ни проваляше плановете за футбол и какво ли още не.
IC1101 написа:
А любимите ми температури са между 30-35 градуса, обожавам ги просто.

Майка ми е така. И понеже е зиморничава, а аз точно обратното - вечния ни спор от детските ми години беше:
- Студено ти е!
- Не, не ми е студено!
:lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost