Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Публикувано на: 23 Авг 2016 14:47

Тутурутката или троли момчето, или казва истината. И в двата случая има съчувствието ми, затова ще го оставя на мира тоя път :)

нелегален, щях да те питам защо се правиш на тъп, но после се сетих, че още преди години, когато с гордост обяви, че концепции като създаване на деца и семейство нямат място в твоя живот, демонстрира много ясно няколко неща. Едно от тях е, че ти реално не разбираш как функционират тия явления.

С две думи - причината за това какъв човек е въпросната е функция на това какво ѝ е семейството, а не обратното. Пробвай да се абстрахираш от реалната последователност на събитията и може да те огрее, че баща ѝ ѝ чупи ръката не защото тя е такава. Тя е такава, защото има баща, който е способен да ѝ счупи ръката.

Никога през живота ми не са ме малтретирали момичета обаче и не ми е много работа да коментирам психологическите щети, които това може да нанесе на едно момче, нито какво причинява това на самочувствието му, така че подхождам и към теб с някакво разбиране и съчувствие.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 23 Авг 2016 15:03

:lol: :lol: :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2016 20:38

Тъжнярии, намерихте се, а :?: :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 23 Авг 2016 22:23

Не бе , те са един и същ човек , гаранция съм сигурен ... не може да има втори толкова неадекватен.

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2016 23:07

Пф, да си те прибират вече съмишлениците ти от Ислямска държава, да еба социопата ти. Когато заимаш някого за когото ти пука освен за твоя смешен задник тогава обяснявай коя трябвало да си направи изводите от побоя. Не знам какъв трябва да си за да не се усещаш колко сбъркано, жалко и нелепо е това което разправяш. Ееебати тежката девственост караш, братле, честно - тва твоето е бетер менопауза.. Само не знам защо настояваш да правиш срамотиите си наше достояние. По-добре върви се застреляй. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2016 00:07

Цар Валентиниан I написа:
Въобще, да си я беше запазил за себе си тази история. Най-много да вземем да си помислим, че си предубеден задник.. :arrow:

Именно! Това се опитах и аз да му обясня. Дори да е прав за всичко, ние като не познаваме въпросното момиче, най-логично е да си помислим точно това. В 90% от случаите когато мъж говори така за жена е или ако не му е пуснала или му е изневерила :D

И недоумявам как това, че баща ѝ е счупил ръката го броиш за неин минус :shock: Точно обратното - това, че има такъв изрод за баща донякъде я оневинява. Не знам какви трагедии си имал в живота, но не ти прави чест да премаляваш нейната. Не знам какъв изрод трябва да си, да счупиш ръката на собствената си дъщеря. Тоя педерас на запад ще лежи в затвор, но за теб тази история е "смешна" :?

А пък Tu-tu-ruu~ доста ми падна в очите с неговите изказвания. Това да си бил момиче и да се хвалиш във форум... нз. Аз дето се имам за социопат, онемявам пред написаното последните страници тук :?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2016 00:31

Да вземем настрана разказите на волтажа и моторолата, ама наистина ли си мислите, че ако някой се е държал гадно, невъзпитано и арогантно и се е ебавал със съучениците си или учителите, това е ОК защото е бил "невръстен несретник". :?: Човек който мисли така, автоматично мога да заключа че е тоя тип "невръстен несретник" или в по-добрия случай - че е растял в саксия и никога не е попадал сред лоши хора и затова си няма на представа за какво става дума :D

Мисля че сипването в тоя форум е понякога прекалено :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2016 07:55

Понякога си мисля, че волтажа си вади от гъза разни истории, за да поства в тая тема от любов към спорта. После обаче всички скачат да го ебават, защото е откровено неадекватен и очевидно е наясно с човешките емоции и отношения колкото е наясно един пирон. След това той започва да се обяснява и още повече задълбава в собствените си лайна. Това не е добре, но при всички случаи е по-добрия вариант, отколкото да ни разказва реални истории и той наистина да е реагирал така, а не само да го е написал във форума.
А за онзи другия смешник, дето или е гаджето на волтажа(дето го е сталквал :lol:), или е друго аз на волтажа... какво да кажем за него... наистина няма какво...

нелегален написа:
Доста евтина и неуместна провокация, особено предвид позицията ти на администратор, не мислиш ли? :)
спомни си какво ти пожелах за имения ден! :)

Ето поредно доказателство, че "апаратът" ти за правилно тълкуване на ситуации не работи. Това, че Сам си остана и потребител на този форум, освен другите права, може само да ни радва и е наистина яко. В крайна сметка той очевидно обича ПСМ като много от нас и не е просто някакъв си там, който е нает да върши нещо. Освен това в колко други форуми можеш в следствие на някоя глупост да напсуваш админа и да ти се размине? :lol: Точно такава модерация и трябва на това място.

Профил

Публикувано на: 24 Авг 2016 21:02

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2016 21:26

Tu-tu-ruu~ написа:
Между другото в изключително редките случаи когато съм си позволявал да ударя жена винаги съм имал солидна причина за това, освен ако не съм бил пиян, но тези случаи спадат към инцидентите, щото не е било нарочно, нали.

нереален трол, 10/10

иначе недей да знаеш толкова кога и за какво се вика ДАЗД :lol:

съдейки по продънения ти сфинктер, за съжаление при теб не е имало кой да им се обади, докато баща ти те е помпал безжалостно

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 24 Авг 2016 21:34

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2016 21:37

Der Meister написа:
Въобще, да си я беше запазил за себе си тази история. Най-много да вземем да си помислим, че си предубеден задник.. :arrow:

Именно! Това се опитах и аз да му обясня. Дори да е прав за всичко, ние като не познаваме въпросното момиче, най-логично е да си помислим точно това. В 90% от случаите когато мъж говори така за жена е или ако не му е пуснала или му е изневерила :D

И недоумявам как това, че баща ѝ е счупил ръката го броиш за неин минус :shock: Точно обратното - това, че има такъв изрод за баща донякъде я оневинява. Не знам какви трагедии си имал в живота, но не ти прави чест да премаляваш нейната. Не знам какъв изрод трябва да си, да счупиш ръката на собствената си дъщеря. Тоя педерас на запад ще лежи в затвор, но за теб тази история е "смешна" :?

А пък Tu-tu-ruu~ доста ми падна в очите с неговите изказвания. Това да си бил момиче и да се хвалиш във форум... нз. Аз дето се имам за социопат, онемявам пред написаното последните страници тук :?

Абсолютно. Например, един от любимите ми предприемачи в технологичния бизнес в САЩ, който е доста публична фигура, с добра репутация преди заради невероятната му история, беше на няколкогодишна пробация за домашно насилие след като пребил приятелката си защото разбрал, че му изневерявала :? също така след масова онлайн истерия преди няколко години борда му го изгонва като изпълнителен директор заради нарушения му имидж, това почти му съсипва кариерата и живота и сега май се оказва, че тъпака не си е взел поука и е нарушил пробацията и наскоро го осъдиха на година затвор, макар и не влезла в сила още. Така, че наистина, на запад се гледа изключително сериозно върху домашното насилие и смятам, че и тука ще е хубаво да се затегне контрола върху това, а не разни софийски бакшиши да го разправят на майтап как в Перник биели жените си и това да е нормално.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2016 23:41

нелегален написа:
Май някой още не може да приеме, че омразния му отбор е в ШЛ, а? :D

Глупак.

А? Отново висша форма на неадекватност. Какъв отбор(омразен :shock:? ), кви пет лева...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2016 07:42

Ние в училище от време на време се страхувахме от някакви отдавна завършили наркомани, които минаваха в двора, за да ни вземат парите. Това до към 8ми клас, след това вече бяхме достатъчно големи и можехме да избягаме или дори да се опълчим. На теб училищния ти кошмар е момиче на твоята възраст. Кво повече да говорим? :psycho:

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2016 16:16

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2016 16:43

Тая тема доставя всеки път като я отворя, продължавайте само така :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2016 19:01

IC1101 написа:
Тая тема доставя всеки път като я отворя, продължавайте само така :lol: :lol: :lol:

Indeed. Даже следващия път като ходя в прокуратурата, ще поразпитам има ли начин да погаврим малко моторолката като му пуснем една проверка за някое от нещата, които е изписал :lol:

Spoiler for :
ебавам се, тутурути, споко :rockon:

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2016 21:21

Волтажче, какво става с историята с Монстърите и продавачката, стигна ли до някаква развръзка? :D Даже викам да направиш в един пост цялостна хронология на това, винаги ме е радвало да ги чета. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2016 23:31

нелегален написа:
Вече описах момичето по най-адекватния и уместен начин: Чрез изреждане на действията ѝ, и то само част от тях. Когато продължаваш да говориш как "не я познавам, трябва да я видя" и т.н., единственото което ми хрумва е, че просто искаш да ти пратя снимката.
Плюс че и си писахме на лично, където ти обясних още неща, включително и аз в каква ситуация съм бил тогава. Кое не ти стигна? :)

С риск да ви стана още по-неприятен, ще кажа, че грешката на баща ѝ не е била, че я е набил, а че направо не я е изпратил в интернат, или в някакъв възпитателен лагер. Така всички печелят: И тя, на която явно не ѝ се учи, и той, на когото тя постоянно създава проблеми, и ние (учениците), които ще бъдем освободени от нарушителното ѝ присъствие.

Ако това ви звучи твърде грубо, и вие все още упорито не искате да разберете защо аз се чувствам по този начин, единственото което ми хрумва е, че просто сте имали невероятния късмет да попаднете на нормална среда и съученици в детството си и наистина не знаете колко безкомпромисно жестоки могат да бъдат децата. А може би точно вие сте сеели такива мизерии навремето, и затова сега оправдавате оная и мразите мен, за да оправдаете и себе си един вид.

Абсолютно нищо адекватно не си описал. Каза, че те тормозела и проследявала до тренировките ти по тенис, което и в най-смелите си фантазии не мога да си обясня какво трябва да значи, без да дадеш някакво допълнително инфо, с което да обясниш тези ѝ действия. На личния ни чат изказах някакви предположения, които може би звучаха абсурдно, но на база това което казваш нищо друго не ми дойде на ум. Явно не искаш да разкажеш историята докрай, ок съм с това, изобщо не ми пука за нея, но просто защо изобщо тръгваш да разказваш нещо ако няма да го разкажеш докрай и ще оставиш хората да се чудят за какво става въпрос.

Каква снимка искам да видя, какви 5 лева, спри да бъдеш параноичен.

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 27 Авг 2016 10:37

нелегален написа:
p.s.

Когато заимаш някого за когото ти пука

а това много го искам да се случи бтв... :)

Това съвсем искрено ти го пожелавам и без никаква доза обида или заяждане. Винаги е по-добре, когато хората имат някого, за когото им пука, отколкото като нямат някого, за когото им пука. Случи ли се един ден това, вярвам, че ще се кротнеш малко и ще станеш това, което обществото (или поне ние във форума) намираме за "добър човек". Не всичко е конспирация, двойна игра; под вола няма теле и т.н. Ние сме привилегировани да живеем един доста добър живот, който не е нужно да си го съсипваме с глупотевини ;)

Дано покрай новата ти работа завържеш нови социални контакти и успееш лека-полека да се впишеш в колектива. Хората като цяло не са лоши.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com