Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Апр 2016 18:11
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Апр 2016 19:32
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Апр 2016 21:08
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Апр 2016 21:38
нелегален написа: ок, а сега ни разкажи повече за себе си - разкрий се напълно! ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) и аз му се чудя, от де се зе тоя. да не е моторолата? или твой алт ?  едит: като се замисля стила на смесване на български/английски както и самия начин на изразяване е подобен на тоя на моторолата.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Апр 2016 21:56
Gerasim-a е наистина доста волтажен тип човек ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Определено биха си допаднали ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Апр 2016 23:43
IC1101 написа: нелегален написа: ок, а сега ни разкажи повече за себе си - разкрий се напълно! ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) и аз му се чудя, от де се зе тоя. да не е моторолата? или твой алт ?  едит: като се замисля стила на смесване на български/английски както и самия начин на изразяване е подобен на тоя на моторолата. Едно е сигурно - ако беше моторолата досега да е вдигнал темата с мацките  Но пък рандъм хора в този форум едва ли ще се завъдят някога... 100% е някой от старите, предстои да разберем кой 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Апр 2016 00:22
нелегален написа: Damn!  Надявам се, че си ги възстановил лесно след това. Как да съм ги възстановил? Нали ти казвам, че паднаха и след това не ги намерих, но дори да бях, най-вероятно са били смлени. Ще си купувам нови. Omega-x написа: Абе, само нещо да потвърдим - 120 лева за билет за Витков, Finntroll(!!!!), Kreator, Paradise Lost + пълнеж.
Това е неоправдано много, такъв билет не трбява да е повече от 70-80 лева билета. Неоправдано скъпо. Зависи. Скъпо е спрямо другите фестивали, да. Но пък винаги при фестивалите си имаш икономия от мащаба, тъй като, ако плащаш по отделно за всички тия банди ще излезе доста по-скъпо. А те по-известните групи си бяха с пълни сетове, така че реално няма разлика. Тъпото е ако се кефиш само на 1-2 групи, щото си преебан да плащаш за всички, но пък то не е направено за такива хора, а за широко скроени, които се кефят на почти всякакъв вид метъл. И кво значи "пълнеж"? Powerwolf са си някви известни поне на нивото на Finntroll и цялата зала им се кефеше. Пък Battle Beast примерно имат по над милион гледания в тубата на най-известните песни и са млади, енергични, модерно звучащи и доста яки. След време ще станат доста известни предполагам. Ма в БГ си знаем само едни и същи пенсионери.
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Апр 2016 01:41
Абе не е мобифона това. Слагам бас че Волтажният си разговаря сам !
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Апр 2016 06:20
Сто про е или волтажа, или неговия сталкър (тоест пак волтажа, ама той самия не знае) 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Апр 2016 10:45
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Апр 2016 18:53
Кви са тия разговори тип "на херца съм днеска" ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2016 00:23
нелегален написа: втф гайс??  А може би това просто е крийпи хомо бандюгата стонвгъзайдиъс, който от толкова крек е забравил паролата на предишния си акаунт и за по лесно без да се дерзае много-много си е направил нов При всички случаи жалките тролове изгониха сериозните юзъри и съсипват форума. Вече рядко чета постове на Майстора, Тилката, Гипо, а Моридин не съм го забелязвал отдавна. Даже Сам не пише много напоследък...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2016 00:46
Абе аз си влизам от носталгия от време на време, дори ме радва, че има живот тука, ама тва пропадане на форума през няколко дни яко ти бърка в здравето. Търся си кучка за песа иначе, че вече не го свърта, работя за преса, че лятото дойде, при вас как са нещата, мочмета? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2016 00:48
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2016 01:08
Ма верно ли познах  Истински детектив съм. И не знам в коя вселена съм се правел на старо куче, просто споделям най-старата истина за форума, пък и ми липсват стойностните постове. Не е нужно да съм от 15 години тук и да нося очила за да видя какво е положението.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2016 01:22
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2016 02:04
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2016 08:25
Аз влизам изцяло по навик. И заради тоя навик е наистина дразнещо като за пореден ден е паднал форума. Темите са такива, че няма какво смислено да напишеш и остават неща като да се заядеш с волтажа или да пишеш за политика с онзи малоумник-трол liberty. Форумът и като цяло сайта се крепят живи единствено и само на нашата носталгия. Моят училищен скандал беше, че двете ми съученички, с които бях спал имаха желание да си вадят очите  . Аз не съм постъпвал некоректно спрямо тях, първо ходех с едната, а после с другата. Ама първата беше на принципа:"като си сам не те искам особено много, а като харесваш друга - ще и избода очите!!!"  . До ден днешен първата си е такава. А пък втората така или иначе не се кефеше на първата и най-редовно имаше супер тъпи скандали в у-ще. Години по-късно осъзнах, че в очите на съученици съм бил като някакъв мини бог, защото обикновено съученичките ми ходеха с някакви отдавна завършили батковци, а пък аз бях ходил с две от най-яките във випуска. И на всичкото отгоре и за секунда не съм ги свалял, те сами си дойдоха. До ден днешен не ми е ясно с какво точно успях да ги накарам да ме харесват, ама... 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2016 13:54
Powerpuff Gerasim написа: sorry, не позна ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) напусни залата, ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) не си никакъв true detective споко само, да се не задъхаш Иначе аз също си влизам от носталгия и пиша най-много в подфорума за кино, който като че ли остана най-незасегнат от тролски и идиотски теми. Човек все още може да разсъждава над излезлите филми и сериали в последно време. Тъпото е, че вече и носталгията не задържа много хора тук. А миналото лято и аз бях отписал почти изцяло форума, той и без това се сриваше почти всеки ден. Напоследък май има тенденция тези случаи да се ограничат. Скандални училищни истории съм разказвал достатъчно пъти в темата за излагации и не ми се ще да разказвам още 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Апр 2016 22:22
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|