Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Апр 2016 21:34
Верно ли има буря в София бе? 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Апр 2016 21:36
Имаше, вече не. А тъкмо бях излезнал с колелото, на което нямам калници и разбира се станах на гъз 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Апр 2016 21:59
https://www.facebook.com/51149101888380 ... =3&theaterАбе не е като да е било само дъжденце. Ако става въпрос когато беше пикът разбира се. Иначе за правописната грешка, да прав си, един път и аз да направя и веднага да ме хванете  Зачудих се защо мозилата ми подчерта думата, ама съм пийнал леко и не обърнах особено внимание 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2016 12:07
Вчера, в централен софийски супермаркет, случих на възможно най-некадърната касиерка, която бях виждал някога. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2016 14:12
Да не би да ти е объркала цвета на Монстъра? Защо не я репортна на шефа ѝ? 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2016 14:19
IC1101 написа: Вчера, в централен софийски супермаркет, случих на възможно най-некадърната касиерка, която бях виждал някога.  Бързо сигнализирай на нелегалния агент да и направи проверка, след която тя сама ще напусне 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Апр 2016 14:35
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Апр 2016 13:56
Момче, ограничи си линковете до темата за линкове, освен ако не е нещо маниакално яко.
---
ЕЙ,хора, точно оня ден си говорихме с Дер Майстера и му споделях как садвам, тъй като никакви интересни групи няма да идват тая година в бг (освен Слеар) и точно ей ся обявиха, че ще има ПРОДИДЖИ в Бургас през Август <3 <3 <3 <3
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2016 08:33
Кво става с фжрума, бе мочмета? Пак три дена аут
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2016 10:56
През три дни за по три дни 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2016 19:12
denik написа: Момче, ограничи си линковете до темата за линкове, освен ако не е нещо маниакално яко.
---
ЕЙ,хора, точно оня ден си говорихме с Дер Майстера и му споделях как садвам, тъй като никакви интересни групи няма да идват тая година в бг (освен Слеар) и точно ей ся обявиха, че ще има ПРОДИДЖИ в Бургас през Август <3 <3 <3 <3 За мен пък се очертава доста концертна година. На София метъл феста бях уикенда, после имаме Слеър и Антракс, Мегадет, Wrong Fest-a ще е як, Кататония на есен, сега чакаме да обявят и кой още ще е в Бургас с Продиджи. Яд ме е, че вече няма Каварна, но за сметка на това имаме нови фестивали като София метъл фест, който ще е ежегоден, Summer Chaos в Бургас, Wrong Fest-a вече се изгради като доста стабилно име сред фестивалите в България. Абе а Спирит ще има ли тази година, защо още няма никакво инфо?
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2016 21:55
https://www.youtube.com/watch?v=B_GeLNmhTXY Из фейсбук ми изскочи някъв пичага дето се опитва да прави модерен вариант на старите компютърни предавания, но със по-съвременна техника. Малко дървен ми изглежда, но с времето би могъл да се подобрява.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2016 22:16
нелегален написа: Как беше метъл феста? Я разкажи! :O Ден 1: Не ходих, били са бг и балкански млади и неизвестни все още метъл групи и хедлайнер - Витков. Една от бг групите в афиша е Velian, на които им знам една песен, която въртят по зи рок и е доста добра, като стил, може би прогресив метъл. Ден 2: 1. Saints N Sinners - хеви метъл/хард рок от Турция. Доста generic звучене, само последната им и едноименна песен от сета им се открои като по-запомняща се. 2. Wolfheart - мелодет от Финландия. Не е моят стил това, слушах малко и ходихме към скарата и бирата после. 3. Tiamat - Добре се представиха, звука мисля, че беше добре, който им е фен би трябвало да се е изкефил. 4. Fintroll - Кофти звук. Не слушах много, че бях в погото през повечето време. Някъв пич ме изфраска в носа, още ми е насинен, дано не е счупен. 5. Paradise Lost - Най-много тях исках да видя този ден, но за съжаление бях прекалил с биричките и не помня много (само началото на сета)  И сега ме е яд, а още повече, че не съм ги гледал преди. Ден 3: 1. Dirty Shirt - Румънска банда, която смесва балкански ритми с метъл. Чух им 2 албума преди концерта и много ме накефиха, но на живо нещо ми бяха meh. 2. Evil Invaders - олдскуул траш/спийд метъл от Белгия. Кефи ме такава музика като цяло, но ааааадски generic звучене (и докато слушах албумите им и на живо). Единствено ме изкефи каварът им на Fabulous Disaster на Exodus. 3. Battle Beast - Тези ме изненадаха положително. Финландска банда с мацка на вокалите. Повечето им песни са хващащи и бързо запомнящи се. Адски ме кефи песента им Touch in the night - https://www.youtube.com/watch?v=enSmON-pcpA Мяза на 80-тарско диско излязло от саундтрака на Kung Fury  Но с китари! А иначе другите им песни са си нормални за стила, само тази се откроява. Отначало мислех, че е някакъв кавър, но видях, че си е тяхна. 3 дни си я тананикам вече 4. Powerwolf - Типичния псевдо-епичен за мен пауър метъл. Боже мразя такава музика. Но публиката се изкефи доста. Вокалистът доста приказваше между песните и имаше доста "връзка" с публиката. Аз лично предпочитам по-малко подобни заигравки и повече музика, но това вече е въпрос на вкус. 5. Kreator - За първи път ги гледам на живо, а отдавна се каня. Звука беше кофти. Не знам какво правят тези хора, не разбирам от музикална техника, но нали уж имат пари, би трябвало всичко да е ок. Както и да е, на такава музика това не е чак толкова голям проблем за мен, още повече, че бях в погото. Имаше нови песни като Violent Revolution и Phobia, както и старите класики Pleasure to Kill, Endless Pain и естествено завършиха с Flag of Hate. Иначе днеска си разглеждах старите си билети от концерти и ми направи впечатление, че първото издание на София Рокс с голямата четворка, Рамщайн, Меноуор, Alice in Chains и т.н. е струвало 119 лв. - с 1 лев по-евтино от този фестивал, който беше 120. Та Волтаже, май беше прав в онзи спор, че е супер скъп билета. Все пак го има и фактора инфлация де, но пак, доста фрапиращо ми се стори.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2016 01:07
Това качване на университетски доклади в последните 5 минути ще ми разкаже играта, добре че ми остава още един и тая година завършвам... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Апр 2016 20:57
нелегален написа: @ Майстера: Благодаря за подробното мнение!  Принципно в Универсиада съм забелязал (и това го казах за Машийн Хед), че от седалките се чува мноооого по-добре отколкото от пода. Като ходя на Мегадет, смятам да седя. бтв ти като си с очила, не те ли е страх в погото?  и бтв, яко е как описваш Violent Revolution като "нова", при положение че е от 2001... Но идеята ти ми е ясна.  Не ме беше страх, щото съм тъп. Аз не упоменах в поста си, че всъщност си загубих очилата в погото на Криейтър  Досега като съм участвал в погота никога не съм имал никакви проблеми, и съм си влизал с очилата, но явно съм подценил потенциалните последици. Уж са ми доста стабилни, но явно не достатъчно и просто в един момент хвръкнаха. Търсих ги после, но като съм без очила с 5+ диоптъра трудно да ги видя, а бях сам и нямаше кой да помоля да помогне (а пък най-вероятно веднага са били смачкани). Предишния ден на Финтрол пък си изгубих билета така, но си го намерих лесно, защото бях с очила Вече ще влизам без очила в погота. Досега си мислех, че съм слепец без очила и затова не ги махах, но сега като се връщах след концерта без очила осъзнах, че не е чак толкова зле положението Като цяло не ме е чак толкова яд, защото и без това не ми харесваха рамките. Сега тамън имам повод да си взема нови очила. A Violent Revolution нямах идея от кога е, просто е нова като звучене спрямо олдскуул периода на Криейтър.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Апр 2016 11:02
Абе, само нещо да потвърдим - 120 лева за билет за Витков, Finntroll(!!!!), Kreator, Paradise Lost + пълнеж.
Това е неоправдано много, такъв билет не трбява да е повече от 70-80 лева билета. Неоправдано скъпо.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Апр 2016 20:20
Това като концерта на Future с Kanye в Амстердам - 70 евро. Ебати фасона 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Апр 2016 15:32
Hot the block and sell drugs Thats exactly how it was 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Апр 2016 17:50
Бахти и ташака, одеве ме сполетя алергичен пристъп.
Никви стафиди повече.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Апр 2016 23:25
Почвам бачкане след 12 часа. Дейба и зеленчуковия бизнес.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|