Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 06 Апр 2016 21:34

Верно ли има буря в София бе? :o

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2016 21:36

Имаше, вече не. А тъкмо бях излезнал с колелото, на което нямам калници и разбира се станах на гъз :x

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2016 21:59

https://www.facebook.com/51149101888380 ... =3&theater

Абе не е като да е било само дъжденце. Ако става въпрос когато беше пикът разбира се. Иначе за правописната грешка, да прав си, един път и аз да направя и веднага да ме хванете :oops: Зачудих се защо мозилата ми подчерта думата, ама съм пийнал леко и не обърнах особено внимание :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2016 12:07

Вчера, в централен софийски супермаркет, случих на възможно най-некадърната касиерка, която бях виждал някога. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2016 14:12

Да не би да ти е объркала цвета на Монстъра? Защо не я репортна на шефа ѝ? :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 10 Апр 2016 14:19

IC1101 написа:
Вчера, в централен софийски супермаркет, случих на възможно най-некадърната касиерка, която бях виждал някога. :D

Бързо сигнализирай на нелегалния агент да и направи проверка, след която тя сама ще напусне :lol:

Профил Skype

Публикувано на: 10 Апр 2016 14:35

:lol: :lol: :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Апр 2016 13:56

Момче, ограничи си линковете до темата за линкове, освен ако не е нещо маниакално яко.

---

ЕЙ,хора, точно оня ден си говорихме с Дер Майстера и му споделях как садвам, тъй като никакви интересни групи няма да идват тая година в бг (освен Слеар) и точно ей ся обявиха, че ще има ПРОДИДЖИ в Бургас през Август <3 <3 <3 <3

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 08:33

Кво става с фжрума, бе мочмета? Пак три дена аут

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 10:56

През три дни за по три дни :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 19:12

denik написа:
Момче, ограничи си линковете до темата за линкове, освен ако не е нещо маниакално яко.

---

ЕЙ,хора, точно оня ден си говорихме с Дер Майстера и му споделях как садвам, тъй като никакви интересни групи няма да идват тая година в бг (освен Слеар) и точно ей ся обявиха, че ще има ПРОДИДЖИ в Бургас през Август <3 <3 <3 <3

За мен пък се очертава доста концертна година. На София метъл феста бях уикенда, после имаме Слеър и Антракс, Мегадет, Wrong Fest-a ще е як, Кататония на есен, сега чакаме да обявят и кой още ще е в Бургас с Продиджи. Яд ме е, че вече няма Каварна, но за сметка на това имаме нови фестивали като София метъл фест, който ще е ежегоден, Summer Chaos в Бургас, Wrong Fest-a вече се изгради като доста стабилно име сред фестивалите в България. Абе а Спирит ще има ли тази година, защо още няма никакво инфо?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 21:55

https://www.youtube.com/watch?v=B_GeLNmhTXY Из фейсбук ми изскочи някъв пичага дето се опитва да прави модерен вариант на старите компютърни предавания, но със по-съвременна техника. Малко дървен ми изглежда, но с времето би могъл да се подобрява.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2016 22:16

нелегален написа:
Как беше метъл феста? Я разкажи! :O

Ден 1: Не ходих, били са бг и балкански млади и неизвестни все още метъл групи и хедлайнер - Витков. Една от бг групите в афиша е Velian, на които им знам една песен, която въртят по зи рок и е доста добра, като стил, може би прогресив метъл.

Ден 2:
1. Saints N Sinners - хеви метъл/хард рок от Турция. Доста generic звучене, само последната им и едноименна песен от сета им се открои като по-запомняща се.
2. Wolfheart - мелодет от Финландия. Не е моят стил това, слушах малко и ходихме към скарата и бирата после.
3. Tiamat - Добре се представиха, звука мисля, че беше добре, който им е фен би трябвало да се е изкефил.
4. Fintroll - Кофти звук. Не слушах много, че бях в погото през повечето време. Някъв пич ме изфраска в носа, още ми е насинен, дано не е счупен.
5. Paradise Lost - Най-много тях исках да видя този ден, но за съжаление бях прекалил с биричките и не помня много (само началото на сета) :oops: И сега ме е яд, а още повече, че не съм ги гледал преди.

Ден 3:
1. Dirty Shirt - Румънска банда, която смесва балкански ритми с метъл. Чух им 2 албума преди концерта и много ме накефиха, но на живо нещо ми бяха meh.
2. Evil Invaders - олдскуул траш/спийд метъл от Белгия. Кефи ме такава музика като цяло, но ааааадски generic звучене (и докато слушах албумите им и на живо). Единствено ме изкефи каварът им на Fabulous Disaster на Exodus.
3. Battle Beast - Тези ме изненадаха положително. Финландска банда с мацка на вокалите. Повечето им песни са хващащи и бързо запомнящи се. Адски ме кефи песента им Touch in the night - https://www.youtube.com/watch?v=enSmON-pcpA
Мяза на 80-тарско диско излязло от саундтрака на Kung Fury :D Но с китари! А иначе другите им песни са си нормални за стила, само тази се откроява. Отначало мислех, че е някакъв кавър, но видях, че си е тяхна. 3 дни си я тананикам вече :D
4. Powerwolf - Типичния псевдо-епичен за мен пауър метъл. Боже мразя такава музика. Но публиката се изкефи доста. Вокалистът доста приказваше между песните и имаше доста "връзка" с публиката. Аз лично предпочитам по-малко подобни заигравки и повече музика, но това вече е въпрос на вкус.
5. Kreator - За първи път ги гледам на живо, а отдавна се каня. Звука беше кофти. Не знам какво правят тези хора, не разбирам от музикална техника, но нали уж имат пари, би трябвало всичко да е ок. Както и да е, на такава музика това не е чак толкова голям проблем за мен, още повече, че бях в погото. Имаше нови песни като Violent Revolution и Phobia, както и старите класики Pleasure to Kill, Endless Pain и естествено завършиха с Flag of Hate.

Иначе днеска си разглеждах старите си билети от концерти и ми направи впечатление, че първото издание на София Рокс с голямата четворка, Рамщайн, Меноуор, Alice in Chains и т.н. е струвало 119 лв. - с 1 лев по-евтино от този фестивал, който беше 120. Та Волтаже, май беше прав в онзи спор, че е супер скъп билета. Все пак го има и фактора инфлация де, но пак, доста фрапиращо ми се стори.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2016 01:07

Това качване на университетски доклади в последните 5 минути ще ми разкаже играта, добре че ми остава още един и тая година завършвам... :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2016 20:57

нелегален написа:
@ Майстера: Благодаря за подробното мнение! :)
Принципно в Универсиада съм забелязал (и това го казах за Машийн Хед), че от седалките се чува мноооого по-добре отколкото от пода. Като ходя на Мегадет, смятам да седя.

бтв ти като си с очила, не те ли е страх в погото? :o

и бтв, яко е как описваш Violent Revolution като "нова", при положение че е от 2001... Но идеята ти ми е ясна. :D

Не ме беше страх, щото съм тъп. Аз не упоменах в поста си, че всъщност си загубих очилата в погото на Криейтър :oops: :( Досега като съм участвал в погота никога не съм имал никакви проблеми, и съм си влизал с очилата, но явно съм подценил потенциалните последици. Уж са ми доста стабилни, но явно не достатъчно и просто в един момент хвръкнаха. Търсих ги после, но като съм без очила с 5+ диоптъра трудно да ги видя, а бях сам и нямаше кой да помоля да помогне (а пък най-вероятно веднага са били смачкани). Предишния ден на Финтрол пък си изгубих билета така, но си го намерих лесно, защото бях с очила :D

Вече ще влизам без очила в погота. Досега си мислех, че съм слепец без очила и затова не ги махах, но сега като се връщах след концерта без очила осъзнах, че не е чак толкова зле положението :D

Като цяло не ме е чак толкова яд, защото и без това не ми харесваха рамките. Сега тамън имам повод да си взема нови очила.

A Violent Revolution нямах идея от кога е, просто е нова като звучене спрямо олдскуул периода на Криейтър.

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 16 Апр 2016 11:02

Абе, само нещо да потвърдим - 120 лева за билет за Витков, Finntroll(!!!!), Kreator, Paradise Lost + пълнеж.

Това е неоправдано много, такъв билет не трбява да е повече от 70-80 лева билета. Неоправдано скъпо.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 16 Апр 2016 20:20

Това като концерта на Future с Kanye в Амстердам - 70 евро. Ебати фасона 8)

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2016 15:32

Hot the block and sell drugs
Thats exactly how it was
8)

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 17 Апр 2016 17:50

Бахти и ташака, одеве ме сполетя алергичен пристъп.

Никви стафиди повече.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 17 Апр 2016 23:25

Почвам бачкане след 12 часа.
Дейба и зеленчуковия бизнес.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми