Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Фев 2016 22:56
denik написа: iam vishu mada fakaz ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) И ся кво?
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Фев 2016 04:37
Куча марка съм чувал често за човек дето е много издържлив. Може би зависи къде живееш.
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Фев 2016 07:42
Kirilicata написа: Куча марка съм чувал често за човек дето е много издържлив. Може би зависи къде живееш. Мда, ти от кой край си? Аз го чух от колежка родом от Созопол. Каза че цял живот така си го използват.. @Монка ся иам право да се правя на умен :S :S
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Фев 2016 08:37
Der Meister написа: Куча марка го знам да се ползва за неизвестна марка, която предполагаемо е по-некачествена. За никакво друго значение не знам да се използва. Така и при мен.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Фев 2016 13:02
Около Пловдив. Даже днеска питах един колега от Стара Загора и той ми каза това дето аз мислех, щото първоначално се зачудих, че може аз да се бъркам.
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Фев 2016 13:17
Аз съм чувал и двете, още се ползват доста.
Денчо, имах предвид професионално, нали човек за това учи висше, по-добра работа, по-добри доходи, повече сигурност и спокойствие - по-добър живот. Или се лъжа. Както и да е де. Искрено ти желая всичко да се нареди добре за теб и близките ти, успех, приятелю Деник.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Фев 2016 01:05
Бе влачих го 5 години и половина.. грехота щеше да е да не го взема  Междувременно съм и магистратура от миналата есен в малко по-различна, но по-интересна специалност и едновременно с това от близо половин година съм се ориентирал към желаният път за кариерно развитие. Мачкам напред и им избичвам кочините :S
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Фев 2016 06:22
Тоя Иван и Светльо. Огромни таланти бяха ама...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Фев 2016 13:48
Е да ве, дето беше в х фактор ся
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Фев 2016 14:29
Иван Ангелов мисля, че преди 8-9 години се падаше, когато беше на върха на славата, дойде в един час по музика във Яворов Пловдив. Там мяташе едни камъни по прозореца, точно до който аз седях. И аз си викам “ся това ще само някой малолумник от другия клас“, и само поглеждам и го гледам с един розов костюм седи отпред и се хили  . Беше супер нереално. И влезе пича, пя наква песен, господина, дори и да не му се щеше, му свири на пиано, въпреки че накрая качили изгради някво уважение към него. Доколкото разбрах е дошъл в двора на даскалото и питал къде е кабината по музика, в който ние сме се паднали да караме в тоя момент. Доколкото разбрах по-късно тоя ден е откраднал едно колело и го бяха арестували. Розовия костюм май също беше краден. Бил казал на някакъв пич да му го даде назаем, уж Та това беше последното, което чух за него. Славата те прави луд. Силно се надявам с падането на земята да си е върнал всичките приятели и семейни хора, които е загубил.
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Фев 2016 01:05
Ще се вадят зъби, дейба 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Фев 2016 08:03
Пак ли промени в тая кочина бе
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Фев 2016 17:36
Нямам много опит с кариеси, ама нещо от известно време почна да ме боли зъб като дъвча, затова взех клечка за зъби и натиснах в тази област и ме заболя ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Звънях на зъболекаря, но ме записа чак за четвъртък  Според вас какво може да това ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Аз съм на 80% сигурен, че се отнася за кариес, което малко ми е странно при положение, че бях при него преди няколко месеца и каза, че всичко е ок ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Фев 2016 18:52
Кариеса е пукнатина в емайла на зъба. При тебе е по-лошо. Най-вероятно е пулпит.  Това означава, че ако съм прав - предстоят ти няколко посещения при зъболекаря, за да ти оправи зъба. "Оправянето" се състои в умъртвяване и вадене на нервните корени на зъба, а след това почистване и запълване на каналите. Болката е само първия път, докато нанесе препарата за умъртвяване и то повече от работата с машинките, колкото от самия препарат. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Фев 2016 19:43
Хмм... благодаря за предложението  Обаче за пулпит чета симптоматика леко по-различна, но не казвам, че си непременно в грешка ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) При мен болката е доста по-лека и само като дъвча, не при топло, студено, през деня или през нощта  Стискам палци в най-лошия случай да е само дълбок кариес ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Фев 2016 21:37
Аз често имам подобни болки и след няколко дни ми минават  На зъболекар ходя през 5-6 години (а то трябва през половин ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) ), последния път имах един кариес, предпоследния нищо, преди това не помня вече 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Фев 2016 22:25
Ае, от около две-три седмици нещо от време на време (вече почти ежедневно) усещам как едната ми ръка изтръпва (предмишницата, бицепса). Някво много леко изтръпване, примерно 2/10, ама се усеща.. Гледам да не чета из нета щото ще се вкарам в някви филми, ама трябва възможно най-скоро да посетя невролог май-май...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Фев 2016 22:30
Разбирам, момци, то часа съм си го насрочил, ама 6 дни чакане има и съм притеснен просто ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Иначе Аз на зъболекар за 27 години само няколко пъти съм ходил, като на първото ми ходене (2003) нямах нищо, а чак на второто 2012 три кариеса. Оттогава ходя всяка година и миналата година всичко уж беше "ок" ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2016 18:14
Ако кръвната захар е в нормата, както и магнезия, значи не е нещо притеснително ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Разбира се, докторът си знае работата ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 21 Фев 2016 14:41
Ми съвсем правилно е постъпил ?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|