Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2015 12:18
Като човек, който редовно яде банани, да взема да се оплача от боклуците по сергиите и големите вериги - едни и същи зеленяци ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Или зелени, или жълто-зелено-посивели, толкова ли не може да ги докарат както трябва ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) По Западна Европа доказани марки като Chicita, Fyffes или DelMonte, си продават по-качествената продукция, а тук продават боклуци без вкус 
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2015 12:30
Зеленото е най-хубавото от банана.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2015 12:41
Ама сивото не струва ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2015 13:53
Ed, Edd & Eddy и Johny Bravo Другите не чак толко ппг пък съвсем не ме радваше ддз
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Авг 2015 21:07
нелегален написа: Хаха тези коментари. Защо всеки полу-идиот с аватар на наруто трябва да има политическо мниние 
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Авг 2015 10:47
Бананите са ми най-вкусни като са жълто-зелени, а са най-полезни като са жълти с кафяви точки.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Авг 2015 09:48
Уф... 
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Авг 2015 10:22
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Авг 2015 16:08
нелегален написа: чували ли сте понятието "synchronicity"? пускам шахче в lichess, при което в играта много бързо влиза юзър с името Ulrike_Meinhof, след което напуска. Издирих го и се зачатихме. Оказа се рускиня. След 30 минути чат вече кроим планове за громенето на капитализма. О ДА. P.S. Улрике Майнхоф е една от най-знаменитите личности на 20-ти век, главна героиня във филма Der baader-meinhof Komplex и резултата ми от тест за знаменити злодеи.  Да, а аз в миналия си живот съм бил Хитлер  Тоя 100 про е бил някой пиян и мазен гей руснак, който е видял, че се кефиш на Путин и е решил да те изменти, че е жена. Ако ти каже, че ще дойде на почивка през август в България и поиска да се видите, не отивай, макар че ти си знаеш какво търсиш от това неочаквано и сърдечно приятелство в интернеДа 
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Авг 2015 09:39
начи, да питам софийските коври: има ли некъде место още с плейстейшъни (тройки поне)? От време на време ми се доцъква по некоя фифа и ми писва точно след два часа; демек, повече конзола нема да купувам, ма ми се ще да си начеша крастата с джойстика, че нема време за глупости вече... Пък ако иска някой тука и да поцъкаме некой ден малко (брат), направо сте идеалка. 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Авг 2015 13:02
Мастър Люх написа: начи, да питам софийските коври: има ли некъде место още с плейстейшъни (тройки поне)? От време на време ми се доцъква по некоя фифа и ми писва точно след два часа; демек, повече конзола нема да купувам, ма ми се ще да си начеша крастата с джойстика, че нема време за глупости вече... Пък ако иска някой тука и да поцъкаме некой ден малко (брат), направо сте идеалка.  http://man1a.com/Вече няма толкова интернет клубове като едно време, камо ли пък такива с конзоли. Този май е единствения. Евентуално в Цитаделата може да има, помня че беше елитарно място за геймъри и с приятелите се събирахме да цъкаме там преди време, но нямаше конзоли май. Може сега да са сложили. Друг съвсем безплатен вариант ти е да се бутнеш в някой Технополис или Техномаркет и да се залепиш за някоя включена конзола, оставена за тестване. Правил съм го тоя номер, а някои хлапетии с часове цъкат. Ако някой те тормози от служителите казваш, че още не си сигурен, че искаш да купуваш и си продължаваш. Накрая си излизаш като пич  Попадал съм в различни магазини на рейсърчета, The last of us, God of War и Gears of war 2 
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Авг 2015 14:45
Ехее, супер, точно това исках, мерси.  Някой уийкенд, ако иска някой оттука да ноулайфнем за час-два, да свирка. Иначе, като стана пак студент догодина, може и да ида да си живея в студентски, и да си цъкам чат-пат. Едит: Абе, градски, има ли нещо ей такова при нас или вече затвориха сичките?
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Авг 2015 15:33
сега ти видях поста и си мислех да ти пиша да ходим да цъкаме у захо, той май имаше?  а за нащо село май всичко е затворено вече, за последно преди пет години някъде в един малък клуб на раковска цъкахме цс преди да ходим на дискотека :Д и тва след като разбрахме че рейнбоу е затворен.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Авг 2015 09:29
Може верно да идем на гости на захуяри - само да са нàглася и да дойда вече. За рейнбоуа даже не помня кога са го затворили, ма аз говорех за конзолните зали. Примерно, от Климент малко надолу, срещу градската почти, имаше една бабка, дето държеше тройки, още като бяха излязли за пръв път в България - беше на първия етаж по едни стълбички (като повечето игри бтв  ); та ходих да видя кво става там, ма гейм оувър. IC1101 написа: цъкахме цс преди да ходим на дискотека :Д  А Космополитъна що го затвориха и изобщо съществува ли нещо друго вече като изключим баркода?
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Авг 2015 11:21
Като казахте Wacky Races е редно да споменем и Stop the Pigeon, защото е с подобен "актьорски състав" 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Авг 2015 09:21
Кофти за момчето, дано се оправи.
Все пак се надявам това да не се превърне в оправдание човек да се съсипва с джънкове, щото, видиш ли, то може да ти се случи при всякакви обстоятелства.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Авг 2015 10:05
Да, той явно е бил предразположен, лоша работа  Както и някаква малка част от пълните хора са наистина предразположени. А другите ако използваха времето, в което се оправдават, за нещо по-полезно, щяха да са в отлична форма.
|
|
|
|
 |
Мастър Люх
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 17 Авг 2015 12:19
Честото умишлено преяждане води до това да ебете майката на един много важен механизъм на тялото си, който контролира усещането за глад и ситост. От BB Team.Отделно, може метаболизмът му да е бавен и/или да е генетично предразположен към диабета. Дано се оправи, а който иска да прочете. Въобще, тялото е като машинка и някои работи зависят много от собственика.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Авг 2015 22:43
нелегален написа: новини на деня: -автобус 111 е вече с постоянен контрольор. Да му мислят мангасарите.   За пръв път чувам в София да има линия с постоянна контрола. Каквото и да си говорим, тва е яко.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Авг 2015 15:23
denik написа: нелегален написа: новини на деня: -автобус 111 е вече с постоянен контрольор. Да му мислят мангасарите.   За пръв път чувам в София да има линия с постоянна контрола. Каквото и да си говорим, тва е яко. Как ве, има там разни междуградски линии, като №4 примерно, дето ходи до Кокаляне или Панчарево, там си е с постоянен контрол. Ма тва за 111 е неприятно, щото ми е вършило работа, а никога не са се качвали. Са ще трябва и до "Царско село" да си плащам, егати хората.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|