Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2015 07:36
newcomer написа: мразя испанските отбори, защото баски и каталунци им дърпат футбола. Тъпа държава, Испания заслужава да е извън топ 50 в ранглистата на Уефа. Ето на това му се вика малоумен пост Как така баски и каталунци ще им дърпат футбола, при положение, че Севиля (а и другия силен в миналото отбор от там - Бетис), Валенсия, Атлетико, Депор, Ревал М... не са от там... Или ти имаш предвид това, че в националния отбор имаше по 8-9 играчи на барселона в най-успешните години? Така е, но не всички от тях са каталонци и баски. Като цяло доста фейлна с поста си 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2015 09:10
Не знам колко от вас следят футболния свят, но последните 48 часа се случиха толкова много гръмки разкрития и арести, че ви е бедна фантазията. По тази причина, ето и корицата на Фифа 16 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2015 12:14
denik написа: Не знам колко от вас следят футболния свят, но последните 48 часа се случиха толкова много гръмки разкрития и арести, че ви е бедна фантазията. какво е станало?
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2015 15:44
Gipo написа: newcomer написа: мразя испанските отбори, защото баски и каталунци им дърпат футбола. Тъпа държава, Испания заслужава да е извън топ 50 в ранглистата на Уефа. Ето на това му се вика малоумен пост Как така баски и каталунци ще им дърпат футбола, при положение, че Севиля (а и другия силен в миналото отбор от там - Бетис), Валенсия, Атлетико, Депор, Ревал М... не са от там... Или ти имаш предвид това, че в националния отбор имаше по 8-9 играчи на барселона в най-успешните години? Така е, но не всички от тях са каталонци и баски. Като цяло доста фейлна с поста си  Като цяло, нека да обясня. В почти всеки испански отбор играят баски и каталонци, не просто те дърпат испанския футбол, общо взето всички таланти са или баски, или каталонци. Атлетик Билбао, Осасуна, Реал Сосиедад, Атлетик Билбао, Герника, Реал Сосиедад са отбори на баските! Барселона и Еспаньол са каталонски! Големите имена в испанския национален отбор, са играли за Каталония или за Страната на Баските, все непризнати отбори! Затова Испания трябва да им се поклони, да им целуне краката на тези играчи и отбори, да даде независимост на тези, които я искат, а за да отмие срама, да се самозакрие. Има много добри испанци, но те не правят добър отбор. Не и такъв, който ще извоюва нещо за Испания. Има и автономен отбор Астуриас, за който са играли или играят Давид Вия, Хуан Мата и Сантиаго Касорла. Bitch Please, Испания е обречена сама.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Май 2015 17:48
Постът ти няма абсолютно нищо общо с футбола. Политическите възгледи и подобните тъпотии не трябва да се мешат в спорта. А това, че повечето играчи са от Каталония и Баския, също е глупост. Надявам се, че не бъркаш играч на Барса с каталунец.
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 01:32
Видях в другата тема и се замислих, че май не е ставало на въпрос. Абе като оставим форума, самото списание следите ли как се развива? От както мина онлайн четях някакви статии ама от дъжд на вятър. И това само първите 2-3 години май. От тогава не съм поглежал а сега виждам, че списанието излиза онлайн и е оформено баш като екетронен вариянт на хартията. Та кво мислите по въпроса ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 02:35
Нашия стана пак българин и се контузи 
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 07:44
За лоената топка от цирка ли говориш?
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 12:03
Гипо не че не нещо, по принцип си пич, по много въпроси винаги си се изказвал компетентно, ама в случая... тъп си. И то много. Разбрахме, че не харесваш кеч, не е нужно всеки път като стане за Русев да го натякваш, обиждайки го. Уважавай поне труда му и това, което е постигнал. Защото то хич не е малко, колкото и да не можеш да го разбереш. Тръгва от нищото, отива в Америка сам, бие се за жълти стотинки в началото, а сега е постигнал американската мечта, живее в къща за не знам си колко милиона с яка руса мацка и в момента е най-известния българин в Америка. Не че парите са някакъв критерий, но малцина са кечистите, които стигат до неговото ниво. Малцина са кечистите, които изобщо стигат до WWE. На ринга наистина има много добри умения момчето и заслужено е на това ниво и не го казвам, защото е българин, всички специализирани кеч медии са това мнение. Не мога да разбера какво толкова ти бърка в гъза кеча и Русев, че всеки път трябва да му изсереш на главата като стане въпрос. Ти си баш като дебилите от БТВ. Все едно аз като не гледам тенис примерно да плюя Григор Димитров. Иначе, Кирилица, понеже не следя кеч новините, тъй като съм назад с кеча и не искам да си спойлвам, каква точно му е контузията? Знае ли се колко време ще е аут? Изключително неприятна новина е това 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 12:43
Имаш право да плюеш по Григор, по Барби, по Стоичков... по мен... това е форум, а не кръжок по "нека всички се харесваме и обичаме". А пък аз имам право да съм тъп, пак защото е форум В случая аз съм избрал да плюя по тоя (други кечисти поне изглеждат ок), защото: 1) е лоена топка 2) не уважавам кеча 3) ме дразнеше превъплащението му като руснак Ако беше само 2) или пък само 1), нямаше да го плюя. Примерно скалата, ледения... ме кефят, когато ги дават извън цирка. п.п. контузил се е в кенефа, счупила се е чинията и си е нарязал гъза (ще ми се) ЕДИТ: Ето, примерно културистите също са грозни на макс (а и тъпи, вероятно повечето), но доста повече уважавам цялостно нещата, които е постигнал примерно Арни. Не заради многото отличия, не само заради това, че е тръгнал от Австрия (където изобщо не е имало традиции в това), а заради това, че го е направил в нещо, в което няма измама, няма сценарий, не се правиш на тъп руснак, за да те допуснат да участваш.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 12:47
Gipo написа: п.п. контузил се е в кенефа, счупила се е чинията и си е нарязал гъза (ще ми се) Не позна  Контузи го Райбак, всепризнат дървар и анаболна буца. Все още не се знае дали не е просто сценарий всичко. Поне аз не съм на 100 процента убеден.
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 12:57
Der Meister написа: а сега е постигнал американската мечта 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 13:11
Gipo написа: Имаш право да плюеш по Григор, по Барби, по Стоичков... по мен... това е форум, а не кръжок по "нека всички се харесваме и обичаме". А пък аз имам право да съм тъп, пак защото е форум В случая аз съм избрал да плюя по тоя (други кечисти поне изглеждат ок), защото: 1) е лоена топка 2) не уважавам кеча 3) ме дразнеше превъплащението му като руснак Ако беше само 2) или пък само 1), нямаше да го плюя. Примерно скалата, ледения... ме кефят, когато ги дават извън цирка. п.п. контузил се е в кенефа, счупила се е чинията и си е нарязал гъза (ще ми се) ЕДИТ: Ето, примерно културистите също са грозни на макс (а и тъпи, вероятно повечето), но доста повече уважавам цялостно нещата, които е постигнал примерно Арни. Не заради многото отличия, не само заради това, че е тръгнал от Австрия (където изобщо не е имало традиции в това), а заради това, че го е направил в нещо, в което няма измама, няма сценарий, не се правиш на тъп руснак, за да те допуснат да участваш. Т.е. основните причини са това, че е "руснак" и, че е "измамник" За това, че е руснак, не знам колко пъти вече да обяснявам, че това е роля, която са му дали да играе. Нито той си я е избрал, нито е имал избор да не я играе. Стига вече с този аргумент, защото наистина е смешен. Пак казвам по тая логика да оплюваме Бахаров, защото и той не играе българин в GoT. Нещо не разбираш идеята на кеча явно, това не е спорт, в който се състезаваш за родината си, това е ентъртеймънт, в който играеш роля. Ако толкова те дразни факта, че българин играе руснак, тогава оплювай Трите Хикса и Винс, те са решили да играе такъв. Точно нашето момче има нулева вина затова, тъй като когато го направиха руснак буквално беше дебютирал вчера, каква дума може да има той в компанията, че да се възпротиви? Само най-големите имена като Сина и т.н. могат да имат някаква дума по отношение на това какви роли да играят, накъде да се развиват и т.н. За това, че е "измамник", дори не знам как да го коментирам. Да, кеча не е спорт и няма обективен критерий за това кой е по-добър (както е в спорта), а някой друг решава, кой да върви нагоре и кой надолу. Е, и? Това не означава, че всички са еднакво добри или еднакво лоши. По тая логика, ти примерно ако се издигнеш в кариерата си и те сложат на по-висок пост във фирмата, в която работиш, това няма да е никакъв успех, за тебе, защото ще е нагласено. Някой друг е решил, че ти трябва да се издигнеш. Просто ебаси логиката вадиш. Да, това е форум и всеки може да казва каквото си иска ама айде малко по-аргументирани мнения, на по 30 станахме вече (някои  ). The Wolf, ебаси некадърния тъпак е Райбак ако верно го е контузил. Още помня как за малко да убие CM Punk като не уцели масата и го метна буквално върху цимента. Я виж в БВЦ-то, там би трябвало да има инфо дали му е реална контузията 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 13:16
ноу нейм тъпако ти можеш само и единствено да ми ядеш хуя както и да ми отговаряш с картинки на постовете разбира се, защото това да напишеш изречение явно е твърде сложно за теб 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 13:21
Когато новите се псуват - "Стига срахте навсякъде бе" Когато старите се псуват - "PCM at its finest" 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 13:28
много ясно, новите имат още много да учат от нас 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 13:29
Майсторе, те също са в недоумение какво всъщност е станало. Мога само да ти кажа лично мнение: според мен наистина има контузия, за съжаление  Аз гледах съкратен репортаж от мача в тубата, за близо 4 минути и видях лошо приземяване на Русев. Не знам дали е заради това контузията обаче. Няма да ти спойля, но ако ти е интересно развитието при нашия, може да ти кажа някои неща в скайп 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 13:50
Der Meister написа: Т.е. основните причини са това, че е "руснак" и, че е "измамник" Основната причина е това, че е кечист 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 14:09
Der Meister написа: denik написа: Не знам колко от вас следят футболния свят, но последните 48 часа се случиха толкова много гръмки разкрития и арести, че ви е бедна фантазията. какво е станало?  Общо взето, централата на FIFA в Цюрих беше щурмувана, иззета много информация и арестувани заемащите всички най-високи постове в централата (но без самия президент Сеп Блатер... засега). От години се говори как под ръководството на Блатер Фифа е станала хипер корумпирана и че даването и приемането на подкупи е станало ежедневна практика. Едно от първите разкрития беше, че ЮАР е получила световното през 2010 след подобни схеми. Дори някои спонсори като Nike в момента са обект на разследване заради подкупи, стигащи в размер до 150 милиона долара. Може би всичко започна да привлича толкова солидно общественото внимание, след като без АБСОЛЮТНО НИКАКВА ЛОГИКА, Катар беше избран за домакин на световното през 2022г (за да се проведе световното там, пъро ще трябва да е през зимата, иначе е 40-50 градуса през лятото и се размества целия сезон на европейските клубове, примерно). И вече в допълнение, че до момента за изграждането на стадионите в Катар са умрели над 1000 работници, които се третират като.. (без коментар). За сравнение - според статистиката, обикновно умират по 20-30 работници по време на строежите за големи турнири. Другия проблем е, че нещата биха могли да продължат вечно така, докато самия Блатер не се пенсионира или не умре от напреднала възраст. Всички 209 членки във Фифа имат еднаква тежест на вотовете си, когато се гласува президент на централата. Така, Европа, която е най-релевантния контитент, що се отнася до футбол, получава 50-тина гласа, точно толкова, колкото и Африка примерно. А да подкупиш 50 шефове на африканските футболни съюзи (или примерно на някакви незначителни островчета като Барбадос, Кирибати, етц.) е толкова хипер лесно... И това всичко се случва точно няколко дни преди да има гласуване за президент на Фифа, което се очаква да бъде спечелено отново от Блатер. Почти всички европейски централи ще гласуват за единствения му опонент, но както написах по-горе, това най-вероятно няма да е от никакво значение, тъй като малките и бедни държави из света ще бъдат подкупени.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|