Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 22 Май 2015 15:15

нелегален написа:
...

Съгласен съм с Волтажа, но и с Моридина.

Първо поздравления към миналия матурите, не знаех, че в този форум има ученици все още. Разбира се, че ще си се радва човекът, защо да не се? Аз като взех матурите поне три пъти се правих на куче, а веднъж с двама съученици дори оповръщахме метростанция Западен парк :D

Уви, с всяка година нивото на трудност на матурите спада драстично. Така че и волтажа е прав. Просто интелектуалното ниво на завършващите пада с всяка година. Например един средно интелигентен човек би трябвало без особени проблеми да изкара пълна четворка минимум по български и по предмета, който си е избрал за втора матура.

Ако не се лъжа, преди време за да издържиш матурата ти трябваха минимум 30 точки за тройка. Сега - 23 точки. Тъжното е, че винаги има доста скъсани, но това е понеже преобладават утайки, кифли и гъзарета, които се мислят за голямата работа и им е по важно с какъв костюм или рокля ще са на бала и колко пари ще им дадат техните за да се напият. Нивото е адски ниско и скоро може да трябва да намалят на 5 точки прага за тройка, за да може всеки демент да продължи към висшУто и да "стане човек".

Обаче и да стигнеш до 6-ица не е никак лесно, има доста подвеждащи въпроси, така че матурата е направена според възможностите на учениците, лесно е да качиш на 4, но за да стигнеш до 6 се искат и знания.

Профил Skype

Публикувано на: 22 Май 2015 18:45

Grim Demise написа:
Минаха матурите.

Както казваше един съфорумник: "Време е за разгембяне." :arrow:

Приятено разгембвяне :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 19:27

хаха

я се успокойте малко, мн trigger happy сте. Моридина да пие едно валерианче.

Нарочно го оставих така пост-а, да видя кой олиго ще скочи на едно изречение и кой ще му зададе на "миналия" матурите - правилните въпроси.

За по-бавните и за @Grim Demise:

Брао, че си ги минал матурите - заповядай пак като излязат резултатите от тях, с инфо къде смяташ да кандидатстваш и после да се похвалиш като те приемат (където искаш).

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Май 2015 19:51

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 20:11

И какво общо има таз картинка с двата ми поста ве? Тъп ли си, къв си?

Резултатите още не са излезли --- какви поздравления?
Ти за голям подвиг ли го имаш тва, че днеска е станал по-рано, изпикал са е и седял на някъв чин за 5 часа.

И абитуриента вместо да се усети - да каже --- "Да, ве - хваля се, щот съм сигурен, че ще имам мин една 6 от двете матури (пък що не и 2), няма какво да чакам резултати; ще кандидатствам еди си къде; дипломата ми е добра etc..." - ми се прай на инт пак.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 22 Май 2015 20:12

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 20:33

Agent написа:
И какво общо има таз картинка с двата ми поста ве? Тъп ли си, къв си?

Резултатите още не са излезли --- какви поздравления?
Ти за голям подвиг ли го имаш тва, че днеска е станал по-рано, изпикал са е и седял на някъв чин за 5 часа.

И абитуриента вместо да се усети - да каже --- "Да, ве - хваля се, щот съм сигурен, че ще имам мин една 6 от двете матури (пък що не и 2), няма какво да чакам резултати; ще кандидатствам еди си къде; дипломата ми е добра etc..." - ми се прай на инт пак.

Ма ти що си решил, че някой трябва да ти се обяснява - оценки да дава, къде ще кандидаства да казва... ало, я ела на себе си бе.

Похвалил се човека, че отметнал една грижа от главата и трябваше да изскочи някакъв да се прави интересен на негов гръб - тва е повеля, винаги някое лайно се размирисва в такива моменти, а тоя път честта е твоя. А картинката? Тя е опита ти за оправдание, че мяташ кукичката, докато просто се държиш като тъпанар.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 20:54

В общи линии, каквото Морко каза...

Агенте, най-малко в този форум пред хора като теб ще се хваля за лични постижения (пр. това което ти каза), а както Моридин посочи, просто споделям че ми е минала една грижа, а т'ва си ми беше голяма грижа, вярвай ми, щото веднъж се правят тия неща, колкото и да си мислиш че са банални и ненужни. :?

Обясни ми сега, нужна ли беше тая разправия, само за да се направиш на интересен? :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 20:55

Като почнете да ми се прайте в нета "няма ко да се обяснявам" - ама мн голям ли е, какъв е, абитуриентчето.
Няма какво да се хвали още. Да беше споменал само, че "ги е убил днес на матурата" и поста ми щеше да бъде "Евала, къде смяташ да влизаш?".

Ебах аз тежкарите....
"палячото" още не се знае 4-ка дали е вързал- ще ми го поздравяваш.
Я се опрай малко глОпакоо... Няма какво да се отпуска още, като си свърши работата, тогава
Малко по-смирено и недей го взима тва мн на сериозно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 21:21

и аз не виждам проблема - за пича на момента тва е било голямо препятствие, което се радва, че е прескочил. тва е.

иначе да - матурите са малоумщина и загуба на време. особено за хора със сериозна кск после. и тва го казвам от позицията на човек, който учи едно от най-трудните неща с най-тежките приемни изпити.

ако има кво да правиш с оценките от дзи - добре. иначе е загуба на време.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 21:34

Проблем няма - въпросът е, че не се знае колко "високо" е скочил или дали въобще го е прескочил с оглед на целите, които може би си е поставил. (досега никакъв hint не е дал за тва как се е представил).

Няма как повечето да ми го хвалите само, трябва да има и един като мен.
Без лоши чувства, пожелавам му успех и като излязат резултатите --- пак да се похвали тук реално като има за какво.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 22:44

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 23:02

Agent написа:
Без лоши чувства, пожелавам му успех и като излязат резултатите --- пак да се похвали тук реално като има за какво.

А т'ва е мъжка приказка вече, благодарим. :D

Резултати - на 9.06.. Не мога да се напия на бала от напрежение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 23:40

mazda написа:
баце Морко написа:

Колега Морко, немалкият ми форумен опит дотук сочи, че хора, които се възприемат като чужди адвокати, често попадат в ролята на архетипни пазители на "правдата" чули-недочули, недоразбрали и напълно ненаясно с дадена ситуация. Според Юнг такива хора се стремят към екстазното изживяване на конфликта заради липсата на достатъчно "тръпка" в собствения си живот. Помисли върху това и върху казаното от Agent.

неразбрали и ненаясно май сте само двамата с агента като ви гледам така

аз не се възприемам като чужд адвокат, маздичке
аз съм - това е разклон на професията ми

персонално обаче Юнг ме дефинира другояче

иначе обичам да се обогатявам и да мисля върху казаното от други хора, заради което те моля най-приятелски следващия път да не ми стоварваш отново безхаберен психоанализ - немалкият ми форумен опит ми е изградил имунизация и главата ме заболява още на първия ред - особено като чета такъв, правен от хора, които могат да ти развият научен труд на тема "курви ли са жените, които се ебат с негри"

колкото до тръпката - за постоянната ѝ висока стойност в живота ми се грижат достатъчно келеши, за да проявявам някаква тъпримост към такива и в прекрасния ни форум

затова не бъдете келеши, момчета :)

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2015 00:01

Тая работа с адвокатурата как я възприемаш побратиме , има ли действително императиви на които всички трябва да се подчиняваме , като не убивай или не изнасилвай жената на ближния си , колко точно трябва да си глупав та да участваш в целия институционален театър крепящ се само на сериозните ехидни лица на участващите(които са мотивирани стриктно от личен интерес да съдят другите та как ще да е справедливо тогава) , декори и смешни костюми.Човешко същество да съди друго ... Малко неща на този свят могат да бъдат по нелепи от това.

“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2015 00:08

Ще ти отговоря, но преди това ми кажи на колко години си. Щото това може да го напише само човек, все още изцяло под грижите на родителите си.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2015 00:12

23 , па защо ще да може само човек изцяло под грижите на родители си да го напише , корелацията ми убягва

“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2015 00:40

Разбира се, би ме разбрал, едва когато постъпиш на работа, шефът не ти плати две заплати, а след това без предупреждение те изхвърли на улицата.

Или когато си купиш нова кола, която се оказва, че е крадена.

Или когато сключиш договор за строеж и прехвърляне на недвижим имот, платиш в аванс, а изпълнение така и не последва.

Хората в съдебната зала не са там да се правят на господ и да раздават правосъдие от гледна точка на морала. Има едни правила, които са написани и се изпълняват, за да могат всички да функционират в икономически/социално/административно сложна среда без да се избият като маймуни. Има и един основен постулат, който гласи - свободен си да правиш каквото искаш, стига то да не накърнява интересите ми. Толкова. На "смешно облечените" хора им се плаща, за да вършат работа като всяка друга, иначе не биха я вършили. В конкретния случай работата е да изяснят кой чии интереси е накърнил, като преди това очевидно има обществен консенсус за дефиницията на "интерес", "накърнявам" и т.н. и тя се съдържа в съответния закон. Философстванията за морал, костюми, ехидни лица и т.н., поднесени по тоя начин са откровена обида за интелекта ти. Не ти отива сам да се обиждаш. Същото важи и за анархистичните ти наклонности, щото не знам за жената на ближния, но ако намираш нещо твърде арогантно в това да ти бъде забранено да убиваш и да бъдеш съден за това, замисли се като си лягаш какво ще бъде усещането да чуеш почукване по прозореца и да видиш лицето на човек, който е освободен от страха от преследване и наказание за всичко онова, което може да му хрумне да ти стори през цялото протежение на нощта ;)

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2015 01:07

:D дори за стандартите на този форум , поста ти е наивен , инфантилен , несъстоятелен и на всичко отгоре единствената причина да защитаваш съдебната система или нуждата от такава е твоя собствен личен интерес(което не би правил без някои привилегии на социалния ти статут).Никой не би желал да разбере че е прахосал 4 години от живота си в наизустяване и попиване на глупотевини.Емпатизирам ти побратиме.Все пак заплащенето за вършенето на дейност която отваря вратите на ада за теб трябва да представлява някаква утеха.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 23 Май 2015 02:34

Ма като ви чета останалите с изключение на Морко, не знам как си купувате хляб дори. То спряло, спряло, пфу.

Тия неща на Моторолката дори не знам как да ги коментирам. Потресно ми е, че има човек, който мисли по-този начин и не се срамува и да го напише в общественото пространство.

Матури нямах.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost