Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 29 Авг 2013 18:45
Epic FacePalm. Само това ще ти кажа. В други теми вече сме го водили този спор. И съм излагал обективно и обширно своята позиция по въпроса. И понеже ти усърдно продължаваш да дъвчеш едни и същи мантри просто не виждам смисъл да споря. А колко са грешни нещата които казваш - и на представа си нямаш. И все пак за да съм малко по темата - не отговори нито на единия от въпросите които ти зададох. Цапна анархистите у крайно десно. Със същия размах, с който беше цапнал монархията у лево, в една друга тема...
Да ми обясняваш за политика е все едно аз да ти обяснявам как се върти огън.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 29 Авг 2013 23:32
Ха-ха а сега кой кръшка? Аз винаги логически аргументирам мненията си. Ти си този който непрекъснато хвърля твърдения висящи в пространството. Като не си съгласен защо анархистите са в дясно аргументирай се или се откажи да се занимаваш с политика изобщо. Тъй като аз се занимавам с това доста преди да се занимавам с огън (а въртя от 7 години). За всичките години откакто съм в този форум много рядко се е случвало някой да ми излезе с наистина аргументирано менение, а това се е случвало отдавна. Така че ако обичаш, be my guest или не ми излизай с неща от сорта "няма смисъл да споря с теб". Като няма смисъл си трай, не ми задавай въпроси и не си позволявай да говориш по теми по които очевидно капацитета не ти достига. Естествено че се е случвало да повторя едни и същи неща. Защото са истина и защото нито ти, нито някой друг е излязал с някаква стойностна аргументация за да обори това което казвам.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 29 Авг 2013 23:42
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 12:15
Liberty написа: ... Ако под "обори" се разбира след разговора да промениш мирогледа си - те тва е мисия невъзможна. По скоро в Иран ще приемат светото православие от колкото ти - нещо различно от "USA USA USA"... И не защото няма логически издържани аргументи - просто няма смисъл да ги излагам, сещаш се. Не знам за теб, но на мен НЕ ми доставя удоволствие да споря с радиото. И за Русия много сме говорили, имаше назад една тема, в която търпеливо и последователно ти обясних зараждането, развитието и промените в политическия спектър, след което ти премери цялата история със схващането за "ляво-дясно" от средата на ХХ-ти век, и след което в общи линии спрях да ти обяснявам квото и да било, щото просто си кон с капаци. В същата тема запрати монархията в ляво... Друга една моя отличителна черта е, че ме мързи много яко да пиша. Още повече да дъвча едни и същи теми. Не знам на тебе как не ти втръсва честно казано едно и също толкова години да дъвчеш, то поне да имаше нещо истинно в тях... А то един медиен "USA USA USA" качамак от клишета и стереотипи, приети на доверие, чисто и просто щото съвпада с твоята вътрешна нагласа. И това, че отговаряш на всяка хвърлена ръкавица нсъвсем не означава, че "логически аргументираш мненията си". Много често логика е това, което липсва в тях.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 12:24
 "Fighting for peace is like screwing for virginity." - George Carlin, R.I.P. андрей е прост фанатик, чудя се как още никой не му е пръснал гъза от ебане, та му знае толко много балалайката
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 12:27
Liberty написа: Естествено че се е случвало да повторя едни и същи неща. Защото са истина и защото нито ти, нито някой друг е излязал с някаква стойностна аргументация за да обори това което казвам. ходи връти на обама огнената пръчка и не се бутай дето немаш работа, смешник баща ти е масон
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 12:31
Liberty написа: О.о тема специално за мен. Вече 3 страници, жалко че е пълна с глупости. ЩОТ СИ ГЛУПАФ БАЩА ТИ Е МАСОН
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 13:23
Проблемът ти, Андрей, е че се мислиш за много по-запознат с 90% от нещата, за които говориш, отлколкото всъщност си.
Въпреки безкрайните ти отговори, аз за себе си не съм научил нищо ново, нито като факт, нито като концепция, нито като интерпретация. А дори САЩ и външната им политика не са ми в кръга от интереси.
Много си заблуден, пичага, за твърде много неща, за да ми е интересно изобщо да влизам разговора, но по-лошото е, че дори не се опитваш да кажеш "стоп" и да преосмислиш визията за си Америка. Което е разбираемо де, защото доколкото виждам, голяма част от ценностите си ги виждаш осъществени в нея.
И вземи прочети някоя книга за Китай, примерно, белким малко си разшириш и посмириш кръгозора си.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 14:49
Моридин написа: рочети някоя книга tva e silno anti-amerikansko deistvie, kak go vijdash?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 15:03
Андрей е арогантен ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 15:07
аз не знам що хейтвате толкова андрей, право е момчето 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 16:05
Щото говори глупости от рода на това как Барак Обама е слаб президент социалист и Джордж Буш щял да спаси милиони животи, ако той бил провел войната в Либия и сега в Сирия, примерно.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 17:04
Нападнат ли американците Сирия, ше ни се ебе майката на всички натовци. Ако бех един наемен убиец, безплатно щях да ти изтрепя половината световни лидери. Ебати простите боклуци.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 17:05
човечеството има нужда от 3та световна война момчета, събудете се
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 17:40
Човечеството има нужда да се прочисти от всички боклуци, готови да подкарат танк директно или индиректо и другите боклуци, които им симпатизират, Хамелеоне.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 17:55
Моридин написа: Човечеството има нужда да се прочисти от всички боклуци, готови да подкарат танк директно или индиректо и другите боклуци, които им симпатизират, Хамелеоне. kak 6te jiveem morko, s trevica i hipsarska muzika li? 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 18:10
The Chameleon написа: Моридин написа: Човечеството има нужда да се прочисти от всички боклуци, готови да подкарат танк директно или индиректо и другите боклуци, които им симпатизират, Хамелеоне. kak 6te jiveem morko, s trevica i hipsarska muzika li? Както живеем гражданите на Европейския съюз, примерно. Не е лошо, тревица и музика има, има и други работи. Със сигурност е по-приятно от лайфстайла на хората от Близкия изток. И ти си съгласен, разбира се, иначе щеше да емигрираш в Пакистан или Ирак.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 18:58
хората обикновено не уважават неща, които не разбират; но им е простено де, трябва да осъзнаваме на кой свят живеем 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 19:29
Кое трябва да уважавам?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Въпроси до Андрей. Публикувано на: 30 Авг 2013 19:32
Величието на Близкия Изток, разбира се!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|