Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!!
Публикувано на: 21 Дек 2011 17:02

а я че си веем куро.

Профил

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 21 Дек 2011 17:19

Dexter написа:
Време беше, цигарите са дяволско деяние...

+1 така е. Но не му е времето да слагат такива забрани не че пуша, но като се вземе на предвид, че над половината от населението на България пуши просто е намаляване на правата му!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 20:45

ся ми кажете къде точно съм упоменал че ми е кеф да тровя всички наоколо с този пушек който за вас бил отрова, края на света и най-несъкровеното нещо, което може да съществува, назовете конкретния ми изказ, с който твърдя че искам да преча на вас, непушачите, да си живеете живота щастливо. вместо да ми се правите на много интересни, на безкрайно онеправдани, на благородни и добронамерени душици, вземете най-накрая и вие да разбирате нещата, както вас ви разбират, или поне се опитват да ви разбират, приятелите ви, познатите ви и околните вам. недейте да ми злословите, недейте да държите сметка БАШ на мен, че съм изказал СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ, а не ВСЕОБЩО И ВСЕОБХВАТНО мнение отнасящо се до пушачите.
според мен е твърде неудачно да давам примери как аз никога не пуша в стаята си, а отивам на терасата да си направя кефа, в заведения обикновено винаги съм на маса с пушачи и никога не си издишам дима в лицето на останалите, освен това има надписчета, светещи в зелено, които гласят "ВЕНТИЛАЦИЯТА РАБОТИ" и отдолу има надписче "В случай че вентилацията не работи, незабавно уведомете управителя/персонала на заведението"; а ако на някого му пречи да пуша на 10-15 метра от него, в другия край на заведението и му е крайно неприятна дори най-леката миризма на тютюнев дим, що пък да не излезе той на свеж въздух? ама това е дребнаво. мен същия този човек ме е отвращавал в продължение на цяла вечер с гнусния си висок тон, с оригните си, със няколото счупени чаши и аз, къв съм - от камък ли съм, че да не го забележа? на мен той ми е натровил вечерта с безмерната си простотия, аз съм го натровил с дим, от който със сигурност няма да умре. всичко е законно, балансът е постигнат. как да се притеснявам че ми диша отровния въздух този човек, при положение че аз присъствам на неговото отровно излъчване? ебал съм му майката, като пише че се пуши, ще си пуша, като забранят - няма да пуша. ама и това е дребнаво. дразните ме, че си правите някакви цялостни заключения само по моето мнение и си мислите, че като съм го написал по-човешки явно това трябва да е най-правдоподобното мислене на пушача. еми не, не е така, ебете си майката. в дискотеки почти не пуша, твърде често се случва да изляза за да пуша, щото вътре ми става кофти от всичката воня на пот, на парфюми и дезодоранти и на тютюнев пушек. и то изчезвам с асансьор, слизайки няколко етажа, пропускайки десет-петнайсет минути от купона, само и само да си направя кефа. ама това не го правят всички и това вашето отношение е дребнаво. отнасяйте се към всеки човек според намеренията и действията му, не според това което съм казал. белким утре излезете и видите някой да си пуши пред дискотеката, пред кръчмата и да разберете за кво ви говоря. щот тва че некой пуши цигари, не означава че е прокажен, нито че е извън закона, нито че е пропаднал, нито че е по-прост, нито по-умен. просто му доставя това удоволствие, за което ви говорих в предното писане. стига сте се заяждали и стига сте се правили на интересни.

Профил

Аватар
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Публикувано на: 21 Дек 2011 21:32

Nocturno написа:
ся ми кажете къде точно съм упоменал че ми е кеф да тровя всички наоколо с този пушек който за вас бил отрова, края на света и най-несъкровеното нещо, което може да съществува, назовете конкретния ми изказ, с който твърдя че искам да преча на вас, непушачите, да си живеете живота щастливо. вместо да ми се правите на много интересни, на безкрайно онеправдани, на благородни и добронамерени душици, вземете най-накрая и вие да разбирате нещата, както вас ви разбират, или поне се опитват да ви разбират, приятелите ви, познатите ви и околните вам. недейте да ми злословите, недейте да държите сметка БАШ на мен, че съм изказал СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ, а не ВСЕОБЩО И ВСЕОБХВАТНО мнение отнасящо се до пушачите.
според мен е твърде неудачно да давам примери как аз никога не пуша в стаята си, а отивам на терасата да си направя кефа, в заведения обикновено винаги съм на маса с пушачи и никога не си издишам дима в лицето на останалите, освен това има надписчета, светещи в зелено, които гласят "ВЕНТИЛАЦИЯТА РАБОТИ" и отдолу има надписче "В случай че вентилацията не работи, незабавно уведомете управителя/персонала на заведението"; а ако на някого му пречи да пуша на 10-15 метра от него, в другия край на заведението и му е крайно неприятна дори най-леката миризма на тютюнев дим, що пък да не излезе той на свеж въздух? ама това е дребнаво. мен същия този човек ме е отвращавал в продължение на цяла вечер с гнусния си висок тон, с оригните си, със няколото счупени чаши и аз, къв съм - от камък ли съм, че да не го забележа? на мен той ми е натровил вечерта с безмерната си простотия, аз съм го натровил с дим, от който със сигурност няма да умре. всичко е законно, балансът е постигнат. как да се притеснявам че ми диша отровния въздух този човек, при положение че аз присъствам на неговото отровно излъчване? ебал съм му майката, като пише че се пуши, ще си пуша, като забранят - няма да пуша. ама и това е дребнаво. дразните ме, че си правите някакви цялостни заключения само по моето мнение и си мислите, че като съм го написал по-човешки явно това трябва да е най-правдоподобното мислене на пушача. еми не, не е така, ебете си майката. в дискотеки почти не пуша, твърде често се случва да изляза за да пуша, щото вътре ми става кофти от всичката воня на пот, на парфюми и дезодоранти и на тютюнев пушек. и то изчезвам с асансьор, слизайки няколко етажа, пропускайки десет-петнайсет минути от купона, само и само да си направя кефа. ама това не го правят всички и това вашето отношение е дребнаво. отнасяйте се към всеки човек според намеренията и действията му, не според това което съм казал. белким утре излезете и видите някой да си пуши пред дискотеката, пред кръчмата и да разберете за кво ви говоря. щот тва че некой пуши цигари, не означава че е прокажен, нито че е извън закона, нито че е пропаднал, нито че е по-прост, нито по-умен. просто му доставя това удоволствие, за което ви говорих в предното писане. стига сте се заяждали и стига сте се правили на интересни.

U sad?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 21:44

я си еби майката бе, безгръбначен олигофрен :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:23

Nocturno написа:
я си еби майката бе, безгръбначен олигофрен :D

U mad?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:26

u bot ? :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:40

днешните лапета, браааааат :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:44

The Chameleon написа:

Кой го каза.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:46

БАТКО ТИ ХАМЕЛЕОН С 1 КУР В ГЪЗА ТИ

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Latinica
Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:46

krriiissss написа:
The Chameleon написа:

Кой го каза.

TIH BE KLEFUK

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:48

krriiissss написа:
The Chameleon написа:

Кой го каза.

махни тва vice city от там и ще ти повярваме :lol: :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:51

махни тва vice city от там и ще ти повярваме :lol: :D :D[/quote]

Смешник.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:56

Квото и да се обясняваш Нокти, не сме длъжни да се съобразяваме с вас пушачите. Защото това, което правите е доказано вредно за хората около вас. Вие като искате се тровете. Изпитвате удоволствие от това - чудесно, нямам нищо против, всеки си доставя кефа както намери за добре. Но не е необходимо всички да си врем кефа под носовете на останалите(това и за непушачите важи).
А простаци винаги ще има. Или сменяш ресторанта, или търпиш. Да не говорим, че за тебе пушачо може да е отвратително някой да ти се оригва, но и за мен е също толкова гадно, т.е. каквото е за вас, такова и за нас. Оправданието ти не струва. И преди да ми се заядеш - да, изкарвал съм си собствени пари.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2011 22:58

ти си един неразбран нещастник и нема да ти обяснявам нищо повече, щото тая нищожна част от акъла си която пускаш на воля докато пишеш у тоя форум не струва колкото лайното дето изсрах одеве

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 21 Дек 2011 23:04

бла-бла-бла

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Дек 2011 23:25

Декстъре, вкарай малко контекстово разбиране, моля те. Каквото каза - вече са го казали други.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2011 00:33

Dexter написа:
бла-бла-бла

ahahhahahahahahahhahahahaha,,,,,,,,

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 22 Дек 2011 00:51

The Chameleon написа:
Dexter написа:
бла-бла-бла

Груб си. :(

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2011 00:55

The Chameleon написа:
Dexter написа:
бла-бла-бла

Тъп си.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения