Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 19:46
Валдес написа: Искам да ви еба мамичките.  И наистина ги наебаваш! Искам WOW LIFETIME CARD ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 20:06
данте ще остане девствен поне до 20-тата си година  (не се броят педалските му завоевания с моридин и мустака  )
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 20:35
Агент Боцко написа: данте ще остане девствен поне до 20-тата си година  (не се броят педалските му завоевания с моридин и мустака  ) ... но за сметка на това няма да е анално девствен. 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 20:40
Следващото бавноразвиващо се от вас, което вземе да се обади, че му е писнало от гейските подмятания между мен и Данте, да се задави с топка генитални косми.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 20:43
Dante написа: Две седмици след това Близард фалират. Искам да гледам Мейдън на живо. но Блейз Бейли замества Брус за точно този концерт ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 22:19
МАМО ИСКАМ ДА СЪМ ТАМ ДЕТСКИ ЛАГЕР КАЛИАКРА 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Gugu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 22:55
{SuPa-1337-Killa} написа: МАМО ИСКАМ ДА СЪМ ТАМ ДЕТСКИ ЛАГЕР КАЛИАКРА  Нарича се Калиакра, защото идват мечки стръвници с похлупаци на главата и вадят маргарин и ти мажат миризливата глава, след което става як рейп и добри спомени от лагера. Мечтая да стана Дядо Коледа.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 22:58
И те затварят за педофилия точно преди да станеш. Искам утре да нямам изпит 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 23:04
Aма все пак имаш...
Искам 1 минута да мине като 1 час
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 23:05
{SuPa-1337-Killa} написа: МАМО ИСКАМ ДА СЪМ ТАМ ДЕТСКИ ЛАГЕР КАЛИАКРА  Малко офтопик ама и аз искам съм там,баахти лудницата ще е копелеее  Мн искам да отида ама няма 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 05 Юни 2010 23:05
И през това време да гледаш 2girls1cup винаги на човек му идва як отговор, ама кво да измисля сега ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 06 Юни 2010 00:04
много яки знаменца и по хубаво да гледа 2girls1finger  аз утре сутринта отивам да взема два кашона с калиакра и почвам да правя сандвичи
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 06 Юни 2010 00:09
И на 30 години ще си мъртав.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 06 Юни 2010 01:31
що преебавате играта , искайте нещо лайна такива искам четиристотин и педесе кубиков мотор (пистов) да се возим до Пловдив с него
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 06 Юни 2010 01:34
Albtraum написа: искам четиристотин и педесе кубиков мотор (пистов) да се возим до Пловдив с него
Ше доживеете до отбивката за пазарджик. Искам алми да не беше толкова тъп. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 06 Юни 2010 01:36
Валдес написа: Albtraum написа: искам четиристотин и педесе кубиков мотор (пистов) да се возим до Пловдив с него
Ше доживеете до отбивката за пазарджик. Искам алми да не беше толкова тъп. 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 06 Юни 2010 01:37
Валдес написа: Albtraum написа: искам четиристотин и педесе кубиков мотор (пистов) да се возим до Пловдив с него
Ше доживеете до отбивката за пазарджик. Искам алми да не беше толкова тъп.  too bad, като малък съм си падал на главата поне 10 пъти! искам да лижа Цензура!
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 06 Юни 2010 01:41
хепатит , бро искам да ям баклава 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 06 Юни 2010 02:36
Баклавата изяжда теб. Искам Fractal Audio Axe-Fx Ultra 
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра "Опустоши мечта" ^_^ Публикувано на: 06 Юни 2010 02:52
получаваш го, развалено
ИСКАМ ТОНИ СТОРАРО ФЕАТ. ТРИО БИК!!!!!!!!!!!!!1111едно
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|