Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 27 Мар 2010 14:28
Сигурно ще направим пак нещо през юли/август.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 27 Мар 2010 19:12
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 15:33
^ ще се погрижа ти да умреш на Текето... 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 15:47
Абе, гъзета, ако го излислите добре и аз мога да се навия (и най-вече ако е след сесията). 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 15:56
Ем, ела сега бе, преди сесията.  Събрахме се яко народ. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 16:01
Предчувствам аз, че ще ви изяде некоя мечка... 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 18:01
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 18:13
вермик, аз ли съм човекът разпънат на кръст? 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 19:47
Абе я хвърлете по 1 мнение : Как предпочитате 1 нощувка или 2 нощувки ? Иии дайте подробности, ако има такива - дали бихте предпочели 1ния вариант в 1 ситуация и другия - в друга, или сте твърдо за 1 вариант. -- Нека съберем поне 10 гласа... >.<
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 20:57
никой няма да иска 2 и ви казвам, че 2 нощувки са лоша идея(особено на теб).
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 21:37
Като гледам "мнозинството в темата" до сега е за 1 нощувка, за това се чудя 1 или 2; и какво имаш предвид, че 2 нощувки е лоша идея за мен 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 28 Мар 2010 22:52
една ношувка и точна
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 29 Мар 2010 02:02
Днес изгледах оригиналния филм. Тези писъци на героите доста ме шашнаха. Не беше много страшен, по-скоро странен и интересен. Само не разбрах защо накрая онзи май стоеше прав в ъгъла все едно беше наказан/уринираше? Ето това си беше страшничко  Та важното е да не се изгубим и да не се панираме, ако ни се случи нещо Иначе аз съм по-скоро за една нощувка, щото ме е шубе, но може и две, ако има мнозинство. Навит съм да се запазят 2-3 стаи за town portal, ако стане напечено  Та последно - юни имам бая изпити и не знам какво ще става, нека да го направим до май? А мен и без това скоро (след Възкресение, средата на април) ми се събира с вас ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 29 Мар 2010 07:01
creator написа: Днес изгледах оригиналния филм. Тези писъци на героите доста ме шашнаха. Не беше много страшен, по-скоро странен и интересен. Само не разбрах защо накрая онзи май стоеше прав в ъгъла все едно беше наказан/уринираше? Ето това си беше страшничко  Ами такава беше легендата - че преди вещицата да убие някого тия застава в ъгъла като малко дете. Нещо такова беше не си спомням много добре, а и съм го гледал одавна. Ама накрая като го видех тва как седи в ъгъла прав с истинските кадри направо се размазах. 
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 29 Мар 2010 09:53
Ако е след 11 май, бройте ме и мен 
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 29 Мар 2010 09:55
И аз искам да участвам, но мама няма да ме пусне. Честно!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 29 Мар 2010 12:30
Бильe написа: И аз искам да участвам, но мама няма да ме пусне. Честно! То и моята така. Страх я е, че ще ме изнасилят тея простаци през нощта, к'ъфто съм хубав и снажен... 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 29 Мар 2010 13:47
Ще го направим през 22-23-24 периода, пада се уикенд + празника  Аз викам уикенда, дали ще тръгнем петък или събота - както решите.  Значи да те броя Джони ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Само дай предпочитания.  Аз съм и за 1, и за 2 нощувки, както предпочитате. Не съм сигурен къде там ще има хижи и т.н. , не познавам местността, ако трябва да съм честен  Ще се направи малка експедиция седмици преди проекта да се набележат места, а-у  Иначе, за филма - разправяха за 1 сериен убиец на деца дето ги карал да се обръщат с гръб към стената преди да ги заколи, за да не го гледат в очите. Както казах, всички са добре дошли, стига да могат. 
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 30 Мар 2010 14:54
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: • The PCM Blair Witch Project Project Project! • Публикувано на: 30 Мар 2010 18:13
е ако е повече от 1 ден, кремът за ръца на ерик ще свърши и всички ще умрем. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|