Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис.
Публикувано на: 05 Ное 2009 18:35

Минотавър,нямам предвид това.Идеята е,че Славито е тъпо копеле и не умее нито да интервюира гостите, нито нищо.Само знае да се прави на шефче.Виж аз съм голям привърженик на Иван и Андрей.Говорят простотий,но се смея през сълзи,а Слави всячески се мъчи да се хареса-прави 10тки конкурси,академии,актьорски вечери,политически дебати и т.н. Не го ли гледаш,че като се съберат да обсъждат политическите въпроси,Славито е кръгла 0,а останалите са близо до него.Истината е,че хората са зубрили на младини,но не се се научили да мислят,което е най-важното.На него хумора му е от 1 година един и същ.Бойко Борисов....Бойко Борисов....Бойко Борисов(ала Чък Норис).Преди 3-4 години му беше същия. Царя....Царя.....Царя. След това си избира любим сценарист(Росен,Иво) и го вика да обсъждат тъпотий.Да не говорим Кулеков,който е за психодиспансер.
ЕДИТ: Малееее чак сега се сетих деба.искам някой да коментира Нели Петкова(не Борис,той не е чак такъв див селяк). Аз не мога сори.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2009 18:46

Нели Петкова изглежда свестна. Деси Добрева беше една кирлива примадона, добре, че я махнаха.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2009 18:59

СвЯстна...друг път. Проста е, а пък като почне да вика "Айде да ви видя ръчичките горе" и ми се ще да се самоубия и/или нея да убия...ужас.
Десито поне изглеждаше по-добре :lol:
А какъвто идиот е Слави, два пъти по толкова са Иван и Андрей-същите кретени, да не говорим, че вече хич не са ми забавни...
Обаче трябва да признаете, че на Славито форматите са му по-яки-най-малкото не повтаря едно и също всяка година(Биг Брадър, Мюзик Айдъл, Денсинк Старс и тем подобни... :RTFingM: )

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2009 19:02

Добре де, на мен обикновенно ми трябват от няколко секунди до минута, да разбера, че дадено предаване е тъпо/селско/малоумно...
А вие знаете имената до пето коляно на участниците в тези тъпи предавания. Та даже и на сценаристите...
Как става така?

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2009 19:07

Слави е ебати пича!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2009 19:10

Абе тоя Слави още ли го дават бе? Аз си мислех, че са го спрели отдавна. Кой го гледа изобщо?

Статията на Иво Сиромахов ме домързя да я прочета ама като гледам отзивите не е голяма загуба :)

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 05 Ное 2009 19:14

Der Meister написа:
Абе тоя Слави още ли го дават бе? Аз си мислех, че са го спрели отдавна. Кой го гледа изобщо?

Еми всъщност доста хора. Особено по селата.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2009 19:16

Всъщност го гледат най-много в градовете.

Повечето ми познати свързват Трети март не с Освобождението, а с факта, че ще има лайв-шоу на Слави от 20:00ч.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2009 20:01

Гипо предаването е на 10 години.Това че знам за сценаристите кой какъв идиот е,се корени в това,че те не са обикновени сценаристи,а постоянно очастват в шоуто да покажат колко са интересни и забавни.

Профил

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Заглавие: Re:
Публикувано на: 05 Ное 2009 20:05

Minotaur King написа:
Всъщност го гледат най-много в градовете.

Повечето ми познати свързват Трети март не с Освобождението, а с факта, че ще има лайв-шоу на Слави от 20:00ч.

Имаш кофти познати, доста изкривени :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2009 21:58

^ +328529

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2009 08:01

Ама много помия се изсипва по Слави Трифонов, направо не мога да повярвам. То по вестници, форуми, блогове - направо му е*ават п***ата ленина. Такава всеобща омраза се шири, че ще речеш Уиндоус на прима виста е измислил. Селянин бил, комунистическа подлога, седесар, псевдо-патриот, агент, зоофил, педофил, носа му бил златен, гъза пък платинен, наркоман, педераст... изобщо олицетворение на всичко долно и мерзко, дето изобщо може да съществува на тая земя.

И защо?

Слави го помня още от времето на Куку, гледах го из Плевен как се разкарва дълъг и на опашка - когато го видях за пръв път го помислих за Владо Въргала, който тогава беше доста по-известен от него (спомняте си ги мутренските години, когато образът му с коженото яке и ланците много се харчеше, щото беше по-здравослновно да се хилиш на него, отколкото на яките момчета). Дълъг път измина Слави от тогава и все нагоре - и колкото повече пари наспечели, толкова повече си заслужи народната ненавист.

Всъщност, той е един от малкото известни българи, чиято кариера се основава не на способността им да правят свирки и да се навират пред камера, а на истински качества. Още по-всъщност, за мене е много показателен фактът, че тоя успех се дължи най-вече на умението му да подбира хората, с които работи и да извлича максималното от тях - а това твърде малко шефове го умеят.

Разбира се и мене ме издразни когато Каналето очевидно бяха взели някакви пари за да осмиват Жорж Ганчев (гаче не си беше достатъчно смешен) и просто прекалиха по едно време и скечовете им с Буратино взеха да нагарчат. Разбира се, рекламата на ония дъвки ("нещо свежо - на всеки в устата" що е то? - питър норд хахаха) беше яко тъпа. Разбира се, никак не приемам патриотарският възглед на Слави и сценаристите му за националното самочувствие. Вече не гледам и шоуто му, защото не гледам телевизия изобщо.

Разбира се, обаче, това изобщо не са достатъчни причини да го мразят толкова. Направо не знам с какво причинява подобна ненавист у такава голяма част от обществото. Дали защото държи на мнението и позициите си и ги защитава, а хората се страхуват от тия, които не са лицемери? Дали защото успява, а много завиждат на успеха? Дали защото е богат, а тъпаците мразят богатите, защото знаят, че никога няма да са като тях? Дали защото няма пролука в имиджа, който си създава, никой не го е хващал с подкупи, с курви, с наркотици, побоища - а перфектността е трън в очите на плебса? Дали защото е от село и си го признава, но е много по-малко селянин от много "граждани"?

Сега пък ще изглежда, че му се възхищавам, че ми е идол един вид. Никак даже - дори не го харесвам, а елементарният начин, по който води разговорите и представя въпросите и темите в шоуто си е прекалено насочен към малко по-слабо интелигентната част от населението, за да ми се нрави. Но той държи на мнението си, не целува задници и си изпипва работата, което го реабилитира достатъчно в очите ми, за да се чудя какво пък толкова бърка в здравето на голяма част от народонаселението, та са се разревали като изнасилени магарета.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 06 Ное 2009 13:31

+1

А отговорът на последното ти изречение се съдържа... в самото изречение.

Общо взето в последните постове от темата има нещо написано, което не е в стилът на повечето потребители ( offtopic, spam, flood, простотии, идиотии, abuse ), което си е някакъв рекорд може би :D.

Но така или иначе, никой досега не спомена за The Jay Leno Show :roll:. Въпреки, че НЕ това е целта на темата - обсъждането на каквито и да е било шоуто, хора, авторът ( дали е бил "автор" дори или не ) на написаното в първият пост или не... А самият текст и нищо друго.

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 06 Ное 2009 13:52

По-съгласен с по-горния пост не мога да бъда.Едно от малкото смислени мнения във форума напоследък.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 06 Ное 2009 14:16

Колкото и да е странно, съм на едно мнение с Минотавъра. Доста точно казано, не е в твой стил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 06:46

ама му се получава.тенците и пеенето са доста успешни

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 11:04

^^ Страшно успешни са,всички чакат да стане 22 и 30 и застават пред екрана,тръпнещи в очакване на новите поп фолк звезди.Денсинг старс няма да коментирам,за мен го гледат 100тици пъто по-малко от вип денса.Какво да му гледам на Краси Радков как си тресе шкембака и получава максимална оценка.Освен това лицемерието на Трифонов си личи по това,че говори против поп фолка доста често,но той самия пее(не точно ама айде) в подобен стил и е направил точно такъв конкурс за селски издънки,които са отишли да си показват бюстовете.Има се за голяма работа,но е кръгла 0.Кръгла. :madd: За мен това е най-антипатичния човек на света(дори Азис е по-напред в класацията)

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 07 Ное 2009 11:06

направо му е*ават п***ата ленина
Това провокация ли беше :x

Слави Трифонов е един продажен селянин. И народа го харесва заради простотата му. Учителите го гледат и говорят на учениците си за предаванията му (и това са ми го разказвали хора от уж елитни гимназии).
А какво е той? Един простак, който без сценаристите си е за никъде. Само тоалетен хумор и простотия лъха от неговото предаване.
Народа го харесва, той ги разсмива...и им казва какво да мислят. Той е причината десните партии да бъдат наричани корумпирани и управлението на Иван Костов- провал и виновно за сегашното положение на България...по-лицемерно нещо не бях виждал! И хората вярват на този псевдо-шоумен, на неговите псевдо-шеги и глупости. Ето това е жалкото!
Не го защитавайте, той си е един ИДИОТ!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost