Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 05 Ное 2009 18:35
Минотавър,нямам предвид това.Идеята е,че Славито е тъпо копеле и не умее нито да интервюира гостите, нито нищо.Само знае да се прави на шефче.Виж аз съм голям привърженик на Иван и Андрей.Говорят простотий,но се смея през сълзи,а Слави всячески се мъчи да се хареса-прави 10тки конкурси,академии,актьорски вечери,политически дебати и т.н. Не го ли гледаш,че като се съберат да обсъждат политическите въпроси,Славито е кръгла 0,а останалите са близо до него.Истината е,че хората са зубрили на младини,но не се се научили да мислят,което е най-важното.На него хумора му е от 1 година един и същ.Бойко Борисов....Бойко Борисов....Бойко Борисов(ала Чък Норис).Преди 3-4 години му беше същия. Царя....Царя.....Царя. След това си избира любим сценарист(Росен,Иво) и го вика да обсъждат тъпотий.Да не говорим Кулеков,който е за психодиспансер. ЕДИТ: Малееее чак сега се сетих деба.искам някой да коментира Нели Петкова(не Борис,той не е чак такъв див селяк). Аз не мога сори.
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2009 18:46
Нели Петкова изглежда свестна. Деси Добрева беше една кирлива примадона, добре, че я махнаха.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
 |
ManicSubsidal
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 05 Ное 2009 18:59
СвЯстна...друг път. Проста е, а пък като почне да вика "Айде да ви видя ръчичките горе" и ми се ще да се самоубия и/или нея да убия...ужас. Десито поне изглеждаше по-добре А какъвто идиот е Слави, два пъти по толкова са Иван и Андрей-същите кретени, да не говорим, че вече хич не са ми забавни... Обаче трябва да признаете, че на Славито форматите са му по-яки-най-малкото не повтаря едно и също всяка година(Биг Брадър, Мюзик Айдъл, Денсинк Старс и тем подобни...  )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 05 Ное 2009 19:02
Добре де, на мен обикновенно ми трябват от няколко секунди до минута, да разбера, че дадено предаване е тъпо/селско/малоумно... А вие знаете имената до пето коляно на участниците в тези тъпи предавания. Та даже и на сценаристите... Как става така?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 05 Ное 2009 19:07
Слави е ебати пича!
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 05 Ное 2009 19:10
Абе тоя Слави още ли го дават бе? Аз си мислех, че са го спрели отдавна. Кой го гледа изобщо? Статията на Иво Сиромахов ме домързя да я прочета ама като гледам отзивите не е голяма загуба 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 05 Ное 2009 19:14
Der Meister написа: Абе тоя Слави още ли го дават бе? Аз си мислех, че са го спрели отдавна. Кой го гледа изобщо?
Еми всъщност доста хора. Особено по селата.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2009 19:16
Всъщност го гледат най-много в градовете.
Повечето ми познати свързват Трети март не с Освобождението, а с факта, че ще има лайв-шоу на Слави от 20:00ч.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 05 Ное 2009 20:01
Гипо предаването е на 10 години.Това че знам за сценаристите кой какъв идиот е,се корени в това,че те не са обикновени сценаристи,а постоянно очастват в шоуто да покажат колко са интересни и забавни.
|
|
|
|
 |
Andy
|
 |
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 05 Ное 2009 20:05
Minotaur King написа: Всъщност го гледат най-много в градовете.
Повечето ми познати свързват Трети март не с Освобождението, а с факта, че ще има лайв-шоу на Слави от 20:00ч. Имаш кофти познати, доста изкривени 
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 05 Ное 2009 21:58
^ +328529
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2009 08:01
Ама много помия се изсипва по Слави Трифонов, направо не мога да повярвам. То по вестници, форуми, блогове - направо му е*ават п***ата ленина. Такава всеобща омраза се шири, че ще речеш Уиндоус на прима виста е измислил. Селянин бил, комунистическа подлога, седесар, псевдо-патриот, агент, зоофил, педофил, носа му бил златен, гъза пък платинен, наркоман, педераст... изобщо олицетворение на всичко долно и мерзко, дето изобщо може да съществува на тая земя.
И защо?
Слави го помня още от времето на Куку, гледах го из Плевен как се разкарва дълъг и на опашка - когато го видях за пръв път го помислих за Владо Въргала, който тогава беше доста по-известен от него (спомняте си ги мутренските години, когато образът му с коженото яке и ланците много се харчеше, щото беше по-здравослновно да се хилиш на него, отколкото на яките момчета). Дълъг път измина Слави от тогава и все нагоре - и колкото повече пари наспечели, толкова повече си заслужи народната ненавист.
Всъщност, той е един от малкото известни българи, чиято кариера се основава не на способността им да правят свирки и да се навират пред камера, а на истински качества. Още по-всъщност, за мене е много показателен фактът, че тоя успех се дължи най-вече на умението му да подбира хората, с които работи и да извлича максималното от тях - а това твърде малко шефове го умеят.
Разбира се и мене ме издразни когато Каналето очевидно бяха взели някакви пари за да осмиват Жорж Ганчев (гаче не си беше достатъчно смешен) и просто прекалиха по едно време и скечовете им с Буратино взеха да нагарчат. Разбира се, рекламата на ония дъвки ("нещо свежо - на всеки в устата" що е то? - питър норд хахаха) беше яко тъпа. Разбира се, никак не приемам патриотарският възглед на Слави и сценаристите му за националното самочувствие. Вече не гледам и шоуто му, защото не гледам телевизия изобщо.
Разбира се, обаче, това изобщо не са достатъчни причини да го мразят толкова. Направо не знам с какво причинява подобна ненавист у такава голяма част от обществото. Дали защото държи на мнението и позициите си и ги защитава, а хората се страхуват от тия, които не са лицемери? Дали защото успява, а много завиждат на успеха? Дали защото е богат, а тъпаците мразят богатите, защото знаят, че никога няма да са като тях? Дали защото няма пролука в имиджа, който си създава, никой не го е хващал с подкупи, с курви, с наркотици, побоища - а перфектността е трън в очите на плебса? Дали защото е от село и си го признава, но е много по-малко селянин от много "граждани"?
Сега пък ще изглежда, че му се възхищавам, че ми е идол един вид. Никак даже - дори не го харесвам, а елементарният начин, по който води разговорите и представя въпросите и темите в шоуто си е прекалено насочен към малко по-слабо интелигентната част от населението, за да ми се нрави. Но той държи на мнението си, не целува задници и си изпипва работата, което го реабилитира достатъчно в очите ми, за да се чудя какво пък толкова бърка в здравето на голяма част от народонаселението, та са се разревали като изнасилени магарета.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 06 Ное 2009 13:31
+1 А отговорът на последното ти изречение се съдържа... в самото изречение. Общо взето в последните постове от темата има нещо написано, което не е в стилът на повечето потребители ( offtopic, spam, flood, простотии, идиотии, abuse ), което си е някакъв рекорд може би  . Но така или иначе, никой досега не спомена за The Jay Leno Show ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Въпреки, че НЕ това е целта на темата - обсъждането на каквито и да е било шоуто, хора, авторът ( дали е бил "автор" дори или не ) на написаното в първият пост или не... А самият текст и нищо друго.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 06 Ное 2009 13:52
По-съгласен с по-горния пост не мога да бъда.Едно от малкото смислени мнения във форума напоследък.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 06 Ное 2009 14:16
Колкото и да е странно, съм на едно мнение с Минотавъра. Доста точно казано, не е в твой стил.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 07 Ное 2009 06:46
ама му се получава.тенците и пеенето са доста успешни
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 07 Ное 2009 11:04
^^ Страшно успешни са,всички чакат да стане 22 и 30 и застават пред екрана,тръпнещи в очакване на новите поп фолк звезди.Денсинг старс няма да коментирам,за мен го гледат 100тици пъто по-малко от вип денса.Какво да му гледам на Краси Радков как си тресе шкембака и получава максимална оценка.Освен това лицемерието на Трифонов си личи по това,че говори против поп фолка доста често,но той самия пее(не точно ама айде) в подобен стил и е направил точно такъв конкурс за селски издънки,които са отишли да си показват бюстовете.Има се за голяма работа,но е кръгла 0.Кръгла.  За мен това е най-антипатичния човек на света(дори Азис е по-напред в класацията)
|
|
|
|
 |
Ироничен комунист
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 07 Ное 2009 11:06
направо му е*ават п***ата ленинаТова провокация ли беше  Слави Трифонов е един продажен селянин. И народа го харесва заради простотата му. Учителите го гледат и говорят на учениците си за предаванията му (и това са ми го разказвали хора от уж елитни гимназии). А какво е той? Един простак, който без сценаристите си е за никъде. Само тоалетен хумор и простотия лъха от неговото предаване. Народа го харесва, той ги разсмива...и им казва какво да мислят. Той е причината десните партии да бъдат наричани корумпирани и управлението на Иван Костов- провал и виновно за сегашното положение на България...по-лицемерно нещо не бях виждал! И хората вярват на този псевдо-шоумен, на неговите псевдо-шеги и глупости. Ето това е жалкото! Не го защитавайте, той си е един ИДИОТ!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|