Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Защитете бедните кученца!
Публикувано на: 19 Окт 2009 22:11

denik написа:
еми да си го е гледала навреме
дете на 6 години не се оставя само и предвид обстоятелствата...

А ти до колко години не си излизал от вас?

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 19 Окт 2009 22:13

сам не съм излизал поне до 8-годишна възраст
чак втори клас почнах да излизам сам и то за да ходя на училище

не съм бил такъв мъж като тебе очевидно :(

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 19 Окт 2009 22:54

А дали детето ако беше на 8-10-12, нямаше пак да му се случи същото?

Аре мислете малко бе, деба мама му...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 19 Окт 2009 22:55

На Вермик само ми стига да видя мъжествения аватар и настръхвам :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 22:56

За инфо само,тези които ще требят кучета......ако видя куче да налита на човек,може би не бих се втурнал на помощ,той може да се оправи и сам.Виж ако видя човек да бие куче и да го тормози,жална му майка.Веднъж като бях гимназията,имах един мнооого прост даскал по физическо...беше решил,че е много яко да гони едно куче,което си куцаше едва,едва с пръчка,защото плашело учениците.Казах му учтиво да престане,а той се прави,че не чува нали е по-висша степен на съществуване в училището.Накрая ми кипна и бях на предела да му кажа,че ще го изяде големия някой ден,но един пичага се набираше на един лост до даскалото и вика ''остави кучето да не та заблъскам тука мършо''.И тоз''ти там не се обаждай''(пълната Цензура) Просто тоя случай сега ми дойде на ума,покрай тая тема.Така рядко ми е кипвало, идеше ми да взема камъка и да му сцепя главата на 2.А това,че човек възрастен дори,не може да се оправи с бездомно животно е абсюлютен фейл.Един остър поглед в очите на кучето и е примряло от страх.Важи за почти всички.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:17

Squiz написа:
А дали детето ако беше на 8-10-12, нямаше пак да му се случи същото?

Аре мислете малко бе, деба мама му...

А ако беше майка му там нямаше ли да се случи друго? Аре мисли малко бе, деба мама му. Малко дете не се оставя само когато явно има какво да му навреди. Сега какво, ще ми кажеш, че родителите не са знаели ли? Или бабата? Или са смятали, че е безопасно? Ще си пусна детето само до магазина като чуя, че има кучета дето убиват добитък, ама друг път.

Профил

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:17

Vermic написа:
Ако едно куче не обича малките деца то е адски злобно.

Забравяш едно важно нещо - детето е било от РОМСКИ произход! Значи има само един лек срещу тази болест (да си ром) и тя е СМЪРТ!!!

Напълно оправдавам стопанката - по имената на онези съселяни, звучи като да има предимно роми и турци, та ако тя е бяла, какво да прави, бе, МАМА МУ! Да чака да я изнасилят ромите или да чака да я изнасилят турчолята!!! Пичка им лелина, СМЪРТ за всички низши класи!!!

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:18

Разбира се, че съм против комплексираните педали дето се гаврят с животни. Това е съвсем друг случай.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:20

The Chameleon написа:
Разбира се, че съм против комплексираните педали дето се гаврят с животни. Това е съвсем друг случай.

А бе, Хамо, да се убиват всички кучета, задето някой педераст ги е изхвърлил си е баш постъпка на комплексиран педал и точно ти каза, че това трябва да стане.

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:23

Аз пък за Коледа с най-голям кеф ще си подаря един газов пищов. Както са се насабрали една глутница от 20-тина песа тука пред блока... Само да ми се изрепчат - половин пълнител в мутрата и проблема е решен. Предпочитам да изпразня 6 гилзи в проскубания пес, отколкото да ме зарази с кви ли не лайна.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:27

Дано след това да те разкъсат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:28

Chameleon said: От подобни новини просто ми кипва кръвта. Колко още смъртни случаи трябва да има в България, за да вземат МЕРКИ? СМЪРТ НА ВСИЧКИ ШИБАНИ БЕЗДОМНИ ПСЕТА - Каква ти е точно болестта ? Раздвоение на личността ? Имам чувството,че ако зависеше от хората тук,ако пияница,пребие минувач,на следващия ден алкохол няма да се продава никъде и(или) всички в нетрезво състояние на сапун.
EDIT: Dano !

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:29

Warbringer написа:
половин пълнител в мутрата и проблема е решен.
Е той още от първия гръм ше е избягал,останалите са излишни

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:30

Sentry написа:
The Chameleon написа:

А бе, Хамо, да се убиват всички кучета, задето някой педераст ги е изхвърлил си е баш постъпка на комплексиран педал и точно ти каза, че това трябва да стане.

Хич не е сигурно, че някой ги е изхвърлил. Може да са родени на улицата, сещаш ли се? И как можеш да наричаш това постъпка на комплексиран педал като има пореден случай на дете убито от псета? Хич не са бездомни онея, само ходят по чуждите обори и си бягат след колата(после тя ги връзва на каишка). Като са такъв проблем - евтаназия и готово. Няма да се мъчат на студа/глада и побоя. За тея дето им пука и за живота на муха, да вземат да се осъзнаят на кой свят живеят. Човешкия невинен живот е много по-важен от този на озлобен, вреден пес.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:33

Sentry написа:
Дано след това да те разкъсат.

Значи, според теб, аз трябва да се оставя верно да ме разкъсат, вместо да защитя живота си? И това само защото според теб шибаните песове имат повече право да живеят от мен и теб ли? Ми съжалявам, ама в случая ти си тоя с грешната ценностна система. За мен човешкият живот (особено моя собствен) е над живота на всяко едно друго създание. И ако това ти бърка в гъза - твоя си работа. Ти като толкова обичаш въшлясалите помяри, остави се да ти лепнат бяс и тогава ми се обяснявай.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:34

Сори, Дист, ама всяко същество заслужава да живее повече от теб.

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:36

Тука бих те пратил на майната ти, ако ми пукаше за персоната ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:37

Добре, затапи ме :lol:

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:41

The Chameleon, някои са родени, други са изхвърлени. Някои хапят, други не хапят. Айде да изтребем цялото семейство на един изнасилвач примерно - жена му, децата му, внуците му, братовчедите му. Щото това е, което ти предлагаш - не друго.

Дист, я се скрий бе, комплексарче малко. Ти каза, че ще си вземеш пистолет и ще ходиш да стреляш на месо. Това ли ти е защитата на живота, а? Ами ако аз взема една въздушна пушка и ти запокитя гъза? Ама няма го направя щото не съм хлебарка като тебе. Един човек, който е готов да си вземе газов пистолет и да отиде да стреля по кучета без нищо да са му направили след две години може да вземе с тоя пистолет да стреля по някой дето го бил издразнил. След още няколко може пистолета да не е газов. Какво искаш да ти кажа? Браво ли? Искаш да толерирам някъв малък социопат в зародиш ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2009 23:47

Човешки невинен живот.Нямаш раздвоение на личността сякаш ама се друсаш яко.Тоя дето ще ги гърми ей така,за кефа,той ли е невинен? Естествено,ако те нападнат ще гърмиш в суматохата,ако са много и си в паника.Ама изречение тип ''Ще изляза пред блока и ще гръмна 20 песа,защото носят зарази''е меко казано ''озлобено'' Има много хора,които носят и венерически болеси и т.н ама не съм чул да се предприема акция за изтребването им.Ценностата ти система господин Дист е изкривена,защото аз не знам защо човешкия живот да е над останалия.Изкривяването е при повечето хора,защото толкова си ползват мозъка,а приемат всичко за даденост и не поглеждат встрани.Аз не виждам много озлобени песове,а виждам наранени с 2-3 крака. без око и виждам също господинчовци,които бият чикии на рисувани геройчета,които се имат за висша степен на съществуване.

ЕДИТ: Той диста си е тъп метал,който си слуша пропадналата музика и се кефи като наранява кучета и се мисли за големия супер герой.Вашата логика е да се избиват и бездомниците,че и те са мръсни,некъпани,гнусни,носят болести...абе с 2 думи по-нисши от наша милост.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost