Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 04 Авг 2008 18:42
Blue написа: Till Lindemann написа: на някой пука ли му още Да. и...що разяснихме всичко, няма кво да ни тревожи, всички в полунощ четвъртък ще тръпнат и ЦЕРН ще кажат, то ние го направихме във вторник... после-явно ще се направят открития, ама вас кво ви боли?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 04 Авг 2008 19:05
" Но всички се обединени по един въпрос: това е най-наглият опит на хората да се поставят на мястото на Бога и да проверят в какво се е състоял замисъла на Твореца... " Ей, забравиха вавилонците тез хора..  Бог ше ги накаже с провал! Избързват 2012, което не е добре. Бе, нямам търпение да видя развоя на събитията! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 04 Авг 2008 19:07
Till Lindemann написа: на някой пука ли му още Еми, ако измрем, да, няма ни пука.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Predator-S
|
 |
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 04 Авг 2008 21:13
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 04 Авг 2008 21:16
Fenrir написа: Till Lindemann написа: на някой пука ли му още Еми, ако измрем, да, няма ни пука. Така или иначе най-вероятно ще си мъртъв още преди да успееш да кажеш "Shit, we're screwed...". Нищо няма да се случи, пичове, нема начин да стане дупка :Р Освен ако от някъде не набавят 1.9.10^19 по Планк... Демек, да взривят Слънцето... два пъти :Р ЕДИТ : А, едно молба имам... :Р Ако може Random или Морт, или който чатка - да се опита да ми обясни Струнната теория. Щото четох, четох, ама така и не схванах как ентропията свива 7 измерения без да й мигне окото...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 00:36
отложиха го пак демек не са , но се оказа че днес просто започват опитите със синхронизацията на някви части от колайдера и проба за пускане на 1 лъч .. самия сблъсък се очаква да е септември и то със занижени енергийни стойности на лъчите .. в момента проверяват нивата на радиация и т.н.
демек спокс , имате още малко време да ебете
дисте , не мога да ти отговоря .. чел съм супер много по темата но има доста неща които не мога да обяснявам свободно тоест разбирам ги малко или много (повечето - малко) но материята си е доста сложна .. за самата връзка между "малките" , скрити измерения и пространствените големи може да попрочетеш нещо за Кауаби-Яу-ите .. но надали ше ти стане по ясно , поне мен идеята за нещо побиращо се в шест/седем измерения ми е малко далечна :Д
колкото до черните дупки , въпроса е адроните да са по-големи от получените мини-черни дупки .. демек не ти трябва толкова масивен обект за да си напраиш черна дупка , дори да се анихилира бързо и да не е заплаха се пак и черна дупка да направят ще е от грамадна значимост
//тва не значи , че ше ни изяде тая черна дупка .. ората са си го измислили
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 05:28
А дали има някоя книга издадена по темата? Че ми изтичат очите от тоя компютър... Но ще прочета още малко по въпроса де. Ахах, днеска в 00:02 казах "We're alive? O.O" , а то ето за какво било :Р Аз нямам предвид масивен обект, а огромно количество енергия  След като отхвърлиха синулярностите, познанието ни за черните дупки пак стигна до "They suck"  Една от теориите за дупките (която на мен лично ми допада), е че се появяват, когато една частица или обект се откъсне от Вселената. А за целта се използва колосално количество енергия (Свръхнови или бог знае какво :Р). Но честно казано, аз все още не съм изхвърлил теорията за сингулярностите.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 12:14
Warbringer написа: А дали има някоя книга издадена по темата? Че ми изтичат очите от тоя компютър... Но ще прочета още малко по въпроса де. Ахах, днеска в 00:02 казах "We're alive? O.O" , а то ето за какво било :Р Аз нямам предвид масивен обект, а огромно количество енергия  След като отхвърлиха синулярностите, познанието ни за черните дупки пак стигна до "They suck"  Една от теориите за дупките (която на мен лично ми допада), е че се появяват, когато една частица или обект се откъсне от Вселената. А за целта се използва колосално количество енергия (Свръхнови или бог знае какво :Р). Но честно казано, аз все още не съм изхвърлил теорията за сингулярностите. тва е интересно , аз явно съм назад :Д колкото до книгите .. има няколко така по - лесно смилаеми на Брайън Грийн - Елегантната Вселена и Тъканта на Космоса .. припокриват се в някои си части , но си струва да се изчетат поне според мен  на места сичко ми се струваше прекалено сложно и все пак инфото е напраено по възможно най - "приятния" за четене начин ... използват се стотици метафори и т.н. , не е няква суха теория и т.н. и между другото са видях , че има филм по нея .. дърпам го от замунда http://zamunda.net/details.php?id=124773
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 17:59
Вчера чух некво "Бум",ама то за щастие беше от концерта на Планета,големо рацепване беше 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 18:28
ем хараби няма ли някъде нещо пак няква конкретна дата примерно на 15 септември започва заключителния етап на експеримента, риска от дупки е най-голям
нещо конкретно щото предния път беше някво пешително действие такова сега пък радияция мерят, нам си кво все едно до края на годината ще става тая реакция
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 19:01
по последни сведения самият експеримент демек сблъсъка ще се проведе на 10ти септември .. но пускането бива отлагано от доста време , та не се наемам да гарантирам :Д
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 19:09
пф, ако стане дупка, няма да ходим на училище
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 19:13
Till Lindemann написа: пф, ако стане дупка, няма да ходим на училище кеф
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 19:59
abe smenqite dilura be
|
|
|
|
 |
Icewarrior
|
 |
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 08 Авг 2008 22:30
За струнната теория, който питаше - има едно филмче от BBC май беше, доста добре е обяснена, разтърси се.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 24 Авг 2008 01:13
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 25 Авг 2008 11:24
спря да ми пука
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 25 Авг 2008 12:10
Не говори така за сайтове и организации, които не познаваш. Телеграфът си е доста реномирано мято. Прочети статиите, които си линкнал.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: CERN (опитче , братя , ша мрем ли ?) Публикувано на: 25 Авг 2008 13:53
Искренно се надявам да се случи нещо Голямо.  Било то позитивно или негативно.. ама да има Промяна. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|