Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 11 Май 2008 16:59
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 11 Май 2008 20:36
Aбе ринг оф голдерите я метнете един таб че аз намирам само за интрото иначе кире тоя дист е супер як според мене особено на DS1 маи така беше(тва наи в горе) е доста култов звук. Иначе отиваме на витошка плескаме една шапка пред нас и почваме се вихриме БТВ.Кире тва случааааааааааино да е Bathory - a fine day to die
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 11 Май 2008 20:41
Да бре, оно е. За Ring of Gold нема табове никъде ( освен за интрото ).
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 10:55
Aко се уточни някаква по точна уговорка и аз идвам ... Даже ще взема гаврошовски стил шапка за мангизите
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 10:58
Земи тая от аватара че сабира повече пари
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 11:01
slim_k написа: Aко се уточни някаква по точна уговорка и аз идвам ... Даже ще взема гаврошовски стил шапка за мангизите Айде тая събота дето идва?
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 11:16
Точен час и място само кажете за събота ... И между другото - искате ли да не е някъде в центъра ? Не настоявам да е в тази част на София в която съм аз, просто искам да дойда с кола, щото нямам калъф, а не ми се разнася по НДК или Попа ... Естествено ще се прежалим ако настоявате, ама по трамваите наистина не ми се разнася, а с кола в центъра неа къде да спра ...
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 13:20
Ъм... в Борисовата ок ли е? Там има място за паркиране (или ти кажи как ти е най-удобно). Инак и аз съм без калъф... За час, викам да не е много рано, та да се понаспим, ама да не е и много късно, та да имаме време да посвирим :Р Какво ще кажете за 4 часа? За място ше се доуточним.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 13:23
Дупета... и аз искам .
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 14:06
Събота, 4 часа на борисовата саундс гуд ту ми Примерно до това заведение точно на езерото.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 14:42
Надявам се, че нямаш предвид да свирим до него :Р Ако има навити, предлагам да се занемесем из дебрите на Борисовата и да си намерим тихичко и усамотено местенце :Р
ЕДИТ : Само да видя какви ще са ми плановете, дали събота няма да съм зает... Ако е така, че сте без мен :Р Пък неделя е тотално off limits...
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 17:18
Събота на Борисовата е добре ... По точно на Арианата също е чук, но не виждам смисъл да сме 2ма 3ма - аре повечко хора да проявят желание за 4 часа на кръчмата на Ариана и съм напълно съгласен. Ако имате други предложения казвайте, да се знае.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 19:59
Aз принципно бих дошъл ама и аз немам калъф( па и кола немам ) Иначе ако доида ше се домъкна с електричката че ми е по-удобно с нея. пп.Ако ме искате де
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 20:27
Мисля че всеки е добре дошъл
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 20:29
slim_k написа: Събота на Борисовата е добре ... По точно на Арианата също е чук, но не виждам смисъл да сме 2ма 3ма - аре повечко хора да проявят желание за 4 часа на кръчмата на Ариана и съм напълно съгласен. Ако имате други предложения казвайте, да се знае. Ми аз бих дошъл ако е малко по-рано (бе аз съм от Перник бе маа ви и съм без калъф все пак )
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 20:40
Аз сигурно ще дойда само да пригласям:)
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 21:19
Aбе чиляци имам един основополагащ въпрос: В ултимеит гитара има едни фаилове Powertab как аджеба да ги отворя??
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 22:11
Май и те са с няква програма, щото и аз пробвах да отварям от тях, а нищо не излиза като текст. Програмата обаче не знам коя е, виж там FAQ-а и тем подобните или питай във форума ако има (макар че сигурно ще ти се смеят )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 22:14
Помня, че май отварях powertab-ове с последна версия на Гитар про
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Май 2008 23:25
Ha 5'nizza - Soldat е най благата песничка за кухарка, просто! Аз не мога да свиря на китара де, но пък знам цялата песен, макар да не говоря грам руски.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|