Автор |
Съобщение |
N2O
|
 |
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 22 Фев 2008 15:39
  Оплаквания имам само от k700i, дет си е бъгав по природа  За другия... няма да го коментирам, Squiz си каза сичко ^^
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 22 Фев 2008 15:57
Бе имам един софтуерен въпрос: как да пусна пачването на Симбиана с новата версия че свалих некъв файл от сайта на Нокиа но проблема е че не знам как да го пусна да се пачва. Пробвах през софтуера на нокиата но не стана. Някакви идеи?
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 22 Фев 2008 17:08
Теглиш Nokia Software Updater от тук и следвай упътването в сайта. Лесно е и става за около 40 мин. Първо се увери, че батерията ти е напълно заредена.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 22 Фев 2008 19:43
Софтуер за Mac OS X има, но по никакъв начин не върви на iPhone-a, точно както софтуерът за Windows не тръгва на Windows Mobile. Капиш? Като функционалност все още е доста назад. Води по cool factor.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 22 Фев 2008 20:07
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 22 Фев 2008 22:01
Хм темата май се обърна от къф ЖСМ имате на за и против Ифоун
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 22 Фев 2008 22:08
принципно  дискотека, партита, рождени дни, мачове  плаж 
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 01:30
D33p 1ns1d3 написа: Оплаквания имам само от k700i, дет си е бъгав по природа  За другия... няма да го коментирам, Squiz си каза сичко ^^ К750i преди да ми го тафнат за мен беше уникалния телефон. Дето вика Squiz само един Wi-Fi му липсва и няма сменяне  П.П Чудя се защо Сони Ериксон имат толкова малко телефони със symbian. Телефоните на Нокиа от край време вече си излизат със Symbian. 
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 02:25
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 02:54
Ебаси тузарите О_о  .
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 11:23
 Ей я аЦката машина. Няма блутуут, инфраред, какъвто и да било конективити; няма уап и връзка с нета; няма игри; има шепа цветове и мелодии тип 70-с техно. Батерията държи около 2 седмици при малко разговори или ако говоря 3-4 пъти на ден около седмица; има калкулатор и аларма; на максимален звук се чува и вън от къщата, наскоро бях тръгнал до магазина и през отворения прозорец на къщата чух от улицата, че ми звъни; не е голям, лек е, но се усеща в джоба и липсата му няма как да мине незабелязана; целия е черен, а копчетата са сини. Нямам намерение да го сменям, имам си мп3 за музика, а мисля лятото да си взема и цифрово апаратче за снимки. Телефона все пак е за разговори, а този си изиграва ролята перфектно.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 13:08
 И не съм особено доволен. Батерията държи по 1 ден! С включени 3G и Wi-Fi Scan държеше по 5 часа. Първите няколко дена, след като го взех, батерията ми падаше по обяд, и после оставах без телефон... Тъпо. И всички се оплакват от този модел. Има страшно слаба батерия. Иначе като телефон е страшен... Единственото, което няма, е GPS. Освен това, редовните бъгове на Symbian са ясни. Случва се да засече, или пък да сбъгяса дотолкова, че да трябва да го рестартирам. Предишния ми телефон, за 3-те години, в които го имах, това се случи два пъти. На този му се случва веднъж на две седмици. И освен това, не ми харесва звука. Не че вади лош звук, но... Преди това бях със Sony Ericsson W800, и честно казано, този телефон вадеше перфектен звук. Винаги съм бил фен на Sony Ericsson. Но реших, че искам Nokia. Но... И да си има кусурите, обичам си го телефончето. Перфектна работа върши ^^
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 15:34
Аз го карам на евтини нискокласни телефончета ... Не си пестя за тях или нещо такова, така че съм доволен ... Първия ми беше няква Моторола Talkabout или нещо такова, дето беше с металохидридна батерия, и аз я скапах за 1 месец щото го зареждах когато ми скимне ... После бях с един Sony Ericsson T100 - тва за 1 година тотално си ебава майката - отказваше клавиатура, батерия падаше ... Все пак си ми е носталгично като го гледам зафърлен вкъщи ... Лекичък беше, не праеше много проблеми първоначално - абе хубаво телефонче. После бях със Sony Ericsson T230 - ебати кура честно ! До ден днешен твърдя че толкова шитав телефон нема - дори като нов сечеше (натискаш зелена слушалка, но чак след 2 секунди си свързан), като мине време и вече почва да му пада батерията през половин час, а жака за зарядното се беше преебал и трябваше от първото ръгване тръгваше само на Великден ... По едно време започна да ми се разбърква листата с позвъняванията ... Абе тъпа история - не е като да съм го трошил толко много, просто с времето се наеба ... Сега съм с K310i и до момента нямам проблеми ( почти 1 година )
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 15:41
ахах, най-много гласове за най-облъчващия... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 15:55
Преди имах  и  Сега съм с  Деградирам, а 
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Селестин
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 18:19
 Аз съм с този.. В началото много го харесвах, но в последствие се оказа боклук. 4 години карах само на Самсунг и не съм имала проблеми, взех си тая Нокия и скоро проблемите започнаха.
___________________________________ Somebody wants you, somebody needs you... Somebody dreams about you every single night. Somebody can't breathe, without you it's lonely... Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me. That somebody's me.
|
|
|
|
 |
SweetDream
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 23 Фев 2008 19:40
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 24 Фев 2008 12:17
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 24 Фев 2008 12:38
Те много отдавна си правят телефони с ОС... Пак е симбиан, но програмите за Hокия не вървят на него. А от тази година пускат и Xperia, който е с WM 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
amora
|
 |
|
|
Заглавие: Re: GSM (Global System for Mobile Communication) Публикувано на: 24 Фев 2008 12:51
 Този е на 2 години и 7 месеца. Батерията държи ПОНЕ 5 дни, което за телефон на тея години и на тея разговори (а разговорите наистина са много  ) си е дооооооста добре.  Този е на една година. Все още батерията му държи около 7 дни, но да видим колко още ще се представя добре, че и от него наистина се говори много 
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|