Автор |
Съобщение |
gogoto
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 31 Яну 2008 02:39
Наскоро ме грабна Смешно отделение(Scrubs) по фокс.Сериалчето си е бая смешничко,отделете му един час  пък и дават 2 епизода един след друг,как да не устоиш. Ето и линк за 1 сезон http://zamunda.net/details.php?id=39885 tam ] там ще намерите и инфо Иначе и мен ме влекат обичайните,смятам за излишно да ги пиша,щото много ми се спи 
___________________________________ ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 01 Фев 2008 12:37
Честито на гледащите ЛОСТ - излезе 1ви епизод от новия сезон 
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 01 Фев 2008 17:20
А нулевият епизод какво представлява? Мейкинг?
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 02 Фев 2008 20:38
имаше такава тема все пак Женени с деца Алф Семейство Симпсън Саут Парк Луда Надпревара(кво стана с тоя филм) Бягство от затвора Приятели Джоуи
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 02 Фев 2008 20:49
AlShu написа: А нулевият епизод какво представлява? Мейкинг? Минало, бъдеще и настояще, или казано друго яче - припомняне след дълга пауза на интересните моменти досега плюс тези, които се случват в момента и мъничко от бъдещето на сериала. Струва си. Първият вече излезе, на мен ми хареса повече и от финала на трети сезон.
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 02 Фев 2008 21:34
Според мен си заслужава Саут Парк!
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 02 Фев 2008 21:39
Kamelot написа: Според мен си заслужава Саут Парк! Ти вземи изгледай Family Guy, после говори ;-р За мен с ръка на сърцето мога да кажа - кат' Battlestar Galactica друго не съм гледал. Friends е култ, също. IT Crowd някой беше споменал - тъй кърти казанчето на тоалетната. И докат' сме на въна британски шитове - по БНТ дават/даваха една убер комедийка за няк'во семейство, дека беше голям купон И, разбира се, предстоящият Star Wars сериал 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 02 Фев 2008 21:40
AlShu написа: А нулевият епизод какво представлява? Мейкинг? Не е мейкинг, а на кратко казват какво е станало досега. Аз не го гледах, щото помня горе-долу.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 02 Фев 2008 21:42
Досега не ми се беше случвало да се зарибявам по някой сериал,но напоследък все се случва да хващам "Адвокатите от Бостън" и сега си го следя редовно. Сериалът върви по FoxLife от 11 до 12 и от 20 до 21. ЛинкЛошото е,че няма почти никакъв сийд.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 02 Фев 2008 22:13
Till Lindemann написа: имаше такава тема все пак !!!Женени с деца!!! Алф !!Семейство Симпсън!! Саут Парк !!!Бягство от затвора!!!

|
|
|
|
 |
Riven
|
 |
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 03 Фев 2008 14:41
zip0 написа: Честито на гледащите ЛОСТ - излезе 1ви епизод от новия сезон  Явно съм го пропуснал, че от доста време го чакам ама и не съм го търсил де. Дано е як новия сезон и най-накрая да се разбере всичко, че по-неясен сериал от този не знам  С всяка серия нови въпроси 
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 04 Фев 2008 08:36
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: "Туин Пийкс", правен от г-н Дейвид Линч, М. Фрост, и т.н. разбирачи; и озвучен с музики на сеньор Анджело Бадаламенти. Истини се говорят тука! Ще хвърля в допълнение анимето Texhnolyze, чието възприемане ме открехна за истинния характер на изкуството.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 04 Фев 2008 11:03
За Лост - абе то е хубаво, че вече освен флеш-бек, ползват и флеш-форуърд, ама викам да го ползват по-умерено, за да не го хваща човек морска б...пардон, хроно болест... (Това беше референция към "Ресторант на края на вселената"...пиша го за тези, които не са чели "Пътеводителя" на Дългълс Адамс.) Поне 1-ви епизод беше много интензивен, объркващ и заливащ зрителя с информация. Точно както си го харесват феновете на сериала. Мерси за информацията за 0-левия епизод, сега знам че не ми се налага да го тегля.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
Riven
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 05 Фев 2008 17:18
На скоро започнах да гледам едно сериалче. По-скоро е документално но наистина си заслужава. Нарича се Mythbusters ("Разбивачи на митове")  За какво се разказва, ами чрез силата на науката пичовете доказват известни твърдения (Примерно при дъжд е по-добре да бягаш или да ходиш нормално? Може ли и колко време отнема да се намери игла в купа сено? Може ли да се издигне потънал кораб с топки за пинг-понг? И т.н. все забавни неща.) Препоръчвам го много има го в арена но няма субтитри така че ще се наложи сравнителни познания по английски език. 6 сезона за момента кеф 
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 05 Фев 2008 18:37
Леле...ама ти чак сега ли го зацепи този сериал? Въртят го по Дискавъри от поне 4 години. Че и маса плагиати се навъдиха (примерно Брейниак) от тогава. Методите на Джейми и Адам не са много научни, понякога са си само за шоуто...обаче това не го прави по-малко култово! Спецялно "ходенето под дъжда", "експлоадиращия сутиен" и "вертикалната стрелба с пшука", не са им от най-добрите попадения...защото поначало интерпретацията им на самите митове беше грешна... Примерно за "ходенето под дъжда" в зависимост от самия дъжд има оптимално скорост с която човек, ще се намокри най-малко...по-бавно или по-бързо движение би мокрило повече...Но това не го отбелязаха в нито една от ревизиите мита през годините.
|
|
|
|
 |
Riven
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 05 Фев 2008 19:39
AlShu написа: Леле...ама ти чак сега ли го зацепи този сериал? Лелеее ама не го зацепих чак сега. Въй колко странно. Това че съм гледал някои серии през годините не значи нищо. Просто не съм гледал всичко. После това че ти си го гледал не значи че всички са го гледали, което и целта на тази тема (не да се правим на велики какво сме гледали!). П.П. За другото просто давах няколко примера за които се сетих по сериите всеки ще си реши кое е правилно и доказано за него 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 05 Фев 2008 20:34
Хайде аз да понапиша някое редче Romehttp://imdb.com/title/tt0384766/ Може би най-великият сериал на историческа тематика, 22 епизода в 2 сезона. Не е голям, но всеки епизод си заслужава. How I met your mother Супер комедийка. Surfacehttp://imdb.com/title/tt0452718/ Лошото е, че е само един сезон, но сриалчето е голяма зарибявка. Става дума за откриването на нов вид океански същества. The IT Crowdhttp://imdb.com/title/tt0487831/ Няам нужада от коментар The Big Bang Theoryhttp://imdb.com/title/tt0898266/Отново става дума за 2ма нърдове физици + мацка. от създателтие на двама мъже и половина 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 06 Фев 2008 01:46
Ривен, съжалявам че го казвам, но и аз не познавам човек който да не го е гледал  Не се обиждай, но ентусиазма ти просто изглежда смешен отстрани (надявам се да ме разбираш, спомни си рекламата със Спрайта и присмиването)  А относно самите тях - действително са много спорни на моменти ... Много голям фен съм, но на моменти си вярват повече отколкото трябва. Като онзи мит за Робин Худ и разцепената стрела - как по-дяволите успяха да докажат че е невъзможно, при положение че показват кадри от филм от 32-ра където се вижда как го правят ? Не съм филмов спец, но през 30те специалните ефекти не са били в апогея си. После се усетиха че става с бамбукови стрели, но е трябвало да им нафлуудят форумите за да им светне крушката ... То и като цяло те отнасят доста онлайн критика , те редовно се бъзикат и в предаването на тая тема .
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Devil™
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сериалите които си заслужават Публикувано на: 06 Фев 2008 16:14
Еми за мен номер 1 ще са - Приятели , Ало Ало , Алф , ЛОСТ , 2 мъже и половина.Ест има още много сериали които ме кефят, но като че ли тези 5 са ми най любими
___________________________________ Определено си стува
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|