Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 00:33
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 00:37
ахахахах ;р
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 00:38
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 00:42
Потни сме и сме много, така че внимавайте какви ги приказвате!
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 00:43
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 00:46
Позна,Откъде познаваш тази "видна" личност?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 00:49
По-голям фен на Malice Mizer от мен , здраве му кажи. ;р .jpg)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 00:54
 А този ще го познаеш ли?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 01:00
Не мога да се похваля, че слушам кой знае колко j pop и rock Мана е.. изключение в правилото.. може би и Гакуто-сан, ама той още повече е изключение. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 01:06
Ами,аз пък изобщо не слушам но имам една приятелка,която е луда по тези "хора".Сега като се замисля съм слушал Gallhammer но те се black/doom метъл. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 01:22
Чуй, Flagitious Idiosyncrasy in the Dilapidation. Т'ва е истината.  Ps. http://youtube.com/watch?v=xUurMvu_-Jk <- Любимия ми клип с Мана. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 01:35
Не ги бях слушал досега,мерси(японците са имба).Между другото,до колкото са ми разказвали този "Мана" рядко говорел. Послепис: http://youtube.com/watch?v=AtMb17e2Ca0<-------Гнусно
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 07:12
Мен ме запсувахте, че съм ви осрал темата, пък глей'те к'фо напра'ихте бре, да ви го набием 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 08:14
Да развалите темата с жълтури 
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 14:16
Ебете си майките бе. 
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 14:28
Ахаха тъкмо ядях някакъв козунак 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 19:09
Rensing написа: Ахаха тъкмо ядях някакъв козунак  Че при чичо Сам имат ли козунаци О.О
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Demoniac
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 21:18
Не, той го е взел от леля Дороти. 
___________________________________ Saatana Vittu Perkele.
|
|
|
|
 |
Icewarrior
|
 |
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 21:48
Ахха... направо се отвращам на к'ви хора се кефите и к'ва култура изповядвате. Супер тъпа показност.
|
|
|
|
 |
Demoniac
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Geheime Staatspolizei] Игра: кой е на снимката Публикувано на: 23 Яну 2008 21:59
Епа, на аватара ти га пише АНДИ, нищо не сме ти казали...
___________________________________ Saatana Vittu Perkele.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|