Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Елате! Да ви питам нещо... Уважавате ли даскалите си ?
Публикувано на: 21 Ное 2009 14:23

Ти от много лапане ли се извъди такъв философ?
Като толкова не уважаваш тези хора, защо си ходил 12 години при тях, за да те учат на неща, които ти явно, предвид гения си, си осъзнавал още преди да се родиш?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 14:59

абе зипо, еби му майката, защо когато някой ти каже нещо в опозиция, почваш да плюеш като курва на която току-що са свършили в устата

айде сега, ама да не ми кажеш че съм много тъп и не заслужавам обяснение, да ми обясниш ти какво си научил от гимназията, какво от наученето ползваш в живота си сега.
после си признай точно кой от роднините ти от женски пол е учител, че за да ги защитаваш толкова.на всички е ясно, че като не ставаш за друго, ставаш учител.едно време е било относително престижно, защото наистина в сганта, която е представлявала обществото, да си учител и да поназубриш малко повече от обикновената шивачка, е било престижно и си минавал за капацитет.вече учителите са нищо.били са калпави ученици, като не са отишли да учат желаните специалности накрая са се отказали и са станали учители (даскалката ни по история си казва всеки час, че е искала да стане адвокат, не я приемали няколко години, имала проблеми с техните, защото баща й бил кмет, и тогава решила да стане учителка по история).

а това защо си стоял 12 години при тях няма да го коментирам, просто защото прозвуча безкрайно детско...еми извинявай, че първи клас, когато госпожата ми късаше тетрадки, защото правя ченгелчетата криви, не съм осъзнавал що за нещожество е била.а и вече образованието до 8 клас е задължително, не може да вземеш книжка без диплома за основно, а 4те години гимназия са си губене на време, но определено не са нещо което да заебеш, защото не уважаваш учителите си

получи се бахти дългия пост глупости

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 15:42

Till Lindemann написа:
а това защо си стоял 12 години при тях няма да го коментирам, просто защото прозвуча безкрайно детско...еми извинявай, че първи клас, когато госпожата ми късаше тетрадки, защото правя ченгелчетата криви, не съм осъзнавал що за нещожество е била.а и вече образованието до 8 клас е задължително, не може да вземеш книжка без диплома за основно, а 4те години гимназия са си губене на време, но определено не са нещо което да заебеш, защото не уважаваш учителите си

Ето къде бил проблема. :lol:
Ти май не си бил в училище, а в пансион, където учителите не са се отнасяли дорбе с теб. :(

ПП.Изречението започва с главна буква.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 16:21

Винаги съм уважавал даскалите си, като ходех на училище.

Винаги.

Но не съм ги обичал, а така по възпитание питаех респект.

+++++

Завиждах на един, дето наистина чукаше една своя млада учителка цели 2 години, 10 и 11 клас.

Не само млада, но беше и красива.

Не разбирах защо тази супер мацка търсеше любов от него, при все че я харсваха всички мъже наоколо. :roll:

Леле, този не само учеше, но стана отличник. Не ви лъжа.

Не по заслуги.
Просто, откак тя го вкара в леглото си, той наистина престана да се напива, посещаваше всички часове, и докато не чукаше класната си, четеше дебели бумаги.

Какво ли не прави любовта, дееба.

Профил

Публикувано на: 21 Ное 2009 16:57

:D :D :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 21 Ное 2009 17:04

zip0 написа:
Ти от много лапане ли се извъди такъв философ?
Като толкова не уважаваш тези хора, защо си ходил 12 години при тях, за да те учат на неща, които ти явно, предвид гения си, си осъзнавал още преди да се родиш?

Ще ми говориш така след като ме цитираш къде съм казал нещо дори близко на думите ти, лайнар.

Не виждам как е нужно да знам повече от човек специализирал живота си в дадена област, когато тя е различна от тази, която аз следвам, за да ми е ясно на какво положение е. Още повече, по време в която не съм я и следвал. Но ако когато аз завърша висшето си образование знам по-малко и съм по-некадърен от учителката си по (география и) икономика, ще се чувствам точно толкова мизерен, колкото наричам всички гимназиални учители...и най-вероятно и ще бъда такъв.

А това, че осъзнавам низшия социален статут на един такъв преподавател не означава, че 12 години съм ги бойкотирал, плюл съм им в лицата и не съм учил, защото те са мизерници. Всеки един от всичките ми учители е получил уважението ми за това, на което ме е и е могъл да ме научи, и съответно неуважението ми за рефлекцията на неговата мизерност върху начина, по който се е опитвал да ме обучава.

Виждам, че си достатъчно малоумен и самият ти да се готвиш за такъв, но родители или роднини имаш гимназиални учители?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 17:22

Мога да те успокоя, че не се готвя за такъв. За съжаление в днешно време тази професия е много ниско платена, за да се насоча натам. Понеже явно много живо ви интересува - да, имам роднина преподавател, но той така или иначе не спада към "графата ви", защото е начален учител, тоест учил е начална педагогика с ясната цел да упражнява съответната професия.

Вие въобще как очаквате да се отнасям към хора, които изкарват, че едва ли не, ако не ставаш за нищо, ставаш учител? Предполагам, вие сте бъдещи прависти или икономисти, които след 5 години, след като завършат ще взимат по 10 бона на месец и ще хванат господ за шнура...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 17:56

Ок, професоре, една ситуацийка ми изплува в съзнанието, докато бях в кенефа.

Час по Английски, класа представлява обединена групичка от ученици от два класа, на единия от които учителката е класна.На първия чин двама от учениците й(на които тя е класнен ръководител) си играят на покемони(12 клас алоооо), вдигат шум, в следствие на което тя слага ръка на купчината покемони и ги моли да спрат.Единия казва на класната си: това е частна собственост, ма овца.Даскалката отвръща: Don`t be angry и отива в другия край на стаята, като ги оставя да си играят.

Ако ми намерите нещо достойно, за което да уважавам тази жена и заради което като ме помоли да напусна да не й кажа майната ти, напишете го.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 18:16

Отговарям ти за последен път, въпреки че едва ли има смисъл...
1. Не съм казал, че всеки един учител на шибаната земя заслужава уважение. Целият ни народ е пълен с боклуци, да не би да очкваш, че там няма? Не само, че има, но и са много. Аз опонирам на мнението ти, че ако станеш учител, значи си нереализиран в живота глупак.
2. Тези твои съученици може да са били от изродите, често срещани в днешно време, които биха пребили/намушкали учителката ти за кеф. Като цяло е нормално учителите да се пазят от тази гмеж. Никой учител не е виновен, че хората в днешно време не си възпитават децата. Това е училище - отиваш там да се учиш, а не да те възпитават тепърва.

Самият факт, че си служиш с подобни примерчета, показва, че си се изчерпал. За това направи услуга на вички ни, като се върнеш отново в кенефа и останеш там завинаги.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 18:42

мога да ти кажа още 20

супер скандалът с момчето което пребиха на техникумите във варна, когато разбрахме какво е станало се качихме на колите и отидохме, бяха се насъбрали групички и един даскал(май с хладилници нещо) каза еми давайте, избийте се, поне линейките да не идват напразно, той нали умрял

тва изказване е най малкото цинично в такъв момент

или когато мангали се бяха опитали да отвлекат сестрата на 1 приятел и като казали на заместник директорката, оная се изцепила-еми като не е на училище, ще си получи неизвинените отсъствия и това е...

абе зипо, ще кажеш, че си живял в някав кафез на майната си някъде

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 19:06

скоро ще спреш ли да бълваш глупости бе

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 21 Ное 2009 19:19

Винаги съм мислел зипо за бедес пък тук излиза много добро момче! :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 19:20

от приказките ви разбирам, че нищо не знаете за учителите

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 19:26

Яз не можем да си представим тия ситуации дето некой дрисльо че обижда даскалите фейс ту фейс. Ако даскала е мизерник и неуспял , кво да говорим за тия боклуци ...

Па и тва е работа и все некой требва да я върши. Мисля, че голем зор виждат началните учители, които требва да се справят с мънинките шашкъни. Там нещата не опират до тва кво си се специализирал, ами колко те бива като педагог и човек. Аз винаги ще помня началната си учителка с добро, щото беше голем пич и се държеше с нас приятелски и ни възпита много ''елегантно''. Без караници, без дръпанье на уши и викане на родителите.

Тва дето ми се види по-голям фейл за мене е как някои специалности в СУ чакат бройка от студентите да се ''изучат'' и да останат да преподават в университета. Съга дето я учим тая скандинавистика, редовно професори и доценти ни вкарват филма как им трябват даскали и се надяват ние да сме тия , дето ще се жертваме. :x

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2009 10:14

The Chameleon написа:
Винаги съм мислел зипо за бедес пък тук излиза много добро момче! :D

Разруших си реномето, градено с години труд :(

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 22 Ное 2009 10:23

Ink ви го каза точно и ясно. Даже няколко пъти. Ама може да продължите със спора, интересни мнения изкачат.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2009 13:29

абе слушайте бе, всеки си има мнение, и всеки си го изразява

аз не уважавам учителите си, не съм срещал някой, който да заслужава уважението ми, не само като даскал, ами и като човек.тва може да е продиктувано от много работи, с които някой, който си уважава учителите, не са му се случвали и тва е.тва са нормални работи, сега ако излезе някой от американския колеж, дето им лижат гъзовете, сигурно ще каже, че учителите са едни от най-важните хора в живота му...секви хора има

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2009 18:24

High_voltage написа:
Темата е добра. Евала за бъмпа, не бях я забелязал първия път.

Гимназия вече завърших, така че сега е баш-момента за обективна оценка, като е минало време и мога да погледна по-обективно на нещата.

Давахме твърде много шансове на учителите си, аз и съучениците ми. Дали от липса на самочувствие, дали от (грешното) убеждение, че "така трябва да е", дали от пълна апатия, търпяли сме им всичките глупости, почти без гък.

Комплекс за малоценност, прекалена строгост, върл консерватизъм, липса на учителски подход, недоебаност, шибанячество; Това са само част от качествата на учителите ми, на които съм бил свидетел. И то не става дума за изолирани случаи...

Имаше учители, които бяха супер добри с нас, даже едва ли не сме били приятели, но като учителство ги нямаше никак. Други пък преподаваха много добре, но бяха някак дистанцирани, и никога не успяхме да се сближим. Баланса беше трудно постижим.

Не мисля, че мога да се сетя за повече от двама-трима учители, които наистина уважавам.

Значи ти искаш да кажеш, че учителите преподаващи добре не харесват учениците, а тези които не могат да преподават са "хора"?

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 18:34

добрият учител трябва да балансира професионализма и кадърността си с човешко отношение към учениците си. естествено, въпросните ученици трябва да се отнасят с него по същия начин.

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 20:07

Може би за първи път в пост ше призная подобно нещо, но съм съгласен с зипо тук.. не мислите к'во пишете, момчето инк е доста тъп келеш, подкрепящ полуаргументирания си пост с псувни без явна причина (?) и да.. познавам достатъчно учители, които са РЕШИЛИ да станат такива по собствено желание (без да са от фиктивните ти низши 30% от обществото .. тва па как го измисли, бах те в статистика). Нека сега, гореизказалите се гении да ми обясните как да бачка системата, ако всеки мисли по вашия начин. Кой ще ви учи децата на А и Б ?.. И ако е така, както казвате, как въобще ще оставите въпросните си деца на тея кретенски изверги, за каквито смятате учителите като цяло.

//он

Уважавам достатъчно от тях, най-вече тези, които уважават мен.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost