Автор |
Съобщение |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 22:10
Имоу. ^________^
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 22:34
Стига с твойто емо бе, само копаш в алтърнатива (:
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 01:24
Нито един от изброените. Толкова много липсващи има, че направо ме боли сърцето.
Слушам жанр psychedelic, стил dark, twisted, mental, hardcore, wierd.
Слушам жанр ambient, стил dark, psybient.
Слушам жанр metal, стил black, death.
Слушам жанр rap, стил political, mental, chopped'n'screwed.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 01:35
Рап , е така секъв .. Най по много от тея известните , щото требе да си гангстер .
Нахлузваш ДЖИ-Юнит панталона от 30 лева пазара ( само ти знаеш , че не е уригинален ) , фкарваш лошия поглед на Амор файтър и Дабъл Вижън Файтър в едно > генгстъ погледа и тръгваш към мацките самоуверено .. сваляш по неколко на удар , след което решаваш , че е крайно време да спреш да се гъзариш толкова , затва вадиш тревата , дръпваш и тичкаш да се смееш без да знаеш що.
После , за да довършиш генгста подвига , пускаш на макс от ДжиЕсЕма мишо шамара и конса , похват , който си взаимствал от познатите ти челгамени .. Доволен , напускаш местоположението си (нищо , че не знаеш кво значи тая дума ) и се прибираш , за да легнеш в 10 .. щото иначе тати се кара на генгстъра.
Тоя Уош сичките песни, които съм му чувал, са такива масово адекватни , ако не друго.
ДЕГРАДЕ_
5 признака , че си генгстъ (средно между амор и дабъл вижън файтър):
Слушаш 50 стинки и казваш , че това е ъндърграунд.
Слушаш Нели Фуртадо и смело твърдиш , че тя е рап.
Слушаш Нели Фуртадо и 50 стинки ( тея имат ли песен ) ... любимата ти песен е един от хитовете им.
Послеее .. чей кво .. емии разбира се , най - добрия рапер за теб - това е Конса.
Според теб в живота се просперира с фъфлене , а на едно хубу парче са му нужни три думи " пари , коли и жени " .
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 09:44
Аз пък слушам генгстЪ рап, а тва българския "рап" всъщност е чалга изпълнявана от хора които се мислят за генгстЪри(ама има някой песни дето ги слушам де  ). То аз слушам всичко само да е яко, но генгстЪ рап предимно.
П.П.И все пак turbo folk ist krieg! 
|
|
|
|
 |
Phantom
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 13:29
И все пак да кажа нещо по темата. Слушам всякаква музика. От метъла най ме кефи пауъра и хевито(и смесено) - Камелот, Стратовариус, Блайнд Гардиън. Рока също ме кефи - Ролинг стоунс, Деф Лепард и т.н. И рап слушам и ретро и малко поп и техно и хаус и малко транс - намерих си на компа някакву албуми israels psi trance, дето много ме радват. Чалгата я слушам най-малко, но и там има хубави песни... макар че на фона на останалата помия малко се губят, ама какво да се прави. Всъщност доста от музиката не я знам какъв жанр е, нито ме интересува - просто ми харесва.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 20:14
Само и единствено. Аз съм Кралят на Турбо Дивите Кючеци. 
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 20:27
Sirius написа:  Само и единствено. Аз съм Кралят на Турбо Дивите Кючеци. 
Кого залъгваш?
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 20:35
Just Hope написа: Sirius написа:  Само и единствено. Аз съм Кралят на Турбо Дивите Кючеци.  Кого залъгваш?
Те повечето кючеци са без Id3 тагове 
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 20:38
мини руло написа: Just Hope написа: Sirius написа:  Само и единствено. Аз съм Кралят на Турбо Дивите Кючеци.  Кого залъгваш?Те повечето кючеци са без Id3 тагове 
И Азис, и Азис  Да не говорим за Малина ;Р
|
|
|
|
 |
White Emperor
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 21:50
От анкетата рап и съсвсем малко техно,а извън анкетата метъл и хеви метъл.
|
|
|
|
 |
Predator-S
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 00:59
Неслушаем.
|
|
|
|
 |
Gnumerick
|
 |
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2007 18:32
Sett написа: Абе за това кое е индъстриъл кое е траш кое е хеви и т.н. ,винаги може да се поспори,защото няма група,която строго да се движи само в определени граници и е приемливо човек да се обърка.Ама това: Gnumerick написа: Гръндж - Green Day, Sum 41, The Offspring;
Това...Незнам колко тъпо и ограничено същество трябва да си и как ама съвсем да си нямаш понятие от музика,че да напишеш такова нещо.Честно,незнам...
Изрази се малко по-ясно. Казваш че съм ограничено същество, но поне се обоснови. Такова съм, но смятам че разбирам от музиката, която слушам.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним." Алберт Айнщайн
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2007 20:39
Gnumerick написа: Sett написа: Абе за това кое е индъстриъл кое е траш кое е хеви и т.н. ,винаги може да се поспори,защото няма група,която строго да се движи само в определени граници и е приемливо човек да се обърка.Ама това: Gnumerick написа: Гръндж - Green Day, Sum 41, The Offspring;
Това...Незнам колко тъпо и ограничено същество трябва да си и как ама съвсем да си нямаш понятие от музика,че да напишеш такова нещо.Честно,незнам... Изрази се малко по-ясно. Казваш че съм ограничено същество, но поне се обоснови. Такова съм, но смятам че разбирам от музиката, която слушам.
Все пак имаш доста интересна представа за Гръндж.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2007 23:18
RAP !!!
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 00:47
Аз лично слушам турбо фолк и гръцко.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 10:44
Vortex Nomad написа: Момци, ае стига сте се дърляли коя група какво точно свири! Не мога да ги разбера някои хора какво ги ебе Рамщайн какъв точно стил свирят, Металика траш ли са или хеви, 50 Цента ъндърграунд ли е или не е, чалгата музика ли е въобще ли не е и т.н. и т.н. Слушайте там и си трайте, музиката е изкуство и трябва да носи наслада, да носи определено чувство, настроение, а не да е поле за изява на знанията на разни wannabe критикари относно жанровите разделения..
Точно в момента слушам, та реших да ви поздравя всички с: Rob D - Clubbed to Death (Kurayamino Mix)
Мир между народите..
Тука не става въпрос за някакви дребни различия,както примерно траш или хеви.Говорим си за съвсем различни стилове музика.Все едно да кажеш,че Азис прави Drum'N'Bass,честно.Ти намираш ли нещо общо между Sum 41 или Green Day и Alice in Chains,Soundgarden,Pearl Jam,Nirvana,Stone Temple Pilots,Temple Of The Dog,Smashing Pumpkins и т.н. групи от Seattle вълната.Голям фен съм на тази музика,ходил съм на почти всички Seattle Nights досега и катo видя такова изказване,нормално е да се подразня.Та,Gnumerick,икам да ти кажа,че не разбираш от музиката която слушаш,както си мислиш.Grunge-а не същестува от 1997-а,когато се разпадат Soundgarden.Има още съществуващи групи и активни групи като Pearl Jam,но те са по-скоро бледа сянка от миналото,от колкото някакъв фактор.Извинявай ако съм те обидил,ама подобна глупост,не може да мине безнаказоно.И да не съм прочел пак нещо такова:)
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 11:53
Цитат: Тука не става въпрос за някакви дребни различия,както примерно траш или хеви.
Хахах ебати дребното различие. Много ме кефят фенчетата на грънччча дето са били на 10 когато кърт кобейн си е размазал тъпата глава и изобщо не ги е ебяло тогаз, ама сега са грънччч. И много разбират от ГРЪНЧЧЧ, и могат веднага да посочат 10те най-известни имена, ако някой ги попита.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 12:11
Всъщност съм бил на 8 и нормално да не ме е ебало.Ти като си бил на 8 сигурно си слушал същите неща като сега,нали?И сигурно слушаш само неща излезнали последните 5 години?И не съм grunge,защото не слушам само това,но това ми един любимия стил.Да не говорим пък колко е тъпо това,че като чуеш grunge,веднага го свършваш с Cobain и Nirvana,а Nirvana нито са основателите,нито са май-големия фактор в тази музика,просто те имат най-голяма заслуга да стане толкова популярна и сред mainstream-а.Абе с една дума-супер тъп пост си пуснал.Ама се притеснявяй-отива ти.
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 12:18
Хахахах смотан ;р Май още не си слязал от клона ;р
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|