Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Апр 2015 10:10
denik написа: Някой от съпорта го е мързяло толкова много, че нямал какво да прави и е гледал прииждащия и изходния трафик на потребителите и е видял, че реддит ти седи отворен сигурно по 18 часа в денонощието и е решил да си направи малка шегичка с теб :Д Браво бе. Току що даде храна на параноята на човека за месеци напред.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Апр 2015 13:08
ми батко, локрийския mode в Cmaj секаш е тва ма нз кво общо има с решетките 
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Апр 2015 13:40
Представяш ли си, че някой с диплома по музика може също да го схваща. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Апр 2015 11:35
bavnorazvivasht forum e tva
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Апр 2015 12:31
bavnorazbirasht 
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Апр 2015 18:02
Serious Sam написа: Представяш ли си, че някой с диплома по музика може също да го схваща.  Е аз нямам диплома по музика и аз веднага го схванах, защото не съм bavnorazvivasht.
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Апр 2015 18:12
нелегален написа: да, човекът който ти имаш предвид е този, който и аз имам предвид Имах в предвид себе си.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2015 00:20
аз мислих че говорим за емо
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2015 09:59
 Честно казано от доста време съм придобил това отношение (неволно) и хич не ми се дърли в някакви спорове... само гледам да помагам на хората в нужда и понякога да се заяждам профилактично. (това не е в отговор на горния пост; просто го видях на главната страница и ми направи впечатлен ие че и аз съм така напоследък :Д)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2015 11:04
сейм шит бро
сейм шит
или си викам "не бе, чакай ся, тва е твърде гадно да му го напишеш на човека"
или "ти тъп ли си да пишеш такива тъпотии, я недей писа нищо"
но най-често "за кво си губя времето, дай да ударя една чекия"
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2015 14:11
еми да събереш си в главата някво мнение по въпроса и, осъзнавайки колко време ще ти отнеме да го напишеш, виждаш, че няма смисъл
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2015 14:48
Напълно ви разбирам ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2015 16:00
абсолютно, да не говорим че е и доста по-пичовско да оставиш мършите в неведение. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Апр 2015 16:53
Аз пък съм точно обратното, трябва с две ръце да се здържам да не отговоря на някой на тъпнята. Знам, че е безмислено и особено ако е в инернет, едва ли ще разубедиш някой, но пак ми се иска да му тегля майната. Много глупости се пишат в интерен, а и от хора дето си вярват, понякога се отчайвам.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2015 07:41
Вероятно е така, защото имаш по-малък стаж във форума 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2015 11:15
Gipo написа: Вероятно е така, защото имаш по-малък стаж във форума  Е тая година правя 10 години, колко стаж още ми трябва То си зависи от човека, според мен, просто някои имат по-импулсивни характери.
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2015 18:14
за др става въпрос според мене примерно, имаш тема, по която много потребители изказват разнообразни мнения(темата за Украйна примерно) пишеш голям пост,в който цитираш нещата, с които си съгласен,тези,с които не си,тези, с които донякъде,накрая прасваш десетина реда лично мнение. става като цяло голям пост,отнело ти е 15мин,ама си доволен. и накрая никой не обърне внимание на написаното, или накрая ти пишат TL;DR ми няма мн смисъл 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Апр 2015 18:30
накратко: 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Апр 2015 07:45
Admiral General Till написа: за др става въпрос според мене примерно, имаш тема, по която много потребители изказват разнообразни мнения(темата за Украйна примерно) пишеш голям пост,в който цитираш нещата, с които си съгласен,тези,с които не си,тези, с които донякъде,накрая прасваш десетина реда лично мнение. става като цяло голям пост,отнело ти е 15мин,ама си доволен. и накрая никой не обърне внимание на написаното, или накрая ти пишат TL;DR ми няма мн смисъл  TL;DR
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Апр 2015 02:21
Това е ужасно catchy и 100% е рингтона на телефона на Serious Sam. http://psapin.github.io/
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|