Автор |
Съобщение |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2015 00:06
Бе няма нищо лошо да си пише волтажа/нелегалния, нито има лимит на постовете, нито праска по 3 коментара под последния си, пък и понякога като на човек му е нещо кофти и види написана подобна история и му става едно такова по-леко, че поне не ти се е случило само на теб и не си най-загубения, нек' си пише.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2015 00:11
никой не го спира или има против да пише, естествено
обаче като пишеш такива неща, после трябва да си готов да чуеш чуждото мнение
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2015 01:00
Когато видях анкетата в началната страница на сайта се замислих, колко глупава е думата "хейтър". Какво значи да си хайтър? По-добре ли е да ядеш всички лайна и да го правиш с усмивка?
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2015 09:11
Kirilicata написа: Когато видях анкетата в началната страница на сайта се замислих, колко глупава е думата "хейтър". Какво значи да си хайтър? По-добре ли е да ядеш всички лайна и да го правиш с усмивка? "Човек, който обичайно е в позицията да се отнася негативно към нещо, което повечето хора одобряват; негативен, враждебно настроен тип.". Аре кажи ми как би нарекъл на български такъв човек. Най-близкото, за което се сещам е "критикар"
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2015 11:26
denik написа: Kirilicata написа: Когато видях анкетата в началната страница на сайта се замислих, колко глупава е думата "хейтър". Какво значи да си хайтър? По-добре ли е да ядеш всички лайна и да го правиш с усмивка? "Човек, който обичайно е в позицията да се отнася негативно към нещо, което повечето хора одобряват; негативен, враждебно настроен тип.". Аре кажи ми как би нарекъл на български такъв човек. Най-близкото, за което се сещам е "критикар" Странно, защото 90% от случайте, в които съм срещал тази дума, се е използвала в ситуация "някой не харесва нещо, което аз харесвам, затова ще го нарека хейтър, вместо да споря с аргументи". Примерно ти харесваш някой зверски тъп филм, дето повечето хора биха се гръмнали вместо да го гледат. Аз ти казвам, че е тъп, и защо е тъп, но ти вместо да ми кажеш, какво ти е харесало в него, ме наричаш "хейтър".
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2015 11:30
Е то може да се каже същото за почти всичко. Много думи се използват пресилено.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2015 15:52
баце Морко написа: никой не го спира или има против да пише, естествено
обаче като пишеш такива неща, после трябва да си готов да чуеш чуждото мнение именно затова привествам всяко следващо негово откровение. малко или повече осмисля престоя ми тук. така че Саше, ако наистина искаш да ми натриеш носа, спри да влизаш тук. ама аз те знам, ти не си такъв гадняр и няма да ми го причиниш.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2015 17:26
начи @нелегален критикуваш българина аз викам пиши си сиг единствения дето не те е нахулил после ме нападаш и очакваш да не те критикуват заслужил си си го много силно, аз ще гледам вече как ти сипват с кеф 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Апр 2015 21:09
Kirilicata написа: Когато видях анкетата в началната страница на сайта се замислих, колко глупава е думата "хейтър". Какво значи да си хайтър? По-добре ли е да ядеш всички лайна и да го правиш с усмивка? Когато на някой не му изнася мнението ти ставаш "хейтър". Това е общо взето. Не знам каква е историята с пц мания, но сигурно е нещо подобно. Реално погледнато не виждам нищо лошо в това да се "хейти", стига да има защо и да има необходимата аргументация. Тоя който не "хейти" е Цензура, която се съглася с всяко статукво, за да не излезе, че е "хейтър" и да не го "нахейтят" и него. Когато имаш мнение трябва да го казваш независимо колко популярно е то и независимо дали ще го нарекат "хейтърско".
|
|
|
|
 |
Motorolaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Апр 2015 10:50
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 01:10
Дееба тия жени значи. Писна ми на хуя вече  благородно завиждам на всички, които сте споделено влюбени, не знам как сте успели , при мен нещата просто не се получават. Тотално се отчайвам вече, тамън си мислиш , че всичко върви добре и нещата се променят на 180 градуса. Искам д а пребия някой просто и след това себе си да пребия 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 08:05
Гледай сега, няма да го казвам сякаш за всички е едно и също, а само изводите, които съм си извадил аз. След някакво време винаги е ставало ясно, че абсолютно всеки мой неуспешен опит за връзка с момиче е бил за добро. Дали заради мен или заради момичето не са се получавали нещата, няма значение. Впоследствие или съм разбирал, че тая жена не е за мен или благодарение на това, че не съм бил с някоя съм попадал на друга, по-качествена (щото един вид е била отворена вратичката). От теб се изисква да не се затваряш в себе си, да поддържаш добра хигиена (  то е смешно, ама е голяма истина) и да си смел, когато е необходимо (без да си женкар). Другото само ще дойде, може да ти се струва супер изтъркано, ама това е самата истина. Едно време ми беше яко тъпо, че след една 3 годишна връзка, която имах, попадах само на някакъв курволяк в продължение на 4 години. Сега обаче като погледна назад наистина смятам, че всичко е било за добро (че не ми се е получило с тая или оная). Та тия неуспехи изобщо не си ги слагай толкова навътре. Щом нещо не ти се е получило или не му е било сега времето с тоя човек, или просто ще намериш по-добър човек 
|
|
|
|
 |
Motorolaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 11:07
Разсъжденията ти са много близки до тези на жените Gipо.И те в крайна сметка чакайки нещо по-добро , надявайки се някой да дойде и да ги хване за седалището пропиляват младостта(в ранните им години курварите ги развращават,а те се утешават с това че са млади и заслужават да се забавляват) , и когато надминат 35-те годинки в панически страх се залепват като паразит за първия индивид от мъжки пол проявил интерес към тях(какъвто и да е квазимодо,свиня,рецидивист) и работят над създаването на дечурлига...Клетите твари от друга страна пък действително няма какво да правят в продължение на живота си , ако не намерят за кой да се залепят и не си създадат дечурлига за отглеждане , остава им единствено да се обесят(и това се избягва в повечето случаи тъй като са доста късогледи и живеят единствено в настоящето, а когато осъзнаят че вулвата е история страха ги опазва).Но част от съвета ти е на място , да се страда за жена означава значително да преувеличиш стойността и сама по себе си. От практическата страна на нещата жените могат да живеят всякак , те са сред най-адаптивните същества на земята и няма смисъл да се тревожим за тях
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 12:33
Ама нищо не си разбрал от поста ми 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 12:48
Леле като ви чета постовете и се радвам, че не задълбават толкова с жени от другия пол ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Motorolaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 13:25
well... не ми се струва възможно раздялата с някого да е за добро,освен при радикално нездравословни връзки, със сигурност няма да е за лошо,но и за добро няма да е.При все надали някой действително се променя от опита които извлича от една връзка , според мен след като човека който е оказвал непосредствено влияние върху живота ни си отиде оставаме пак със самите себе си и пак сме си същите(за психологически комфорт след като приключат взаимоотношенията хората морализират нещата).Но тъй като не помагаме на Der Mеister за утеха добавям следното: Цитат: благородно завиждам на всички, които сте споделено влюбени всеотдайно влюбените сред "влюбените" са като албиносите сред тигрите, не повечко от 1%
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 13:49
Ще опростя думите си, за да станат ясни и на моторолката - не прави големи драми, не си причинявай сам на себе си излишни психически или физически травми, щото после ще дойде нещо по-добро и ще се чудиш сам на себе си защо си бил толкова тъп. - щом не ти се е получило нещо с някоя въпреки всички мъки и клизми... за добро е! Щото ще дойде друга, ще ви се получат нещата добре. - никой не е казвал да изпуснеш супер момиче, с което се разбирате добре, изпитвате чувства... защото няма 15 кила цици! - никой не е казвал да седиш и да чакащ. Аз казвал ли съм го в поста си? Не. Абе в общи линии май си чел друг пост, а не моя 
|
|
|
|
 |
Motorolaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 14:11
мисля че връзката ни е неосъществима поради непреодолими различия Gipo its over гореспоменатото е изтъквано като причина номер едно за приключване на брачните отношения пред съда(o though its always a lie)
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 14:21
Така е! Но няма да вземеш нищо от имуществото ми, защото е придобито преди брака ни. А по време на брака ни не съм придобил нищо (освен срамни въшки), понеже не правехме друго, освен секс. Знам, че думите ми ще ти оставят сериозна горчилка, но това е положението. Всеки тръгва по своя път. Надявам се да се отърва от спомена за теб така, както ще се отърва от нещо друго в кенефа вкъщи като се прибера от работа  По-добър от мен няма да намериш, но няма да ти го казвам, за да не убивам надеждите ти. п.п А да, изхвърлих чехлите ти, защото миришат гадно.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Апр 2015 14:29
Значи по принцип подкрепям Гипката, а и освен това човека е сваляча на форума все пак. Моторолата както винаги разсъждава през погледа на 40 годишен статистик към БАН, нищо изненадващо, а може и там да работи човека Но за едно е прав - няма как една раздяла да е за добро, освен ако ти не си я провокирал въпросната раздяла, макар че даже и тогава не се знае дали ще е за добро и след време като се замислиш по тоя въпрос, дали няма да сметнеш, че си постъпил идиотски. За лошо може да е - ако след това дълго време не срещнеш по добри възможности. Принципа на гипката е най-точното възможно нещо, което можеш да направиш - да чакаш нещо по добро да се появи. Да не се депресираш и отчайваш, да не съжаляваш. Така ще те посъветва всеки приятел и близък. Вече дали ще е толкова лесно да забравиш даден човек или даден провал си зависи от възгледа ти относно този човек и ситуацията около него. Ако си вложил всичко и въпреки това не е станало си е напълно нормално човек да се запита какво го е повалило. Всичко опира до това колко ти е важен отсрещният човек. Ако е някоя, която си срещнал вчера или същия ден и те отреже, грам няма да ти се измени живота и да почувстваш някаква промяна, освен ако не имаш някакво голямо его, което да е накърнено от случката. И аз съм възлагал много надежди на някои връзки и всичко се е проваляло жестоко и трябва да кажа, че те разбирам много добре, честно казано аз имам друг възглед за нещата. Важното е на мен да ми е добре, не търся Жената, дето ще се обичаме споделено завинаги и подобни алабалистики. Всичко е до момента, в който от ситуациите, в които не ти върви с жените, минеш на следващото ниво, в което на тях няма да им върви с теб. И са глупости това, че не можеш да извлечеш все пак и нещо полезно от разделите - аз преди бях нахакано тъпо копеленце с огромно его, но след три-четири протяжни и сериозни прецаквации с жени ми поспадна солидно егото и сега пак съм нахакано копеленце(  ), но в разумни граници и не позволявам да ме разкъсва мъката по какъвто и да е начин вече, така че израстваш след всяка връзка и се променяш, за добро или за лошо не може да се каже точно. Та по твоя случай Майсторе - ако жената ти е била важна - тегаво е, но поправимо. Ако е била просто рандъм мацка, която те е отрязала - въобще да не ти пука. И в двата случая, дойде ли уикенда, едно напиване в приятелска среда ще оправи нещата  ПП: Майко, ебати дългия пост съм съставил, уродска работа, ама дано съм помогнал на Майстора с моята гледна точка, щото човека е пичага, за друг не бих се натегнал въобще да отговарям, ама за фен на кеча задълже 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|