Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 18:26
Грешиш.
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 18:31
Gipo написа: Squiz написа: Еееее братче, веднъж и аз да съм съгласен с теб  Ахахаха с онея дългите черни чорапи рофл ;Д

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 18:32
Hitrusha написа: Брех, как бързо смени насоката.. аре ** ми ***. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 18:38
Никаква насока не сменям  Най-малкото, че на снимката тези рязани обувки изглеждат като да са обувани точно 3 пъти... А то каква била цаката, да си им смениш цвета 
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 19:01
Баси, писна ми да нападам Хитрушата като някакъв незадоволен тип, ама спри да интригантстваш, по дяволите. На кой му пука кой с кви чорапи бил преди не знам си колко време. Не се ли сещаш, че заради вадене на такива кирливи ризи форумните срещи пропадат, заради подобни интрижки? Не може ли просто да се кефите на хората тук, честно казано на форумни срещи когато съм бил винаги съм приемал хората като най-добри приятели? На всички срещи честно казано получавам такова готино отношение от хора, които не съм познавал лично досега и съм отвръщал с такова. Истински ме кефят и софиянци-1, софиянци-2 и още номерации, и русенци, и градските ми типове (включвам и окръга  ). Честно, егати падението демонстрират някои от вас, не им прави чест.  Всъщност, не съм аз който трябва да го каже това, понеже не ме засяга конкретно, но отвътре ми дойде, щото на всички срещи които съм бил е било супер готино, честно.
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 19:28
Ами... хората си пишат по темата за чорапите А Хамелеона просто се връзва 
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 19:37
Аре почнете някаква по интересна тема за разговор !
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 19:40
Ами, както казах, искам Вермик на задна!
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 19:50
мое му даправим дабъл пенетрейшън само да му направим още 1 дупка
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 22:51
Тази тема не трябва да умира за бога! Вермииииииик 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 02 Юли 2008 23:49
HUN7ER?
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 03 Юли 2008 00:08
научих се да стигам да И с уригване сега обмислям икраткото как ще стане
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 03 Юли 2008 08:41
Till Lindemann написа: научих се да стигам да И с уригване сега обмислям икраткото как ще стане Еми изговори по-кратко... Бати тъпото... Ед: Морт, кой е този Хънтър?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 03 Юли 2008 08:48
Demandred написа: Ед: Морт, кой е този Хънтър?
Някой много преди твоето време. ;р
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Някой
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 03 Юли 2008 08:57
The Chameleon написа: Demandred написа: Ед: Морт, кой е този Хънтър?
Някой много преди твоето време. ;р Епа с Кире Гръчата какво стана?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 03 Юли 2008 08:58
Еба си капаците.
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 03 Юли 2008 10:10
The Chameleon написа: Demandred написа: Ед: Морт, кой е този Хънтър?
Някой много преди твоето време. ;р А това твойто време няма ли да отмине най-накрая? Бати и машината си - 7к и половина поста... Дай си почивка, о, титане на спамерското слово!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 03 Юли 2008 10:23
Мери си приказките, смешен хлапак. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 03 Юли 2008 10:35
The Chameleon написа: Мери си приказките, смешен хлапак.  Меря ги. Иначе...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 03 Юли 2008 10:38
Радвай се на виртуалната си сила. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|