Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Мар 2015 21:09
нелегален написа: българите имаме една много гадна черта да се опитваме да казваме нещата по някакъв замаскиран, индиректен и намекващ начин вместо да сме прями. Оттам и фразата "говоря ти щерко, сещай се снахо".
Много тъпа поговорка. Безумно тъпа.
пример: Разказвах на един познат една история, при което вместо реакцията която очаквах, а именно да му е забавно, той реагира студено и отдръпнато. Не разбрах кво става, но нищо не казах. И по-късно ми светна, че той е усетил връзка между моята история и елемент от неговия живот и е помислил, че съм искал да му подскажа нещо или да го засегна именно по някакъв индиректен начин, та да се "усети".
А аз просто исках да разкажа забавна история и изобщо не съм имал такива намерения. :[
деби и подозрителното нискочелно племе обидил си човек заради липса на съобразителност, следователно той е подозрителен нискочелен племенен член, щото не се е разсмял на забавната ти история, а се е засегнал ще ми се някой път да изтеглиш перспективата малко и да се видиш отстрани как изглеждаш като напишеш нещо такова
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Мар 2015 21:15
нелегален написа: българите имаме една много гадна черта да се опитваме да казваме нещата по някакъв замаскиран, индиректен и намекващ начин вместо да сме прями. Оттам и фразата "говоря ти щерко, сещай се снахо".
Много тъпа поговорка. Безумно тъпа.
пример: Разказвах на един познат една история, при което вместо реакцията която очаквах, а именно да му е забавно, той реагира студено и отдръпнато. Не разбрах кво става, но нищо не казах. И по-късно ми светна, че той е усетил връзка между моята история и елемент от неговия живот и е помислил, че съм искал да му подскажа нещо или да го засегна именно по някакъв индиректен начин, та да се "усети".
А аз просто исках да разкажа забавна история и изобщо не съм имал такива намерения. :[
деби и подозрителното нискочелно племе все едно нищо не казваш за кво го написа тва изобщо как искаш някой да вземе отношение по коментара ти, като не казваш ква е историята нито елемента от живота на приятеля ти? няма как да знаем дали си прав или наистина волно или неволно си уцелил болно място на човека даже по-скоро излиза, че е в тебе е проблема аз лично съм съгласен, че много хора говорят замаскирано, особено последно време почвам да се убеждавам, тъй като доста хора просто не ми казват нещата така както са обаче как да знам дали в твоя случай е така?
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Мар 2015 21:35
Не забравяйте, че волтажа беше същия, който се кефеше, че на един познат майка му умряла.
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Мар 2015 22:03
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 01:00
ей айде без спойлери ако обичате слагайте спойлер тагове 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 01:46
"Все пак требва да се уважаваме по някакъв начин, както аз ви уважавам и винаги оставам [в този форум] и разговарам със вас." Иначе "The powerful Bulgarian brute" по време на голям US event > https://youtu.be/Agzh4BTtKhY?t=734 Тука кечистите ме зарибихте да видя нашият как забавлява, като за такъв гардероб вади някои добри отскоци, личи си, че тренира да прави добро шоу човекът и съответно прави кинти, евала. А иначе към средата се чува как се наговарят какво да правят. 18:06 - "КВО ПРАЙШ ТУКА?! КВО ПРАЙШ ТАМ?!" нашият е бонбон
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 07:49
Аз яко фейспалмнах на историята на волтажа, ама няма какво повече да пиша, щото вече сте му сипали подобаващо А тоя русев не е нищо по-различно от новата каратанчева 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 11:07
русев е бил пауърлифтър, която е една от най-тежките дисциплини ппц иначе за хайката няма кво да кажа. той си показа всичко вече. колкото и що-годе читави постове да напише,няма връщане назад абе, пичове, влияе ли ви смяната на времето? досега уж не съм забелязвал, даже се чудех на хората,дето се оплакват, ама вече трети ден не мога да отлепя от леглото по нормален начин.остарявам май
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 11:11
айде пак тва с остаряването нали го говорихме вече тва пак ли ще почваш с глупостите за 30-годишните пенсионери млади момчета на по 25-30 години - "остарявам" който го казва тва и го мисли, той е чисто ненормален и повтарянето на такива клишета като "остарявам вече" или "вече съм голям за тва" или нещо подобно, показва точно обратното у някого - че годините минават, а говното в главата си остава все толкова миризливо 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 11:22
Един механизъм се е загнездил у волтажния и това е болната параноя  . Почнал си да четеш света през призмата на параноята и егоцентризма. Ако толкова много искаш нещо в тоя живот да се върти около теб... купи си обръч и се научи да го въртиш  . Иначе, Тилка, аз лично не усещам по никакъв начин смяната на времето. Само това, че втора сутрин си мислех, че съм си навил грешно алармата, защото беше тъмно като се будех  . Даже това, че сме спали 1 час по-малко в събота срещу неделя не го усетих. Имам един съотборник в отбора, където ритам. Все се оплаква, че вече бил на 32 и не можел това и онова... все му казвам, че проблемът му е в главата(и донякъде килограмите хаха) и 32 е някаква възраст единствено за професионалния спорт и то само за някои спортове (футбол, лека атлетика)... щото примерно повечето маратонци, които са били в топ 100 на 20 години са в топ 100 и на 40 години... Същия тоя човек понякога успява да се абстрахира от грешното си мислене и прави такива мачове, каквито не правеше и преди 10 години, когато се създаде тая аматьорска лига. Няколко човека междувременно спряха цигарите и сега са повече машини от преди (след първоначалния месец на адаптация). Единия от двамата спря цигарите след един мач, който ни беше вероятно най-важния за сезона, а ние едва събрахме пълна бройка, защото имахме куп контузени и наказани хора. Въпросният мач ни остави изцедени на макс, а той псувайки се закани, че никога повече няма да пуши  . Идвали са ни някакви 50 годишни чичаци, които са ни убивали от тичане и пасове, та след това не сме знаели къде се намираме Аз лично като чукнал 30така преди няколко месеца се чувствам повече от добре, ама аз се поддържам де. Все още психическото ми състояние определя това как се чувствам и физически. Коленете си ме болят от време на време, ама аз така или иначе си ги смазах като бях 17-18 годишен, та не е нещо от възрастта.
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 11:25
Говеда...Върнах се...
Сериозно - за първи път се логвам май от 2 години насам...А вие още се тука...
Хащаг "НосталгияЕбаси"
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 11:27
Добре дошъл  Помня, че те бях виждал на един тату фест преди години 
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 11:36
Хах - да бе - имаше нещо такова... Май тогава още нямах татуси до колкото си спомням  Иии честит ми 666ти пост - отново 
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 11:51
аве нали на миналата нова година се логна у баце люб котайбе ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 14:51
нелегален написа: евала на Русев, изгледах го 5-6 пъти това представяне. Само жалко че го освиркват. Толкова са заслепени от национализма си, че не могат да се накефят на яко шоу.
Те Cena повече го освиркваха, и то след патриотично видео, което беше "America, Fuck Yeah". Meister, направо гледай мания, аз RAW не съм гледал от един месец, и май е за добро.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 15:28
нелегален написа: Реално нямате право да сте несъгласни с мене. Gipo написа: Ако толкова много искаш нещо в тоя живот да се върти около теб... купи си обръч и се научи да го въртиш  . 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 16:57
нелегален написа: Не знам защо все се оплакваш във форума. На всеки му се случват гадни неща, прецаквации и прочие неудобни ситуации, ама никой не е тръгнал да споделя тука, освен теб. Това са си лично твои неща и никой не се интересува от тях, само бъзици и псувни можеш да получиш така като изплескаш по никое време някоя такава история. Поне нали беше направил някаква тема за гадни случки - пиши в нея, барем някой се излъже и той да сподели някоя срамна история, а също и хората, които не искат да четат подобни неща да подминават. Не ти ли прави впечатление, че само ти търсиш мнение по разни строго индивидуални ситуации? И нарочно поддържаш тая тема с допълнителни коментари и не я оставяш да падне. И понеже прочетох примера, който си дал: Прав си в случая с училищната група, но без да обясниш подробности около случая с приятеля ти, според мен проблема си е в теб. Ако ще разказваш нещо, разказвай без недомлъвки, тъй-тъй вече си започнал с евентуалното излагане.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 20:21
нелегален написа: евала на Русев, изгледах го 5-6 пъти това представяне. Само жалко че го освиркват. Толкова са заслепени от национализма си, че не могат да се накефят на яко шоу. Нещо не схващаш идеята на кеча  Не е жалко, че го освиркват, на него това му е работата - да накара хората да го мразят. Значи добре си върши работата. Иначе Kirilicata, аз искам всичко да си гледам иначе не мога да се нахъсам, така че няма как да мина без Роу-вете. Да не говорим, че последно време доста често се случва Роу след ППВ да е по-добър от самото ППВ. Ако скипвах редовоно щях да съм изпуснал супер много mark out моменти. Общо взето за всякакъв ентъртеймънт съм на принципа или всичко или нищо - примерно ако играя сандбокс игра искам да съм обиколил всичко, да съм разгледал цялата карта и т.н. Ся през седмицата нямам време за кеч, така че като дойдат почивните дни около великден ще си се размажа на спокойствие, макар че тази кеч мания нещо хич не ме нахъсва като мачове и билд 
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 21:47
Der Meister написа: макар че тази кеч мания нещо хич не ме нахъсва като мачове и билд  И аз бях на същото мнение след Fastlane, но като цяло се получи добро шоу, дори и с мачовете, от които не се очаква нищо. Рау след мания обаче ми напомни, защо гледам кеч все още 
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Мар 2015 23:31
да след мания винаги се получават епични роу-ве ще се гледа всичко непременно значи като имам време 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|