Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 23:48
NoName написа: А , 'хатман' и 'MMPR' , само ти си знаеш какво е това ... mmpr https://www.youtube.com/watch?v=AkRvn0pXTiwа хатмана беше сладолед-свирка (с шапка) на Делта някъде 94/95... 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 00:43
nai-golqmata zaribqvka osven dyvkite turbo kato dete mi bqha edni snaksove deto se padaha lepenki na razlichni porodi kucheta i gi sybirahme v edin album.zabravih kak se kazvashe snaksa i taka i ne uspqh da sybera vsichkite porodi :S
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 10:40
О, и аз го събирах този, беше някъде 1997 г. - 1998 г. 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 12:26
аз си нагласях телевизорът да се включи като започваше Sailor Moon по RTL май че по същата телевизия даваха тогава "Замъкът на Такеши", което сега имаше някакви нови серии ама не го гледах, щото не исках си развалям кефа а пък тва ако някой го помни... евала 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 13:03
NoName написа: ** Забравих да кажа че и аз съм събирал Мики Маус. Реално нямам спомен аз да съм си ги купувал, сигурно нашите са ми ги взимали, защото тогава съм бил твърде малък за да заявя какво точно искам. Имах една купчина която пазех до преди 5-6 години, но отдавна я няма. И изобщо не жаля за нея, както някои от вас, защото не се виждам сега да седна да си ги препрочитам тези списания ...  E qsно че няма да ги препочетеш. Идеята е за колекцията да се пазят иначе куку руку бяха култ. Помня че бях събрал доста лепенки ама не успях целия албум  снакса с кучетата, който пени спомена също го събирах май почти целия албум събрах картинки от дъвки турбо също имам бая Абе почти всичко в тия времена съм го събирал  Яки времена бяха.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 13:25
в днешно време лапетиите са кучки от 10-годишни и само могат да събират на другите марсоли селфитата в една папка серем връз модата даже не се бият; аз кат бях малък се спуквахме от бой, с момичетата барабар, ритах ги между краката 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 14:58
Чипикао имаха една поредица лепенки с животни от различните континенти. Кръгли такива, залепваха се на една голяма карта. Беше готино, но някои животни просто ги нямаше.
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 15:32
Serious Sam написа: NoName написа: А , 'хатман' и 'MMPR' , само ти си знаеш какво е това ... mmpr https://www.youtube.com/watch?v=AkRvn0pXTiwа хатмана беше сладолед-свирка (с шапка) на Делта някъде 94/95...  Сладоледите със свирка  ги помня, ама бегло ... А за Пауър Рейнджърс , кажи Пауър Рейнджърс бе брато , кво ми викаш MMPR !? Все едно някои го знае така или сме му викали така като сме били на десет години , примерно. - Ей яла следобед в нас да гледаме MMPR , кво ще кажеш, а ? - Гледа ли новия епизод на ММПР , много яко а ? 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 17:25
домързя ме да го пиша 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 18:44
направо да направим тема за това колко яки са били 90-те 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 18:53
недей, че пак някой ще се скара с някого и ще има селски изпълнения 
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 15 Мар 2015 20:14
Разбойници, брат!
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 07:27
Пхахахаха зимна депресия вика... Ти ако си достатъчно смотан да се хванеш на това със зимната депресия, очаквай после да имаш пролетна умора, лятно не знам си какво и есенна на майка му в оная работа 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 09:45
Времето не е горещо, потно и лайняно. Съответно е страхотно Но това няма нищо общо със зимна депресия (wtf ?!?!?). Тия работи са измислени, за да се оправдават хората, че са мързеливи/лабилни 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 10:36
Сняг, поледици и режещ вятър. Съответно е страхотно.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 11:23
Ама аз не разбирам какво точно подтиска у един човек зимата Ако имаш проблеми със самовнушенията, това не е нещо, за което е виновна зимата, разбираш ли?
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 11:32
Не е зимата, времето е.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 11:39
Е да де 
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 13:22
Поне няма ремонти през зимата, може да се спи до по-късно в събота, човек да си почине малко. Гледай сега, като се стопли как ще се разблъскат тия келеши, дето нямат спирачки с техните глупости, майка им чупена. Дворец да правеха нямаше да блъскат толкова.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 16 Мар 2015 13:52
Зависи, аз съм в нов блок и ремонтите текат ежесекундно. Даже с няколко съседи сме на кръв, защото ходих да им правя забележка да престанат с бормашините и чуковете посред нощ. А аз съм супер стриктен като извършвам шумни ремонтни дейности. Съседът на етажа е полицайче и изглежда пич, обаче жена му явно е проста и почти нон-стоп има торба с боклук, която да смърди на площадката пред вратите. По един апартамент, особено чисто нов има ужасно много дупчене, дори не бях подозирал. От зор ми се наложи да си купя бормашина, за да не ходя постоянно до баща ми да взимам неговата  . Снегът е единствения начин София да изглежда приятно място, според мен. Говоря за прясно натрупал сняг, разбира се.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|