21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10977 Местоположение: София
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 14 Фев 2015 20:38
Ами да де, някакъв българин участва във филм, сериал, шоу... И това е, еднократна работа, която я оповестиха, така или иначе. Ама ти привидно очакваш статия за всяка негова "победа", защото единични неща за него имаше. Все едно да има статия за всеки убит от Захари в игра на тронове, щото реално е едно и също откъм реалност.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 14 Фев 2015 21:58
ЗАХАРИ БАХАРОВ И ЕМИЛИЯ КЛАРК ЗАЕДНО?????
Spoiler for :
Знаменитият и талантлив млад български актьор Захари Бахаров е трябвало да участва в сцена с Емилия Кларк, играеща принцеса Калиси в нашумялата теле-новела "Игра на тронове", твърди уеб-блогърът MonkeyBoy97. Въпреки спекулацията, горещата сцена едва ли ще се осъществи, тъй като Бахаров, познат ни още като Иво Андонов от "Под прикритие" е опровергал слуховете, казвайки, че неговият герой идва от съвсем друго място и няма допирни точки с героинята на британската актриса и блогърът не е достоверен източник. Разочаровани, но незагубили надежда фенове отправят подкрепата си към него в интернет пространството - "Не се предавай, Иво, любовта е сляпа", "МАЧКАЙ ЛОБОДА" и т.н. Научете повече за сериала в сайта на gtv.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 14 Фев 2015 22:42
Deprivd написа:
Научете повече за сериала в сайта на gtv.
Oh, you.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 14 Фев 2015 23:13
Напълно си прав гипо, трябва да серем на човека, защото не е от медия, която на тебе ти харесва.
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Gipo
Публикувано на: 15 Фев 2015 12:04
Ма каква важна победа е извоювал някой в кеча откакто е шоу със сценарий, а не боен спорт бе?!? Вие не сте нормални Утре да пишат статия, че някой е победил словестно слави в шоуто му Кирилицата пък да научи смисъла на думата медия ахаха
Der Meister
Публикувано на: 15 Фев 2015 15:52
Дървен философ
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 15 Фев 2015 16:33
Gipo написа:
Ма каква важна победа е извоювал някой в кеча откакто е шоу със сценарий, а не боен спорт бе?!? Вие не сте нормални Утре да пишат статия, че някой е победил словестно слави в шоуто му Кирилицата пък да научи смисъла на думата медия ахаха
Гипо редовния ти номер е да спориш за нещо, което не разбираш. Дори на тая тема не ти е за първи път.
Там за да ти се даде възможност трябва не само да си супер талантлив, но и да си интересен на публиката. Малко хора в тази професия са достигали това ниво, на което е Русев в момента. Да не говорим, че ти, та дори повечето спортисти, няма да издържат и месец в тоя бизнес. Защото това, че има сценарии не значи, че ако скочиш от 3 метра няма да те заболи. Ти се от хората, който са гледали две минути като деца кеч, и си мислят, че кръвта е фалшива. Няма кечист, който да не е бил контузен.
Разбирам, че не харесваш кеч, и аз понякога се чуда закакво го гледам, но това не значи, че трябва да обезмисляш успехите на човека.
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 15 Фев 2015 17:24
Дет се вика it's scripted but it's not fake
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Der Meister
Публикувано на: 15 Фев 2015 17:46
Kirilicata написа:
Няма кечист, който да не е бил контузен.
Има, Крис Джерико
The Wolf
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 15 Фев 2015 18:06
^ И той се е контузвал, но не сериозно
Гледам, че зачеркнахте темата за кеча, за това и аз се включвам: Гипката съм сигурен, че на работа в кеч федерацията няма да изкара и месец като обикновен чистач, да не говорим, ако е кечист със стриктен договор. Дали въобще осъзнава какво ще го спре...
Баце Морко, бас държа, че и да ти кажа резултатите за последните 3 месеца, няма да познаеш повече от 50% от резултатите в Първична сила, какво остава пък за турнир. Само по имена, които нищо не ти говорят(Кофи е побеждавал Ренди) не може да предугадиш накъде отиват нещата. Още по малко да познаеш, къде ще има опит за намеса, отброяване, дисквалификация и прочие.
@Мейстере, защо спря да влизаш в бвц-то бе, бан ли имаш? Последно си спомням, че псуваше някакви в чата, ако не греша, или не си бил ти
Der Meister
Публикувано на: 15 Фев 2015 19:59
The Wolf написа:
@Мейстере, защо спря да влизаш в бвц-то бе, бан ли имаш? Последно си спомням, че псуваше някакви в чата, ако не греша, или не си бил ти
Щото съм назад и не искам да си спойлвам. Тия дни ще гледам Ръмбъла.
Иначе не съм бил аз това.
hyper'
Публикувано на: 15 Фев 2015 20:09
Начи Дидо е готин енд стъф, но аз не зная как да коментирам тези фотоси. Затова няма, а само ще споделя, за да видите, че и той е человек като нас.
Публикувано на: 15 Фев 2015 20:21
Нормално е да не изкарам и месец на позиция, на която не бих работил Моля, хора, които биха се контузили при вдигане на метла, да не коментират спортни теми
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 15 Фев 2015 23:22
hyper` написа:
Начи Дидо е готин енд стъф, но аз не зная как да коментирам тези фотоси. Затова няма, а само ще споделя, за да видите, че и той е человек като нас.
The Wolf
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 16 Фев 2015 11:58
Gipo написа:
Нормално е да не изкарам и месец на позиция, на която не бих работил Моля, хора, които биха се контузили при вдигане на метла, да не коментират спортни теми
Това ако е към мен си в тотална грешка. Спортувам от 7 годишен, без някакъв особен успех, главно за удоволствие, в какви ли не спортове съм се пробвал в юношески състезания. И режими съм спазвал и контузии съм имал.
Ти какъв спортист си бил? Културист ли? Някои и това го нямат за спорт...
ПП: Няма нужда да мислиш остроумни затапки, понеже не целя да те обидя, само се чудя защо си се напънал толкова срещу кеча? И съм сигурен, че ако ти предложат един тлъст договор със сума, която дори не си си представял, че би получавал, 100 процента ще бъдеш готов да излизаш на ринга и като арабин-терорист.
Аз
Публикувано на: 16 Фев 2015 17:10
След четири месеца лек дискомфорт в гърлото се реших да отида на преглед и докторката ме разби - възпалени сливици Имало риск и едва ли може и да се наложи операция, сега чакам резултати от тест на гърлен секрет Някой имал ли е подобно нещо
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа:
къв ханс бе...
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 16 Фев 2015 17:12
Аз имах нещо сходно със зъбите, отидох за кариес, оказаха се няколко пулпита...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Аз
Публикувано на: 16 Фев 2015 17:38
Това е много неприятно Аз съм хипохондрик и ходя до зъболечителя по два пъти понякога в годината. Даже миналата за нещо като болка, пък накря - нищо
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа:
къв ханс бе...
Gipo
Публикувано на: 16 Фев 2015 20:24
The Wolf написа:
И съм сигурен, че ако ти предложат един тлъст договор със сума, която дори не си си представял, че би получавал, 100 процента ще бъдеш готов да излизаш на ринга и като арабин-терорист.
Ако трябва да съм напълно честен, хонорарът няма значение, би ми било под достоинството да съм клоун (кечист). Абсолютно равносилно ми е да се снимам в чалга клип . Не преувеличавам, наистина.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения