Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 03:52
Кефи се докато си студент, че като почнеш да бачкаш е по-кофти  Много зависи как се уредиш разбира се ама в общия случай - оплакваме се от училище без да осъзнаваме, че в университета е по-кофти. Оплакваме се от унито и след това почваме да работим и да ревем, че си искаме унито  Поне аз бях така. А може би всичко е гадно и просто няма угодия 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 07:06
2 от 4 години бакълавърство ги изкарах успоредно с 12 часови нощни смени в една алкохолна дупка.  От както съм навършил 18 все съм някъде и нещо правя. Само трети курс бях останал без работа и ми беше адски кофти едно такова... А понеже на първия държавен изпит ме скъсаха, щото любовни проблеми ми мътеха мозъка, в същото време пак мъчех да захапя барманството в един бар и като сложиш трите неща - личните несгоди + образователните проблеми + работните неуспехи и вече се виждах как сипвам уискита до края на живота си. И изведнъж едни по-рано посяти семена изведнъж покълнаха. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 11:32
Serious Sam написа: И изведнъж едни по-рано посяти семена изведнъж покълнаха.  Канабис 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 11:52
Der Meister написа: в общия случай - оплакваме се от училище без да осъзнаваме, че в университета е по-кофти. Оплакваме се от унито и след това почваме да работим и да ревем, че си искаме унито тва и аз съм си го мислил. сега, при нас винаги го има тва усещане за свръхпрецаканост, щото уж най-много се учи(заедно с правото и някои инженерни специалности), ама аз по-скоро гледам на студентството като период от живота, който, между всичко друго, трябва да се прекара по възможно най-лекия и приятен начин, а ако можеш ида заработваш в тва време щото повечето ми приятели са към 30-така и, изведнъж всички намериха приятелки, ожениха се, някои имат деца, кариери и тн. вече нямат време за нищо.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 12:24
какво означава нямат време за нищо?
тези, които нямат, го нямат, защото не искат да го имат; защото е по-лесно. тва тъпо оправдание може да го изплюе само малодушен човек. колко ужасно грозно е цялото отношение към семейството - ожениш ли се, вече си роб, народят ли ти се деца, дважди роб, минеш ли 35, трижди роб на битието, край, ти повече не си човек, а една ходеща работа с по две торби задължения във всяка ръка към държавата, обществото и кой ли още не само дето можеш да си длъжен само на себе си и на никой друг
не можеш да мърмориш и да се жалваш и оплакваш когато си ученик, когато си студент, когато заработиш, когато се ожениш, когато имаш деца и когато маркуча на катетъра ти се е спукал и целия под е станал в пикоч не може вечно за всичко да се мърмори
като не искаш да се заробваш - няма да се жениш, няма да си правиш деца като са ти натресли в главата от малък, че бракът е най-чудесното нещо, и ти си бил достатъчно несъобразителен и невнимателен през годините, че да не седнеш да помислиш как искаш да осигуриш щастие първо за себе си, та тогава за други хора или за своите собствени деца, ше си теглиш теглото и ше разправяш наляво-надясно с колко много глупости те занимава жена ти и цялото ти семейство и колко е труден животът
и никого никога не съм чул да каже "нямам време за нищо" с искрената усмивка на душата си, която съществува поради факта, че тоя човек е щастлив, защото има семейство, което придава смисъл на живота му само че в щастливото семейство никой няма да каже "нямам време за нищо", щото в тия семейства, дето ги има само в книгите, всеки има време за всичко
нямали време за нищо щото всеки е тръгнал да пенсионира мозъка си като удари 30-така все едно след 30-те няма живот, няма кво повече да ти се случи, няма кво повече да направиш много се паля, щото в малкия град виждам колко пенсионерски се държат хора НАБЛИЖАВАЩИ 30-те, колко пречупени и занемарени външен вид и отношение към света имат СЛЕД като минат 30-тата си година а вие всичките мишоци от тоя форум се нашихте в софията и си мислите че сте кой знае кой
никви не сте, едни утрепки смешни сте
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 13:43
прав си донякъде, ама представи си Цитат: тези, които нямат, го нямат, защото не искат да го имат; защото е по-лесно. защото е по-лесно да работиш по 8(или повече) часа на ден, а през останалото време учиш за специализация и си гледаш семейството ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) защото масово познатите ми са на тоя хал. на него е и в общи линии Методи, той затова разреди участията във форума. и хората наистина нямат време за нищо. нямат свободно време, ако трябва да съм по-конкретен. тва, че нямаш време за нищо, ако си в щастливо семейство, нямало да го чуеш. айде сега се сети колко щастливи, безгрижни млади семейства познаваш. в началото на всички е трудно. Цитат: много се паля, щото в малкия град виждам колко пенсионерски се държат хора НАБЛИЖАВАЩИ 30-те, колко пречупени и занемарени външен вид и отношение към света имат СЛЕД като минат 30-тата си година някои хора нямат избор малкия град смачква младия човек. право казваш - на 25 се женят и край. на другия полюс в големия град - от много живеене забравяш основното. и на 50 си стар ерген/мома с много истории за разказване. само дето няма на кого.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 14:52
Аз в университета съм си давал най-много зор за учене, защото ми беше интересно. При мен това е формулата - харесва ли ми предмет, учи ми се и попивам. Не ми ли харесва - абсолютна мъка. Реално погледнато, когато си на 30(другите фактори са по-важни от възрастта де), имаш приятелка, евентуално деца... наистина не ти остава време за много от нещата, за които преди си имал прекалено много време. Щото като свършиш работа сега не сядаш на компа да кибичиш, а примерно правиш нещо по апартамента си/по колата, трябва да пазаруваш... въобще да се занимаваш с неща, за които ти си изцяло отговорен, а не делиш тази част с родителите ти. Дори и да се самозалъгваш, че нещата ще са както преди - няма как да е така, защото фактите са си факти, а денонощието си е останало само 24 часа. Реално идеята е да си намериш приятелка, с която освен чувства, да споделяте и хобита, идеи, цели... така е много по-вероятно да правиш това, което харесваш през времето извън работа. В моя случай е така и съм късметлия. Но пак, времето за хобита и кефове е доста по-ограничено от преди, а като дойдат и децата - изобщо не ми се мисли 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 20:37
Nocturno като цяло е прав в тезата си. Само че и в София повечето хора се държат като пенсионери и изглеждат така. Достатъчно е човек да влезе в метрото и да се огледа. Всеки ден като тръгна виждам печални физиономии, хора, които са си сложили маска на щастливци и се мазнят по телефона на шефовете си, всякакви тъжняри има. Не е само в малкия град това. Дори 20 годишни изглеждат като пребити от живота. Пък и всеки се оплаква, на всеки това му е приказката - да ти каже колко е зле, как едвам се справя, заедно да ударим по една-две псувни на живота изпивайки поредната бира Щастливите хора се броят на пръсти. Не е нужно да си женен за да си нещастен и прецакан. Освен това - все си мисля, че женитбата вече не е на дневен ред. Хора се събират и заживяват на "семейни начала" без да слагат подпис. Аз имам приятели, които имат деца, живеят отдавна с половинката си и не се оплакват хич. Имат си любовница/и гледат си кефа, а жените им са безгласни букви и не смеят гък да им кажат, защото могат да ги изгонят по всяко време. Нищо не ги спира, нямат брак. Все пак трябва да призная, че тези ми приятели си имат собствен бизнес и са си сравнително богати, могат да си позволят повече забавления. И като ги викам да пием, да ходим на мач или на ваканция за няколко дни почти винаги са свободни. Брак искат жените главно, за да могат да те хванат на тясно, сериозно не разбирам как някой се връзва на това. Сега аз не мога да кажа, че няма да се оженя някой ден, ако спипам подходяща и красива жена, която да ме търпи, но в никакъв случай няма да имам граждански брак, църковния е достатъчен Мисълта ми е, че хората нямат пари, тва ги прави нещастни главно. Не знам как е било при вас, ама на тази Нова година цял Люлин сякаш бе в траур. Почти никой не гърмеше, липсваше настроение, в минали години фойерверки имаше до 1 часа. А сега - тишина, даже аз, който обичам да пускам по някоя и друга пиратка тази година не купих, карах с остатъците от миналата, ама не съм и гърмял. Хората дори не очакват хубави неща и от следващите години и са се примирили. Даже тва е думата - примирени, не толкова нещастни, което всъщност е тъжното. Важното е да не се примиряваш и отчайваш. Иначе и аз се припознавам в думите от последния пост на Сам, само че като знам какво съм посял, реколтата няма да е особено плодородна. Все пак вярвам, че добри дни предстоят, оптимист съм, пък ще видим 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 20:38
тилка написах един много дълъг пост
ама се сетих че си взе куче, за да ебеш повече
та реших да не се паля още
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 08 Фев 2015 20:59
Да бе, верно кво стана с "онуй сладинкото"
Проработи ли стратегията в крайна сметка?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Фев 2015 11:39
-6, ама като -10 се усеща при мен - егати ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Ама какво ясно слънце е ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Фев 2015 12:38
ето ви една задача: как да се засадят 10 дървета в 5 реда по 4?
и без да ми гледате в гугъл
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Фев 2015 13:05
Nocturno написа: ето ви една задача: как да се засадят 10 дървета в 5 реда по 4?
и без да ми гледате в гугъл С лопата? 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Фев 2015 13:38
засилвам та в стената и мнол лесно шта пребия
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Фев 2015 14:52
Ше пребиеш, ама аз съм тоа с лопатата 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Фев 2015 15:49
нелегален написа: Пусни си некоя песен на Pentagram за вдъхновение  eee gei 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Фев 2015 05:58
Русев заслужава да е по-известен в България.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Фев 2015 08:44
Човекът е взел доста пари, за да се представя като руснак, а не като българин, защото това е просто едно шоу и така ще има по-голям рейтинг. За него остават парите, на нас остава да не ни пука за него, защото: а) той официално не е българин б) освен 3мата 20+ годишни от форума и стоте пубертета, разпръснати из България - никой тук не го ебе за кеча 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Фев 2015 11:19
1. Той се води Българин, симпатизант на Русия. 2. Ако се откаже от това едва ли някой ще се интересува от него, след като средняшкия американец не знае какво е България. Плащат му, за да ядосва американците.
Аз по принцип кеч гледам все по-рядко вече, защото осъзнавам, че не е насочено към моята аудитория. В смисъл взимам да се ядосвам, че след като е нагласено, искам всичко да стане така както го искам, а то се случва обратното. Пък и нямам време да следя 3 часово предаване всяка седмица, независимо от шоуто.
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|