Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 20:18
ivanatora, първите добре, особено първата - много готино настроение предава, но последната...Издъхва от шум е много леко казано...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Дек 2007 21:07
Две от пътуването ми до Пловдив.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Alternative
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 10:22
Първо да започна със Squiz - АУЧ! Невероятно фото друже, поздравления за което! Атмосферата е добре уловена, а качеството на снимката е идеално. А иначе за Иванатора - първите две снимки са много добре, но третата е прекалено обработвана, от което се е получил домат с торта!
А за мен, хмм, нищо ново. Липсва ми муза да снимам. А може би модели. Скоро може да изкарам нещо ново.
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 11:04
Phantom написа: Пробвай да намалиш детайлите долу по сградите да станат като силует.
Аз не обработвам моите снимки. Както го снимам така си го оставям. Единствено мога да сложа корекции спямо възможностите на фотоапарата ми - дали да е черно бяло или по-червеникаво, зеленикаво и т.н. Аз показвам "оригинала" - никакъв Photoshop или каквато и да било
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Makedonski
|
|
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 15:38
Ето това е моята галерия- http://makedonski.deviantart.com/gallery/
Снимките са 99 % авторски,нито една не е обработвана...непретенциозно и неангажиращо.
Качвам отскоро и са кеф.
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Дек 2007 18:31
Днес цъкнах изгрева преди да изляза. Липсата на стабилизация и статив си казват думата. Както и малката матрица Въпреки това се получиха интересни цветове... след фотошопването
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
The Alternative
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Дек 2007 10:18
Нещо ново, не толкова добро, но не и толкова лошо че да не влезе вътре. Харесва ми, но и не ми харесва. Доста красноречиво, главно заради обработката
http://lightfree.deviantart.com/art/ANO ... t-71402499
Phantom, цветовете са се получили прекрасно!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Дек 2007 10:46
За онази снимка - много се харесва на хората, и се радвам, но на мен не ми харесва това, че жената е хваната в кадър, но уви - чаках ли я да си тръгне и пенсионера нямаше да е там...
Иначе, Phantom - цветовете наистина са много готини, но толкова ли нямаше къде да го подпреш тоя апарат някъде? Аз ползвам парапети, столове и тн. когато си забравя статива
MR. [MAGE], последната снимка мисля, че в цвят би изглеждала супер, ако нямаш против дай да видиме оригинала
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
|
|
|
|
The Alternative
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Дек 2007 11:15
Ако успея - то ще да е след 6 часа. От снощи не мога да качвам у dA, а сега ще бягам за училище
Иначе снимката е доста безцветна, беше снимана срещу слънцето. Ще я кача някъде, но едва ли ще ви хареса Бях направил една цветна версия, много цветна, но имаше гаден Noise на някой места и я зарязах! Ще кача по-късно и една натурална снимка. За статива - никога не съм използвал статив. Трябва да си купя! Също и един трипод бих желал, че да правя панорами
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Дек 2007 11:49
MR. [MAGE] написа: За статива - никога не съм използвал статив. Трябва да си купя! Също и един трипод бих желал, че да правя панорами
Ъ-ъ-ъ
Само да те питам, каква е разликата между статив и трипод? Повечето стативи са именно триподи.Може би си имал предвид монопод но той лично би бил трудно използваем с лек фотоапарат.Взимаш нещо такова, като естествено има и много по-евтини Аз си взех един за 30лв много компактен, разгъва се до към 150, не е особено стабилен, но става.А като подарък от едни познати получих едно доста голямо говедо - разгъва се до към 170, много е стабилен ( и си е тежичък ) и е само да му тура един dSLR отгоре
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Дек 2007 16:02
Squiz написа: Иначе, Phantom - цветовете наистина са много готини, но толкова ли нямаше къде да го подпреш тоя апарат някъде? Аз ползвам парапети, столове и тн. когато си забравя статива
Абе подпрях го на рамката на прозореца, ама уви в ранен час реших да го снимам, че и беше студено
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2007 18:52
Тъй като нямам възможност да чета 30 страници ще попитам направо. Колко добра машинка (Фотоапарат) ми трябва за да станат хубави снимки и най-вече грабващи очото. Защото като се замислих " Камерата си е камера", но все пак и пикселите си имат значение. ??? Anyone
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2007 19:02
Всичко зависи от теб и от уменията ти, фотоконкурси са били печелени дори с PhotoClip Това е основното - ако можеш да снимаш с почти всичко можеш.
И все пак, без да те набутваме в космическите суми на dSLR апаратите, около 800лв те уреждат за апарат, който специално теб ако не си запознат ( а за да питаш още не си много навътре явно ) няма да те ограничава изобщо. Това или пък в момента пазарния хит.Също така виж и Canon S3 IS/ S5 IS.Panasonic FZ8, въпреки, че е малко по-стар също е доста добър.
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2007 20:09
Мерси много за инфото. Звучи ми доста интересно правенето на снимки, не само да седиш и да си щракаш к'во ти падне. Ще видя апарата, който е в дома да видя дали поне малко стъпва в категорията I'll be in touch
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Дек 2007 12:52
Една панорама от преди малко.Да, знам, че накрая е кривнала, но мръдна статива...Което видях чак в нас
И честата страница 30
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Дек 2007 14:17
Много гот[h] <3
|
|
|
|
|
The Alternative
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Дек 2007 18:11
Прекрасна снимка! Мъглата е добре уловена, самата атмосфера, парка - идеално подбрано. Поздравления.
За сега от мен няма нищо ново, но скоро ще има - за коледа ще взема статив-трипод!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Дек 2007 18:33
Два портрета, които направих преди няколко часа
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2007 13:18
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|